Fugle

Karakteristika for uglearter

Pin
Send
Share
Send
Send


Ugler er fugle, der adskiller sig fra resten i deres fysiologi og livsstil. De er overvejende natlige, som de ser godt ud i mørket. Skarpe kløer giver dem mulighed for at spore og straks dræbe deres bytte. Hvad er typer af ugle, og hvad er deres karakteristiske træk? Det er det, vi nu taler om. Straks skal det bemærkes, at der er ca. 220 arter, men vi anser de mest interessante for dem.

Lidt om funktionerne i ugler

Bare et par ord om størrelsen af ​​disse fugle. Den mindste repræsentant, for hvilken han faktisk fik sit navn - pygmien. Fuglens vægt er kun 50-80 gram, og længden er ikke mere end 20 centimeter. Men den største ugle er en ørneugle. Ofte er der personer, der når imponerende størrelser. Længde 60-75 centimeter og vægt op til 4 kg. Uanset størrelse har alle typer ugler imidlertid et stort hoved med frodigt fjerdragt, hvorfor mange tror måske at den er rund. Takket være den specifikke hale er der dannet en flad frontskive. Store og smukke øjne - det er det der tiltrækker mange af disse rovdyr. Deres øjenkugler er i stand til at opfange store strømme af lys med en lille intensitet, som gør det muligt for dem at se og spore deres offer perfekt om natten.

Owls ørerne er almindelige uden yderhul. For eksempel har "long eared uglen" klaser af yderligere følsomme fjer, som forbedrer lydføringen direkte til øret. På grund af det asymmetriske arrangement finder rovdyret med høj nøjagtighed lydkilden, som giver dig mulighed for hurtigt at navigere. Det er værd at være opmærksom på, at hørelsen til en ugle er vigtigere end synet, og er det vigtigste følelsesorgan, da uden det kan fuglen simpelthen ikke jage. Paws af alle uggsarter er meget stærke med skarpe kløer, som giver dig mulighed for straks at dræbe dit bytte.

Typer af ugle: en kort beskrivelse

Lad os se på flere grupper af rovdyr, der er mest udtryksfulde og interessante. Vi begynder med grå ugle. Dette er virkelig en gourmet ugle, der foretrækker at se kun mus på hendes menu. Men hvis det er meget hårdt med byttedyr, kan det slagtes af unge duer, som endnu ikke har taget deres rede eller landfugle. Denne art findes i hele Europa, men oftest i Spanien, Grækenland mv. Det blev antaget, at de også befinder sig i Sibirien, men forskning gav ikke resultater. Længden af ​​et stort individ kan nå en halv meter, dens vingespind er op til en meter.

Den langstjælede græsugle er en ugle, der betragtes som den største ugle af alle kendte til dato. Længden af ​​en voksen mand er næsten 70 centimeter, og vingerpanelet kan være 120 cm. I modsætning til alle andre uglerepræsentanter er der absolut ingen forskel mellem individer af forskellige køn. Specifikt er denne art ofte ikke begrænset til jagt efter mus. De kan også jage harer, grouse eller kaniner. Der var endda forekomster af en heron og en langstikker ugle, heldigvis overlevede begge repræsentanter.

Hulgrinden er almindelig i Amerika. Det reder i jorden, ofte på sletter, bakker. Meget ofte ligger det i fremmedgraver, for eksempel anteaters eller armadillos. Det mest interessante er, at en sådan ugle med andre pattedyr kan leve helt fredeligt i samme hul. Bekræftelsen af ​​dette blev gentagne gange forseglet af vidner.

Ugle og langørede Ugle

"Nattens konge" - dette er navnet på en af ​​de største repræsentanter for uglefamilien. Længden af ​​denne kæmpes krop når til og med 78 centimeter, og en halv meter på vingespidsen. Den findes i næsten alle lande i den gamle verden. På trods af det brede levested kan nattens konge ikke kaldes almindeligt, fordi det forekommer sjældnere. I skovene i Rusland er uglen meget sjælden, den blev endda opført i den røde bog. Det er bemærkelsesværdigt, at denne rovdyr praktisk talt ikke vandrer, den forbliver i reden fra år til år. Hvad angår jagt, søger ørnen ugle kun sin mad om natten. Både små og store hvirveldyr kan blive sit bytte. Mus elsker naturligvis alle slags ugler, såvel som repræsentanter for kattekatten, så uglen betaler dem mest opmærksomhed.

Eared uglen er en mini version af en ugle. Denne rovdyr er forskellig fra ovenstående, fordi den har en tynd krop og utroligt udviklede aurikler. Ekstra fjer gør denne ugles hørelse bedre. Det er værd at bemærke, at denne særlige fuglearter opfattes af andre arter lidt bedre. Hvis ørnen ugle og andre bevingede beboere ikke tolererer ånden, forårsager eared ugle ikke sådan forargelse. Hun er ikke så aggressiv og mere social. Nogle gange kan du se, hvordan eareduve samles for 20 eller flere personer på et enkelt træ. Så de sidder dybt ind i natten, og så går hele pakken på jagt.

Hvid ugle: En sjælden og yderst smuk fugl

Voksne når 71 centimeter i længden, og vingespidsen er mere end en og en halv meter. Farve afhænger af alder. Jo yngre individet er, jo mere brune pletter i hele kroppen. Tættere på alder, en fugl kan blive helt snehvid. Desværre er sådanne personer meget sjældne, og mange naturkyndige har gennem årene sporet polarlængder. Den hvide ugle foretrækker ensomhed og anser ikke en person for at være hans ven af ​​gode grunde. På grund af dette elsker rovdyr fjerntliggende område, hvor han bruger det meste af sit liv. Ofte findes i Tundraen og er et storslået spektakel, især når det kommer til en stor "klog" repræsentant, hvor der næsten ikke er brune pletter. Tilfælde af angreb på spillet, som jægeren skød, er vidne til. Men i de fleste tilfælde opfører disse repræsentative ugler sig meget omhyggeligt og forsøger ikke at få øjnene for personen. Lad os tale detaljeret om denne rovdyr.

Avl polar uger

Det er sikkert at sige, at den primære årsag til uglernes høje dødelighed er sult. Ugler er meget afhængige af gnaverpopulationen. I et dårligt år dør op til 30-60% af de unge. Hvis der er en hel del små gnavere, øges ugelpopulationen betydeligt. Heldigvis er denne art ikke så stærkt afhængig af den, her spiller der snarere en stor rolle af den person, der dyrker denne fugl. Ugler opdrætter en gang om året omkring midten af ​​maj. Mason ruge kvinde i 30-34 dage. Nogle gange når antallet af æg 11 stykker, men i gennemsnit ligger en fugl 4-6 æg. Mandens rolle er i udvinding af mad til kvinden, og derefter til brødene. Af og til sker det, at kvinden dør, og koblingen fortsætter med at inkubere hanen. På den måde, selv om ugglen er en rovfugl, og at store mennesker ofte dør, for eksempel fra jægers skudd eller sult, vælger de et par for sig selv en gang for livet. Dette gælder ikke kun polarugler, men også mange andre fuglearter i denne gruppe.

Funktioner af fjerning og adfærd

Som nævnt ovenfor varierer farven på disse ugle med alderen. Juveniler er fuldstændigt varierede, har brune pletter over hele kroppen, mens middelalderfuglen er farvet med langsgående pletter på hovedet og tværgående på kroppen. Men den største interesse for forskere er personer i alderdommen. Hvis du kan mødes med en meget gammel ugle, så er det helt muligt, at hun bliver helt hvid, uden pletter. Men siden uglen er en rovfugl, lever den ikke altid i en fremskredet alder, og det medfører derfor usund interesse blandt strygere, der er klar til at skyde fugle til deres egen fordel. Ikke underligt disse rovdyr gennem hele deres liv forsøger at undgå mennesker. Men det sker så, at personen kom for tæt, i så fald gør polaruglen til at blive såret eller endda død. Men hvis truslen ikke passerer, stiger den hurtigt og flyver væk. Det er sikkert at sige, at den hvide ugle er en fugl, som først og fremmest forsøger at holde sit afkom for enhver pris, derfor vil det altid beskytte det. Herved beskytter hanen kvinden, ser fra bjerget og med den mindste trussel giver hende et signal med et græd.

Bemærkelsesværdige funktioner

De fleste forskere fra hele verden kommer efterhånden til den konklusion, at uglefamilien er en selvstændig løsrivelse. Dette er indikeret af anatomiske træk, hvoraf mange ikke har noget at gøre med dagtreddyr. Det må imidlertid forstås, at forskellige uglegrupper undertiden ikke har noget til fælles med hinanden, bortset fra anatomi. Nogle jager om natten, mens andre helst i løbet af dagen. Ugglen har for eksempel imponerende dimensioner, og pygmen er det nøjagtige modsatte af det. Hvis hawkugle har ligheder med haver og langugede ugle - med ugle, så kan de samme polarugle betragtes som unikke fugle på en eller anden måde, kun fordi ænder og andre vandfugle ofte bor i nærheden af ​​disse rovdyrs rede. Og de bor fredeligt ved siden af ​​hinanden. Dette skyldes, at uglen aldrig jager i umiddelbar nærhed af sin rede, i modsætning til nogle andre rovdyr. Selv under sultestrejken og dette er muligt. Under alle omstændigheder skal du i det mindste se, hvordan uglen feeds. Fotoet, den fugl, der jager, er der et stort sæt, men alle opnås ved hårdt arbejde.

konklusion

Gennem årene har forskere gennemført forskellige undersøgelser, så vi har i dag meget information om disse rovdyr. For eksempel, selv om uglen er en natfugl, ser den ikke i fuld mørke ligesom en mand. Derfor, hvis du placerer rovdyret i et mørkt rum, hvor lysets stråler ikke falder og kører gnaver der, bliver det kun spist, når det gør noget rustle eller lyd. Men det påvirker også de unaturlige betingelser for søgen efter mad, fordi de er fugle af skoven. Uglen er på mange måder en ideel rovdyr.

Nogle gange forekommer der endda mellem kinsfolkskonflikter. I dette tilfælde vælger natuglen de mest varierede forsvarsmetoder, forsøger at skræmme lammeguglen, men skjuler sig fra uglen eller andre store individer, der ofte maskerer i grene af træer. Det er også bemærkelsesværdigt, at uglen hører godt, selv når det flyver. Vigtigst er, at offeret vil blive dræbt med en sandsynlighed på 99%, så det kan siges at uglen fejler ekstremt sjældent.

Nå, måske, alt hvad der kan siges om, hvem uglen er. Beskrivelsen af ​​en fugl kan variere afhængigt af dens art. Men absolut alle er et dødbringende killer rovdyr. Stille flyvning, fremragende hørelse og syn, samt skarpe kløer gør sig følte. Det er svært at sige, om ugler er nyttige eller skadelige. Små individer jager kun gnavere, der skader landbrugsjord, de større kan dræbe ænder og harer samt kaniner, hvilket er skadeligt for landbruget.

Generelle egenskaber

Ugler kan føre både stillesiddende og nomadiske livsstil, afhængigt af de klimatiske forhold i deres bopæl. Farven på fjer kan være sort, grå, hvid, rødlig og andre nuancer, som ofte tjener som en forklædning og afhænger af typen af ​​fugl.

På grund af sygdomme, vejrforhold, kan uglens parasiters virkninger helt eller delvis tabe deres fjerdedel. I dette tilfælde er de mere som udlændinge findes end natfugle, der er fælles for mennesker.

På den runde hoved af en ugle er et rovbøjet næb. Øjnene ser kun fremad, og for at se, hvad der sker, kan fuglene vende deres hoved i en cirkel på mere end 250 grader. Om natten ser de perfekt ud i bytte og kilder til fare på grund af synens egenskaber.

Kløerne af fuglene er lange og skarpe, såvel som buede, hvilket er en fælles træk med andre rovfugle. På samme måde, den måde at jagte: sporing, og derefter et hurtigt angreb. I dette spørgsmål er ugler tæt på haver.

Høringen af ​​disse fugle er flere gange bedre end den for menneskelige fluffy kæledyr (katte). Dette bidrager til ørets asymmetriske arrangement, som en almindelig lammegård.

Wildlife forskere har fundet ud af, hvordan en ugle feeds:

  • store fejl
  • mus, voles,
  • små fugle fanget i denne rovdyrs poter,
  • repræsentanter for deres egen art, som er karakteristisk for slægtenes ugle.

Livsstil, reproduktion og fjender

Ugler er tilbøjelige til monogami. Rederne udstyre sig eller optage færdige. Antallet af æg i koblingen afhænger af de særlige arter af ugle. Boligen er omhyggeligt bevogtet mod mulige fjender. Begge forældre tager sig af at fodre de klækkede babyer.

Grown-up kyllinger (ca. en måned gammel), selv om de viser uafhængighed, men tager mad fra ældre personer. Ofte bygger de rede eller optager træhuler i nærheden af ​​deres forældre.

Ugler har mange fjender i deres naturlige miljø: andre rovdyr, herunder repræsentanter for deres egne arter, jægere og naturlige elementer. Fugle dør af mangel på mad. Under sådanne forhold lever fuglene i en alder af ti. Hvis en person tager sig af en ugle, så er en levetid på op til 40 år muligt. Dværgarter lever halvt mindre, i naturen - op til 6 år, hjemme - op til 15-20.

Alle disse rovfugle tilhører ordren sovoobraznyh. Yderligere klassificering indebærer opdeling i to familier: ugle (ægte ugle) og lammugle. Den første gruppe omfatter tre underfamilier og tre dusin slægter: græsugle, ugle, langugede ugle, splyushki og andre. Der er mere end 200 typer ægte ugle. Lad os se nærmere på de særlige forhold hos repræsentanter for ugelens rækkefølge.

"Snow Grandma" fra uglefamilien

Hvide eller polare uglebeboere i de nordlige regioner hedder "lun", ligesom andre fugle med let fjerdragt og Yakuts - "sneormor". Farven på fuglen (lyse farver med små mørke pletter) tjener som en slags forklædning.

Således i tundraområdet kan den frit jage og flyve fra sted til sted. En ugle får en sort næb og lyse gule øjne.

Den hvide ugle er almindelig i Eurasien, Nordamerika, på øer i det arktiske hav. Også disse mest flyttende fugle lever i Grønland. De flytter til andre områder (uregelmæssigt), hvor de kan finde mere mad eller forblive i høstperioden.

Repræsentanter for denne art af rovfugle foder hovedsageligt på gnavere og lemmings. Også i deres kost omfatter andet bytte: harer, ænder, fisk. De jager, angriber en nærliggende mus eller lille fugl fra en højde på jorden. Tiden til at spore ned byttet falder oftest om aftenen eller tidligt om morgenen. Hvid ugle er opført i den Røde Bog.

"Twilight" fugl fra skovene i nordvestamerika

Western little eared ugle hedder anderledes: Kennikotta (til ære for en naturalist fra Amerika), spøgelsesagtige, tusmørke eller små horned. Den lever i evergreen nåletræ og løvfældende skove i det nordvestlige Amerika og bosætter rede i hule træer. Leder hovedsageligt stillesiddende.

Ugler ligner ugler. En af de ejendommelighed, som repræsentanterne for disse rovfugle har fået navnet på, er tilstedeværelsen af ​​fjerbunker, der minder om ører.

I modsætning til ørneuglene kan eareduge nemt bøje dem ned, gemme sig under en jagt eller beskyttelse mod naturlige fjender. Iris af øjnene af en lys orange farve (nogle gange med en rødlig farvetone) var en af ​​grundene til udseendet af skræmmende folkelegenden.

Oggeklæden hjælper disse fugle, når de skal camoufleres. Ofrene (for det meste gnavere) bemærker dem ikke og tager ugle til trægrene eller snags. Mens de jager i åbne områder, sporer rovdyrene deres spor efter deres bytte fra et hus med et søgebeflygning. Long-eared ugle er kendt for sin økonomiske værdi, som det feeds på skadedyr af afgrøder.

Natten rovfugl i briller

Den spektakulære neotropiske ugle er en overvejende stillesiddende rovfugl, der bor i fordybningerne af tropiske og subtropiske skove. Aktivt om natten, jagter små gnavere, fugle, insekter. Prey spor ned fra omslaget. Efter at have ventet på en god tid, skyller han ned på sit offer.

Du kan finde ud af repræsentanter for neotropiske ugler ved den hvide farve af fjer omkring øjnene. De unge individer har mørkefarvede "briller", og sløret i næsepartiet er hvidt. Et par år efter lysets udseende bliver farven på ungdomspenne den samme som hos voksne.

Neotropiske ugler lever hovedsageligt i træhuller. Æggene lukker kun hunner, og hanen i denne periode tager sig af sin næring. Kyllinger viser uafhængighed i en alder af fem uger, men voksne bringer dem stadig mad i omkring en måned.

Virginia Owl Lifestyle

Den virginske ugle i naturen findes kun i Nord- og Sydamerika. Hans fjerdedel domineres af røde, grå, sorte toner. Узнать представителя этого вида можно по «ушкам» или «рогам», которые образуют пучки перьев на голове.

Эти птицы комфортно себя чувствуют в лесах и болотах, на открытой местности и сельскохозяйственных угодьях. Отличаются агрессивным и непредсказуемым характером (особенно в период гнездования). Вред им может нанести другой хищник (ястреб, ворон), в том числе, и птица такой же видовой принадлежности.

Значение виргинского филина для хозяйственной деятельности человека неоднозначно. Они истребляют грызунов, что положительно сказывается на объемах урожаев в фермерских хозяйствах.

Der er tilfælde af jagt på ugle til vilde katte, hvilket igen forhindrede disse rovdyrs angreb på kvæget i boder i nærheden af ​​skovene. Samtidig må vi ikke glemme, at de firebenede venner af folk og fjerkræ kan blive ofre for den virginske.

Vejrudsigter, legender, mystiske antagelser baseret på folklore i forskellige lande er forbundet med ørlens ugles opførsel. For eksempel lægger sicilianerne vægt på dette natlige rovdags skrig, der lød nær menneskelig beboelse. Hvis en person bor i huset, der lider af en alvorlig sygdom, kan den maurinske ugle således foreskygge sin forestående død.

Den mindste fjerrede rovdyr

Pygmy ugleens vægt, som er den mindste af uglerne, er kun 55 g (nogle gange når den 75-80 g), og kropslængden er ca. 19 cm. Hunnerne af denne art er større end hannerne.

Øjenets iris er gul. Hvide tykke øjenbryn skaber et karakteristisk udtryk for en næse, hvorigennem uglen ikke blot blev karakter af mystiske legender og overbevisninger, men også et symbol på visdom.

Efter at have opdaget bytte, flyver den hurtigt og hurtigt, idet man klipper mellem forhindringer (trægrene, buske). Griber en gnaver eller endnu mindre fugl end sig selv, og vender derefter tilbage til sin rede. I den varme årstid laver ugelen lagre til vinteren, da det ikke vil være muligt at jage gnavere på grund af det kolde vejr og snedækket.

Begyndelsen af ​​parringsperioden forekommer i det tidlige forår, når hanen opfordrer til kvinder med speciel sang. Efter at have fundet en kompis, udstyrer fugle en allerede eksisterende rede til æglægning. Deres inkubation og pleje af de klækkede kyllinger ligger på ulverne, og mændene får dem mad. Faren holder øje med de voksne kyllinger, ved at hjælpe dem med at søge efter bytte og sikre sikkerhed.

Funktioner skæg ugle

Tawny ugle er en stor fugl med tykt grå fjerdragt. Leder hovedsageligt stillesiddende. Du kan finde ud af, at det er en ugel af denne slags, der er foran dig ved tilstedeværelsen af ​​et mørkt sted under nægen, der ligner et skæg og hvide fjer på nakken. Fjær, de såkaldte "ører" eller "horn" er fraværende.

Tawny ugle er ikke kun en slægt af uger, men også det fælles navn for natlige rovfugle, der er karakteristisk for folklore.

Det beboer taiga og bjergrige skove. Gnavere samt små fugle er inkluderet i kosten. Det optager rejer tilbage efter buzzards eller høge. Under inkubation af æg og pleje afkomene opfører sig tæerne aggressivt og angriber potentielle modstandere, herunder mand.

Natlige rovdyr med et følsomt øre

Lammuglen (tilhører slægten uglefamilien) er fordelt over hele kloden bortset fra "is" kontinentet. I den russiske føderation er det muligt at se fuglen af ​​denne art under naturlige forhold i Kaliningrad-regionen. Det er let at lære denne type ugle ved det hjerteformede ansigt på disken.

Kosten til rovfuglen består af mus og andre gnavere, insekter. Nogle gange kan andre småfugle være bytte.

Læggeuglen har et meget følsomt øre. Denne funktion blev gjort mulig ved ørens asymmetriske arrangement.

Betingelser for at holde fjedrede rovdyr hjemme

Når du vælger en ugle som kæledyr, er der flere faktorer at overveje:

  • Valget af en bestemt type af disse fugle. Så for at holde i en lejlighed vil en eared ugle eller en lille ugle gøre, og en stor ugle har brug for mere territorium.
  • Planlæg din egen tidsplan under hensyntagen til det faktum, at ugler er aktive om aftenen, om natten og tidligt om morgenen.
  • Behovet for at udstyre fuglen til fri flyvning. Nogle afsætter et separat rum til vedligeholdelse, efter at have fjernet møbler, skrøbelige interiørartikler og gardinvinduer med tykke gardiner.
  • Tilvejebringelse af mad og vand. Kosten skal omfatte friskbitterede gnavere, firben, småfugle (nødvendigvis helt, som skyldes fordøjelseskarakteristika).
  • Regelmæssig badning i tanke, der passer i størrelse.

Uglene er rovfugle, der er blændet af et mysterium. I Egypten blev de beskyttet mod mulige farer, og efter døden blev de ofte mumificeret. De gamle slaver troede at ugler kunne bevare underjordiske skatte.

Mange legender, der er kommet ned til vores dage, viser, at disse fugle var bange og troede på deres mystiske magt. Også uger siden oldtiden er et symbol på et lagerhus af viden og visdom.

Hvis artiklen var interessant for dig, så sætte Ligesom.

I kommentarerne skriver du hvilken slags ugle du gerne vil beholde hjemme.

Western Little Eared Owl

Habitat: fra sydøstlige Alaska til vestlige Canada og fra den vestlige USA til det centrale Mexico

Disse ugler med vilje bringe småblinde slanger, som ligner store regnorme, til reden for at beskytte dem mod insekter. Da ugelens fælles bytte er døde gnavere, kan lugten af ​​deres kroppe tiltrække et stort antal insekter til reden, som slangerne fodrer på.

Habitat: alle kontinenter undtagen Antarktis

Konstellationen af ​​pletter på hovedet er en lammegulv, det er ikke bare en dekoration. Det antages, at jo flere pletter det har, desto mere modstandsdygtigt er det for parasitter, og jo mere attraktivt er det for mænd.

Kanin ugle

Habitat: I åbne landskaber i Nord- og Sydamerika

Som du kan gætte, bor disse uger i grunde under jorden, som tidligere tilhørte små pattedyr, såsom gophers og prairie hunde. I modsætning til andre er disse græsugle aktive om dagen, især om foråret, når de har brug for at få mad til at fodre deres store kød.

West American scoop

Habitat: om sommeren i det sydvestlige Canada, i hele det vestlige USA og i Mexico, hvor de flyver til vinteren

Navnet på denne art lyder som "psiloscops flammeolus", og oversættes fra latin betyder "fiery orange", som er en beskrivelse af deres unikke farve. Scoop elsker at jage natten insekter og edderkopper, som det fanger i luften eller mellem løvet.

Great Horned Owl

Habitat: på hele kontinentet i Nordamerika og for det meste syd

Som andre ugler spiser den store hornede ugle sit bytte sammen med pels, fjer, knogler, kød og indre organer. Det er også den eneste rovdyr, der kan jage skunke.

Eared ugle

Habitat: Nordamerika, Europa, Asien og lokalt i Nordafrika, vinter i det sydlige Mexico og Kina

De såkaldte "ører", hvorefter uglen fik sit navn, er faktisk tufts af fjer på toppen af ​​hovedet. Forskere mener, at disse bjælker af fjer kan hjælpe dem med at forkæle som deres kvarter. De er også meget ressourcefulde: I stedet for at bygge deres eget rede, bruger disse ugler reden, der er bygget af andre fugle, som f.eks. Magpier og krager.

Eurasian Eagle Owl

Habitat: Europa og Asien

Der er meget få dyr i sit habitat, der kan skræmme en Eurasian Eagle Owl med sin to meter wingspan. De jager jævnligt pattedyr, der spænder fra hare og hjorte, og de er ikke modige til at spise andre fugle, såsom hegre og buzzards.

Northern Spotted Owl

Habitat: Vestlige Nordamerika og Mellemamerika

Ugger, også kendt som dværge, forbliver aktive om dagen. Under jagen er de udelukkende afhængige af deres syn, som i modsætning til andre ugler, har de ikke god hørelse, stille flyvning og nattesyn.

Nordamerikanske scoop

Habitat: Øst for Nordamerikanske Rockies og Nordøstlige Mexico

Disse ugle er også kendt som skrigende, men eared fugle bruger deres evner til at lave lyde svarende til en stille neigh eller en blød trille.

Ugle: beskrivelse og fotos. Hvad ser en fugl ud?

Ugglen er en rovfugl. Afhængigt af bopælsstedet kan det have forskellig farve i fjerkræet og maskere uglen under det omkringliggende område. Ugglens hoved er rundt med store øjne, klørne er lange og skarpe, og næbbet er rovdyr og kort.

Forskellige typer af ugle har forskellige størrelser. Den mindste ugle er en ugle. Dens dimensioner er kun 17-20 cm og vægt 50-80 g. Den største af ugle er uglen. Dens længde er 60-70 cm og vægt fra 2 til 4 kg.

Livet på en ugle i naturen er omkring 10 år, i fangenskab lever disse fugle op til 40 år. Et ugles meget korte levetid i sit naturlige miljø forklares ofte af sult og jagt efter uger af andre rovfugle, såsom haj og gyldne ørne.

Uglepote er meget stærke og hurtige, mange af dem er fjerede. Ugle klør skarpe og buede, de hjælper hende til hurtigt at tage fat på offeret og holde hende. Flyvende ugle næsten tavse, dette skyldes den særlige struktur af fjer. De første yderfjeder er savetand og frynser serrated. Den tredje og fjerde uglefjeder er længere end de andre. Halen er afrundet og trimmet, og halefjederne er buede. Uleens vingespids er omkring 142-200 centimeter. Disse fugle flyver meget hurtigt: Owlens hastighed i flyvning når 80 km / t.

Fuglen gør et karakteristisk klik, når det er irriteret eller oplever ophidselse. Det viser sig, at dette er hende takket være næb. Uggens næb er bøjet fra begyndelsen til selve basen, ender med en hækling, kanterne er lige og uden udskæringer.

Uge kan slå deres hoveder 180 og endda 270 grader uden at forårsage ulejlighed eller skade. Uglen fuglen er en rovdyr, og det er nødvendigt at spore bytte, så øjnene er ikke placeret på siderne, men i fronten.

Uggens øjne er faste og ser kun lige fremad. For at ændre blikkets retning skal fuglen vende hovedet. Samtidig er ugelens synsvinkel 160 grader, og dens syn er kikkert, i modsætning til andre fugle. Verdens ugler se i sort og hvid. Uglens objektiv er ikke i øjenklumpet, men i hornrøret, så fuglene ser godt ud om natten.

Uggs hørelse er 4 gange bedre end en kat. Så snart byttet præsenterer sig med en rustle eller en lyd, skynder fuglen på det med lynhastighed.

Typer af ugler, navne og billeder

I uglefamilien er der 3 underfamilier, 30 slægter og 214 arter, hvoraf de mest almindelige er:

  • Eared ugle (lat. Asio otus)

Fuglen har en længde på 31-36 centimeter. Vingerpanelet når 86-98 cm. I farven af ​​denne ugleart forekommer en gråbrun skygge med varierede pletter, brystet har en hvid farve. På oversiden af ​​kroppen er der mørke pletter, på nederste side er der tværgående striber. På hovedet af en eared ugle er der store ørebjælker, der består af seks fjer.

Den befinder sig i nåletræer, foretrækker europæiske lande eller nordlige Asien som steder til nestning, flyver i Nordafrika til overvintring. Den eared ugle spiser gnavere, mus, voles, insekter og fugle.

  • Bearded Tawny (lat. Strix nebulosa)

En stor fugl, der har en længde på 80 cm og en vingespind på 1,5 meter. Den big-headed fugl har en røget grå farve. Mørke striber er placeret omkring ugleens gule øjne.

Det fodrer ugler af gnavere og egern. Til nesting vælger reden af ​​høge og buzzards, bygger den ikke rede på sig selv. Den sorte plet under fuglens næb ligner et skæg, derfor fuglens navn. Fuglen har ingen fjerør, der er en hvid krave omkring halsen. Undersiden af ​​vingerne skjuler mørke striber.

Bæret græsugle lever i zonen Taiga og bjergskove i de baltiske lande, i den europæiske del af Rusland, i Sibirien, på Sakhalin, i Mongoliet.

Har en længde på 60-75 cm, vingespidsen 160-190 cm. Vægten af ​​hannuglen når 2,1-2,7 kg, kvindens vægt er 3-3,2 kg. Ørnen uglen er den største fugl af orden uglen. I rovdyrens fjerdedel er rødlige og okkerfarver overvejende, uggens øjne har en lys orange farve, og tufts af aflange fjer er placeret over øjnene.

Uglene lever i skove og stepper i Eurasien, de jager gnavere, mus, ravn, pindsvin, harer, fugle og andre hvirveldyr.

  • Pygmy ugle (lat. Glaucidium passerinum)

Ugelens krops længde er 15-19 cm, vingespidsen når 35-40 cm. Vægt når 55-80 g. Samtidig er mænd mindre end kvinder. Uglen har en gråbrun eller mørkebrun farve, hvide fjer er tydeligt adskilt på fjerene, større på ryggen og mindre på hovedet. Fuglens bund er hvid med langsgående striber af brun. Halen er gråbrun, der er 5 smalle baner på den. Hovedet er lille og har en rund og let flad form, ugglen har ingen ører. Hvide og brune ringe er placeret omkring pygmyens øjne. Fuglens øjne er gule, der er hvide øjenbryn over øjnene. Ugelkløerne har en sort eller gul farve. Poten er fuldt understøttet til klørne.

  • Lille ugle (lat. Athen noctua)

En lille fugl, der har en længde på 25 cm og en vægt på ca. 150-170 g. Farven på kvindens og kvindens fjerdragt er den samme. Bagparten af ​​fuglen har en lysebrun eller sandfarve. På en ugles hvide buk er der brune langsgående fletninger. Runde hvide pletter er placeret på skulderfjederne.

Den lille ugle lever i syd og i centrum af Europa, i det nordlige Afrika og i de sydasiatiske lande. I Rusland findes uglen hovedsageligt i centrum og i den sydlige del af den europæiske del, i sydlige Altai og Transbaikalia. Fugle lever i steppe og ørkenregioner, bygger reden i sten og grav. Den lille ugle spiser insekter, firben, gnavere og nogle gange fugle.

  • Fælles lammegulv (lat. Tyto alba)

Afviger fra andre uglearter med en serisk ansigtsskive. Længden af ​​lammens ugle når 34-39 centimeter med en vingespind på 80-95 cm. Rovfuglens vægt er 190-700 gram. Farvningen af ​​den rødhårede stallugle med talrige tværgående striber, striber og pletter. Farven afhænger af fuglens levested. Fuglens hale er kort. Barn ugle ører har et usædvanligt asymmetrisk arrangement: hvis den venstre er på pandeniveauet, så kommer den rigtige nærmer sig næseborområdet. Takket være denne funktion hører fuglen meget godt.

Laga uglen lever på alle kontinenter, undtagen for kold Antarktis. I Rusland bor han kun på Kaliningradregionens område.

  • Hvid ugle (polar ugle) (lat. Bubo scandiacus, nyctea scandiaca)

Har en kropslængde på 55 til 70 cm, en fugles vægt er 2-3 kg. Vingerpanelet når 143-166 cm. Farven på fuglen, der bor i tundraområdet, tjener som en forklædning, derfor er der hvide farver med mørke pletter, der hersker i den. En polar ugles næb er sort, øjnene er lyse gule. Roer af rovdyr er fuldstændig pubescent.

Polaruglen bor i Eurasien, Nordamerika, Grønland, på øerne i det arktiske hav. Den hvide ugle spiser på gnavere, lemmings, hares, ermine, hvide patruller, gæs, ænder, fisk. Hvide ugle er opført i den røde bog.

  • Hawk ugle (lat. Surnia ulula)

Den bor i skovområder i Europa, Nordamerika og Asien. I Rusland findes den på Kamchatka i Magadan-regionen på Chukotka ved kysten af ​​Okhotskhavet. Det springer på gnavere (mus, lemmings, voles), nogle gange det jager egern, hasselhugger, sort grouses, patruller og andre fugle.

Fuglens længde når 45 cm. Fuglens hale er lang, farven er brunbrun med hvide pletter, i nederste del af kroppen er der tynde striber. Hawk ugle øjne og næb er gule.

Hvor bor uger?

Ugler lever over hele verden, ikke kun at finde dem i Antarktis. I Rusland er der 17 uger. Et stort antal af disse fugle kan findes i skovene, og kun få af dem bor i åbne områder.

I grunden lever ugglen i hul og reder. Uilen finder et hjem næsten overalt: i skovene, bjergene, stepperne og ørkenerne. Den eared uil lever på alle slags marker, da det jagter i åbne områder, men skaber sin rede kun i skoven. Den hvide ugle lever i tundraen, om vinteren flyver den langt mod syd, kan ikke lide skovklædte steder. Bæret græsugle lever kun i taiga tætte skove. Uglearter som ugle og ugle finder et hus under tagene og i loftet.

Hvilken ugle spiser?

Spørgsmålet om, hvad uglen fugl feeds på i naturen interesserer mange mennesker. Denne fugl, både i dens naturlige habitat og i fangenskab, spiser gnavere, småfugle, insekter, dyr. Kosten afhænger af ugleens levested. Uger af mellemstore og store størrelser fodrer på rotter, mus, lemmings, pindsvin, firben, shrews, harer, frøer, padder, flagermus, mol, slanger, kyllinger. Lille ugle spiser hovedsagelig insekter (biller, græshopper), og fugle der bor i kystområder spiser fisk, krabber og muslinger. Uge, der lever i tropiske lande, spiser frugt, planter og bær. En uglefugl kan leve uden vand i flere måneder og slukke tørsten med sine ofre.

Avlsugler

Ugler danner monogame par. Et par ugle bygger ikke deres rede, de optager sprækker, huler eller rede kastet af andre fugle. Marshugle bygger rede på jorden i tæt vegetation. Ugler kan yngle en eller flere gange om året, alt afhænger af mængden af ​​mad i habitatet. I lægning kan der være 3 til 10 æg. Oggens æg er hvidt, sfærisk og relativt lille. Æggene klækkes af kvindens ugle. Uglen hanen er involveret i fodring afkom. Meget ofte i reden lever levende kyllinger af forskellige aldre. Forældre fodrer alle afkom, men de fleste af dem får ældre ugle. Ældre uglekyllinger med madmangel kan endda spise deres yngre fætre.

Ugle holder hjemme

Holde en ugle derhjemme er blevet en meget almindelig besættelse. Но обязательно нужно помнить, что сова – ночной житель и основная активность у птицы приходит на вечер, ночь и утро. В этот временной период они выходят на охоту. С вечера до утра домашняя сова будет шуметь, прикрикивать и заниматься своими делами, мешая хозяину спать.

С питанием совы тоже есть некоторые сложности, пищеварительная система у этой птицы устроена так, что ей нужно съедать целую тушку мыши или птички. Логично, что кормление мясом отпадает, готовьтесь к закупкам мышей.

Также уделите особое внимание выбору вида совы, для стандартной городской квартиры подойдут ушастая или болотная сова. Der vil være lidt plads til tommelfinger og ugle, selvom du har en bred lejlighed eller et hus.

Hvad er forskellen mellem ugle og ugle?

Ugglen er en rovfugl fra ugelens rækkefølge, af uglefamilien. Det tilhører slægten af ​​ørnen uglen. Denne fugl adskiller sig fra andre uglearter i sit udseende. For det første har uglen den største størrelse i forhold til andre ugle. Ørnuglens hoved er temmelig stort og har karakteristiske træk: I området af de auditive åbninger er der korte stive fjer, der ligner aurikler. I eagle ugle karakteristisk farve af fjer, rødlig-fawn farve. På et hoved og en ryg flaunt klare mørke strimler.

For det andet, ulig mange owltyper, der kun jager om natten, er uglen en fugl af dagen og ser godt ud om dagen.

Owls bytte er hovedsageligt små gnavere og insekter, mens ugelen jager faser, harer og ung rådyr. Denne type byttedyr lever hovedsagelig i steppe-zonen. På sådanne steder er det bekvemt for uglen at gå på jagt på grund af dens store vingespind.

Ugle til venstre, ugle til højre. Forfattere til fotoet: Snowyowls, Lotse

86 indlæg

(Asio flammeus) har en samlet længde på 34-42 cm, med en vingespind på 85-110 cm, vingelængde 28-34 cm, vejer 320-430 g. Hunnerne er større end hanner. Øren er korte. Begge køer er malet det samme. Hos voksne fugle er den dorsale side okker eller rødlig med et brunt langsgående mønster, primær og rorsdyr med et brunt tværgående mønster. Den ventrale side er buffy, rødlig eller hvidlig med brune langsgående pletter. Øjne er gule, næb og kløer er sorte. Mørkeuglen er udbredt i Europa fra tundraer til Middelhavet, i Nordasien fra tundrabæltet i nord øst til Kamchatka, Sakhalin, syd til Palæstina, Irak, Centralasien og Mongoliet, i Amerika fra nord Alaska og Mackenzie-floden til øerne i Caribien, Brasilien, Bolivia, Peru, findes på Galapagos, Caroline og Hawaiian Islands. Trøgetuglen er vandrende i de nordlige dele af distributionsområdet og migrerende og trækfugle i resten. Inhabits åbne rum, tundra, kulturlandskab, steppe. Den bor på sletterne, men på nogle steder (Altai, Kaukasus) stiger til en højde på 2300 m. Reproduktionstiden varierer afhængigt af områdets breddegrad. I Rusland forekommer æglægning i syd omkring midten af ​​april, i Sibirien - i begyndelsen af ​​maj og endda senere. Mørkeuglen, i modsætning til de fleste andre ugle, bygger sin egen enkle rede på jorden. Antallet af æg i koblingen varierer meget, tilsyneladende, afhængigt af fodringsforholdene. I koblingen er der normalt 3-5 æg, men i "musen" årene stiger deres antal til 7 eller endda 10. I de år, der er yderst gunstige for "høst" af mus, er der andre koblinger, selv i slutningen af ​​efteråret og vinteren. De kvindelige inkubater begynder med at lægge det første æg, derfor er kyllingerne i brødene i forskellige aldre. Varighed inkubation 24-30 dage. Nestlingsne forlader redenen stadig ikke-flyvende, men i en alder af en måned bliver de på vingen. Mørkeuglen lever primært på gnavere, resten af ​​fødevarerne - fugle, insekter - er af sekundær betydning i fodring. Marshyglen er ikke en strengt natfugl, den er også aktiv om dagen.

CAVE OWL (Speotyto Cunicularia) ligger meget tæt på uglerne. Det er udbredt i det sydlige del af Nordamerika og i hele Sydamerika. Det har lange børster med bobler og fingre, brede vinger og en kort hale. Den samlede kropslængde er ca. 20 cm. Den er ens i farve til den fælles ugle, men har et tværgående mønster på maven og siderne. Det bor på sletter og bjerge, i Andesene op til en højde på 4000 m. Det opbevares i åbne områder. Det reder i græsser, naturligt eller gravet af andre dyr, nogle gange graver det også huller. I lægge 6-9, nogle gange op til 11 æg. Begge forældre inkuberer dem i 28-29 dage. Hulugle er primært fodret med insekter, men også på små pattedyr - gnavere og insektsdyr, mindre ofte amfibier, krybdyr og småfugle. Aktiv dag. Antallet af hulugle som følge af deres nestepladsers adgang til rovdyr og mennesker er markant reduceret. Akklimatisering af mongoose i Vestindien førte til, at i slutningen af ​​forrige århundrede forsvandt hulugle: på nogle øer (Maria-Galante, Antigua, Nevis, Kitte).

OWL NORTH NEEDLE

OWL NORTH NEEDLE (Ninox scutulata) er den eneste repræsentant for denne gruppe, der bor i Rusland. Dens samlede længde er 30-33 cm, med en vingespind på 75-80 cm og en vingerlængde på 23-25 ​​cm. Den overordnede farve på voksne mænd og kvinder på dorsalsiden er mørk brun med hvidt tværgående langstrakt mundring på skuldrene. Fly mørkbrun med et lys tværgående mønster, styring brun med sorte tværgående striber. Den ventrale side er brun med fjerens hvide kanter, underskåret er hvid med brune dash linjer. Iris er gul, næb er mørk brun, benene er gule med sorte klør. Fingre dækket med stive børster. Den nordlige nålhovedugle beboer Syd- og Østasien fra Indien og Ceylon til Japan, Primorye, Indokina, Indonesien, i Rusland beboer Primorye og strækker sig mod nord til Hungar-floden i vest til Khabarovsk. Den beboer blandede og løvskove og flodtykkelser, der spredes med åbne rum, især med kulturlandskabet. I Japan afgjorde Rusland, Manchurien, Korea - Trækfugl i resten af ​​landet. I Rusland er denne ugles livsstil ikke blevet undersøgt. Insekter er noteret som dets fødebobler (svømmere, jordbagler, muggbille) og sommerfugle.

SOVEHOVE OWL (Sceloglaux albifacies) bor i bjergene i den sydlige del af New Zealand South Island. I nogen grad nærmer det sig slægten til uger (Athene). Den er 35-38 cm lang. Den generelle farve er æggeblå med store brune mærker med stribede vinger og hale. Frontskiven er hvid med små brune bindestreger. Benene er fjerede, fingre dækket med børstehår. Denne fugl er en af ​​de sjældne endemier i New Zealand-faunaen. Europæiske kolonister, der bragte katte og rotter med dem, bragte uglen næsten til udryddelse.

SOVIA HAWKER (Surnia ulula) er noget isoleret fra andre ugle. Den har mellemstor størrelse, et rundt lille hoved, en ufuldstændig ansigtsskive, relativt små øjne, lange skarpe vinger, en lang skarpt træt hale, tætslipt tzhevki og fingre. Den samlede længde af hawkuglen er 35-40 cm, med en vingespind på 70-80 cm, længden af ​​vingen er 22-25 cm, og vægten er 250-370 g. Hunnerne er større end hannerne. Den generelle farve på voksne mænd og kvinder på den dorsale side er chokoladebrun med hvide pletter, specielt udviklet på kronen, nakke og skuldre, flyvning og styring mørkbrun med hvidt tværgående mønster, abdominal sidehvid med regelmæssige tværgående sortbrune striber. Iris er gul, næb er gulbrun, klørne er sorte. Hawk uglen er særligt karakteristisk for taiga bæltet i Nordamerika, Europa og Asien. I nord når rækken af ​​skoven, i syd til midten af ​​Skandinavien, de centrale dele af den europæiske del af Rusland, den sydlige kant af taigaen i Sibirien - Tyumen og Altai. Høgetuglen findes også i Tarbagatay, Tien Shan, Nordmongoliet, Manchuria, Primorye og Sakhalin. En hjemmehørende fugl, der er associeret i fordeling med woody vegetation, hovedsagelig nåletræ. Men til tider giver hawkuglen uregelmæssige vandringer, der ser ud til syd for høstområdet, og der ses mere regelmæssige migreringer i sibirske ugle. Det er en almindelig fugl, men dens antal svinger i årenes løb, hovedsageligt afhængigt af "høst" eller "dårlig høst" af fodermuslignende gnavere. Antallet af gnavere bestemmer både fecundity og omfanget af migration af hawkish ugler. Det reder hovedsagelig i træer med knuste toppe, nogle gange i huler (aspens) eller i gamle fugle reden (ravn, kødædende). Placering af æg opstår normalt i april. Murværk består ofte af 3-4 hvide æg, men i musen år meget mere - fra 7, 9, endda '10, i usædvanlige tilfælde fra 13 æg. De kvindelige inkubater starter med at lægge det første æg, nogle gange med en del mandlige deltagelse. Siddets varighed er ikke nøjagtigt bestemt, sandsynligvis omkring 4 uger. Podletkie kyllinger findes normalt i anden halvdel af juni, fuldt dyrket ung flyvende - på forskellige datoer i juli. Gnavere (lemmings og andre voles) er primært mad til hawkish uglen. En ugleangreb på fugle - på hvide patroner og på forskellige passagerer. Høguglen er en dagfugl, det jager om dagen, især tidligt om morgenen eller om aftenen.

OWL WHITE (Nyctea scandiaca) er en stor fugl: den samlede længde er 56-65 cm, vingespidsen er 150-160 cm, vingerlængden er 38,5-46 cm, vægten er 1350-2500 g. Hunnerne overstiger mænd i størrelse. Voksenfugle af almindelig hvid farve med brune spotted sorter af forskellige størrelser eller med brune tværgående striber. Mænd er normalt lettere end kvinder, nogle gange helt hvide. Iris er lysegult, næb er næsten helt dækket med børstelignende fremadvendte fjer, sort, klørne er sorte. I det første årlige kostume er disse uge hvidt med et brunt tværgående mønster og med brune pletter på bagsiden af ​​hovedet. Hvide ugle har en cirkulær polarfordeling og er meget karakteristiske for arktiske og subarktiske. De beboer de oceaniske øer, kyster og fastlandet tundraer. Disse er delvis stillesiddende, men for det meste nomadiske fugle. Migrationerne er uregelmæssige og afhænger af lokale forhold - snedække, tilgængelighed og overflod af mad mv. Undertiden tager migrationerne massekarakter og besætter store rum. Nomadiske ugle findes hovedsageligt i de åbne landskaber af den tempererede bånd på den nordlige halvkugle - skov-steppe, steppe og i kulturelle landskaber. Migreringerne begynder normalt i oktober. På vinterfugle forbliver indtil omkring april. Den hvide ugle i nord er en almindelig fugl, men dens tal svinger år for år afhængigt af fodringsforholdene, primært overflodens ("høst") af lemmings. Når lemmingene er små, falder ujævnernes fecunditet (normalt det næste år efter udryddelsen af ​​lemmings), og i mangel af lemmingsne, nuler ikke uglerne overhovedet. Ugle reden er placeret i både høj og lav tundra, præference er høje og tørre steder, da uglen begynder at lægge æg, når terrænet stadig er dækket af sne. Hvide ugle bygger ikke deres eget rede, deres reden er et hul, hvor æg er lagt. Æglægning sker afhængigt af terrænets bredde i midten af ​​maj. Det sædvanlige antal æg i koblingen er 5-8. I ugunstige fødeforhold er årene mindre - 3-4, og omvendt i optimale indtil 11 og endda 13. Klækning begynder fra det første æg, derfor er kyllingerne i forskellige aldre og normalt overlever de yngre ikke. Kvinden inkuberer koblingen i 32-34 dage, hanen bærer den, og så spiser brystet. Kyllinger vises i slutningen af ​​juni (ældre) - begyndelsen af ​​juli (yngre). På vingen bliver den overlevende ugle 51-57 dage gammel. Maden af ​​hvide ugle består hovedsagelig af muslignende gnavere, og frem for alt de norske, ob og hovede lemmings. Som nævnt ovenfor bestemmer lemmers "læs" og "afgrødefejl" de vigtigste periodiske fænomener i den hvide ugles liv - reproduktion, migrationer, sæsonfordeling osv. Ugler fodrer også på forskellige fæller, jorden egern, under opdræt af kyllinger og fugle hovedsagelig unge, såsom hvide patruljer, sandpipere, måger, ørne, lige passerines (Lappland plantain). I non-nesting tid er mad af hvide ugle mere varieret: harer, pikas, små rovdyr (ermine), fugle af gennemsnitlig størrelse (kylling, ænder). Under jagten sidder den snedækkede uge på jorden, helst på enhver højde, ser ud til at nærme sig bytte, tager afsted og tager fat i det. Nogle gange jager det på flugt og ryster samtidig på ét sted i luften som en kestrel. Den hvide ugle er naturligvis ikke en strengt natfugl, men jager stadig sædvanligvis enten tidligt om morgenen eller om aftenen.

FEJLHAVN (Strix nebulosa) er den største owlarter, der findes i Rusland (og de største små ugler generelt). Det er en langstjærket og langvingeret fugl, dens samlede længde er 63-66 cm, wingspan er 130-140 cm, vingerlængden er 41-48 cm, vægten er 700-1200 g. Hunnerne er som vanligt i ugler større end mænd. Den dorsale side af voksne hunner og hanner er gråbrun med et tykt langsgående og tværgående mønster, okker-hvidlig og mørk brun, det rigtige lyse og mørke tværgående mønster på kronen, nakke, nakkeknude, flydemørkebrun med et okkert tværgående mønster i hoveddelen fjer, styring mørk brun med uregelmæssigt lys tværgående mønster, grå front skive med sorte koncentriske striber og sort plet nær øjet, sort langsgående bånd langs halsen. Den ventrale side er hvidlig med et lysebrunt langsgående mønster og små brune pletter. Iris er lysegul, næb er gul, klørne er brune. Fugle af nordlige nåletræer i den østlige og vestlige halvkugle. I Nordamerika fordeles det fra Mellemøsten Alaska, Mackenzie, Quebec, Syd nord for British Columbia, provinserne Alberta og Manitoba, Ontario, Sierra Nevada-bjergene, Idaho, Vestlige Montana og Californien, i Europa - nord for Skandinavien. I det tidligere Sovjetunionen distribueres det fra Taiga, nordlige udkanten af ​​Litauen, Hviderusland, Yaroslavl-regionen, Mellemøsten, Sibirien syd til Tyumen, Tara, Altai, Transbaikalia, Priamurye, Sakhalin. I Asien findes den i bjergene i det nordlige Mongoliet. Indbyggere og trækfugle, migranter er forbundet med ugunstige fodringsforhold. Den skæggede ugle bruger gamle reden af ​​andre fugle, måske at bygge sin egen rede, oftere på toppen af ​​brudte træer, højt fra jorden. Murværk fejret i midten af ​​april - begyndelsen af ​​maj. Antallet af æg i koblingen er 3-5, oftere 4, nogle gange en, der afhænger af "høst" af hovedfoderen. Derfor er der år, hvor skæggede ugle ikke begynder at opdrætte overhovedet. Tilsyneladende begynder kun kvindelige inkubater, ruge begynder efter det første æg er lagt. Term nasizhivaniya omkring en måned. Nestlings begynder at flyve i en alder af omkring 35 dage. Brygger holdes sammen med deres forældre hele efteråret. Gnavere (i Skandinavien, især lemmings), små kødædende pattedyr, fugle af gennemsnitlig størrelse (til grouses og grus er angivet for østlige Sibirien) danner mad af skægget grønt ugle. Bærede sneglejagt på nestetid i dagslyset.

OWL MOCHONOLOGY (Aegolius funereus) er præget af et stort og bredt hoved med rudimentære fjerør, udtalt og asymmetrisk (på grund af ørens opbygning) ansigtsskive, relativt små øjne, en svag næb, lange og brede vinger, en kort hale, tykt fjæret op til klør (i sydlige slægtninge til Ophthalmic Owl er tæerne delvist eller ikke fuldt ud fjeret). Den samlede længde er 21-27 cm, vingen er 15-19 cm, og vægten er 120-190 g. Hunnerne er noget større end mændene. Farven er gråbrun med hvid modling, der danner et kryds mønster på vingen og halen, stort hvidt flettet på ryggen af ​​hovedet, nakke og skuldre, abdominalsiden er hvid med et brunt langsgående mønster. Øjne er gule, næb er gul, klør er sorte. Den blågrønne ugle er udbredt i de bjergrige og lavlandskogsskove i Europa, Asien og Nordamerika. I Rusland - fra Kolahalvøen og Kaliningradregionen i vest til Anadyr, Kamchatka, Kuriløerne, Sakhalin, Primorye i øst. Det findes i Karpaterne, i Kaukasus, i bjergene i Centralasien, i Alperne, Pyrenæerne, Balkanerne, i det nordlige Mongoliet, i det vestlige Kina, i Nordamerika - i British Columbia, Canada, i de nordlige regioner i USA. Sedentære, delvis nomadiske fugle. I nord er livet i dag, i det sydlige natteliv. I den europæiske del af Rusland opstår der i anden halvdel af april i Sibirien - senere. I lægge 4-6, nogle gange flere hvide æg. Kvinden inkuberer i 25-31 dage. Nestende periode på ca. 30 dage. Reder i huler. Groveblegede ugle fodrer hovedsagelig små dyr - muslignende, insektbeskyttende såvel som små fuglefugle.

NECKLACE (Strix aluco) Afgrund - mellemstore og store fugle (til ugler) størrelse, med en samlet længde fra 30 til 70 cm, grå eller rødlig med en varieret farve, nogle arter er dimorfe i farve. Owls hoved er relativt stort og rundt, uden fjederklæder, med en stærk næb komprimeret, er ansigtsskiven fuld. Ører er asymmetriske, øjne med en brun iris (undtagen skæg ugle). Klør lang, skarp, stejlt buet. Fordøjlen er blød og løs, vingerne er brede og afrundede, halen af ​​moderat længde med en afrundet spids. Benene er fjer til klør (med sjældne undtagelser). Skovfugle, der fører hovedsageligt natlige. De foder på bytte fanget på jorden, fodringsgrundlaget er gnavere, de jager også små og mellemstore fugle, amfibier og krybdyr og hvirvelløse dyr (bløddyr, orme, leddyr). Reder i huller eller i gamle reden, lejlighedsvis i gravhuller eller sprækker. Murværk i sydlige arter 1-3, hos fugle med en moderat bånd på 2-4, sjældent flere hvide æg. Kvinden inkuberer i 28-30 dage, begyndende med at lægge det første æg. I en alder af 5-6 uger ligger kyllingerne på vingen, men i løbet af det første efterår forbliver de hos deres forældre. Træetræer er stillesiddende fugle, men i de nordlige dele af fordelingsområdet flytter de mod syd, især når vejrforholdene (snedække, koldt vejr) gør det vanskeligt for dem at få mad. I faunen i det tidligere Sovjetunionen er ugler repræsenteret af tre arter. Обыкновенная неясыть (S. aluco) - птица средней величины: общая длина 40—45 см, при размахе крыльев 90 – 105см, длине крыла 23—34 см, вес 450—685 г. Самка крупнее самца, оба пола окрашены одинаково. У взрослых птиц два типа (вариации) окраски — серый и рыжий, распределение которых в известной степени связано и с географическим распространением. Общий тон окраски спинной стороны серых птиц серый с охристыми отметинами, наружные опахала плечевых и больших кроющих крыла с крупными белыми пятнами, маховые серовато-бурые с охристым оттенком и светлым поперечным рисунком, рулевые серые с охристыми поперечными полосками и мелкими темными серовато-бурыми крапинками. Брюшная сторона беловатая с буровато-серым темным рисунком из наствольных отметин и поперечных полос.I fugle af rød farve er den samlede farve på dorsalsiden rød, mere ensartet. Der er også mellemliggende mellem de to typer af farver, der beskrives af den enkelte, og til tider (i vores tilfælde hovedsagelig i Kaukasus) er der monotont farvede mørke kaffe og brune ugle. Iris er mørkebrun, næb er gullig, klørne er sorte. Den fælles tårn i dens fordeling er forbundet med træagtig vegetation. Den beboer skove (den sydlige del af taigaen, en stribe af blandede og løvskove) og undgår ikke kulturlandskabet (haver, parker). I nord er det hovedsagelig en flad fugl, i den sydlige del af distributionsområdet (Kaukasus, Centralasien osv.) Findes den også i bjergene. En afviklet eller uregelmæssig migrerende fugl. I Rusland er almindelig tangle almindelig fra Leningrad-regionen, de sydlige dele af Vologda-regionen, Kirov-regionen syd til Krim og Transkaukasien, i de sydlige dele af Vestsibirien fra Tyumen og Tobolsk i nord i bjergene i Centralasien. Uden for USSR er den udbredt i Europa, undtagen den ekstreme nord, mod vest til Irland og Det Forenede Kongerige, mod syd til Middelhavet, til den forreste og centrale Asien, mod øst til Kina, mod syd til Pakistan og Himalaya, i Nordvestafrika nord for Sahara . Den almindelige ugle i den tempererede zone er en almindelig fugl, hvis antal stiger efter fodringsvenlige ("mus") år og falder efter år med dårlige fodringsforhold. Selvom tygget og stillesiddende fugl, men i negative år er det nødt til at migrere. Fælles tårn vokser tidligt, forårets genoplivning i ugernes opførsel ses i slutningen af ​​februar - i marts. Det reder i hule, undertiden optager andres reden (ravn, rovfugle), nogle gange rede i bygninger. Æggene lå hovedsageligt i begyndelsen af ​​april. Normalt er der 2-4 hvide æg i en kobling, men i fodringsår og mere - i Tula-regionen, for eksempel 7 og endda 8 æg. Hatching begynder med at lægge det første æg, derfor er kyllingerne i brystet ujævne

Ullen (Otus scops) har en længde på 20-22 cm, med en vingespind på 50-55 cm, med en vingerlængde på 14-16 cm, vejer ca. 80 g. Den samlede farve på dorsalsiden er brunlig med et mørkt langsgående og tværgående mønster og med mere eller mindre mindre udviklet rød skygge. På ryggen af ​​nakken er de yderste skeder på skuldrene, vingernes midterste dæk og maven hvide pletter. Primær primærbrun med en grå top, med et røget tværgående mønster på de indvendige baner og hvide pletter på de ydre baner. Styring gråbrun med mørke speckles og uregelmæssigt lys tværgående mønster. Den ventrale side er lettere end dorsal, med hvide tværgående markeringer. Fjærring er rødlig med mørkebrune bindestreger. Unge er ensfarvede til voksne, der er ingen forskel i mænds og kvinders farve (men sidstnævnte er noget større end den første). Iris hos voksne er orange, de unge er lysegule, næb er brun med en sort apex, cive er mørkebrun, poterne er gulbrune, klørne er sorte på toppen, gullig ved bunden. Splushka er almindelig i Syd-, Central- og Østeuropa, i Nordafrika, i Mindre, Mellemøsten og Centralasien, i sydvestlige og mellemliggende regioner i Sibirien. Holder i løvfældende og blandede skove, i haver og parker. I bjergene stiger den op til den øvre grænse af højskoven. Den trækfugl, der ses i syd omkring slutningen af ​​april, i middelzonen i begyndelsen af ​​maj i Sibirien senere, selv i slutningen af ​​maj. Fly finder sted i september. Denne ugle vintre i tropisk Afrika (fra Senegal og Sudan til Uganda og Kenya) og i Sydvestasien. Faktisk er redenen ikke tilfredsstillende. Æggene lægges hovedsagelig i huler, mindre ofte i forladte redener af andre fugle, i huler, sprækker eller i bygninger. Et lag fra 2-5, nogle gange 6 æg, i slutningen af ​​maj. De kvindelige inkubater, der begynder med det første æg, 24-25 dage. Nestlingsboerne forlader redenen ved tre uger, endnu ikke opnået fuld vækst. Først holdes brødene sammen, og forældre fodrer allerede flyvende kyllinger. Splyushka feeds primært på insekter - biller, sommerfugle, sjældent edderkopper, småfugle og gnavere.

Den østlige-asiatiske svenna (Otus sunia) ligger tæt på en almindelig scoop. Dens dimensioner er noget mindre: Den samlede længde 18-20 cm, med en vingespind på ca. 50 cm, vingerlængden 14-15 cm. Den adskiller sig fra en almindelig møll i mangel af sortbrune langsgående pletter på bagsiden og dækfløjter, lette tværgående mærker er mindre udviklede . Ud over den mørkegråbrune variation er der en rød rødhår. Denne ugle er fordelt i Syd- og Sydøstasien med de tilstødende øer, nord til Japan, Primorye og Manchuria. Vi har en migrerende fugl, i den sydlige del af distributionsområdet er sadlet.

Otus bakker (Otus bakkamoena) er den største sorter af scoops fundet i Rusland. Dens samlede længde er 23-27 cm, med en vingespind på 60-65 cm og en vinge længde på 16-17 cm. Hunnerne er større end mænd. I kravehalsen er den dorsale side brunlig med en grå tinge, med okker-gullige pletter, med mørkebrune langsgående pletter og tværgående linjer. På ryggen af ​​nakken er der en okker eller gullig halvhals, primær makhovy brunhvid med et mørkt og lyst mønster, styring med mørke små pletter og tværgående striber. Throat and goiter whitish. Den ventrale side er okker med brune langsgående pletter og små tværspidser. Forklædningen af ​​spole og fingre er hvidlig eller ovar, uden pestrin. Iris er orange-gul eller brun, næb er brunlig, klørne er lysebrune. Kravebøjlen er udbredt i Øst- og Sydasien fra Sakhalin, Sydkuriløerne, Primorye og Japan til Indien, Kina, Filippinerne og Indonesien. En hjemmehørende fugl, der befinder sig i løvskovenes skov og de nederste bælter i bjergene.

DESERT (Otus brucei) fugl 20-22 cm lang, med en vingespind på 55-58 cm, med en vingerlængde på 15-17 cm, vejer ca. 100 g. Farven på voksne fugle på dorsalsiden er lys sandgrå med forskellige blandinger af gullige toner, med et uklart lightermønster og skarpe mørke bagagerum er den ventrale side noget svagere end ryggen. Begge køer er malet på samme måde, forskellen mellem dem i størrelse er ubetydelig. Ørkenskibet er en karakteristisk fugl af kulturlandskabet og flodtugai ørkenzonerne i Forward og Central Asia. Mod nord er den fordelt på Amu Daryas og Syr Daryas nedre rækkevidde, mod øst til Fergana-dalen, Tadsjikistan (herunder Pamirerne). Det findes i det østlige Iran, Afghanistan, Irak, Palæstina og Xinjiang. Den trækfugl, der vises her i slutningen af ​​marts - begyndelsen af ​​april og flyver hovedsageligt i september. Wintering er beliggende i Asien, relativt tæt på avlsområdet, kun lidt mod syd. Det hyder oftest i huler, nogle gange optager reder af andre fugle (for eksempel fyrre). Murværk af 4-6 hvide æg. Æggene lå i april. Kvinden begynder at inkubere efter at have lagt det første æg. Klækning varer ca. 4 uger. Brygger holdes sammen til august. Maden i ørkenen består primært af insekter, flagermus og småfugle er også kendt som foder til denne fugl.

OWL HUSBAND (Athene noctua) har en længde på 23-28 cm, med en vingespids på 57-64 cm, en vinge længde på 15-18 cm, vejer 160-180 g. Der er geografiske forskelle i størrelse, hunnerne er større end mænd. Farven på voksne mænd og kvinder på toppen er brun med lyse hvide pletter, især store på bagsiden af ​​hovedet, nakke, skuldre og vinger. Flyve brunt med gråagtige toppe og hvidt tværgående mønster, styring brun med oker-hvidlig tværgående striber. Den abdominale side er hvid med et brunt langsgående mønster, den forreste skive, undersiden, den hvide spole. Iris er gul, næb er gulbrun, klørne er sortbrune. Lille ugle er udbredt i Central- og Sydeuropa, i Nordafrika (herunder Sahara, syd for Sudan, østlige Etiopien og Somalia), Front-, Mellem- og Centralasien (syd til Irak, Afghanistan, Baluchistan, øst til nord Kina, Tibet og Korea). Holder hovedsagelig i et åbent landskab, både i bjerge og på sletter. I nord er det i høj grad forbundet med kulturlandskabet, i syd findes det hovedsageligt i tørre områder (ørkener, halvøer osv.). Stillesiddende fugl Den lille ugle danner konstante par, mænd og kvinder holder sig sammen og uden for avlssæsonen. Det reder i grunde, i klipper, i bygninger, nogle gange i høstakker, tilsyneladende, graver til tider sin egen hovede mink. Faktisk har det ingen reden. Murværk er almindelig i april, i syd i slutningen af ​​marts. I hendes 4-5, nogle gange mere, op til 8 hvide æg. Kvinden inkuberer primært i ca. 4 uger. I en alder af en måned forlader kyllingerne redenen, men når den er fuld vækst, når de er 5 uger gamle. Først holdes brødene sammen. Huset uglen jagter om dagen, men hovedsagelig i skumringen og i begyndelsen af ​​natten. Maden består af gnavere, insekter, krybdyr og fugle.

VORBINYY SCHYCHIK (Glaucidium passerinum) De mest nordlige arter af sønner, der er almindelige i vores land. Generelle dimensioner: længde 15-17,5 cm, vingespids 35-39 cm, vingelængde 9-11 cm, vægt 55-80 g. Hunner er større end hanner. Den overordnede farve på den dorsale side er brun med en mere eller mindre grålig tinge, med hvide pestrins og hvide tværgående mønstre på flyvevingen og styringen, den ventrale side er hvid med brune langsgående striber, og der er en mørk, hvid markering på siderne af goiter og bryst. Øjne er gule, næb er gul, klør er sorte. Toes er tæt befæstet til klør. Sparvugle beboer en strimmel af nåletræer i Europa og Nordasien. I den europæiske del af Rusland når den nordlige grænse af skoven på Kola-halvøen, Arkhangelsk, i Sibirien, cirka nord for Baikal og øst til Sakhalin. Mod syd er den fordelt til Karpaterne, Smolensk, Ryazan, Buguruslan, Tyumen, Altai, Sayans, Transbaikalia, Ussuri-bækkenet. Udenfor Sovjetunionen i Asien findes den i det nordlige Mongoliet og Manchurien, i Europa - i Skandinavien (til polarcirklen), i Jugoslaviens, Norditalienes og Pyrenæernes bjerge. Det er en fastfødt fugl, der befinder sig i højstamlede, hovedsagelig nåletræskove. I non-nesting tid er der nogle gange ubetydelige migreringer. Pygmy ugle rede i huler oftest aspænetræer, nogle gange birk. Lægestørrelser varierer tilsyneladende afhængigt af fodringsforholdene. For Rusland blev der observeret koblinger på 2-3 æg i Vesteuropa på 4-6, endda 7 æg. Æg er hvide. Fuld murværk kommer i slutningen af ​​april. Klækning varer ca. 4 uger. Flyve, opdrættede kyllinger findes i slutningen af ​​august. Ligesom andre taigaugler jagter pygmyuglen om dagen, ved daggry og i skumringen. Dens mad er hovedsageligt gnavere (hamstere, lemming og andre voles, skov og husmus), skruer. Det føder på pygmy ugle og små passerines. Insekter optager også et velkendt sted i sønns fodringsregime, især i nestlinger, der er steget til vingen. For forbipasserende er opsamling af fødevarebeholdninger karakteristisk, især om vinteren. Disse bestande - muslignende gnavere eller småfugle dræbt af uglen - er dannet i hulrum.

En SYCHIK-ELF (Micrathene whitneyi) ligger tæt på den lille passerine beskrevet ovenfor. Det er en lille ugle, 12-14 cm lang. Den har et relativt stort hoved, men en svag næb og svage poter, hvilket sandsynligvis skyldes, at den fodrer på små hvirvelløse dyr. Vingerne er afrundede, i halen 10 ridser (og 12 som andre ugler). Valpen af ​​hvalpens elf er gråbrun på den dorsale side med okker eller hvide mærker, kraven er hvid eller brun i farve, den ventrale side er hvid med okkermærker. Iris er citron gul, næb og kløer er lysebrune. Sychik-elf er en bosatte fugl i ørkenområderne i de sydlige Forenede Stater (Baja California, Arizona) og Mexico. Dens distribution er tæt forbundet med kæmpe saguaro kaktus. I huler af disse kaktuser, oftest udhulet af spætte, sychik reden, nogle gange.

(Bubo bubo) har en samlet længde på 62-72 cm, med en vingespind på 150-180 cm, med en længde på vingen 41-52 cm, vejer 2,1-3,2 kg. Kvinder er mærkbart større end mænd, begge køn er farvet det samme. Ugler, der lever i forskellige dele af sortimentet, varierer i størrelse og farve. Sydlige ugle er generelt mindre end de nordlige. Den typiske farve af voksne ugler er som følger. Den dorsale side er varieret - på en rødlig gullig, undertiden hvidlig baggrund er der et sortbrunt langsgående og tværgående mønster. Primære primære flyrødder er rustne gullige, tættere på toppen med et tværgående sortagtigt mønster, styring med uregelmæssige, svarte tværgående markeringer og pletter på en gullig eller okker baggrund. Den ventrale side er rødlig, okker eller hvidlig, med sorte langsgående pletter på brystet og brystet og med tynde brune eller sorte tværgående striber på maven, siderne, undertænderne, hvide halser. Iris er lys orange eller rødlig, næb og kløer er sorte. Unge fugle er farvet på samme måde som voksne, men noget lysere og lysere. Uglen er en udbredt vandrende og stillesiddende fugl. Med hensyn til habitat er det ulæseligt og findes i skove, stepper, ørkener, sletter og bjerge (i Tien Shan i en højde på 3000 m, i Tibet endda op til 4700 m). Det reder i Europa, Nordasien - i nord til skovkanten, i øst til Yakutia, Sakhalin, Japan, i syd til Nordafrika, Arabien, Sydkina. I Rusland opdrætter ugerne i slutningen af ​​marts til april. En rede er en simpel, trampet fossa, uden affald, normalt på jorden (sjældent forladte reden af ​​andre fugle). I lægning, normalt 2-3, nogle gange 4 og endda 5 æg. Kvinden inkuberer i ca. 35 dage. Unge ørnugle er vel i stand til at flyve i en alder af flere end tre måneder. Blandt unge fugle er der en større dødelighed: kyllingerne i bøden er normalt mindre end æggene i koblingen. Dette skyldes det faktum, at uglerne begynder at inkuberes efter lægningen af ​​det første æg, og derfor er kyllingerne i forskellige aldre. Ullen føder på forskellige mellemstore og små pattedyr, fra harer (hare og hvide hare) til små muslignende og insektlevende. Gnavere udgør foretrukket mad. Lejlighedsvis angriber ørnen ugler endnu større dyr (hunner af rådyr, unge bjerggeder). Et stort sted i fodring af ørnen ugle er også optaget af fugle - fra store kyllinger (capercaillie, black grouse) og rovfugle (fregnefalk, nordgræsse), sandwort) til småfugle. Lejlighedsvis fodrer uger på frøer og endda fisk. Uglen er en natt og twilight fugl, men i nord jager det om dagen. I andre lande er ugerne repræsenteret af en række arter, der ligner en almindelig ugle i struktur og livsstil, men varierer i størrelse og farve. I Nord-, Central- og Sydamerika er den amerikanske ugle (V. virginianus) for eksempel udbredt.

OVA COAT (Asio otus) har en længde på 35-39 cm, med en vingespids på 86-100 cm, en vingelængde på 27,5-32 cm, vejer 240-330 g. Hunnerne er større end hanner. Mand og kvinde er malet det samme: Den dorsale side er okker med mørkebrune nastolovnymi striber, med tværgående tynde pestrinami og hvide markeringer på humeral og dækningsvinger. Fly gullig med brunt tværgående mønster og gråbrune toppe, styring rusten-buff med mørkebrune tværgående striber og små pletter. Den ventrale side er rødlig, okker eller hvidlig med brede langsgående og smalle tværgående mørkebrune striber. Øjne er gule eller orange, næb og kløer er sorte. Eared ugglen er udbredt i Europa og Nordasien, mod nord til grænserne for den høje skov, mod øst til Okhotsk kysten, Primorye og Japan (Hokkaido), mod syd til Irak, Centralasien, Himalaya, Kina. Det bor også i Nordafrika, De Kanariske Øer, Nordamerika. Holder i skovene, både i bjergene og på sletterne. Vandrende i nord, vandrende eller stillesiddende fugl i syd. Det reder i skove, normalt i gamle reder, mindre ofte i huler, mere sjældent på jorden. Antallet af æg er 4-5, og i gunstige forhold til fodringsbetingelser år selv op til 7-9 (nogle gange med massen "høst" af gnavere er der efterårsmodning). Kvinden inkuberer i 27-28 dage. Omkring fire uger bliver de unge på vingen og forlader redenen. På flybys og dvale, holder en eared ugle, i modsætning til andre ugle, normalt i grupper eller i små pakker. Maden på en eared ugle består hovedsagelig af forskellige muslignende gnavere, fugle i ugers fodringsregime indtager et lille sted, og andre hvirveldyr (frøer) og insekter er kun lejlighedsvise.

FILINFISK (Ketupa zeylonensis) er fordelt i Fjernøsten fra den nordlige kyst af Okhotskhavet til Primorye, Sakhalin og Kuriløerne. Denne art er udbredt i Palæstina, i den sydvestlige del af Asien, i Iran, Indien, Ceylon, Indokina og Sydkina. Fiskuglen har brede fjerør, ansigtsskiven er dårligt udviklet. Fingrene er barne med rygsøjler på plantarfladen, tzipki er fledged næsten til bunden af ​​fingrene. Vingene er lange, halen er let afrundet. Størrelserne er store: den samlede længde er ca. 70 cm, vingen er 51-56 cm. Den overordnede farve er gråbrun med en okkerfarve. På panden, kronen, occiput uskarpt tværgående mønster. Bagsiden og dækket vinger med mørkebrune langsgående pletter og små speckles. Primær primærbrun med okker langsgående og tværgående mønstre, styring med uregelmæssige laterale markeringer. På bagsiden af ​​hovedet er kronen, undertiden hvide fjer findes blandt små dækkende vinger. Halsen er hvidlig, bryst, sider, mave med smalle brune langsgående pletter og tværgående bindestreger på fjedens top. Молодые в первом ходовом наряде сходны с взрослыми. Радужина оранжевая, клюв светло-бурый, пальцы и цевки темно-серые, когти бурые. Группа рыбных филинов, или рыбных сов, представлена в Южной и Восточной Азии и в экваториальной Африке. Это крупные птицы со слабооперенными цевками и неоперенными пальцами. Держатся они в лесистых местностях около водоемов и, как показывает их название, кормятся главным образом рыбой, кроме того, водными беспозвоночными (раки, крабы), при случае мелкими позвоночными — птицами, змеями, ящерицами, лягушками, а также насекомыми. Активны они в сумерках, но также и днем.I kobling, sædvanligvis 2, mindre ofte 1-3 æg, ligger deres ugler i andre fugles reden, nogle gange i huler, men oftest i huller på jorden eller i kystbænke. Egne redener af ørnugler bygger ikke op. Fiskugler er stillesiddende fugle.

MALAYSKY FISH FILIN

Kropslængde 45 cm.
Holder nær reservoirer, spiser fisk og om nødvendigt og frøer, krebsdyr, gnavere og flagermus.

Se videoen: VÍDEO EDUCATIVO ANIMAIS COMO PERSONAGENS DA PEPPA PIG. Toys Art (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org