Fugle

Wild Duck Pochard - Vandfugle Egenskaber

Pin
Send
Share
Send
Send


I ornitologi er der flere synspunkter om systematikken i slægten (stamme). I den moderne klassifikation af Anseriformes, foreslået i 2004 af russiske ornitologer Yevgeny Koblik og Yaroslav Redkin, til stammen Netta (dyk) er rangeret:

  • Red-crested Pochard (Netta rufina),
  • røde øjne (Netta erythrophthalma),
  • pampas dykke (Netta peposaca).

Til Aythyini-stammen (for at fordybe):

  • Rødhovedet pochard (Aythya ferina),
  • American Red-headed Pochard (Aythya americana),
  • Hvidøje Pochard (Aythya Nyroca),
  • Baer dykke (Aythya baeri).

Red-crested Pochard

Den rød-nosed eller rød dykke er en ret stor fugl. Vægt af drakekødkroppen når 800 g. På grund af kvaliteten af ​​kødet har det røde dykke kommerciel værdi. Det reder i steppe og halvøen zone fra Middelhavet til øst Turkestan.

På det russiske område fordelt:

  • i Volga regionen
  • Uraler og Uralerne,
  • i Mordovia,
  • i Altai-foden.
  • I løbet af vinteren forekommer migrering i Vestsibirien, Moskva-regionen. Tusindvis af flokke vinter i Issyk-Kul, den sydlige kyst af Kaspiske Hav og Azov.

Den største "trick" af drakets ægteskabsdragt er den okkerrøde hoved og øvre del af halsen, lyse rød-pink tæer og næb, bunden af ​​nakken sort med glitter, bryst og mave, brunbrun ryg. På hovedet er en lille fluffy plume. Små brune ænder adskiller sig fra slægtninge i lette kinder og et rødt "band" på en sort næb.

Den rødhalsede dykke er en stærk og stor fugl.

Røde dykker flyver let, langt støjende. De er i stand til at lave lange flyvninger uden hvile. Fra vandet stiger hårdt. Under flyvning over vandoverfladen er de tættere på det, og over jorden klatrer de højere op i himlen.

Interessant! De er relateret til flodendene ved en høj landing på vand, evnen til at gå smart og endda løbe over land. Desuden dykker de rødnødde ikke til mad, men vender sig på hovedet og hæver halen og poterne over vandet.

De bruger mere tid end andre dykker på kysten. Drakes er lakoniske, selv i parringssæsonen fløjter de blødt. Ducks caw "Kerr, Kerr" snarere end kvak.

Red-headed dives når seksuel modenhed i en alder af to år. Under ekteskapsritualet dræber drakes under flyvningen fjerkræet på hovedet og cirkler rundt om ænderne på kysten. På vandet demonstrerer de det sædvanlige ænderritual - de udstikker deres kister, bøje, fløjte.

Ænderne i det rødnødde dykke er mindre elegante end drakes.

Dykning reden er arrangeret på vegetative øer flydende i midten af ​​en dam eller i kystnære fordybninger, på dynger af sidste års rotting, på hummocks. I reden er der normalt 6-9 grå eller brune olivenæg. Hatching varer 28 dage. Rødfugle er genert og forsigtigt ved den første fare for en and, der forlader redenen og forlader koblingen.

Røde øjne dykke

Det andet navn på det rødøyede dykke er sydligt. Det afspejler geografi af fordelingen af ​​fugle: Latinamerika, Syd- og Centralafrika. Røde øjne foretrækker at nese på ferskvandslegemer. Leder vejen for livet.

Iris i øjnene på det røde øjne er skarlagen.

Disse er små fugle, op til 50 cm lange. Plumage af forskellige nuancer af chokolade: ryggen er rig mørk chokoladefarve med rødlig farvetone. Abdomen og siderne af en lysere tone. Tæpperne har en rød hue på hovedet, og brystet glatrer violet. Iris er en karakteristisk rød farve, hvorfra det egentlige navn stammer fra.

Pampas dykke

Pampas dykke refererer til de endemiske arter i Latinamerika og Falklandsøerne. Elsker det let saltede vand af søer, gulver, laguner. Pampas teal er en meget smuk fugl. Bagsiden og vingerne i en mørk askeblå farve, vingerne er omgivet af hvid. Underlivet er lysegrå, næsten hvidt. Hoved, nakke, bryst sort. Øverst på den brede hvidgrå næb er lys rød, næsespidsen er sort.

Pampas dykke - And, som findes i zoologiske haver.

På trods af den geografiske fjernhed ligner vanerne på pampas fuglene meget på vores røde næse dykkere. De fodrer fra overfladen af ​​vandet, græsser på kysten. Pampas duck laver op til 12 æg. Klækker kobling alene, uden hjælp af en mand, i 27-29 dage.

Rødhovedet Pochard eller Blue Duck

Rødhovedet pochard tilhører kommercielle økonomiske arter, findes i Europa, Algeriet, Tunesien.

På Den Russiske Føderations territoriers reden:

  • i Arkhangelsk, Leningrad, Pskov regioner,
  • på Solovki og Commander Islands,
  • Kuril højderyg,
  • i Bashkortostan,
  • sydlige områder af Udmurtia,
  • langs kysten af ​​den nordlige Dvina, Yenisei, Angara, Nedre Tunguska, Baikal.
Den rød-headed dykke er en stor svømmer og dykker.

Rødhoved dykkerfugle af mellemstørrelse, drakernes vægt når 800-1000 g. Anden er brunlig rød, med en lysere fjerdetone på siderne, halsen ved bunden af ​​næb. Hoveddelen af ​​hovedet er mørkbrunt. Hals, gitter og sider er buff brun, maven beskidt hvid.

Hovedet og halsen på draken, "klædt i et brudekjole" ogerød-rødt, ofte med en lilla-rød glimmer, skuldre, den forreste del af brystet, goiter - sort. Bagbeklædningen er blågråt med små tværgående "trickles", farverne er mørkere tættere på halen. Nadkhvoste black. Næbbet er gråblå med en mørkere apex.

Interessant nok har følgende raser af ænder tendens til at synkronisere fletningen af ​​vinger under flyvning:

Tidspunktet for moden af ​​rødhoveddyk er ikke præcist etableret. Ægteskabsspil begynder under migreringen og fortsætter ved ankomsten til hestepladserne. Efter at have nedsænket næbet i vandet svømmer wicket i cirkler i flere mænds løb, periodisk høje "croaking".

Drakes af rød-headed dykker omhyggeligt passe deres par.

Drakes blæser deres halser, smider deres hoveder på ryggen, bøjer deres næb bredt åbent lodret og ledsager deres dans med en lav fløjte. Derefter kastes hovedet skarpt frem, halsen trækkes ud vandret, fuglen inhalerer luften med en hæsende hoste "Ikk-Ikk-koo." Ritualet fortsættes med cirkulære bevægelser af drakes omkring kvinden og de konkurrerende mænd med det maksimale løftede eller med den vandret udvidede hals.

Interessant! Efter at have lavet et par, forlader drakes ikke kæresten før udklættet begynder.

Dykning reden er placeret på røde øer-floats eller i tykkelser. I lægningen er der fra 7 til 15 æg. I første omgang bliver grøn-blålige æg efter lidt brun-oliven. Kvinden på redenen indrømmer nøje manden og bryder ofte direkte ind i vandet og foregiver at være et vrag.

Efter 24-26 dage kyllinger luge. Dag de tørrer i reden, så gå til vandet. To eller tre dage bløde dykker allerede dykker og selvstændigt finder mad. Om to måneder fløj chicks helt og står på vingen.

Ducklings af det rødhovedede dykke er i stand til at få mad på den anden dag efter udklækning.

Flyvningen af ​​de rødhovedede dykker er hurtig, støjende. Fra vandet stiger fuglen normalt mod vinden. Landing på vandet er dybt. Hun dykker dybt og ofte. På det nordamerikanske kontinent er en uafhængig art almindelig - den amerikanske rødhoveddyk. På Ruslands territorium forekommer det næsten ikke.

Hvide øjne dykke

Det hvidøjede dykke, kaldet den hvidøjede og chernushka, bor hovedsagelig i Spanien, Frankrig, Tyskland, Polen, Albanien, Rumænien, Ukraine, Turkmenistan. Det findes i den sydlige del af den europæiske del af Rusland, i det sydlige Sibirien, ved foden af ​​Altai.

Hvidåbnet mellemstor fugl med en rusten kastanjehoved. Den gennemsnitlige vægt på 400-500 g. Beak er kortere og smalere end andre dykker. Et særpræg ved dragterne er den irisfarvede hvide farve, mørke mave. Hvide øjne ænder har det mest lækre kød blandt dykker.

For at møde det hvidøjede dykke er et held og lykke for jægeren.

Barer dykker

Baer dykke (Baer dykke eller østlige hvidøjede dykke) er opkaldt efter naturforskeren og en af ​​forfatterne af akademikeren Karl Baers komparative anatomi.

Det har et smalt distributionsområde:

  • Ussuri-bassinet
  • Ussuro-Khanka plain,
  • Zeya flodmunding,
  • Baikal,
  • Manzhouli.
  • Det findes i Korea, Japan, Kina.

Den anatomiske struktur og udseende svarer til det hvide øje dykke, men mindre - gennemsnitsvægten er 300-400 g. De adskiller sig fra andre dykker med en mere massiv kraniet.

I drakes i parringsperioden er hoved og nakke sort med grøn farvetone. På kinderne røde pletter. Hvidt mærke på hagen. Ryggen og nadhvoste sort, uden skinne. Øjne er hvide eller lysegule. Ænderne er rødbrune med sort krone og nakke.

Baer dykke har en usædvanlig lys til ænderfjerdragt.

Baer dykkere har en ejendommelig parring ritual. Cirkulær flyvning drager omkring ét sted, ledsaget af stille rop. Han blev først beskrevet i Ussuri-ekspeditionens dagbøger af den russiske rejsende Nikolai Mikhailovich Przhevalsky.

Advarsel! Der er få og modstridende oplysninger om koblingen, avlsfunktioner, rede, fodringsbase. Det er sikkert sikkert, at små frøer udgør en stor del af kosten, hvorfor kød af fugle, der overvintrer i Indien, anses for uspiselige.

Dykning Feeds

Dykkediet afhænger af habitat, årstid og artens præferencer. For det meste følger dyk et blandet foder. Deres menu omfatter foder af vegetabilsk og animalsk oprindelse.

Duck dives føder på, hvad der kan høstes fra bunden af ​​reservoiret.

I dykbekæmperne finder man:

  • løv, skudd, frø og rødder af vandplanter,
  • larver af akvatiske insekter, biller, slugfe, scuds,
  • skaldyr
  • små amfibier, tadpoles, leeches,
  • korn af vildt korn,
  • tang
  • små krebsdyr.

I en lille video kan du se den rødnøddyk i parken dammen:

Udseende, madfunktioner

Et særpræg ved dykkendænder er et stort hoved, plantet på en kort, lidt fortykket hals. Alle former for mellemstore, squat, bevæger sig langs jorden med vanskeligheder på grund af korte ben. Duckdykene svømmer perfekt, dykker til en dybde på 60 cm, der forbliver uden luft i flere minutter. Det starter efter en foreløbig løbetid, flyvning i en lige linje varer ikke længe.

Arter tilhørende bestemmer den farverige fjerdedel af ænder, en række fotos afspejler skønheden af ​​vidunderlige fugle. Bright outfit pryder som regel drake. Kvinder er tilfredse med mere beskedne "påklædning". Der er følgende arter af ænder dykning:

  • Duck,
  • Gogol,
  • pompas ænder,
  • marmor teal
  • dyk,
  • pink-headed ænder.

Dykkende ænder er monogame, men ægteskabsunionen varer ikke længe. Efter æglæggende æg forlader drake kvinden. Duck reir form på bumpene, i hylderne af faldne kufferter i røde senge. Kvinden lægger æg med en lysegrøn skygge i en mængde på op til 10 stykker. På grund af overfyldt nesting blandes murværk ofte.

Kosten hos vilde ænder er meget varieret: de fodrer med små krebsdyr, fisk, bløddyr, alger. De producerer mad, dykning til en betydelig dybde, som bestemmer navnet på slægten.

Advarsel! Dykende ænder betragtes som værdifulde vildtfugle, men dets kød har en bestemt lugt. Det kræver særlig behandling: spillet koges to gange, dræner vand. Forarbejdet kød er klar til madlavning af kulinariske retter.

Funktioner af forskellige slags

Netta duck ænder er mellemstore i størrelse med lav grundlov. Ifølge den moderne klassifikation foreslået af russiske ornitologer, omfatter de 3 typer:

Red-nosed ænder er repræsenteret af temmelig store individer, deres vægt når 1, 6 kg. Drakes har en spektakulær farve af fjer: et orange hoved, sort bryst og skarlagent næb kontrasterer med en beige bag baggrund. Hovedet er dekoreret med fluff plume. Habitat for rødnødder - Portugal, Spanien, Middelhavskysten, i Rusland findes i Volga-regionen. De flyver godt, der er i stand til langvarig udsættelse for luft. De bruger det meste af deres tid på kysten, dykker dårligt, foretrækker at samle mad fra overfladen af ​​vandoverfladen, ofte drejer hovedet på hovedet, løfter deres vævede fødder og hale over søen.

Red-eyed dykkere kaldes også sydlige dykkere, som afspejler deres distributionsområde - områder i Centralafrika, Latinamerika. For disse fugle er kendetegnet ved lille vægt, samles de i små flokke. Mænd af ænder domineres af en lys fjerfarve: Bryst i violette toner, hoved sort, ryg af beige-brun skygge. Iris er en rig scarlet farve, der bestemmer det specifikke navn.

En af de smukkeste arter af vilde ænder er pampas dykket, der bor i Latinamerika, uden for Argentina. De foretrækker det let saltede vand i sø-laguner, søer og stræder. Pampas ænder, ifølge beskrivelsen af ​​ornitologer, kendetegnes af farverig fjerdragt. Grå vinger er omgivet af hvidt, en hvid næb med en rød base og en sort spids skiller sig ud mod et sort bryst og hoved. I deres kost domineres de af vegetabilske fødevarer - alger, reedskudd og forskellige frø.

Genus at sortere: arter karakteristisk

Ænderne i slægten sværmer tunge strukturer, stort hoved, bredt næb. Stå ud med en hvid stribe, der løber langs vingenes side. Ornitologer skelner mellem 5 sorter af blackening:

  • polar and,
  • crested,
  • Røde Heads,
  • jernholdig,
  • Baer duck

Redhead blacken spredt over store områder. Den findes i Europa, Algeriet, i Bashkortostan, ved bredden af ​​Baikal-søen, Angara, Yenisei. Hannerne når en vægt på ca. 1200 g, kvindens vægt er lidt mindre. I parringssæsonen erhverver draken et oprindeligt udseende - det lyse rødt hoved kontrasterer positivt med perlemor-grå fjerning af ryggen. Den uklare fjerdragt af kvinden, der opretholdes i brun-gråtoner, tillader hende at skjule sig fra rovdyr.

Hvide øjne ænder findes fra Australiens kyst, på øen Java. Whitish iris hanner identificeret navnet på arten. De er præget af smuk fjerdragt i chokoladebrune toner med moduleringer, smal, kort næb.

En sjælden art er baerendene, der lever i Japan, Korea, i Ussuri-flodbassinet, i Transbaikalia. De foretrækker at bosætte sig i områder, der er overgroet med vasser. Det smukke udseende af Baer-duck skyldes den smukke fjerdragt - hovedet er sort med en smaragd glans, brune vinger med en bred hvid kant.

Den store befolkning af dykende ænder er repræsenteret af lyse, usædvanlige, interessante vandfugle, der bringer skønhed til planetens natur.

Vilde ænderarter

På trods af urbaniseringen, der fanger små landsbyer, forsøger de lokale myndigheder at bevare og forfine det naturskab, der skabes af naturen. Søer og erici rense snavs, styrke kysten, anlagte rekreative områder. Desværre tiltrækker sådanne damme ikke altid fugle.

I stigende grad forlade fuglene dem og slog sig på menneskeskabte søer, på trods af at området betragtes som ugunstigt for dyrene, fugle og fiskes levested. Søer er normalt forladt, folk er ikke der, ingen er forstyrret af vandfugle. Ænder er vant til den ejendommelige flora og fauna af menneskeskabte vand.

Mange fuglepopulationer har ændret deres habitat. Ornitologer observerer et unikt fænomen. Enkeltpersoner fra nogle populationer af vilde fugle begyndte at bosætte sig i zoologiske haver, mastering byområder og floder. Hvad er ænderne tilbage på Moskvas og Moskvas søer?

Eksperter bemærker, at de mest almindelige i reservoirerne er blevet en mallard. Husdyr tegner sig for mere end 90% af alle vilde arter af ænder. Befolkningen har ikke ændret sine tal i mange år. Mallard findes i næsten alle damme i Moskva-regionen. Hun bliver vant til folk godt, tager mad fra dem.

Fuglen er kommerciel, men erfarne jægere advarer om, at mallard, der lever på menneskeskabte søer, ikke må jages. Hendes kød har en ubehagelig lugt. Nogle erhvervsdrivende smiler held og lykke. De kommer på tværs af en and med godt kød. På foraene griner jægerne, at hvis mallardet har lugtfri kød, så er det sandsynligvis det migrerende, det viste sig at være tilfældigt på en dam nær Moskva.

Ornitologer har noteret store populationer af ogary. De forlod også de sædvanlige sumpreservoirer, som var uden for byen. Især mange var flyvninger på ogaras i 2008. Fugle fra deres hjem flyttede til zoologiske haver. Befolkningen fandt de lokale forhold gunstige.

Det forblev fugle husdyr i zoologiske haver i lang tid. I 2015 fejres en ny bølge af and-migration, men nu til bydamme. De tilpassede til støj, vandplantering af små reservoirer. Nu raser røde ænder succes og glæder øjnene for de besøgende.

Specialister ser en anden tendens, der er blevet mærkbar siden 2017. Dykkende ænder begyndte at bevæge sig fra bosættende damme, hvor industrielle virksomheder dumpede deres affald. Blandt dem, rød-headed pochard og blackened crested. De udforsker søer i reserver og anlagte damme nær Moskva. Fuglene fandt ud af, at der ikke var fare i reservoirerne.

Dykkedænder er ikke kommercielle. Deres kød har en stærk lugt af fisk. Det er ikke egnet til mad. Chernites flyttede ikke kun til nye søer, men begyndte også at formere sig hurtigt og øge deres antal. Red-headed dykke tilpasser sig forhold, der er usædvanlige for det. Численность поголовья не увеличивается, но радует то, что она остаётся постоянной. Большие поселения нырка отмечаются в восточных областях Москвы.

Техногенные озёра покидают чомги. Их ещё называют поганками. В природе они образуют собственное семейство, но в народе их называют утками. У них необычное оперение на голове. Nålefjeder er placeret på kronen, på bagsiden af ​​hovedet og på ørerne, som danner tufts og whiskers. Drakes kendetegnes ved lyse fjerdragt i parringssæsonen. Den mest talrige afvikling af toadstools er placeret i Tsaritsyno.

Stærkt reduceret sit nummer puslespil. Ænderne forbliver stadig på menneskeskabte reservoirer eller på søer, der er forblev uberørt af manden. Antallet af sådanne reservoirer falder, og antallet af ænderbærende adelsmand falder. Ornitologer kan endnu ikke forklare fuglernes opførsel, hvorfor de ikke flyver væk til gunstige forhold. Eksperter forbinder dette fænomen med arvelig kærlighed til nestestedet.

Urbanisering har negativt påvirket kalvebestanden. På søerne nær Moskva har de ikke set i lang tid. Teal er en af ​​de mindste ænder i flodens art. For deres levesteder vælger fugle små skovsøer med rig kystnære vegetation. De bygger reden i skoven, gemmer dem under træet eller i tætte buskige planter. Ornitologer kan ikke forklare årsagerne til, at tusindvis forsvinder.

Hvor bedre at se ænderne?

I Moskva-området skelner man mellem de vigtigste ornitologiske områder (CATF). Disse er områder, der kendetegnes af et stort antal fugle. Nogle af dem er naturreservater, besøger der er strengt begrænset. Ornitologer skelner mellem KUTRs, der er mest interessante for fugleture:

  • Mytishchi distrikt, platform "Mark". Stedet er kendt som afvikling af sorte hovedmåse. Ænderne af følgende arter sameksisterer med dem: mallard, chomga, sviyaz, coot, tufted duck, rødhovedet pochard. Kvarteret er farligt, fordi måger kan ødelægge ænderne på ænderne og ødelægge koblingen. På samme tid råber de højt og ser faren. Denne adfærd sparer ofte livet for ænder,
  • Elk Island Her er der ænder, der er sjældne i Moskva-regionen. Disse omfatter nova, kyllinger, rødhalsede grebe. I stort antal på skovøer mallard, coot, sviyaz,
  • Biserovsky søen. I løbet af sæsonmigrationen af ​​ænder på søen kan du se havets sorten, pintail, peganous, hvidøjet dykke. På reservoiret bosatte fugl familie sviyazey, grebes, mallards,
  • Crane Homeland, i den nordlige del af Sergiev Posad. For ornitologen og kun for den gennemsnitlige mand er disse meget interessante steder. Egrets og gråkraner reden i sumpede søer. Eksperter forsøger at finde bosættelser af teal, hvoraf mange var. Der er et stort antal fugle. Foruden mallards og pintails, her er en scyphore, grå duck, sea blacken. Det anbefales at besøge Sergiev Posad om sommeren, når en and på søen går sine ænder.
  • Søen senezh På søen slog duckfloden og dykkerarter. Der er små flokke af rødhovedet dykke, crested ibenholt.
  • Lotoshinsky fiskegård. På reservoirer lever 2 arter af toadstools, black-necked og rød-necked. Fælles mallarder, pisk, kronblad, grå ænder, turpan, fugle dykkeropdræt.

Udflugter er organiseret til centrale ornitologiske områder, men du kan også komme dertil med bil. Steder er åbne for offentligheden. Eksperter advarer om, at man ikke bør henvende sig til andetræer, skræmme fugle, forstyrre dem på nogen måde. Fugle kan lade deres ligge eller endda forlade reservoiret.

På trods af at de naturlige vådområder i forstæderne bliver mindre og mindre, forsøger ænderne at tilpasse sig de nye veletablerede bjerge. Processen er vanskelig, nogle fuglearter er forsvundet fra Moskvas reservoirer, men ornitologer håber, at dette er et midlertidigt fænomen. Ænderne vil vende tilbage til hestestederne, berigende tilstedeværelsen af ​​Moskva-regionen med deres tilstedeværelse.

American redfin pochard

Antallet af amerikanske hudorvler er lille. Der er et lille husdyr i Nordamerika. Fuglen bor i flokke, indtager en zone af skovtundra. Blacken kan flyve fra det amerikanske kontinent til øen Bolshoi Lyakhovsky. Det er en del af Novorossiysk-skærgården. Her vælger ænden selv territoriet til statens reserve "Ust-Lensky". Fugle findes i Vesteuropa. Om vinteren migrerer de til Tyrkiet og Nordafrika:

  • Drakes fjerdragt er forskellig fra farven på kvindenes fjer. Hans krop er mørk. Vinger har en sølvfarvet skygge. Spejlet er dannet af hvide vingefjer med en grå kant,
  • Hovedet og halsen er røde. Det amerikanske dykke skiller sig ud med skarpe øjne,
  • næb hvid. Der er mørke pletter i bunden og på spidsen,
  • Hunnerne er helt brun-grå. Mænd efter forårsmaltning er de samme,
  • lille fugl Mandvægt 800 g, hunner - 500 g,
  • lægning kvindelige begynder at gøre om 2 år. Hun lægger 12 æg. Inkubationsperioden er 26 dage,
  • ællinger vises med oliven ned og mørke pletter. De ved straks, hvordan man svømmer og dykker.

Dykkens vigtigste mad er fisk, frøer, stege, krebsdyr, bløddyr. Inden forår og efterårsmolt går individer i land, hvor de spiser frøene og planterne. Således genopfylder de din krop med vitaminer og mineraler.

Crested blacken

Crested chernenov lever i tempererede klimaer. Dets habitat er bredt fra Island til Japan. Ornitologer har bemærket mange flokke i Rusland, Ukraine, Kasakhstan og Kina. Om vinteren migrerer fugle fra Europa til Nordafrika, til bredden af ​​Sortehavet og Middelhavet. Fra de asiatiske lande gør fugle fly til øerne i det østlige kysthav. I Japan er blackening ikke migrerende. Anden bor og bygger reden i rolige hav laguner med rigelig vegetation:

  • mellemstore fugle. Mandvægt 1 kg, hunner 800 g. Plumage hos kvinder chokoladefarve. Øjenets iris er lysegul eller orange. Bare se drakes i foråret efter forandringen af ​​fjer. I parringssæsonen skelnes de af en klar sort farvefarve. Snehvide, de har kun vinger
  • krøbet på hanens hoved er langt, rettet mod ryggen. Hos kvinder er kammen næsten usynlig,
  • tidligt modne individer. De danner familier meget næste år,
  • lægning består af 11 æg. Hver vejer ikke mere end 55 gram. Inkubationsperioden varer 28 dage. Men forbandelsen kan begynde om 23 dage,
  • fuglen er kommerciel.

Resten er sværdet ved at bygge på kysten, men det går ikke langt fra reservoiret. En andebolde gemmer sig i tæt vegetation, dækker bakken med lun. Kun kvinden er involveret i inkubation af kyllinger. Hvis hun skal forlade, dækker hun æg med fjer, lægger tørt græs på redenen og maskerer det mod baggrunden af ​​anden vegetation.

Jagt er åben for crested blacken, men der er andre typer ænder, der er opført i Red Book. Blandt dem er rødhovedet pochard, Baer dykke, sorte sorte, hvidøjede dykke. Det er nødvendigt at studere deres beskrivelse og egenskaber for at kunne skelne mellem ænder under fiskeri.

Den krumtede ænder svarer til det marine udseende af ænder. Sea blacken har også en mørk farve af fjerning, men det har ikke en tuft. Kroppen på bagsiden af ​​krydset. Næbbet er gråt med en sort prik på spidsen. På næb på drakes er en sort udvækst. Hunnerne er brune, med en vækst af en lys hvid skygge på næb. Duck jagt er forbudt.

Dive baer

Denne type ænder blev opkaldt efter naturalist K.E. Baer: Tysk ved fødslen, ledede det russiske geografiske samfund i det 19. århundrede. Undersøgte Primorsky, Khabarovsk Territory, hvor han fandt en koloni af ænder med smukke fjerdragt. Det er chokoladefarvet med en sølvfarvet glans.

Hovedet er i sorte drake. Flyfjederne danner spejlet er hvide. Dykkere har hvide iris. Det skiller sig ud mod den svarte baggrund af hovedbeklædningen. Hunnerne er brunbrune, adskiller sig ikke i lysstyrke.

Ænder foder hovedsageligt på vegetabilsk mad, men under parring spiser de yngel og fiskæg. Ofte gå i land, hvor de trækker planteføde. Familiefugle udgør 2 år. Kvinder bygger rede i jorden, graver et hul med en diameter på 25 cm. Murværk består af 13 æg.

Kvinde kyllinger ruge. Chicks vises efter 30 dage. Dive Baer lever i kolonier. Duck flokke kan sameksistere med måger og skuas. Dyk skal forsigtigt skjule deres rede for at redde dem fra ruiner af rovfugle.

New Zealand blacken

New Zealand duck dykning gruppe repræsentanter ligner Baer dykke, men de er større i størrelse. Deres fjerdedel har en chokoladefarve; fjederen på ryggen og på hovedet er mørkere end på ryggen og på underlivet. Hovedet er næsten sort. Drakesfjederne på hans hoved kastede grønne nuancer. Iris foran kvinden er hvid. Hos kvinder er den gul.

Mellemstor fugl. Drake vejer 1 kg, kvindelige 800 g. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede blev fuglen betragtet som kommerciel, men ornitologer bemærkede et kraftigt fald i antallet af husdyr. I øjeblikket er antallet af individer 10.000. Det er forbudt at jage dem.

Ænder bor i New Zealand. De finder ferskvands søer og sumpfulde vandlegemer. Nogle individer bor på bjergøer. Ornitologer har opdaget store kolonier i en højde på 1000 m. Ænder forsøger at holde sig væk fra fugle af andre arter. Vælg et roligt sted væk fra bosættelserne.

Ænder bygger deres rede i jorden nær dammen. De graver dybe huller, dækker dem med tørt græs og fjer. Lægningen kan bestå af 8 æg. Cremefarvet skal. Inkubationsperioden er 30 dage. Kyllingerne har en oliven skygge af fluff med mørke striber langs kroppen. De ved, hvordan man svømmer fra fødslen. Efter ænderne står på deres fødder og spreder deres vinger fører ænden dem til reservoiret.

Måltider sorten producerer sig selv og i reservoiret og på kysten. Det meste af maden består af frø af vegetarisk vegetation og alger. I løbet af parringsperioden og under moltdykene fanges små dyr, der lever i reservoiret. Ænder er gode dykkere. De gemmer sig under vandet, når de opdager fare eller kommer fra bunden af ​​krebsdyrene.

Blackening kaldes ofte dykning. Faktisk hører de til dykkergruppen, men danner deres eget ildstykke. Dykning er større i størrelse. Deres fjerdedel er lyst, modley, deres næb er spids. Udvendigt har sorten og dykningen nogle forskelle, men ornitologerne distribuerer individerne i forskellige klangrupper.

Se videoen: Fugleliv ved Rørsøen i Nysted (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org