Fugle

Grey Heron - beskrivelse, habitat, interessante fakta

Pin
Send
Share
Send
Send


Gråhjerne smuk og meget forsigtig fugl. Altid varslet blev tvunget af den forfærdelige oplevelse af forfædre, der næsten forsvandt fra jordens overflade i fortiden. I parringsperioden har fugle særligt smuk fjerdragt på hovedet. Disse trofæer har længe været jaget af mennesker, ikke giver heroner mulighed for at sidde deres afkom. Damer brugte jagede fjer som dekoration til deres hatte. Takket være den tid, der træffes foranstaltninger til beskyttelse af fugle, lever heroner nu og opdrætter.

Grey Heron: Beskrivelse

At tale om disse skabninger er en fornøjelse! De er yndefulde og smukke, der er i dem en slags aristokrati i udseende. Heron er en stor, langbenet fugl. Vægten af ​​en voksen person når 2 kg, længden er 90-100 cm, og vingespidsen når 175-200 cm. Hovedet af en heron er ret smalt, dekoreret med et stort næb, der er rosa af yellowness, som ligner en dolk mere end hvad fuglene bruger med deres næse og mund. På bagsiden er der en "pigtail", en sort flok fjer hænger ned. Nakken er meget lang og fleksibel, den bøjer sig tilbage under flyvningen. Hovedet, halsen og undersiden af ​​kroppen er snavset-hvid, med mørke fletter synlige fra forsiden. Farven på fjer af resten af ​​kroppen er grå med blå. Tæberne er også grå med en gul farvetone. I parringsperioden ser fuglen meget smuk ud, farveens farve bliver meget lysere og den berømte "pigtail" blomstrer.

Grey Heron Habitat

Denne smukke fugl kan findes i det gunstige klima i Europa og Asien, det afrikanske kontinent kan også prale af sådanne indbyggere. I lande, hvor vandet i vandlegemer fryser om vinteren, flyver den gråhjerne af for at tilbringe vinteren i Afrika. Rusland er også på listen over kolde lande, så fuglene bruger kun 6-7 måneder her, bringe deres afkom og flyver til et varmt land til en ferie for struds og flodheste, men om foråret møder vi dem igen. Kolonien af ​​grårejrer ændrer ikke deres bopæl, disse fugle er meget hengivne til deres hegnesteder.

Fælles steder bebodd af fugle - bredden af ​​forskellige reservoirer, såsom floder, søer, vandløb, myrer. Der er ingen forskel, så længe der er vand, selvom det stadig er frisk, endda salt. Der er kun en betingelse, når man vælger et reservoir, det skal være med lavt vand, der tjener som en heron til en slags spisestue, hvor den fodrer.

Kan en heron synge?

Grey Heron, beskrivelsen af ​​hvilken giver dig mulighed for at præsentere en smuk, langbenet, stolt fugl, desværre er berøvet af stemme. Enkelt sagt, hun ved ikke, hvordan man synger, tværtimod, fra hendes skrig, jeg vil lukke mine ører. Især hvis du er heldig nok til at være tæt på kolonien af ​​disse pseudosangere, opfører de sig meget støjende der. Tidspunktet for aborre og fodring af kyllinger ledsages af deres høje råb, de kan også robe under flyvningen, ofte i skumringen. Herons gør hæs, hård og croaking lyde, som høres som "fraark". Disse er udøvende sange!

Den kunstige jægerfuglheron

Over hele verden ved de, at heronen betragtes som den mest behændige jæger. Denne fugl søger efter bytte i lavt vand. På grund af den smukke øje og skarpe, som en dolk, lang næb, forbliver den grå tjener aldrig uden mad. Ingen af ​​vandets små stege er immun fra lynnedslag.

Det fjerede rovdyr går langsomt og stille rundt i sin "kantine" på vandet og forsøger at passe på bytte. Hvis alt for meget af ofret er fanget, rammer den grå hære uden at blive forvirret straks med dens næb med kraft eller ryster hovedet fra side til side og forsøger at dræbe det, før det dør.

Fuglen svelger sit bytte helt først og fremmest. Diætet af den grå heron er ret forskelligartet, men du kan ikke kalde det en vegetar. Hendes yndlingsfødevarer er fisk, ål, tailless-amfibier. Ud over disse delikatesser kan insekter, krybdyr, krebsdyr og små gnavere komme ind i heronmenuen.

Parringstid

Grey Heron er meget interessant opfører sig i parringssæsonen. Resten er bygget af en mand. Hvis fuglene vinder andetsteds, kommer fuglernes stærkere sex først til nestområdet og forsøger straks at optage en bedre rede. Hvis det ikke gør det, vil hanen som en ægte mand bygge det selv.

Næste fase af ægteskabsseremonien er, at kvinden, efter at have kigget på hanen med et godt "hus", flyver op til ham og beder om en kone, men for første gang vil han helt sikkert køre hende væk. For at opnå placeringen af ​​ejeren af ​​redenen skal bruden vise udholdenhed og tålmodighed. Efter at have jaget kvinden flere gange i træk, vil hanen endelig lade hende ind på hans område. Denne slags matchmaking slutter der, og parret opretter en familie, men et sådant ægteskab varer ikke længere end et år. I næste sæson venter fuglene på nye spil og andre partnere.

Greyrejrer er eksemplariske forældre

Den gråhjerne racer kun kyllinger en gang om året, og i de sjældne tilfælde, hvor afkomene ikke fungerede, foretages et andet forsøg. Disse langbenede fugle er eksemplariske forældre, deres omsorg for afkom vises i begyndelsen, når redenen er ved at blive bygget. "Gray" -heronens "hjem" er en helt uigennemtrængelig fæstning, samtidig er det en pålidelig og hyggelig tilflugtssted for kyllinger. Resten er meget stor, ca. 80 cm i diameter, ca. 60 cm i højden, midten er dækket med pind og græs. Huset er bygget i høj højde.

Æggene lægges efter hinanden hver anden dag, i alt 3 til 5 ægluge. I udklættet, der varer 26 dage, deltage og far og mor. De fremkomne kyllinger er dækket af en grå ned, og fjerkræet begynder at ses om en uge.

I 20 dage forlader omsorgsforældre aldrig babyerne alene i redenen og plejer dem en efter en, så hverken regnen eller den brændende sol vil skade kyllingerne. Når børnene ønsker at spise, begynder de at slå på deres forældres næb med små næb. Pappa på vagt eller mor på vagt burp deres mad lige ind i deres næb. Lille gråhregoner begynder at flyve efter 50-55 dage.

Disse langbenede fugle plejede at være forsigtige og tillader ikke en person nærmere end 200 m for sig selv, men forskerne lykkedes at løfte sløret og finde ud af en masse interessante ting fra den gråhjerters liv. Dyreverdenen er så smuk og så fascinerende!

levested

I Eurasien er denne fugl meget udbredt. Hun bor ikke kun i ørkenen og i bjergene i høj højde. De bor også i sydøstasien. I syd strækker den grå heron habitat til Middelhavet. Repræsentanter for arten findes i nogle områder af det afrikanske kontinent. De bor i de sydlige og østlige dele af landet, i Madagaskar og Maldiverne.

Højt i bjergene møder du ikke denne fugl. Den maksimale højde, som de flyver på, er 1000 m. De bor tæt på friske vandlegemer, nogle gange tæt på hav eller søer med saltvand. Jagtfugl i lavt vand.

Repræsentanter for arten, som bor i centrum og i det sydlige Europa, lever konstant på samme område, kun lejlighedsvis flyver til flere sydlige regioner. De personer, der bor på det moderne russiske område, flyver for at varme Afrika til vinteren. Og de befolkninger, hvis permanente habitat er Centralasiens område, flyver til Kina, Indien.

Hvad er underarten

Heroner, der bor i forskellige områder, er opdelt i underarter. Vi opregner de vigtigste.

  1. Ardea cinerea cinerea - denne underarter lever i Eurasien. Deres habitat spredes fra Vesteuropa til Zauralye.
  2. I Madagaskar er der gråhregoner, der tilhører en art som Ardea cinerea firasa.
  3. Ardea cinerea monicae - på Mauretaniens kyst.

Kønsforskelle

At skelne mellem forskellige køn er ikke let, selvom vi ser tæt på dem. Men de adskiller sig i størrelse. Derfor, hvis du møder to individer af forskellige køn, der er i nærheden, kan du bestemme kødet. Hos mænd er vingen længere - 46 cm, og længden af ​​næb overstiger normalt 12 cm. Hos kvinder er disse dele af kroppen kortere med flere centimeter eller mere.

reproduktion


Grey Heron er en monogamisk fugleart. Det betyder, at de danner et par og forbliver sande i hele livet. Allerede i et år eller to år bliver individer seksuelt modne.

I løbet af partersæsonen erhverver deres næb en lysere farve, orange eller pink. På andre tidspunkter er den grå. Derudover bliver andre dele af fuglens krop lysere. Det forekommer i begge køn.

Herons der lever i kolde eller tempererede klimaer flyver væk til vinteren. De vender tilbage med en optøning, som forekommer i anden halvdel af marts eller begyndelsen af ​​april. Så snart fuglene vender tilbage til deres redeområder efter vintering, begynder de at bygge reden. Befolkninger, der bor i varmere områder og ikke migrerer til vinteren, har ingen særlig ynglesæson.

For det første begynder hanen at udstyre redenen og derefter - at ringe til kvinden. Dette rituelle i fugle er meget usædvanligt. Når en hannegrårejre kræver en kvinde, laver han en skakende lyd, mens han sprer sine vinger og peger hans næb opad. Kvinden kommer til sit græd, men hanen laver ikke hende og kører væk fra redenen. Dette sker flere gange. Men i dette tilfælde, jo senere svarer kvinden til opkaldet, jo hurtigere vil han ophøre med at jage hende. Hvis 2 uger eller mere er gået siden starten af ​​arrangementet af nestens mand, dannes parret straks. Derefter fuldender de nestens arrangement sammen.

Nestrepræsentanter for denne art er placeret på meget høje træer eller store buske. Materialet er kviste, kviste og reed stamme. Resten er konisk i form, flad, spids nedad. Diameteren er 65-80 cm, og højden er ca. en halv meter. Repræsentanter for denne art bliver knyttet til deres rede. Fra år til år vender de tilbage til det samme sted for at producere afkom.

I gennemsnit ligger kvinden omkring 5 æg. Men nogle gange varierer deres tal fra 3 til 9. De er blå og hvide pletter. Æg er ofte spidset fra to sider. Hver 2 dage lægger en grå heron et æg. Hatching dem begynder så snart den første vises. Æggene udklækkes af hver partner igen.

Efter 27 dage lukker kyllingerne. De har ingen fødsel og har brug for fuld pleje af deres forældre. Kun en uge senere begynder de første fjer. Tre gange om dagen belyser den grå heron mad fra maven og føder sin unge. Men det sker ofte, at ikke alle får mad. Dette fører til, at ældre stærkere kyllinger simpelthen kan spise de yngre. Nogle gange kan de bare stjæle mad fra dem.

Når en alder af kyllinger nærmer sig en måned, forsøger de at tage afsted for første gang og begynde at lære at jage. Efter yderligere 2 måneder begynder individer at leve uafhængigt.

Fugl stemme


Repræsentanter for denne art gør uhøflige lyde, der ligner rattle. De ser ud til at skæve, men meget lave og korte. En sådan fugl gør en lyd under flyvningen. Dette høje råb er hørt ganske langt væk. Ved dette skrig kan fuglens tilgang anerkendes meget tidligere, end det vil være i sikte. Når hun er ved at lande, laver hun et stærkt skarpt gråte flere gange, hvilket også ligner et rattle.

Heron kan lave andre lyde. Ofte kan de høres, når fuglene er i kolonierne og ikke langt fra deres rede, da de normalt forbliver tavse. Alarmsignalet, som udstedes af repræsentanten for gråhærens art, er en gaggle. Når en fugl viser aggression og udtrykker en trussel, udstedes et langvarigt vibrerende skrig.

Interessante fakta

  • Repræsentanter for den grå heron-art har et særligt system med unikke signaler, som giver dem mulighed for at kommunikere. Fuglen kan udtrykke forskellige følelser. Tilstedeværelsen af ​​en lang hals hjælper hende i dette. Når en fugl er truet, buer den sin hals, som om det er ved at skynde sig fremad. Tuft, der ligger på hovedet, stiger. Dette efterfølges af et skrig.
  • Der er også et velkomstsignal. Det manifesterer sig i et klik, når fuglen ser sine stipendiater. De opfører sig også under ægteskabets ritual.
  • Kødet af denne fugl er helt muligt at spise. Nogle gange skyder jægere en heron for at smage det. Men ifølge anmeldelser har den ikke en behagelig smag, så jagt efter disse fugle er ikke særlig almindeligt.
  • Det plejede at være ganske populær falkejagt, hvis formål ofte blev valgt netop gråhjerne.
  • Grey Heron: Beskrivelse

    Dette er en af ​​de største repræsentanter for familien. Fuglens vægt når to kilo, kropslængden er lidt over en meter, vingerpanelet er fra 1,5 til 1,75 m. Fuglens hoved er smalt, dekoreret med en stor pinklig næb, der ligner en dolk. Det er meget skarpt og langt op til tretten centimeter.

    På nakken er der en "pigtail" - en sort flok fjer hænger ned. Nakken er lang og meget fleksibel. Hovedet, nakke og underkrop er malet i en beskidt hvid farve, mørke fletter er synlige foran. På resten af ​​kroppen er fjer malt med en blålig farvetone. Poten er også grå, men har en gul farvetone.

    I den parringssæson ser den gråhjerne særdeles imponerende ud: næb bliver meget lysere, og den karakteristiske pigtail er opløst. Iris er gul med en grønlig tinge. Rundt øjnene er ikke-fjerede grønne ringe.

    Under flyvning foldes en gråhjerne i nakken, der tager formen af ​​bogstavet S på en sådan måde, at hovedet hviler på ryggen. Benene trækkes langt ud over halenes ende. Derfor er en flyvende fugls silhuet noget knæbag, med et fremspring der danner bøjningen af ​​nakken. Dette er den vigtigste forskel mellem hegre og andre langhalsede fugle - kraner, storke, som holder deres hals lige i flugt, og deres hoved rager langt frem.

    På maven, brystet og lysken bryder fjederens spidser ofte ned og smuldrer i små skalaer og bliver til et særligt pulver, med hvilket heronerne drysser fjerene. Denne procedure er nødvendig, så de ikke klæber sammen fra fiskens slim. Ornitologer kalder dette pulver pulver, som er til stede i alle arter af hegre. Dette særlige heronpulver er påført med en langstrakt klo med indsnit på langfingeren.

    Seksuel dimorfisme i gråhærens farve er fraværende, fuglene varierer kun i størrelse: hanner er signifikant større end kvinder.

    levested

    Og find ud af, hvor den grå heron bor. Denne art er almindelig i Asien og Europa: fra Atlanterhavet, de japanske øer og Sakhalin, i syd til Sri Lanka og Nordvestafrika, i nord til Yakutsk og St. Petersborg. Nest normalt i Madagaskar. Hibernates i mange regioner i Indien, Indokina og Afrika.

    Sandsynligvis husker mange af vores læsere godt Nikita Mikhalkovs gennemtrængende præstation af sangen i filmen "Cruel Romance", hvor der er sådanne linjer:

    "Shaggy humlebee - på de duftende humle,

    Grey Heron - i vassen ... "

    Faktisk i mange regioner foretrækker heronen af ​​denne art at bygge rede i rier, for eksempel i Turkmenistan. Derudover kan deres reden ses i træerne.

    Grey Heron: type kyllinger

    Det skal bemærkes, at grårejre er vidunderlige forældre. Alle bekymringer for avlsavl fordeler de ligeligt. Sammen bygger de en rede i træer, store buske, i rynker af rier eller rier. Det har form af en opadgående kegle.

    Med et interval på to dage ligger kvinden fra fire til seks æg, der er malet i grøn-blå farve. Ligesom alle medlemmer af kalveafdækningen er denne slags kylling af kyllingstypen. Kyllingerne er med andre ord født nøgne og helt hjælpeløse, men samtidig synlige. Fra de første minutter har de brug for pleje og øget opmærksomhed hos deres forældre.

    Efter det første æg er lagt, begynder forældrene at bryde det, og kvinden og hanen skifter mellem dem. Måske er den førstefødte derfor altid den største. Når alle kyllingerne lukkes, fodrer de omsorgsfulde forældre dem sammen. Efter syv eller ni dage vises de første fjer i kyllingerne, og efter to uger er de på deres fødder.

    Livsstil

    For det meste er fuglen en gråhjerne - vandrende eller vandrende. Kun på nogle steder bor hun stillesiddende. I Rusland er den gråhjerne en typisk langdistance migrant. En analyse af ringing udført af ornitologer viste, at gråhærens overvintringsområder er spredt over et stort område. For eksempel fra Vestsibirien og den europæiske del af Rusland flyver et stort antal here til vinteren til Afrika syd for Sahara-ørkenen.

    En anden del af denne befolkning går ikke på en så lang rejse og forbliver vinteren i landene i Syd- og Vesteuropa. I Sydøstasien og Sydasien, i Afrika, på den malaysiske øhav, er heronen grå eller har en afgjort eller nomadisk livsstil. Oftere vandrer heroner i små grupper, men nogle gange samles de i store flokke på op til to hundrede og halvtreds fugle. Solitære hegre på passagen er yderst sjældne.

    Fly til efterår

    Disse fugle flyver på en ret høj højde, ikke kun i løbet af dagen, men om natten. Efterårsmigration sker normalt i skumring efter solnedgang, og i løbet af dagen stopper flokke for at hvile og spise. При взлете большая серая цапля делает очень быстрые взмахи крыльями, а ноги свободно повисают в воздухе. Набрав нужную высоту, птица подбирает ноги и дальше летит плавно, с размеренными движениями крыльев. Иногда она недолго парит в воздухе.

    В полете стаи цапли образуют прямую линию или клин. Гнездятся серые цапли колониями, в которых бывает до двадцати гнезд. I Europa, hvor nu disse fugle er beskyttet, er der enorme kolonier bestående af tusindvis af reder. Der er dog tilfælde af separate nestepar. Sommetider blandes kolonierne: andre typer heroner, spoonbills, ibis bosætter sig i dem. I den midterste zone i vores land, hvor andre arter af hegre og ibis ikke findes, dannes der monovide kolonier.

    Grey Heron kan være aktiv når som helst på dagen, de kan ikke kaldes dag eller natfugle. Under langvarige observationer blev det fastslået, at tiden for disse fugle fordeles som følger:

    • 77% af tiden, de jager og holder sig vågen
    • 5,9% af den tid, fuglene sover,
    • 16,6% er involveret i hygiejneprocedurer.

    Interessante data er det ikke? Heronen står en væsentlig del af sit liv uden at bevæge sig, trække halsen på det ene ben, og den anden presser.

    De grå hegre har et veludviklet system af visuelle signaler. En lang og fleksibel hals kan udtrykke forskellige følelser. F.eks. Truer fjenden, en heron buer en hals, som om han forbereder et kast og løfter et tuft på hovedet. Normalt ledsages en sådan pose af et truende græd. Når fugle hilser hinanden, snapper de hurtigt deres næb. Et sådant klik kan høres under ægteskabet ritual.

    Mens du hviler, er hyrens hoved gemt mellem skulderbladene. På trods af den temmelig store størrelse er heron ikke let at se under naturlige forhold. En ikke meget erfaren og opmærksom forsker vil kun bemærke hende, når han kommer tæt på hende. Heron i dette øjeblik rettes mod nakken, yderst højt "Krak" og straks svæver ind i himlen.

    Diætet af den grå heron er kun dyrefoder. Det er en aktiv, adræt og ekstremt grønt rovdyr. Ethvert land eller vanddyr, som herret er i stand til fysisk at klare, bliver dens bytte. Men da disse fugle bruger det meste af deres liv ved reservoirerne, er det ikke svært at gætte, hvad den grå heron spiser.

    Den dominerende stilling i deres kost er fisk, ikke mere end femogtyve centimeter og vejer ikke mere end fem hundrede gram. Heronen vil ikke afvise grå grove, forskellige insekter, krebsdyr, bløddyr. På land er det normalt firben og små gnavere, slanger, store græshopper, biller og græshoppe.

    Hvordan jager en heron?

    Den grå heron er en meget smidig og agil jæger. Og i hendes arsenal er der mange måder at jage på, og de er alle ganske forskellige. Interessant nok foretrækker forskellige personer at bruge deres egne metoder til at opnå mad. Oftest er en heron ubevægelig eller langsomt vandret gennem lavt vand og kigger ud for sit offer.

    Derefter kastes hovedet på den helt rettede hals - og byttet er i fuglets næb. Nogle gange åbner de deres vinger under en sådan jagt. Måske på den måde skræmmer de byttet eller skygger vandet for at gøre det nemmere at se byttet.

    Greyhjerne ses også i usømmelige gerninger: de er ikke modige til at stjæle bytte fra deres naboer (måger, skarver). Men nogle gange bliver de røvet af kloge krager. Greyrejre kan jage uden at flytte væk fra kolonien, men kan flyve over store afstande (op til tredive kilometer).

    vokal

    Repertoaret af gråhjerne er ret forskelligartet, selvom ornitologer henviser til disse tavse fugle. Ofte kan du høre et groft og let raspende skrig, der ligner en kort krabbe af en krage. Det er udgivet af hegre som regel på flugt. Det kan høres i stor afstand.

    Alle andre lyde af gråhjerne udsender i kolonier under nesting. En kort gag er et alarmsignal, en langvarig vibrerende hals lyd taler om aggression. Døv kort croaking betyder, at en mand er til stede i pakken. Fugle, der samles ind i store grupper i kolonien, "forhandler" indbyrdes med hinanden og laver croaking og croaking.

    Bevaringsstatus

    I dag er antallet af gråhregoner ret højt på næsten alle områder af sit store udvalg. I dag tilhører denne fugl i overensstemmelse med international status arter, hvis eksistens ikke forårsager alvorlige bekymringer. Det samlede antal af denne art, ifølge de seneste data, varierer fra syv hundrede tusind til tre og en halv million individer. De mest talrige befolkninger af denne fugl i Rusland, Japan og Kina.

    For nylig var det en sjælden art, der havde brug for beskyttelse. Grey Heron i Kirov regionen, for eksempel, blev i 2001 indgået i den regionale Red Book. Men allerede i den nye udgave (2011) blev denne art udelukket fra listen over beskyttede, da deres nummer i regionen blev genoprettet.

    Men i nogle regioner i Rusland er den grå heron stadig en sjældenhed. Den røde bog Kamchatka genopfyldes med denne art i overensstemmelse med aftalen mellem Rusland, Indien og Japan om beskyttelse af trækfugle.

    Beskrivelse og træk af heroner. Hvad ser en heron ud?

    Typer af heroner varierer ikke kun i farve, men også i vækst. Heronstørrelser varierer bredt: for eksempel når en lille heron en højde på højst 40-60 cm, og en stor heron kommer i størrelser op til 1,5 meter.

    Den gennemsnitlige vægt af disse fugle er 2,5 kg. I fugle af forskellige arter oftest monokromatisk farve. Heron er hvid, rød, sort, grå og undertiden to-tone. For det meste har herons mørke poter og en gul næb, men nogle gange er der sorte hegre med hegre. Fuglens fjerdedel er glat, og hovedet af en heron er ofte dekoreret med en tuft, hvis størrelse afhænger af typen fugl, men ikke en tuft er til stede i alle arter.

    Hærens hoved er på den lange hals, som de trækker ud under jagten. Næbens næb er lang og lige. En sådan struktur af en herons næb gør det nemt at fange og holde glat fisk.

    På tynde og lange ben er der vedholdende fingre, og en hale er skarp og kort. En heron går i store trin, ca. 0,5 meter, og i løbet af søgen efter mad bliver hendes trin mindre, op til 25 cm lange.

    Heron er en fugl, der fører en nærvands livsstil. Hun dykker ikke, svømmer ikke, da hendes fjer nemt bliver våd. Alle vandfugle har en halebenet, som følge af hvilket fedt er frigivet, hvilket ikke giver fuglene mulighed for at blive våde. I modsætning til vandfugle har herret ikke en, så heronens fjer er ikke beskyttet mod at blive våd.

    Den maksimale levetid for hegre er 23 år.

    Typer af hegre.

    Generelt er der omkring 14 arter af hegre. De mest kendte blandt disse arter er:

    • Great Blue Heron,
    • Grey Heron,
    • Sort heron
    • Black-necked heron,
    • Red Heron,
    • Stor Egret.

    Great White Heron blev tilføjet til Red Book, men senere var det muligt at genoprette sine tal.

    Hvor lever heronen?

    Heron er en fugl, der bor rundt om i verden med undtagelse af polarområderne og Antarktis. Heronen bor i forskellige reservoirer, såsom søer, floder, sumer, røde senge og våde enge. Hedehærder er bygget på kviste af trægrene. Mange fuglearter opbevares i små grupper. Disse kolonier kan opkræve et andet antal individer. Heronernes egenart er, at fuglene ikke kommer sammen i tætte flokke, men foretrækker simpelthen at være tæt på hinanden. På steder, hvor der er lidt mad, afregnes en herdsherre fjernt, og store kolonier lever kun i steder, der er rig på foder. Den gigantiske heron og flere heronarter lever kun en efter en.

    Dybest set lever heronen i sumpen. Marsh Herons er valgt afhængigt af årstid, om sommeren - med ferskvand, om vinteren - kystnære vådområder med saltvand.

    Hvad spiser heron?

    En heron er en fugl, der føder på nært vand og vanddyr som frøer, slanger, insekter, newts, tadpoles, fisk, bløddyr, stek og krebsdyr. Derudover kan hun spise andre kyllinger, små gnavere eller angribe en lille hare eller kanin. Fugle jager fra baghold. De går på lavt vand og søger offeret, og nogle gange står på et sted i lang tid og angriber ved en lejlighed. Der er heroner, der ledsager store dyr, såsom bøffer, næsehorn og elefanter, og håber at drage fordel af skræmte insekter.

    Hvorfor står heronen på et ben?

    Både voksne og børn undrer sig ofte over, hvorfor heronen står på et ben. Heron er en fugl med en særlig struktur af knæleddet. Når hendes ben bøjer sig, er en slags lås tændt, og derfor kan fuglen stå i meget lang tid og give ro til det andet ben. Ved at trykke på benet til kroppen, varmes heronen op, fordi vandet i dammen kan være koldt. Desuden er en sådan heronpose en god forklædning, når du jager, fordi fuglens andet ben ikke skiller sig ud, og herrens ofre tager det til græs eller reed. Det er værd at en heron i lang tid og bevæger sig ikke, fanger bytte i dammen, og så på det rigtige tidspunkt gennemborer og fanger det med sin lange næb.

    Se videoen: Grey Heron In Flight RX10 Mark IV (Juli 2021).

    Загрузка...

    Pin
    Send
    Share
    Send
    Send

    zoo-club-org