Fugle

Great Aormorant Bird - hans foto, habitat, avl

Pin
Send
Share
Send
Send


Skarver er en stor fuglefamilie, der er inkluderet i skarvens familie, og har 35 arter. Skarven stor er en af ​​de fulde arter af denne talrige slægt.

Alle disse fugle er fremragende dykkere og bruger under vand både benene og vingerne. På trods af deres fremragende færdigheder bliver de ofte omtalt som en af ​​de mest dumme fjærede repræsentanter. Og selv om dette er en kontroversiel erklæring, er det nogle gange muligt at observere, hvordan for eksempel kråber stjæler æg af skarv. De plejer at gøre det parvis - en krage distraherer skarven, tvinger den til at forlade redenen, og den anden tager rovet og flyver væk med det.

Stor Skarv (Phalacrocorax carbo).

Udseendet af den store skarv

Vægten af ​​denne ret store fugl med sort fjerkræ varierer mellem 2,5 og 3,5 kg. Der er også større individer der når 5 kg. Længden af ​​disse fugles krop varierer fra 70 cm til en meter, og vingespidsen er i gennemsnit 120-160 cm.

Fuglens hale er lang. På baggrund af sort fjerdragt, der støber en grønlig farvetone, skinner et blegt brunt næb med et lysegult sted i den nederste del.

Spidsen af ​​skarvens næb er bøjet ned, og nogle gange kan hvide fjer ses på fuglens hoved og hals. Fuldt sort ben, grønlig hud og ingen fjer omkring øjnene tilhører også dens funktioner.

Store skarver har en interessant "farve" af hovedet.

Unge medlemmer af denne art, der endnu ikke har nået puberteten, genkendes let af deres lysebrune farve og hvide fjer på deres mave. Fuglens fjerdedel er vandafvisende.

Hvor bor Stor Skarver

Skarven stor findes i næsten alle hjørner af kloden. Dets levesteder i Nordatlanten omfatter områder fra Island og Storbritannien helt til Kola-halvøen. Du kan også møde en fugl i Canada, Centralasien, Europa, Afrika og det nordlige Kasakhstan. Udover disse regioner bor skarven i Kina og Japan, New Zealand og Australien, og flyver endda til Grønland. Kun i Europa har denne art ca. 1,2 millioner individer. Og kun omkring 3 millioner repræsentanter for denne art lever på planeten.

Skarver kan flyve over vand i lang tid på jagt efter fisk.

Livsstil af Store Skarver

Stor Skarver foretrækker at være stillesiddende, især i mellembanen. Tendensen til at migrere manifesteres kun hos fugle, der valgte at leve i de nordlige og sydlige regioner på planeten.

I løbet af foråret er fuglefugle store kolonier, hvor der nogle gange er tusindvis af skarver. For enhedens redener vælger fugle vandkroppe - kysten, floderne og søerne. Hovedbetingelsen er tilstedeværelsen af ​​fisk.

Stor Skarver foretrækker at huse i træer, men ikke at have sådan, det kan nestes på klippefyldte kyster, i buskehud og på flade landområder.

Fødevarer Store Skarv

Stor Skarver spiser hovedsagelig fisk. Men da det ødelægger det i store mængder, også i fiskeriområder og i fiskebedrifter, valgte de ofte at skyde denne fugl. I øjeblikket er der et forbud mod udryddelse.

I fuld sikkerhed føles skarver kun stor i Nordnorge, hvor man tror, ​​at de døde søfolkes sjæle bevæger sig i disse fugle, takket være fuglene i hellig status.

Reproduktion af skarv

Hvad angår resten af ​​fuglene, er hovedårsagen til skarvene forplantning. Disse fugle danner deres par for livet, hvis maksimale varighed er op til 17-20 år.

Skarvmænd er omsorgsfulde forældre.

Ved opførelsen af ​​redenen involverede begge forældre. Stor Skarver lægger æg i slutningen af ​​april eller begyndelsen af ​​maj. Med sin størrelse svarer ægget til en kampkasse - i en kobling er de normalt 4 - 5. Skarven inkuberer kyllingerne i en måned. Småbørn er født uden fjer og blinde.

Den store skarvfugl forlader redenen i en alder af to måneder. Juveniler går straks til vandet for at fodre, men på vingen bliver kun tættere på slutningen af ​​den tredje måned af livet. Så snart dette sker, samles fuglene i flokke og forlader deres hjem. De unge skarvers fjerdragt ændres gradvist og bliver kun sort efter en grønlig farvetone efter fire år. Puberty opstår på samme tid, og fuglene danner par og reden sammen med de ældre.

Beskrivelse af skarver og foto.

Skarvmænd ligner ænder i størrelse, deres kropslængde når 50-100 cm, vingespidsen er fra 80 til 160 cm. Mænd er normalt større end kvinder. Fødselet varierer med alderen, hos unge repræsentanter er det af brune nuancer, lysere, mørkere med alder, der erhverver en sort farve med en metallisk eller blålig farvetone. Denne beskrivelse er velegnet til de fleste arter, men nogle arter har hvide pletter på hovedet eller maven eller tilstedeværelsen af ​​en tuft. Udseende af skarven indikerer veltalende, at disse fugle er gode lystfiskere. Skarvler har en langstrakt krop, en lang hals, en tynd og lang næb, spids i enden og lignende i form til en fiskekrog. Bæget er kendetegnet ved dets evne til at åbne usædvanligt bredt, hvilket gør det muligt for skarver at sluge store nok fisk. Takket være de kraftige poter tilbagelænet, som er udstyret med membraner, svømmer fugle som skarver perfekt. Skarvler har høje stemmer, deres skrig er som moans eller døvkager.

Typer af skarver.

Skarvsmuslingen omfatter mere end 30 underarter: vandrende og stillesiddende, marine arter og ferskvand:

  • Indisk skarv,
  • Bering Skarver,
  • Stor Skarver,
  • Crested Skarver,
  • Rød-faced Skarver,
  • Lille plettet skarv og andre.

Blandt de mange arter af skarver i naturen er der en af ​​de sjældneste arter - hvid skarv. Denne fuglefugl har en hvid eller grålig fjerdragt og er født endnu mindre ofte end de hvide krager.

Hvor lever skarven?

Skarverne lever i både kolde og varme klimaer. De beboer kystområder, søer og floder, og nogle fugle kan endda bo i sumpene. Således findes skarver over hele kloden. På Ruslands territorium bor der 6 arter af disse fugle (stor, japansk, krøllet, Bering, rød-faced og lille), blandt hvilke de talrige er den Store Skarv. Det er også almindeligt i Eurasien. Sjældne arter kan kaldes crested og små skarver, som er opført i Den Røde Bog i Rusland.

Hvad spiser skarver?

Dybest set indeholder kosten af ​​skarver små eller mellemstore fisk: lodde, ansjos, sild, sardin. Men de foragt ikke muslinger, krebs, frøer, havinsekter, havskildpadder og lige slanger. På jagt efter mad er de i stand til at dykke til en dybde på 15 meter og holde sig under vand i ca. 2 minutter. Disse fugles øjne har en gennemsigtig blinkende membran, som gør dem til gode dykkere. I løbet af dagen kan fuglen spise næsten halv kilo fisk.

Karakter og livsstil

Skarverne, der er aktive om dagen, sover om natten. Afhængig af bopælsstedet kan disse fugle føre både stillesiddende og vandrende. Det hele afhænger af vejr og klimatiske træk ved det besatte område. De er kollektive dyr. Denne adfærd giver dig mulighed for at give dig et særligt sikkerhedsniveau. At bo i grupper giver beskyttelse mod rovdyr, hvilket gør det mere sandsynligt at opdrage afkom. De foretrækker at huse i talrige grupper, der besætter områder, der støder op til andre fugle og dyr. De er for eksempel slet ikke forvirrede af måger, pingviner eller søløver.

Familienægen selv er oftere placeret på højere jorden. For eksempel - tops af træer eller toppe af kystklipper. Mere sjældent - lige på flyet af kysten. Byggemateriale er alt, hvad der kommer over skarver "arm i arm". Dybest set er det grene og blade.

Skarvmænd er fantastiske fiskere og svømmere. De kan holde sig under vand i op til to minutter. De har en stor reaktion, disse fugle hopper så hurtigt og effektivt som muligt i vandet uden at skabe unødige udbrud, støj og bølger. Desuden dykker de lige godt, både fra kysten og fra havet. De er også listige. Skarver kan køre fisk til skold i flokke, hvorefter hver enkelt kan finde ud af, hvad de kan lide.

Hvor mange skarver lever

Tidligere besluttede beboere i kystområder at se skarphedens agility i udvindingen af ​​fisk, at de kunne bruge det til eget brug.. Til dette formål fangede skarverne en smal ring med et langt reb rundt om halsen. Bird bundet, så hun ikke kunne undslippe, men fortsatte med at jage. Skarven stod stadig efter instinkt og sult, fanget fisk, men kunne ikke sluge det på grund af en forstyrrende ring, hvorefter den måtte frigives fra dens næb. I øjeblikket overholdes sådanne grusomheder i behandlingen af ​​disse fugle ikke. Men alderen på en af ​​de kædespidsede skarver blev registreret som den mest langlivede og udgjorde 20 år.

Habitat, levesteder

Hvis vi taler om hvilket land der er hjemlandet eller hovedhavnen for skarver - at besvare dette spørgsmål er svært. De beboer næsten hele kloden, herunder de kan findes på Den Russiske Føderations territorium. Havkystene skræmmer ikke skarver med enten brændende varme eller vådt koldt. I øjeblikket er der så mange som seks arter i vores land, hvoraf den mest almindelige er den Store Skarv.

Dette er interessant! Fuglen er også almindelig i hele Australien, med undtagelse af kystnære mangrover og tropiske regnskove. Det beboer også de mindre sunda øer.

Skarvemad

Fisk - hoved og favorit mad af alle skarv. Dybest set er disse mellemstore sorter - sild, sardin og lodde. Undgå at undgå en sulten skarv og en frø med en slange. De kan jage hele mobs. I betragtning af at en voksen spiser ca. et halvt kilo frisk fisk om dagen, er de ret ubehagelige naboer til menneskelige bosættelser, fordi de bringer store skader på fiskebedrifter og almindelige fiskere.

Reproduktion og afkom

Sedentære arter begynder at søge efter anden halvdel fra maj. Flyvende - flyve til nestepladsen allerede med de valgte satellitter til avl. Det menes at skarver er monogame og er i stand til at leve i et par hele deres liv med en ledsager. Når redenen er blevet forbedret, begynder kvinden at lægge æg. I lægningen gradvist - et æg i 2-3 dage, er der lagt ca. 6 æg. Efter inkubering opstår der svage og hjælpeløse kyllinger, der desperat har behov for forældremyndighed op til seks måneder.

Dette er interessant! Omsorgende skarver i den varme årstid flyver ikke ud af reden om dagen. De dækker deres babyer fra den brændende sol med deres vinger og lægger våde alger på reden, så kyllinger lettere overlever høje temperaturer.

De jager i sådanne perioder kun om morgenen og om aftenen og fodrer babyerne ved opblødning med forarbejdet mad. Både mor og far kan være involveret i fodring. Sommetider er fuglen afhængig af forældrene, indtil de er fuldt modnet - 2-4 år, indtil de køber deres egen familie. Med fjerkræ bliver kyllinger nøgne fra fødslen, dækket af 30-80 dage af livet. Farven på deres fjer før moden ændrer sig flere gange. Ofte er disse 3 farver - ægteskab, andet og modent.

Naturlige fjender

For store voksne skarver er andre dyr ikke farlige.. Men deres små forsvarsløse kyllinger bliver ofte ofre for coyoter, vaskebjørn og ræve. Kråberne anses for at være skarverens værste fjender, og de forsøger at trække æg ud af reden, nogle gange med samme formål måger og starlings

Befolkning og arter status

På trods af den store fordeling af disse fugle er der blandt dem truede arter. For eksempel er 2 arter af individer opført i Den Russiske Føderations Røde Bog. Disse er små og crested skarver. Disse dyr er meget tillidsfulde, og derfor bliver deres æg ofte byttet til sly ravens og måger.

Skarver: beskrivelse

Fugle tilhører pelikanlignende. De har store poter med svømningsmembraner mellem fingrene, ligesom alle vandfuglearter. Skarverne er ret store, der strækker sig i størrelse fra 50 centimeter til en meter. Vinger i rækkevidde er 80-160 cm.

De har en stor krop, en langstrakt hals og en lang, let buet og spids i enden, næb. De hæver normalt hovedet lidt. På land sidder de i opretstående stilling, mens nakke er bøjet og tilbagetrukket. Fugle svømmer og flyver hurtigt, og på land flytter de langsomt og vinker fra den ene fod til den anden.

Farverne på skarver er overvejende sort. Fjær har en metallisk glans, skimmer i solen med guld eller grønne nuancer. Nogle arter har hvide pletter på brystet og underlivet, andre har grålig fjerdragt. Farverne på skarverne i kyllinger er lysebrune og ændres efterhånden som de modnes. Sexforskelle forekommer næsten ikke eksternt. Men mænd er normalt større i størrelse.

Arter og levesteder

Skarv kan findes i varme tropiske områder og i kolde subarktiske områder. Dette er en typisk indbygger af reservoirer. Fuglen er spredt over hele verden. Den befinder sig i bredden af ​​kontinenter og fjerne øer, findes nær floder, søer og sumpere.

I Rusland beboer en stor, lille, krøllet, japansk, Bering og rød-faced. Stor i livet kaldes ofte Sortehavet skarver. Han er en hyppig gæst i Krim og Sochi sydkyst, men også i Middelhavet, Nordafrika og Mellemøsten. De vokser op til 90 cm. Farven er sort, nakke og hoved er nogle gange grå.

Bering skarver er mere "frygtløs" og bosætter sig i kolde områder. Det findes i Alaska, Kurilerne, De Aleutiske Øer, i den nordlige del af de japanske øer, Chukotka og Sakhalin. Voksenfugle har en strålende sort fjerdragt med grøn og lilla farvetone, sort næb, med rød, bare hud rundt. På hovedet er krøbet.

Galapagos Skarver er det største medlem af familien. Den vokser fra 90 til 100 cm, men dens vinger er meget kortere end andre repræsentanter for skarver. Deres længde er absolut ikke nok til at løfte en fugl i luften, så Galapagos skarven er den eneste, der ikke kan flyve. Han bor kun på to Galapagosøerne - Isabella og Fernandina.

Eksterne tegn

Små skarver er mere beskedne i forhold til andre medlemmer af slægten. De er næsten halvdelen af ​​de store skarver. Længden af ​​deres krop er kun 48 cm, og vingespidsen er 80 cm. Dette er de mindste fugle i slægten.

I små skarver er der flere typiske tøj, som de har brug for til forskellige lejligheder: dunetøj, nesting, første og andet parringstøj, efter ægteskabelig vinteroutrustning. Efter at have nået puberteten, ændres fjerkræet to gange om året. Voksne fugle har sort fjerdragt med en udtalt metallisk glans og lyse markeringer. I parringsperioden bliver disse mærker endnu mere synlige, idet de får en drop-lignende form. Farven på fjerkræ på hoved og nakke er rødbrun. Nævnet af små skarver er mærkbart kortere end i andre nært beslægtede arter.

I den røde bog i Rusland

Den lille skarv er en af ​​de arter, der måske allerede helt forsvinder i morgen fra Ruslands vilde natur. Der er mange grunde til dette. Faktum er, at fødevareforsyningen til de små skarver er gradvis og støt faldende. Fisk i vandområder bliver mindre og mindre, og niveauet for miljøforurening øges kun hvert år. Ændringen i flodernes hydrologiske regime påvirker tallene negativt. Udsat til fugle og direkte ødelæggelse.

Fiskerne anser skarver for at være deres konkurrenter, og at konkurrere med en mand for enhver levende væsen er en ægte oplevelse. Skarvene lider også af pressen af ​​naturlige rovdyr: sumpemoner og ravn. På verdensplan udvikler arternes skæbne sig mere succesfuldt. På trods af at den lille skarv er optaget i den internationale rødliste, er den blevet tildelt status som "mindst truet", da nummeret efterhånden bliver genoprettet. I Rusland er små skarver beskyttet i Astrakhan-reserven.

Interessant faktum

Skarvmænd er en af ​​de vigtigste producenter af guano - naturligt nedbrydede fuglefiltre. Dette er en meget værdifuld kvælstof-fosfor organisk gødning, hvis efterspørgsel eksisterer over hele verden. Guano minedrift er særligt blomstrende på Perus kyst, hvor laget af dette stof kan nå 50 m. Her er den mest almindelige repræsentant for skarvsmusen og derfor den største producent af guano Bougainville-skarven

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org