Fugle

Eagles: beskrivelse og livsstil

Pin
Send
Share
Send
Send


Ørnen er en stor fugl, tilhører rækkefølgen af ​​høge. Vingepanelet til selv det mindste familiemedlem når 130 cm. Det gør storslåede fugle sande jægere. Overvældende i luften ser rovdyren ud for et potentielt bytte, og bemærker det falder som en sten ned og frigiver skarpe kløer.

Øren er i stand til at fange noget bytte - fra hare til antilopen. Det hele afhænger af, hvor fuglen bor. Det er nødvendigt at overveje, hvilke typer ørne der er kendt, og hvor de foretrækker at leve.

Hvem er ørerne

Til dato er der flere klassifikationer af ørne. Nogle arter er så ligner hinanden, at ornitologer skal udføre genetiske undersøgelser for at bestemme hvilke arter fuglen tilhører.

Frygtelige rovdyr uhøjtidelig for levestedet. Det kan findes på mange ensomme steder i kloden, hvor en person ikke er i stand til at forstyrre fred fra store fugle. Der er ørne i Afrika, Europa, Asien og Nordamerika. Grænserne for deres habitat passerer gennem skovtundraet i nord og i ørkenerne i syd.

Fugle foretrækker at bosætte sig i bjergene, bygge rede i kløfternes sprækker og på høje træer. Da ørnen er ganske massiv, har en stor krop og brede lange vinger, skal reden også være rummelig. Til sin konstruktion bruger nogle fuglearter ikke kun store grene, men også sten.

For at forstå, hvor specielt en rovdyr er, kan du lære om interessante fakta fra fuglernes liv. Således når ørens vingespids i gennemsnit næsten 2 m med en kropslængde på 90 cm. I luften er de i stand til at bevæge sig i hastigheden af ​​en sportsvogn (op til 240 km / t). Hvis rovdyret så offeret og sprang efter det, så kan det accelerere til 300 km / t under et dykke.

Alle medlemmer af Eagles familie er kendetegnet ved deres ømt syn. Fuglen kan se bytte fra en afstand på mere end 3 km. Samtidig dækker det området mere end 11,5 km². Hvis vi overvejer, at rovdyret på grund af vingerens specielle struktur kan stige op i luften selv under en orkan, så kan vi sige, at ørnen er luftens ægte ejer med kun én fjende

Ægteskabsforhold og livsperiode

Frygtelige rovdyr - monogame skabninger. De finder et par på at nå puberteten og aldrig deles med hinanden. Hvor meget lever en ørn i en familie? Ornitologer kender et par fugle, der har eksisteret i mere end 35 år. At vide, hvor mange ørne lever, synes denne periode enorm. Faktisk er deres gennemsnitlige forventede levetid i deres naturlige habitat ikke over 25 år.

Hvor mange år har fugle levet? Condors er karakteriseret ved den største levetid. Ifølge resultaterne af mange observationer blev det konstateret, at deres levetid når 65 år. Condors er de største flyvende fugle på den vestlige halvkugle. Det sted, hvor ørerne af denne art lever, er den amerikanske Andes. Fugle foder på friske slagtekroppe af døde dyr, og ikke foragt carrion. På jagt efter bytte flyver fugle over bjergdalerne mere end 200 km dagligt. I mangel af stort foder kan de ødelægge fugle reden ved at angribe kyllinger.

I naturen begynder unge øreringe at jage så tidligt som 3 måneder, men de kan kun oprette et par i en alder af 4-5 år. Fra fødselstidspunktet kæmper ørnekyllene aktivt for eksistens. I to måneder forsøger et stærkere individ at skubbe en svag fyr fra redenen. Hvis sidstnævnte overlever, bliver forholdet bedre, og kyllingerne lever fredeligt ud af deres betegnelse i reden.

En anden interessant kendsgerning er, at selv de største fugle er i stand til at mate under flyvning. Massen af ​​en person afhænger af, hvor længe ørnen lever. Men uanset dette er kvindelige rovdyr altid større end mænd. Denne kendsgerning forhindrer ikke de trofaste herrer til ikke kun at hjælpe en ven med at spise og jage mens rugeæg, men også at gøre det selv.

En stor fugl jager også i luften: den er i stand til at indhente en mindre fyr og tage sit bytte væk.

Liste over de mest almindelige arter

I øjeblikket er der 16 fuglearter i verden, der tilhører familien af ​​hawk eagles. Mere for nylig var der mere, men ifølge interessante fakta, en type udryddelse. Forskellene i udseendet af fuglene er ubetydelige. Ofte kan de kun skelnes fra hinanden i masse og dimensioner. Størrelsen i fugleverdenen bestemmer også, hvem der er stærkere, hvem er herre på himlen.

Sydboende

Af stor interesse for videnskabsmænd er hawkørnene. Størrelsen af ​​fuglene - 65-70 cm, vægt - ca. 2,5 kg. Ifølge ornitologer var gamle fugle fundet i de tropiske og subtropiske zoner på den østlige halvkugle overalt, men i dag bor rovdyrene i små områder, der ligger langs ækvator. Havørnene befinder sig i Sydeuropa, Nordafrika, nogle dele af Turkmenistan og Tadsjikistan. Af og til fundet i det sydlige Kina. Den mest hawkish ørn er mest almindelig i Indien, hvor den ofte ligger i et område, der er dækket af tørkebestandige buske.

Forventet levetid for arterne overstiger sjældent 30 år. Hawk Eagle foretrækker at spise små pattedyr og fugle. Så det sædvanlige bytte - harer, vilde duer eller partridges. I dette tilfælde forfølger en ørn et dyr ikke kun på jorden, men også i luften. Han er i stand til at fange bytte under flyvning. Sådan er en anden repræsentant for rovfugle jagter - falken. Mand og kvinde forbliver trofaste mod hinanden så længe de lever sammen.

Lille, men fjernbetjening

Familien af ​​hawk's genus Eagles omfatter den fjerede, dens dimensioner overstiger ikke buzzard. Denne eagle-dværg, så opkaldt til sin lille størrelse. Længden af ​​rovdyrens vinger er omkring 130 cm. Dværgen er en vandrende fugl, den tilbringer sommer i de varme områder i Eurasien, og i efteråret går det til vintering i Afrika. Men i den sydlige del af kontinentet er der steder, hvor dværgørnnen lever året rundt. Beskrivelsen af ​​arten omfatter det faktum, at dværgmanden og kvinden i modsætning til de fleste ørne overvintrer hver for sig. Om foråret er familien genforenet og 1-2 kyllinger vises i reden.

Dværgmanden bekymrer sig omsorgsfuldt for sin ven, fanger hendes spil og føder hende i den periode, indtil hun forlader redenen, rugeæg. Hvad er forskellen mellem en mandlig dværg og en kvinde? Han er en lille mindre ven. Men det forhindrer ham ikke i at have stærke poter og næb, takket være hvilke han kan klare selv med et stort dyr som en kanin eller en slange.

Ruslands største rovfugl

I Stavropol Territory kan du finde den største ørn i Rusland. Dens vægt når 4,8 kg, og vingespidsen er 2,3 m. Dette er en steppeørn, der flyver til Indien og Afrika til overvintring. Men sådanne interessante fakta er kendt, som siger, at i Den Russiske Føderation på Vestbredden og Østsibirien er der i stepperne i Ukraine bosiddende fugle, der ikke forlader huset selv i den kolde sæson.

Hvad er forskellen mellem en sådan fjer og migrerende ørn? Ifølge forskere, intet. På billedet kan du se, at den sædvanlige længde af rovdyrets krop varierer mellem 60-80 cm, vægten er ikke mere end 3,2 kg. Ørnenes næb er sort og grå, dens poter er svarte, stærke og muskuløse. Under flyvningen spreder fuglen sine vinger, så flyfjederne på dem ligner fingre. Dette gør det muligt for ørnen at flyde i lang tid. Størrelsen af ​​halen er stor nok, fadern har en afrundet form, der ligner en kile i form.

Kvinden og hanen adskiller sig kun fra hinanden i størrelse. Ligesom alle ørne deler de ikke hele livet.

Hvilken ørn spiser i steppen? Små pattedyr (voles, jorden egern, hamstere), harer, slanger, firben og fugle bliver rovfugle. Kendetegn for fugle er meget usædvanligt: ​​det sker, at han skal løbe på jorden for at kæmpe for et særligt livligt bytte. Ørnene i Rusland kan om nødvendigt ligge længe i nærheden af ​​gopher- eller hamsterhullet og venter på, at det ser ud af huset.

Forfærdelig guldørn og andre arter

I betragtning af typene og navne på repræsentanter for ørnens slægt er det umuligt ikke at huske den gyldne ørn. Vægten af ​​denne kæmpe kan nå 7 kg, ørens vingespids er 2,4 m. Størrelsen af ​​hannerne er næsten 1/3 mindre end hunnernes størrelse.

Golden Eagle foretrækker at bosætte sig i bjergområder, langt fra overfyldte steder. Det er udbredt i hele den nordlige halvkugle. Golden Eagle har et meget godt syn, men om natten ser det næsten ingenting ud. Derfor foretrækker rovdyr at jage i løbet af dagen. Han fanger normalt marmoter, harer, skunks og endda skildpadder. Det er kendt, at de store brigands ikke stopper med at angribe hawks og ikke suger ligene af døde dyr.

Ud over disse bør du overveje andre former for rovdyr, der er inkluderet i familien. Blandt dem er:

  1. Indisk hawk - fundet i troperne i Indien og Malaysia.
  2. Begravelsespladsen bor i skovstigen i Eurasien (op til Baikal). Til overvintring flyver til Indien, syd for Kina.
  3. Spansk gravplads - området dækker kun den iberiske halvø.
  4. Sten - vælger stepper og savner for at leve; det er almindeligt i Afrika, Indien og nabolandene.
  5. Den store plettet ørn, som høge, bor i territoriet fra Kina til Finland. For vinteren flyver til de sydlige regioner.

Antallet af alle medlemmer af slægtninge af ørne falder gradvist, mange er på randen af ​​udryddelse.

Kort beskrivelse af ørnen

Kropsstørrelse ørne er 45-95 cm, og wingspan 1-2 meter. Den største repræsentant for denne fuglefugl er den gyldne ørn, til sammenligning, dens vingerpanel når 240 cm.

Farven på ærmens fjerdragt varierer fra gråt eller lysebrunt til mørkt, mørkebrunt eller sortbrunt. Men der er også lyse pletter i farvningen, normalt på vingerne og halen. Generelt kan farven på fugle ikke kaldes monotont.

Særtræk ved ørne er kraftfulde ben, fledged til meget fingre, samt meget stærke klør. Deres næb er ret stort, komprimeret fra siderne, hooked nedad.

Ørnene har meget skarpt syn - de kan se en hare i en afstand af 2 km. Desuden kan de straks bestemme objektets størrelse og afstanden til den. Sandt nok kan fugle kun udnytte deres fremragende syn på dagtimerne. Derfor er de aktive i løbet af dagen.

Livs ørne

Eagles kost har en fantastisk variation. Små pattedyr (især gnavere eller de samme harer), og amfibier (f.eks. Frøer) og reptiler (skildpadder, slanger, firben) samt andre fugle, kommer ind i kosten. Predators jager også store dyr: får, rådyr eller hjorte. Foragt ikke fuglene og carrion.

Interessant nok kan ørne jage parvis. Normalt svæver de over og ser ud til spillet, som de derefter angriber. Men de kan angribe fra bagholdet, som oftest er arrangeret på et træ. For hvert bytte har de en separat måde at dræbe på.

Eagles er almindelige i Eurasien, Afrika og Nordamerika. Deres tal er ret lave, så fugle er sjældne. Den højeste sandsynlighed for at møde dem i højlandet.

falke
Falcons er en slægt af hurtige rovfugle. En af dets repræsentanter er Sapsan - verdens hurtigste dyr.

høge
Hawke er rovfugle, hvoraf der er flere dusin arter. Forskel hurtig flyhastighed.

Eagle (fugl): Beskrivelse og foto, størrelse, udseende og egenskaber

De fleste arter af ørne er kendetegnet ved imponerende størrelse, mens nogle enkeltpersoners kropslængde når 80-95 cm, og den kvindelige ørn er meget større end hanen. Vægten af ​​ørnen kan være 3-7 kg. Undtagelserne er små arter: dværgørn og steppeørn.

Repræsentanter for slægten kendetegnes af en massiv krop med udviklede muskler og ret lange, stærke ben, forfjedret op til tæerne. Ørnets hoved er kompakt, halsen er stærk og muskuløs. Mobiliteten af ​​store øjenbuer er lille, men en veludviklet nakke kompenserer mere end denne mangel.

Ørnens imponerende klør og stærke næb har buede ender, hvilket gør fuglen til en uovertruffen rovdyr.

I løbet af ørens næb og klør har tendens til at vokse, men fuglen slår dem i løbet af deres liv.

Den lange brede vinger af en ørn i rækkevidde når 2,5 meter, hvilket gør det muligt for rovdyret at svæve i lang tid på en afstand på mere end 700 meter over jorden.

Ørnenes hale er kort og smal, kileformet og flettet i nogle arter.

De afrikanske kram og ørne har en "dekoration" i form af en flok lange fjer, der kraner deres hoveder.

Afrikansk Crested Eagle, Spizaetus Coronatus

Filippinske ørn Pithecophaga jefferyi

Naturen gav øenen et yderst skarpt syn, takket være, at rovdyret ser ud til små bytte (firben, slanger, mus) fra en stor højde. For eksempel bemærker en ørne guldørn en hare i en afstand på op til 2 km. Ved hjælp af fuglens perifere udsigt kan ørnen observere et område på op til 12 kvadratkilometer.

Høringen bruges hovedsagelig til kommunikation, men lugtesansen i en ørn er dårligt udviklet.

Farven på en ørnes fjerdragt, afhængigt af arten, kan være monotont med varieret eller kontrasterende. For eksempel er den gyldne ørns farve sortbrun med gyldne fjer på nakken. Derfor er fuglens engelske navn opført som "Golden Eagle" (Golden Eagle).

Ørnenes flyvning er præget af speciel manøvredygtighed med kraftig og dyb flapping af sine vinger. Ørnen er en fugl, der selv med stærke vindstød nemt klare luftstrømmen, og efter at have bemærket potentiel bytte er det muligt at svinge med en hastighed på op til 320 km / t.

Livet på en ørn er omkring 30 år, især store arter lever op til 40-50 år.

Hvilken ørn spiser i naturen?

Afhængigt af arten og rækkevidden bliver små og mellemstore dyr til ørn: mus, harer, marmoter, martens, pindsvin, ræve, erminer, gophers, kaniner, egern. Store rovdyr angriber ung hjorte, antilope, rådyr, unge ræve og ulve samt kvæg (køer og får). Ørnene byder ofte på fugle - duer, trækrydderier, patroner, gæs og ugler. Ørne, der bor i Australien og i Nord- og Sydamerika, spiser på egern, papegøjer, flagermus, ugler og nogle gange endda aber.

Nogle arter af ørne føjer til kost af fisk, støbning når fiskeri i vandet. Undlad at forsvinde reptiler (firben, skildpadder), insekter og carrion.

Hovedparten af ​​fødeørnen kommer på jorden, men fuglene fanger i flugt. Røverfuglen svæver over jorden i lang tid og søger efter bytte. Så hænger ørnen i luften, falder som en sten, tager rovet med kraftige klør og bærer det væk.

Hvor bor ørn?

Forgreningsområdet for ørne er ret bredt, og habitatet afhænger af fuglearter. Ikke desto mindre foretrækker alle familiemedlemmer at bosætte sig væk fra civilisation og mand, ved at vælge bjerg eller semi-åbne landskaber.

For eksempel rangerer den gyldne ørn, der bor i Rusland (i den nordlige del af Kaukasus og syd for Primorye) i den vanskelige række af skove, og dens australske slægtning, den kil-tailed guldørn, føles behagelig i New Guinea-skoven. Steppe ørne beboer steppes og semi-ørken zone, der beboer dem fra Transbaikalia til Sortehavskysten. Ørn-gravpladsen blev valgt af Ukraines skov-steppe, de kasakhiske steppeområder, skovene i Tjekkiet, Spanien og Rumænien. Der er ørne i Iran og Kina, i Ungarn og Slovakiet, i Grækenland og Tyskland.

Hvad er forskellen mellem en ørn og en ørn?

Til trods for at tilhøre den samme familie af høge, adskiller ørnen og ørnen, hovedsagelig i deres livsstil. Ørnen beboer bjergrige, ørken- og skovklædte områder, hvor ørnen vælger at hylle reservoirernes kyst, fordi det normalt lever på fisk, dyr og fugle, som bor tæt på vandet. Hvad angår de eksterne forskelle mellem ørnen og ørnen, eksisterer de også:

  • Eaglespottene er meget tætte opereny, mens ørerne har poter i deres nederste del, der mangler en sådan "chic" fjerdedel,
  • ørnens næb er stærkere og noget større end en ørn,
  • ørens hale er kileformet, og ørens hale er ret snæver og kort.

Hvad er forskellen mellem en ørn og en hawk?

  • Den vigtigste forskel mellem ørnen og haugen er dens størrelse: Høget er meget mindre end ørnen.
  • Hawkens vinger er korte, let afrundede og lidt bøjede, mens ørens vinger er lange, brede, med en rækkevidde på op til to og en halv meter.
  • Ørgenes hale er kort, men hajken har en lang hale.
  • En anden forskel mellem disse fugle er den type flyvning: ørnen svæver i lang tid, svæver i luftstrømmene, en svævende flyvning er ikke typisk for en hawk.

Hvad er forskellen mellem en ørn og en falk?

  • I modsætning til ørnen er falken mere yndefuld og ikke så stor i størrelse. Falkens vægt overstiger sjældent 1 kg, mens ørens vægt når 3-7 kg.
  • Falkens vingespids er 1 meter, en ørnes vingespids når 2,4 meter.
  • Falcon vinger er ikke så brede som eagles, derfor er falk ikke sådan en skibsherre i stigende strømme.
  • Hvad angår livsstilen, er der forskelle mellem ørnen og falken. Falcons nødvendigvis reden på en højde, for at starte flyvningen har de brug for et skub, men ørerne har nok "acceleration", som gør det muligt for dem at arrangere rede også på jorden.
  • Ørne er interesseret i "jord" mad, de fodrer ikke kun på fugle, men også på pattedyr, gnavere, fisk og amfibier. Falcon er en født luftjæger, og fugle bliver dens vigtigste bytte.

Hvad er forskellen mellem ørn og drage?

  • Коршун – обладатель короткого, загнутого крючком, но достаточно слабого клюва, а у орла клюв очень мощный и прочный.
  • Как и орел, коршун легко и по долгу может парить в поднебесье, но по полету этих птиц сразу отличишь. Коршун имеет кажущиеся чрезмерно длинными крылья и такой же длинный хвост в форме вилки. Орел гораздо крупнее по размеру, его крылья широкие, с растопыренными по краю и на концах перьями, хвост короче, чем у коршуна.
  • Орлы – отменные охотники с отличным зрением, маневренные и стремительные при атаке. Dragerne er lidt flegmatiske og dovne: De adskiller sig ikke af deres fleksibilitet og hurtighed; de er ofte foderet på, at de vil blive taget fra allerede fanget bytte fra andre fugle uden at foragte carrion.
  • Til nesting kite vælger høje, ofte enkelt træer. Der er ofte tilfælde, hvor drageren indtager andres reder. Øren bygger reder i skove og på klare klipper såvel som på jordens overflade.

Avl ørne

Pubertet hos kvinder og mænd begynder i en alder af 4-6 år, selv før de køber en voksen fjer "outfit". Eagles vælger deres ledsager og holder ægteskabelig loyalitet i mange år. Parringstiden afhænger af graden af ​​modstandsdygtighed i migrerende arter, der varer fra midt om vinteren til april.

Ørnenes parringsspil karakteriseres af spektakulære luftfigurer med deltagelse af begge parrets medlemmer: jage efter hinanden, en wavelike flyvning, et skarpt dykke og spiralrotation.

Nestområdet er nøje bevogtet af andre rovdyr, og ørnen nest selv er afgjort højt i grene af træer, på klipper og i nicher. Nogle gange kan der vælges ørne til nesting af geodetiske tårne ​​og understøtter højspændingsveje.

Et par ørne kan bruge det samme rede i flere årstider i træk og færdiggøre og renovere deres hjem.

Murværk indeholder fra 1 til 3 gråhvide æg med mørke pletter. Udsættelse sker med en forskel på 3-4 dage.

Inkubationen af ​​koblingen varer 40-45 dage, med hanen nogle gange erstatter den kvindelige ørn.

Dækket i grå og hvid fluff lukker ørnen kyllinger på samme måde som æggene blev lagt. Den første cub har en bedre chance for overlevelse og viser aggression mod brødre eller søstre. Forældrene er fuldstændig ligeglad med denne opførsel af det første afkom.

Hjælpeløse kyllinger fodrer den kvindelige ørn, rive bytte bragt af hanen i små stykker. På 65-80 dage står de unge kyllinger op på vingen og flyver ud af reden, selvom de i det første år af livet sjældent forlade næsepunktet.

Typer af ørne, navne og fotos

Familiehøget omfatter 70 slægter, der indeholder 14 underfamilier, men blandt dem er der høge og ørne og drager og gribbe og buzzards. Den nuværende klassifikation omfatter 17 vigtigste arter af ørne, som har deres egne særpræg. Her er nogle af dem:

  • Golden Eagle (lat. Aquila chrysaetos)

Den største ørn i verden, individernes vægt kan nå næsten 7 kg. Kropslængde 76-93 cm, vingespids 1,8 - 2,34 meter. Et særpræg ved formen er vingerens bagkant, buet, når de svinger i form af latinske bogstaver "S". De unge ørne gyldne ørne kendetegnes af den næsten sorte farve af fjer med hvide "signal" pletter på vingerne, hvilket er et typisk forsvar mod aggression af den ældre generation.

Golden Eagles er almindelige i den vestlige del af det nordamerikanske kontinent, i Central Mexico, Afrika, Asien, i bjergområderne på europæisk område, på Middelhavet. I Rusland findes de overalt fra Amur-regionen til Kamchatka.

  • Hawk Eagle (Latin Aquila fasciatatidligere Heraaetus fasciatus)

Den har sort-brun fjer fra ryggen og et hvidt peritoneum med tværgående striber af mørk farve. Ørnenes vægt er ca. 2,5 kg. Vingernes længde er 46-55 cm, ørens kropslængde er fra 65 til 75 cm.

Habitat for denne art af ørne dækker Sydeuropa, det afrikanske kontinent (med undtagelse af Sahara) og de centralasiatiske buskeøer. I Europa praktiseres arten som jagtfugle.

  • Stone Eagle (lat. Aquila rapax)

Steppe og savanne indbygger i Sydvestafrika, Iran, nordvest for Indien. Længden af ​​kroppen er 60-72 cm. Ørgens vingespids er 159-183 cm. Hankens vægt når 2 kg, hunnernes vægt er fra 1,6 til 2,5 kg.

Denne truede arter af ørne er opført i Den Røde Bog i Rusland. Sly og forræderiske rovdyr, hvis det er muligt, stjæler og vælger bytte fra blikfugle. Udadtil meget ligner steppe ørn.

  • Steppe Eagle (lat. Aquila nipalensis)

Voksenfjeder er mørkebrune i farve med et lyst rødt sted på hovedet. Ørken kropens længde er 60-85 cm, ørens vingespids når 220-230 cm. Ørnenes vægt er fra 2,7 kg til 4,8 kg.

Små arter, der lever i stepper i Central- og Centralasien. Steppe-ørnen er opført i den røde bog i Rusland og findes fra Stavropol syd for Urals. Vintre i Afrika, Indien, Den Arabiske Halvø.

  • Begravelsesplads (lat. Aquila heliaca)

Sjældne arter, der ligner den gyldne ørn, men med karakteristiske hvide markeringer - epauletter på skuldrene. En af de mest voksende arter af ørnen, hvis græde kan høres i en afstand af 1 km. Kropslængden er 72-84 cm, en ørnens vingespind når 180-215 cm. Røveriets vægt er 2,4-4,5 kg.

Det reder i ørkenen skov-steppe zoner i Centralasien, Indien og Mongoliet. I den europæiske del af Rusland findes den i Lipetsk-regionen, omkring Tambov, Krasnoyarsk, Buryatia og Transbaikalia. Migrerer til Israel, Irak, Pakistan og det afrikanske kontinent.

  • Eagle-dværg (lat. Aquila pennata)

Mellemstørrelse, der vejer op til 1,3 kg og ikke længere end 53 cm, ligner buzzards i størrelse og opbygning. Eagle-dværgets vingespind er kun 100-132 cm. Det adskiller sig fra typiske repræsentanter for slægten ved indsnævrede vinger og en lang hale.

Racer i Libyen, Egypten, Sudan, Frankrig, Grækenland, Tyrkiet. I Rusland bor ørnen i forstæderne Tula og Tambov, Altai Territory og Transbaikalia. Hovedbefolkningen vandrer mod nord i Afrika og Mellemøsten.

  • Silver Eagle (Latin Aquila wahlbergi)

En rovfugl med en vingespind på 130 til 160 cm. Fuglens længde når 55-60 cm.

Bor i de afrikanske lande syd for Sahara ørkenen. Det føder på fugle, pattedyr og krybdyr. Viet reden på træer.

  • Kaffir Eagle (lat. Aquila verreauxii)

Fuglen har en vægt på 3,5-4,5 kg. Kropslængden når 70-95 cm, en ørnens vingespind er 2 meter. Det føder på små pattedyr, gnavere.

Kaffra Eagle bor i Etiopien og Østafrika: i Sudan, Uganda, Kenya, Somalia, Den Demokratiske Republik Congo og Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Mozambique, Lesotho og Sydafrika. Han bor både på bakker og højt i bjergene, blandt klipper, kløfter og kalkstenrester.

  • Less Spotted Eagle (Lat. Aquila pomarina)

Fuglen har en vægt på 1,5-1,8 kg og en kropslængde fra 62 til 65 cm.

Denne art af ørne nest på to steder på Ruslands territorium (St. Petersborg, Novgorod, Moskva og Tula-regionerne) i de central- og østeuropæiske lande i Tyrkiet. Det bor i sydasiatiske lande og samtidig vintre i lande i østlige og sydøstlige Afrika. Det føder på små pattedyr og krybdyr.

  • Større plettet ørn (lat. Aquila clanga)

En fugl med en kropsvægt på 1,6-3,2 kg, med en kropslængde på 65 cm til 73 cm på samme tid. Denne art er større og mørkere end den lille plettet ørn.

Det reder i landene i Østeuropa, Rusland, Kasakhstan, Kina, Mongoliet. Vintre i Indien, Iran, Kina, Østafrikanske lande. Spotted eagles lever oftest i blandede skove, på sletter, i nærheden af ​​floder, søer og myrer. Det føder på små fugle, gnavere, krybdyr og krybdyr.

  • Australske ørn-dværg (lat. Aquila morphnoides)

Dette er en lille ørn, der bor i Australien. Kropslængde når 45-55 cm, vægt 815 gram, vingerpanel på en ørn er 120 cm.

Den befinder sig i tropiske og tempererede skove, foretrækker åbne kuperede områder til tæt skov. Det føder på gnavere (rotter, mus, kaniner), fugle, slanger og firben, insekter og fisk.

Hawk Eagle

Arendens art vejer op til 2,5 kg og 65-75 cm lang, med en vingerlængde på op til 55 cm.

Tilsyneladende levede denne ørn tidligere i hele den østlige halvkugles tropiske og subtropiske zone, og nu er der isolerede områder langs ækvator. Høgørnene findes i Sydeuropa, i Nordafrika, som nogle gange findes i rum fra Turkmenistan til Tadsjikistan, besidder store rum i Indien og findes også ofte i det sydlige Kina. Hawk eagles for nesting vælge et område dækket med xerophytic (tørke-resistente) buske.

Hawk Eagle

Mining hawk eagles overstiger ikke størrelsen af ​​en hare. Det kan være både pattedyr og fugle. F.eks. Er skildpadder eller vilde duer til stede i hawkørnens kost. Normalt angriber en hawkørnørn bytte på jorden, men kan fange offeret i flugt, som en falk.

Hawk Eagle fangede en due. Et par hawk eagles.

De par hawk eagles er meget stærke. Et par kan bo sammen for livet. Æggene lukkes fra januar til april. I de fleste tilfælde lægger kvinden to æg, et eller tre æg i reden - det er en stor sjældenhed. Ægeklud. I en alder af 10 uger bliver eaglets uafhængige.

I Europa er hawkørnnen truet af udryddelse, da den hurtige menneskelige udvikling af jord til deres behov og ødelæggelsen af ​​naturen fører til ødelæggelsen af ​​fødevareforsyningen.

Dværgørn

En lille arter af ørne, mere sammenlignelige i størrelse med buzzards. Den trækfugl, der er rækken af ​​dværgørnene, er en zone med varmt tempereret klima i Eurasien. Til overvintring flyver dværgørne til Afrika. I det sydlige Afrika er der en befolkning af dværgørn, der bor der året rundt.

Vingepanelet på ørerne af denne art er højst 130 centimeter. Kvinder og mænd er ensfarvede, selvom kvinder er større.

Opstartet ørn.

Par af denne art dvale separat, men til avl genforenes de igen og bygger en rede på samme sted. På dette tidspunkt opfører mændene defiantly og arrangerer et usædvanligt show på himlen, der udfører forskellige aerobatics.

Resten er bygget mand og kvinde, det viser sig bredt, om en meter i diameter. Det er normalt afgjort på et massivt træ i en højde på mindst fem meter fra jorden, som regel højere.

Kvinden lægger et eller to æg i slutningen af ​​foråret. Rugeæg varer en måned, hele tiden føder hanen kvinden. Efter udseendet af ørne opvarmer kvinden dem flere dage, indtil de vender sig til de nye forhold. Han fortsætter med at tage sig af hende og fodre hende. To måneder senere vil kyllingerne flyde og forlade reden.

To unge dværgørn i næsen.

Trods deres lille størrelse har dværgørne meget stærke poter, som giver dem mulighed for at jage relativt stort spil, for eksempel kaniner. Det kan fange små fugle som trusser, starlings, spurver, larks og andre i luften. Hvis klimaet er tørt, dræber ørnen reptiler, så slanger og firben danner grundlaget for kosten. Han forsøger at dræbe giftige slanger med et slag mod hovedet, men der er tilfælde, hvor giftige slanger succesfuldt forsvarede sig, og dværgørne døde af bid. På vinterkvarterer fodrer disse ørne gerne med termitter.

Indian Hawk Eagle

Den indiske høgørn er en lille ørørnør med en vingespind på op til 140 centimeter.

Den indiske hawkørn er fundet i troperne i Indomalian zone. Arterne beboer stedsegrønne, våde skove. Der er flere populationer af den indiske hawagleørn, som er isoleret fra hinanden.

Indiske hawkørnørn.

Jagtfugle af små og mellemstore størrelser, er der også kendte tilfælde af den vellykkede jagt på denne ørn for egern.

Resten er bygget i en højde på mindst 25 meter. Det lægger kun et æg. Der er ingen andre data om reproduktionen af ​​denne art, da den er blevet lidt undersøgt.

Golden Eagle - er den største repræsentant for hele familien af ​​høge. Golden Eagle er en stærk og stor ørn. Wingspan kan nå 240 centimeter, vægt - 6,7 kilo. I dette tilfælde er hannerne meget mindre end hunnerne, hanens vægt kan være højst 4,6 kg.

Eagle golden eagle.

Fordelt i hele den nordlige halvkugle. Oftest bor i bjergene, på sletterne findes det meget sjældent. Undgår de steder, der er besat af mennesker, og det gør det rigtigt.

Det jagter harer, gnavere og forskellige fugle. Men størrelsen giver dig mulighed for at forsøge på cubs af hjorte, får og andre store dyr.

Ekstremt skarp syn gør det muligt for ørn at opdage en hare i en afstand af to kilometer. Men guldørn ser godt kun om dagen. Efter at have bemærket byttet suger ørnen ned til den, mens den gyldne ørnens fart kan nå 320 km / t.

Hare, marmoter, fritter, gophers, skunks og selv skildpadder kan blive bytte for den gyldne ørn. I Bulgarien udgør skildpadder en femtedel af den gyldne ørnes kost. I de sydlige dele af rækken kan gyldne ørne jage slanger. Det kan også angribe hawks, hvilket er fornærmende. Golden Eagle skyr ikke carrion, især om vinteren.

Byttetørnen ser ud og svæver i himlen. Hvis det er overskyet eller regnigt, ser den gyldne ørn ud for bytte, der sidder på en bakke (træ eller bakke).

Eagle Golden Eagle på flugt.

Den gyldne ørns lille bytte tager fat i en pote ved halsen, den anden bag ryggen og bryder ryggen. Om nødvendigt bryder et stærkt slag af et kraftigt næb nakkeårene. Hvis den gyldne ørn forsøger at dræbe stort bytte, leverer han flere slag af den slags, mens han balancerer og holder fast på offerets ryg.

Begynd at multiplicere i en alder af fem år. Forme par, gyldne ørne forblive trofaste i deres liv, mens anden halvdel af parret er i live. Eagles golden eagles gør deres rede på vanskelige steder i bjergene, mindre ofte i træer. Nest altid væk fra folk.

En kvindelig guldørne lægger normalt to æg i et interval på 3-4 dage. Kyllingerne er født i samme interval. Den ældre chick er aggressiv overfor de yngre, tager mad fra dem. Forældre betaler ikke nogen opmærksomhed på denne adfærd. Som følge heraf dør mere end halvdelen af ​​de yngste kyllinger, ikke engang har boet i to uger. På fløjen står de gyldne ørnekyllinger op til 80 dage, men de flyver ikke væk fra nestepladsen i lang tid.

Eagle Golden Eagle på flugt.

Golden Eagles er stillesiddende og flyver ikke væk til overvintring. De beskytter stedet fra andre rovfugle.

I vores tid er befolkningen af ​​den gyldne ørn hurtigt faldende, den gyldne ørn er blevet en meget sjælden fugl. Et stort slag for befolkningen af ​​gyldne ørne, som andre rovdyr, blev behandlet af landmænd i Europa og Nordamerika. De fyrede på dem ukontrollabelt, da de angreb husdyr.

Begravelsesørn

Begravelsesørnnen er en stor ørneørn, dens vingespind kan nå 215 centimeter.

Det er en vandrende art, det reder i steppe og skov-steppe bælte i Eurasien mod øst til Baikal, og til overvintring fluer til forskellige sydlige regioner (sydlige Kina, Indien, Saudi Arabien osv.).

Begravelsesørn.

Udvendigt ser graven ørn ud som en gylden ørn, men noget mindre i størrelse.

Selvom gravbæren oprindeligt var beboet på sletterne, blev den kørt ind i bjergene på grund af menneskelig aktivitet. Foretrækker stepper, skov-steppe eller halvøde nødvendigvis med øerne i skoven.

Det begynder at formere sig i det femte eller sjette år af livet. På dette tidspunkt bliver ørnens farve voksen. De skabte par er gemt for hele livet, selv for vinterperioden er parrene ikke adskilt.

Forædlingspladsen har været brugt af parret i mange år.

Begravelsesørn.

Kvinden lægger normalt 2 æg med flere mellemrum. Som følge heraf undertrykker den ældre chick den yngre, og det kan føre til sidstnævntes død. Men det sker ikke så ofte som i ørne.

Begravelsesørnnen er en rovdyr og røver. Carrion er en væsentlig del af sin kost. Kropet af en nedslidt hund kan give en gravørn i flere dage.

At søge efter bytte, som alle ørne, svæver over en gæld på himlen eller ser det på et højt sted. Byttet er nok på jorden, fuglen kan fange den på start.

Denne art af ørne har status som sårbar. Hovedårsagen til faldet i antallet af gravbærere er stigningen i antallet af mennesker.

Spansk gravplads

Den spanske gravplads er en ørn, der bor kun på den pyrenæiske halvø. For nylig blev denne arter af ørne betragtet som en underart af gravbæren, men der blev fundet signifikante genetiske forskelle, og nu er underarterne fremhævet i en særskilt art.

Eagle spansk gravplads.

Kropslængden på den spanske gravplads er 80 centimeter, og vingespidsen kan nå 2,2 meter. De vigtigste bytter er kaniner, fanger også gnavere og fugle. Kan angribe en hare eller endog en ræv.

Spansk gravsted er ikke trækfugle. De holder deres jagtområder og beskytter dem mod rivaler.

Eagle spansk gravplads. Eagle spansk gravplads. Eagle spansk gravplads. Eagle spansk gravplads.

Spansk gravsted er monogamiske fugle. Nesting begynder i marts. Kvinden kan lægge op til 4 æg, men normalt overlever ikke mere end 2 kyllinger i brød. Når de er tre måneder gamle, forlader kyllingerne redenet.

Eagle spansk gravplads. Eagle spansk gravplads. Eagle spansk gravplads.

Denne art af ørne er truet, i naturen er der ikke mere end 650 personer tilbage.

Stenørn

Stenørnnen er en stor art, kropslængde: 62-72 cm. Stenørnens vingespids: 160-183 cm. Hankyr er lidt mindre end kvinder, mænd vejer op til 2,0 kg, hunner op til 2,5 kg. Meget ligner steppe ørn.

Stone Eagle.

Stenørner ikke bosætte sig i skove eller ørkener, foretrækker savanner og stepper. Isolerede befolkninger bor i Indien og nabolandene, og også i Afrika.

Stenørn og slået ned jakkel på vejen.

Kostvanen er meget forskelligartet: pattedyr og krybdyr, fugle og store insekter, jagter på fisk, mens man delvis sænker kroppen i vand. Den maksimale vægt af produktionen overstiger ikke 2 kg. Kan angribe flamingoer under flyvning. Stenørnen krymper ikke carrion, stjæler bytte fra konkurrenter.

Stenørnnen er en monogamisk fugl, som mange ørn. Kun en kylling overlever i brød. Hanen hjælper kvinden med at fodre barnet. Kyllingerne står på vingen i den tredje måned af livet. Sønlige modenhed stenørnene når det fjerde år af livet.

Steppe Eagle

Степной орёл – крупный вид орлов. Самки крупнее самцов, вес самки может достигать 4,8 кг, а размах крыльев 230 см.

Степной орёл.

Степной орёл – перелётная птица. Гнёзда вьёт в степях от Ставропольского Края РФ до южной части Китая. На зимовку степные орлы улетают в Африку и Индию.

Степной орёл в полёте.

Основная добыча степного орла – суслики и другие крупные грызуны, может нападать на зайцев и птенцов других видов птиц. Охотно поедает падаль.

Большой подорлик

Большой подорлик – вид перелётных орлов, гнездующийся на территории от Финляндии до Китая. Great Spotted Ears vintre i Indien, Iran og Indokina.

Vægten af ​​den største plettede ørn er 3,2 kg. Ofte bosatte sig nær vandlegemer. Hunts for små gnavere. De vigtigste byttedyr - vandmængder og andre gnavere kan fange krybdyr og småfugle.

Det reder i træer, ofte bruges en rede i flere år i træk. Ligesom de fleste ørne lægger kvinden to æg med et interval på flere dage. Den yngste nestling undertrykkes af den ældre og dør, der ofte ikke har levet selv ti dage.

Den store plettet ørn racer godt i fangenskab, så det kan ofte findes i zoologiske haver.

Lille Spotted Eagle

Den plettet øje er en art af små ørne. Vægten af ​​den lille plettet ørn må ikke overstige 1,8 kg.

Lille plettet ørn. Lille plettet ørn.

Racer i Østeuropa og vintre i Afrika. I Indien er der en isoleret ikke-migrerende befolkning.

Spotted Eagle

Spotted eagles er mellemstore ørne, kropslængde op til 65 cm. Bor i Indien og nabolande: Myanmar, Bangladesh, Cambodja, Nepal.

Spotted Eagles.

Jager ikke små pattedyr, fanget bytte fra jorden. Det kan også jage fugle og frøer.

Kaffra Eagle

Kaffra Eagle lever i Afrika. Storslået udsigt med en vingespids på op til to meter og vejer op til fire og et halvt kilo.

Kaffir Eagle. Kaffir Eagle. Kaffir Eagle. Kaffir Eagle. Kaffraørn med bytte.

De vigtigste bytte - gnavere.

Sølvørn

Sølvørnen er en anden repræsentant for den afrikanske fauna. Sølvørnen har en længde på op til 60 cm og en vingespind på 140-160 cm.

Silver Eagle. Silver Eagle.

Som andre ørnearter, spiser sølvørnen på små dyr (pattedyr, krybdyr og fugle). Reder er bygget på træer, hunner lægger et eller to æg.

Wedgetail eagle

Den kil-tailed ørnen er en stor art med en vingespind på op til 2,3 meter og en vægt på op til 5 kg, mens hunnerne er større end hannerne.

The wedgetail eagle bor i Australien, på øerne Tasmanien og i det sydlige New Guinea. Den kil-tailed ørnen bosætter sig både på sletterne og i bjergene.

Wedge-tailed Eagle.

Det vigtigste bytte af kil-tailed ørne er kaniner. Store fugle og firben kan også angribes. Der har været tilfælde af angreb på lam, men det er en sjældenhed. Denne art føder også på carrion.

Wedge-tailed Eagle i flyvning.

Reder er bygget højt i træerne, vælg et sted, hvorfra man tydeligt kan se omgivelserne. I lægge ikke mere end tre æg. Cubs er født efter ca. 45 dage. Kyllingetørnens kyllinger afhænger af deres forældre i et halvt år, så de forlader redenet og begynder at lede et selvstændigt liv.

Aquila kurochkini

Aquila kurochkini (latin) er en fossil arter af ørne, der svarer til størrelse og struktur til den levende hawkørnørn. Denne art blev beskrevet i 2013 af den bulgarske paleontolog Z.N. Martial.

Det specifikke epithet (kurochkini) er givet til ære for den autoritative russiske paleontolog Professor E.N. Kurokkina (1940-2011), der yder et stort bidrag til undersøgelsen af ​​fuglernes tidlige udvikling og fylogeni, der udforsker paleohornfuguna på hele det eurasiske kontinent.

Se videoen: Hockeymagasinet TV-Interview med Herlev Eagles Sportschef Nicolai Flindt (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org