Fugle

Fugle der bor ved siden af ​​en mand

Pin
Send
Share
Send
Send


I de fleste tilfælde har fuglene, som lever i skove og stepper i Rusland og verden, en nedslående farvetone. Brun eller grønlig fjerdedel gør det muligt for disse repræsentanter for faunaverdenen at blive usynlige blandt grene af træer eller græs. Men nogle gange i naturen kan du se farvestrålende fugle. F.eks. Ser fugle med et rødt hoved meget imponerende ud. Sådanne lyse pletter tjener også som en fjærbeskyttelse. De optrer pludselig foran en rovdyrs øjne, de forvirrer ham. Som følge heraf kan det potentielle offer få tid og flugt.

Liste over fugle med røde fjer på hovedet

I vores land findes ejeren af ​​sådanne lyse smykker desværre ikke så meget. Mest røde pletter på hovedet kan kun ses hos fugle som:

En fugl med et helt rødt hoved bor også i Rusland. Det tilhører gruppen af ​​vandfugle. Denne ænder hedder det rødhovedede dykke.

Ofte findes farvestrålende fugle i naturen i troperne. For eksempel ser den rødhårede pipra, der bor i landene i Sydamerika, meget imponerende. Nogle repræsentanter for sådanne lyse ornamenter i troperne er udbredt. Andre har kun et begrænset antal individer. Den sidstnævnte gruppe af fugle omfatter for eksempel den nyligt opdagede af zoologer, Manakin Bockermanna, som udelukkende bor på Ararip Highland i Brasilien. Denne fugl har en snehvid kropsfarve og sport en scarlet hjelm.

Grøn spejl: beskrivelse og distributionsområde

I Rusland bor denne repræsentant for fugle kun i den europæiske del. I øst er dets distributionsområde begrænset af Volga-dalen, i nord - ved Finske Bugt. De største populationer af grønne spejle findes i Tyskland, Frankrig og Spanien. Oftest findes denne fugl i løvskove, parker og haver.

De vigtigste kendetegn ved disse fugle er den oliven-grønne fjerdedel af krop og vinger, såvel som den smalle lyse rødhætte på hovedet. Under næb har spætte af denne sort en mørk strimmel, der ligner et overskæg. Den forreste del af hovedet på disse fugle er sort og ligner en spektakulær maske mod baggrunden af ​​grønne kinder og en rød hue.

Disse fugle skrig hele året rundt. Stemmen af ​​både hunner og haner af grøn spejl er skarp og ret skarp. Mange mennesker, der har hørt disse fugle synger, sammenligner det med at latter eller skrige. Træer denne spejl hammer sjældent. Triller, som sædvanlige repræsentanter for arten, når han søger efter mad i skoven, viser han næsten aldrig.

Beskrivelse af den sorte spætte

Denne fugl med et rødt hoved er almindeligt i hele Rusland. Der er en sort spejl i mange andre lande i Europa og Asien. Det skelnes fra resten af ​​familien ved kulfarvningen af ​​kropsfjer og vinger, såvel som den lyse rødhætte på hovedet. Størrelsen af ​​denne fjedrede skovindbygger er ganske stor.

I sammenligning med andre spejl er det en af ​​de største arter. Denne store fugl med et rødt hoved vejer omkring 500 g. Spidsen af ​​vingerne i en sort spejl er 70-80 cm.

Næsten af ​​denne fugl er meget stærk. Hvis det ønskes, kan fuglen nemt gennembore det massive træ af fyr, gran eller cedertræ. Derfor lever den sorte spætte i modsætning til den grønne, ikke kun i bredbladede, men også i nåletræer.

Et af kendetegnene ved denne interessante og smukke fugl er, at den næsten ikke frygter mennesket. Når individer skulle til skoven, viser nogle enkeltpersoner ofte tværtimod stor nysgerrighed. Sådanne spejle kan se i timevis svampeplukkere og jægere, følge dem og flyve fra gren til gren.

Trods tilstedeværelsen af ​​en lys hat er det ret svært at bemærke den sorte spætte blandt løvet. Det er muligt at opdage denne fugl hovedsagelig kun ved kraftige triller, der vises til det, når de jager efter orme fra træ.

Tryk på Dance Ordinary

Denne skovmodige fugl er også præget af tilstedeværelsen af ​​et rødt sted på hovedet. Den rigtige størrelse af sidstnævnte er ikke for stor. En almindelig tapedans bor i tundra- og skovbæltet i Rusland, Amerika og Europa. Det findes denne repræsentant for fuglene nogle gange i Asien.

Denne lille fugl vejer kun omkring 15 gram. Det føder på plantens frø - hovedsagelig alder, fyr og birk. Øverst i kroppen er en rødbrun med en varieret farve. Bunden af ​​disse fugle er hvid. Ligesom ryggen er den dækket af store pletter. Hos kvinder har kun hatten selv en rød farve. Hanner favner også hindbærbryst. Der er flere sorte fjer på halen af ​​den røde vandhan.

Denne lille fugles stemme med et rødt hoved, der ligner en sparv, er meget klangfuldt. Desuden kan hendes "pi-drink" og "even-even" høres næsten kontinuerligt. Disse fugle er ikke kun støjende, men også meget nimble. I den henseende er de nemme at konkurrere med deres sædvanlige naboer - bryster og sniger - hopper fra gren til gren og sommetider hænger på hovedet for at nå frem til fodret.

Rødhovedet pochard - hvilken slags fugl?

Denne repræsentant for fuglefamilien lever hovedsagelig i tempererede breddegrader af den centrale del af Rusland og Sibirien. I størrelse er denne vandfugle med et rødt hoved lidt ringere end mallard. En voksen person vejer ca. 700-1000 gram. Det rødhovedede dykke tilhører gruppen af ​​vandfuglevandrende. Vingen og kroppen af ​​denne ande er lysegrå, halen og brystet er sorte, hovedet er rødbrunt.

Det fodrer denne repræsentative fjerede hovedsageligt plantefødevarer. Den rødhårede ænder bygger både på moderat fugtige og tørre steder. I Rusland betragtes dette dykke som en værdifuld spilfugl.

Red-cap Pippra

Disse spektakulære småfugle i Sydamerika findes hovedsagelig i de tropiske skove i Costa Rica, Mexico, Panama og Colombia. Det føder på rød-cap pipra for det meste frugt. Nogle gange spiser denne fugl og frø af planter. En interessant funktion af pipra er, at enhver mad fordøjes i maven i bogstaveligt talt 15-20 minutter.

Farven på denne repræsentant for tropiske fugle er sort. På baggrund af kroppen, halen og vingerne ser deres røde hoved derfor meget lyst og spektakulært ud. Ved livets måde ligner disse fugle ligner indenlandske tits. De bor i små familier og elsker at flyde mellem grene af træer og buske.

Denne skovfugles stemme med et rødt hoved er ret resonans. "Pipra synger" ofte. Fuglens mand, for eksempel, skaber med jævne mellemrum korte lyde, der ligner "psit", hvilket markerer det således valgte område som sit eget territorium. Pipra kvinder er også ret støjende.

Voksende fugl

Denne repræsentant for fugle, der er fordelt over hele Rusland, har et meget attraktivt udseende. Den røde farve på det voksende hoved er lokaliseret hovedsageligt i kindområdet, der spredes lidt på panden og undertiden endda på tuftet. Kroppen af ​​denne fugl har en grå-pink nuance. Mørke briller er tydeligt synlige omkring voksens øjne. Mørke fjer vokser under hans næb, på vingerne og på halen.

Størrelsen af ​​denne kendte fugl har mange små - ca. 20 cm. En del af længden i dette tilfælde falder på halen. Vokswings synger ikke ofte. Og de gør det, ifølge mægtige naturelskere, ikke for godt. Disse småfugle lever hovedsagelig i blandede, birk- eller nåletræskove. Om vinteren flyver disse fugle nogle gange til byer. De fodrer med voksbølger og frugter.

Sjælden Manakin Bockermanna

Ornitologer lærte om denne spektakulære usædvanlige fugl med rød fjer på hovedet først i 1996. Det blev tilfældigt opdaget på Ararip Highland i den brasilianske delstat Ceará. Manakin Bockermanna er kun omkring 1 km 2. Denne fugl ser meget imponerende ud. Dens fjerdragt er snehvid. Kun på halen og på kanten af ​​vingerne er der sorte fjer. På hovedet af denne sjældne manakin er ikke en hue ligesom mange andre fuglefamilie mærkbare, men en rød rød tuft af usædvanlig form, der ligner en militær hjelm. Manakin Bockerman beboer hovedsagelig nær havet, i kystskove.

Blackhead papegøjer

De nøjagtige navne på fuglene med det røde hoved, som beskrevet ovenfor, er især kendt for ornitologer og store fans af fuglefamilien. Alle mennesker har sikkert hørt om papegøjer. Det er disse fugle, med undtagelse af påfuglene, der afviger i naturen i deres lyseste farve. Selvfølgelig er der i denne gruppe også fjedrende og spektakulære rødhovedede arter. En sådan tilføjelse til farven er for eksempel halskæde papegøjer. På anden måde kaldes de også sleazholovym.

Ozherelovy papegøje er ikke for stor. Den samlede længde af en sådan fugl er 33-35 cm med halen. Kun mænd af denne art har et rødt hoved. Kroppen af ​​denne papegøje er farvet gul, og dens vinger er grønne. Der er flere sorte pletter i halen. En mand kan også skelnes af en mørk, tynd halskæde omkring halsen. I naturen er disse fugle almindelige i Indien, Pakistan, Sri Lanka. I Europa og Rusland holdes de ofte hjemme - i celler.

Og der er en rød plet på hovedet og en af ​​de mest populære blandt indenlandske fugle elskere papegøje - Corella. Disse fjærede skarlagede fjer vokser i kindområdet. Papegøje Corella har en størrelse på ca. 30 cm med en hale. Kroppens farve på denne fugl er normalt snehvid. Kun i nærheden af ​​de røde kinder omkring nægen vokser gullige fjer. Det har denne farve og en lang creel af en cockatiel. Mænd af denne art er undertiden lysegrå eller oliven. Der er også andre farver af Corella i naturen. Men denne papegnes kind er næsten altid rød.

I naturen lever colellae hovedsagelig i kystnære tropiske regnskove. Også, de kan ofte ses i eucalyptus lunde eller endda bare i savannerne.

Fuglefugle

Disse fugle ser også meget imponerende ud. Nogle elskere anser dem repræsentanter for papegøjefamilien. Men denne udtalelse er fejlagtig. Amadiner tilhører slægten af ​​spindevævere. De røde pletter af disse småfugle er placeret på hovedet ikke på kronen, men i kindområdet. Væg hams omkring 80-110 gram. Ryggen er flettet grå-hvid-sort. Bunden af ​​kroppen er malet hvid. Foruden kinderne har fødderne en rød farve, næb, næb og sider under vingerne. Kvinder og mænd udad er næsten ens.

I naturen er dyrelivet almindeligt i Afrika, Asien og Australien. De lever hovedsagelig i tætte fordybninger i udkanten af ​​skovene. Lykke bor i store flokke. I Europa og Rusland holdes de i celler.

American Cardinal

Hovedet af denne fugl har næsten samme struktur som manakin Bockermann. Hendes tykke lave tuft adskiller sig også med sin hjelmlignende form og er kendetegnet ved en lys rød farve. Det bliver dog skarpere og højere samtidig, hvilket giver fuglens hoved en lille komisk form. Farven på disse fugles krop kan være anderledes. I naturen kan du se grå, gullige, olivenkardinaler. Men ofte i skovene er der repræsentanter for familien med en helt rød farve.

Disse fugle lever i mange dele af verden. Men den mest almindelige sort er den amerikanske røde kardinal. Denne fugles levesteder er i den østlige del af USA. I dette land er den røde kardinal elsket og betragtes som symbol for det nye år. Ofte indeholder beboere i USA disse fugle i bur. I naturen foretrækker en fugl med rødt tuft på hovedet dog at leve i tætte skove af forskellige typer. Du kan også ofte møde hende i haver og parker.

Kardinalens sang er lidt som nattergalenes triller. Og hunnerne ejer stemmen næsten såvel som mændene. Røde kardinaler feed primært på frugter og frø af planter. Nogle gange spiser de græshopper eller cikader.

Vores fjerede naboer

Der er mange grunde til, at fugle vælger kvarteret hos os, og de er indlysende. Hovedparten af ​​dem er uløseligt forbundet med søgen efter mad og husly. Husk svale. De bygger deres rede under hustagene. Hvis vi taler om krager, duer og spurver, er disse fugle en integreret del af atmosfæren i enhver by.

At være tæt på en person øger chancerne for, at fugle overlever på sultne og kolde dage. Men der er skovfugle, som er komfortable væk fra fordelene ved den menneskelige civilisation. Og om dem, og om andre, fortæller vi nu. Du vil lære hvilke egenskaber der skelner fuglene fra hinanden og stopper forvirrende fuglene, der ligner hinanden.

Bryster og fugle svarende til dem

Vi vil genkende den lille tit ved den karakteristiske gullige farve af brystet, den mørke grønne fjerdedel af vingerne og halen. Det tilhører gruppen af ​​passerines. En persons størrelse er ca. 14 cm, og dens vægt er 20 g. Den har ca. 30 underarter. Afhængig af bopælsstedet fører det både stillesiddende og vandrende livsstil.

Tit på planeten findes næsten overalt. Hun bor i regionerne Eurasien, Nordafrika og Indonesien. Beboere i kolde lande er tilbøjelige til at begå flyvninger til varme kanter i perioden med alvorlige frost i deres hjemland.

Gulhårede fugle er ikke bare bryster. Blandt fugle, der ligner dem, er chizha, havregryn, bjergvagter, azurblå, gul finke kendetegnet.

Næse og hale som et spørgsmål om stolthed

En person er omgivet af grupper af fugle, der ikke kan overses. Og grunden til de fantastiske næb og haler, som har sådanne fugle. Beak er nødvendigt for dem at rov små insekter under bark af træer og i jorden. Halen orienterer sig i rummet og tjener som styring.

"Tailed" fordele er besat af en langstiket, gul wagtail. At være en af ​​de mindste fugle, har de en uforholdsmæssigt lang hale i forhold til deres kalv.

Den yndefulde tynde og lange næb er et kendetegn ved sådanne fugle som pika, peremeshka og rød-winged stenolaz. Mere velkendt for vores øjne individer, hvilken natur har tildelt en lang næse - rooks, starlings, nuthatches, såvel som hillocks.

Bekendt og tæt

Der er fugle i Rusland, som vi længe har været vant til. De bygger deres rede og erhverver afkom både i byen og på landet. Nogle af repræsentanterne for fugleriget folk lærer takket være deres lyse fjer på hovedet og nakkens farve.

På vores lands territorium bor enkeltpersoner med et lyst gult næb. Disse er blackbirds og alpine jackdaws. Thrush vandrer gradvist fra skoven til landhaverne, hvor det ødelægger massivt borgerne i sommeren. Jackdawen tilhører ravnerne, selv om den er mindre end den største del af dens slægtninge. Dette er en selskabslig fugl, der bor i nærheden med en person. Dens fødekilder er frugttræer, derfor parker, haver og landbrugsjord.

Lys og spektakulær

Der er fugle, vi lærer, næppe ser. Deres visitkort er det originale crest. Linnet, tapedans, waxwing, guldfiner (i nogle tropiske arter) giver deres ejendommelige fjerdragt, ligner en hue. Som regel er det malet i kontrasterende lyse farver. Røde, gule, sorte og hvide nuancer af fjerdragt fremherskende. I det naturlige miljø bosætter sådanne personer sig i skove, i store områder, hvor menneskets tilstedeværelse minimeres.

Der er mange spektakulære krokede fugle i vores region, og de bor overalt. På grund af områdets klimatiske træk er nogle af dem vandrende.

Bemærkelsesværdige fugl kles-elovik. Denne fugl adskiller sig i lyse fjerkræ i en usædvanlig form for næb. Dens ender er bøjet så meget, at de krydser over, de danner bogstavet "x".

Bryst fremad

Nogle fugle, der lever i vores store breddegrader, med farvestrålende bryst, forårsager øget menneskelig interesse.

Den mest berømte repræsentant for sådanne fugle er bullfinch. Hans andre navne er robin, repolov eller oplader.

I Rusland blev han altid behandlet med respekt. Vi forbinder det med en sne vinter. Om denne fugl med et rødt bryst synge sange, komponere digte og børns eventyr.

Warblers tilhører familien af ​​finches. Bullfinch lever i Europa, Asien, Sibirien, Kamchatka og Japan inden for skovzoner. Dens farve på halen, hoved og vinger er mørkblå og grå med en metallisk glans. Brystets kontrasterende lyserøde og røde farve gør tyrefægtningen til en meget effektiv repræsentant for den fjerede klasse. Fuglen spiser insekter og små bløddyr. Det gengiver to gange om året. En kobling har fem til syv æg, hvoraf en kyllingekylling fremstår efter et par uger.

Andre fugle med lyst brystklæde:

  • nogle arter af trusser: hvidt-throated, white-tongued shama,
  • Starlings af forskellige slags: Smaragd, Glendrende Strålende af Hildebrant,
  • varakusha,
  • Rødstjert,
  • Sort-stempling,
  • eng og blackhead,
  • Rødbrystet herlighed.

Nogle fugle kan prale med en spottet bryst: nødderknækker, brød.

Интересно, что отличие горихвостки от воробья, главным образом, заключается в ярко-оранжевом окрасе грудки и большем размере.

Птицы цвета солнца

Некоторых птиц природа одарила особенно щедро. Их оперение переливается всеми солнечными цветами и оттенками.

Среди таких счастливчиков иволга, но она не полностью желтая. Монохромное черное оперение крыльев контрастирует на фоне насыщенного желтого. Пение иволги – излюбленная тема поэтов и музыкантов.

Канарейка или канареечный вьюрок тоже отличается солнечным окрасом. За это птичку очень любят и часто заводят в качестве певчего домашнего питомца. Родиной канареечного вьюрка считаются Канарские, Азорские острова и Мадейра. Fuglen ankom i den Gamle Verden sammen med de spanske conquistadors, hvorefter det blev hjemmefavoritten for adel og konger.

Vi har fugle kaldet kanariske øer for konsonance af deres oprindelige levested (kanariefugler).

Almindelig, men stadig speciel

Mennesket er omgivet ikke kun af udsøgte spektakulære fugle. I hverdagen ser vi ofte individer, hvis fjerdedel fusionerer med træer, jord og grå asfalt. Denne egenskab ved deres udseende er ikke utilsigtet. Det er forårsaget af klimaforhold, levende miljø, valg af redepladser, metoder til at søge efter mad og behovet for camouflage.

Den grå farve af fjer er karakteristisk for duer, markmus, skildpadde duer. Kontrast på deres krop viser hvide sinus striber.

Brune fjer, der ofte findes her: Sparrow, Trush, Lark og Nightingale.

Fuglene er sorte i farve: Kråber, rooks, jackdaws, billocks med en rød næb. Kråberne er nogle gange forvirret af deres nærmeste familie til Australiens magi og rooks.

Lyse accenter

Der er fugle, hvis udseende er karakteriseret ved særlige mærker, hvormed de anerkendes. Vi taler især om azurblå tit. Hendes nakke og hvide hoved er indrammet af blå fjerdragt mod baggrunden af ​​gul-grå nuancer af andre dele af kalven.

Guldfinch er kendetegnet ved fjerens røde farve i hovedområdet. Dens vinger med gule fjer er skitseret i sort kant. Fuglens hele krop mens brun-beige.

Hørelse, måge og Inca er personer med poter, hvis hud er rød. Moder Nature belønnede en and med denne farve og maler den med en kraftfuld fuglbrik.

Rødt pigment findes ikke kun i farven på hud, vedhæng og fjer. Se nærmere på duen eller uglen. Du vil mærke tilstedeværelsen af ​​en blodig nuance i deres øjne.

Sort og hvid verden

En hyppig forekomst i den første familie er en sort og hvid "klassisk". Det betragtes ikke som eksotisk og findes overalt. Sommetider blandes sorte fjer med gråagtige. Denne farve skyldes fuglens levetid, deres habitat og andre faktorer. Blandt de klareste repræsentanter for denne farvegruppe er den pied flycatcher, den fyrre almindelige, luriken og også den hvide wagtail.

Mørkegrå og sorte fugle med hvide striber i vingefeltet: Grå shrike, fyrre, pied flycatcher.

Den hvide patron, på trods af sit navn, ser ikke altid helt sort / hvid ud. Hendes hoved er ofte malet sort, nogle gange brun.

Vores store verden er fyldt med en række fugle. Nogle af dem er radikalt forskellige, andre er ens. Men det er en meget interessant og informativ øvelse at se på dem.

Hvis du kunne lide artiklen, skal du forlade kommentarer om, hvad du læser, og også dele information med dine venner på sociale netværk.

Squad familier

Den største repræsentant for ordren, raven, har en vægt på 1.100-1.600 g, de mindste passerines (gnavere) vejer 5-7 gram, og nogle nektarpiller vejer 3-4 g. Udadgående passerfugle er meget forskellige. Deres næb er af forskellige former, ofte mere eller mindre lige.

Spole og fingre med moderat længde, fingre 4, med den første finger vendt tilbage. Kløerne er buede, kun den bageste (første) finger kan nogle gange have en lang og mere eller mindre lige klo. Vingene kan være lange og ret skarpe (som de af svale) eller kort og kedelig. Antallet af primær primær er 9-11, mindre - 9. Nogle gange er de indvendige sekundære svinghjul markant langstrakte, de danner en såkaldt pigtail, som for eksempel i vogter. Styrfjeder er normalt 12, men kan være fra 6 til 16. Det allerførste svinghjul er underudviklet og kan kun påvises ved omhyggelig undersøgelse af vingen.

Seksuel dimorphism er udtrykt i størrelse, stemme, ofte i farve af fjerkræ, undertiden i udviklingen af ​​mandlige khokhlov og dekorere fjer. Hjernen i forbipasserende linjer når høj udvikling.

På baggrund af strukturen af ​​stemmebåndene, tæerne og andre træk i strukturen og livsstilen er passerinfugle opdelt i fire underordnede: brede billedkugler (Eurylaimi), med en familie og 14 arter, der lever i Afrika og Sydøstasien, skrigende eller tyran (Clamatores), med 12 familier og næsten 1100 arter, der beboer hovedsageligt Sydamerika og troperne på den østlige halvkugle, halvsangere med to familier og fire arter, der befinder sig i Australien, Oscines, udbredt i hele verden, nummerering Det største antal arter (ca. 4.000) og normalt kombineret til 44-56 familier.

I alt i løsrivelsen er der ifølge moderne begreber fra 60 til 72 familier. De største usikkerheder i systematikken for familierne i passerineordenen er i sangernes underafdeling.

Sparrows er udbredt i hele verden. De fleste af dem er i skovene med varme og varme breddegrader, i nord falder antallet af sangfugle. De fleste passerine arter er forbundet med træ og busk vegetation.

Nogle af dem, som pikas, nuthatches, blod appelsiner, bruger næsten hele deres liv på træer. Svaler bruger de fleste af deres liv i luften. Der er relativt få jordarter (larks, bortset fra yule, wagtail, varmeapparater og chekana). Meget mange passerines er stillesiddende, men de fleste af de arter, der befinder sig i stederne med en skarp ændring i sæsonbetingede eksistensforhold, er migrerende.

Svaner og gæs

Svaner er store (45-160 cm lange i flyvning), lyse langhalsede fugle, hvide hos voksne og gråbrune i unge.

Gæs er store (66-88 cm lange i flyvning), mørk fra fuglens bagside, maven er lys eller med sorte pletter. En kontrasterende hvid hale og nadhvoste er altid synlige på vandet. Vingeflap målt, hyppigheden af ​​slagtilfælde er halv så meget som den for ænder.

De unge svaner skelnes af en gråblå farve.

I voksne hvide gæser er der i modsætning til bønnesgæsen sorte pletter på maven. Hvide Belarere har en grå mave.

River ænder

River ænder sidder på vandet, adskiller sig fra dykning form af silhuet. I flodendene er halen, som er høj over vandet, altid tydeligt synlig, mens halen i dykkende ænder ikke stikker ud over vandet.

Det er nemmest at skelne pintailhunde og sviyazi ved hovedets form.

Broadcap er forskellig fra alle andre ænder med et bredt massivt næb.

Dobbelt reden fugle

Af alle fuglene er det nemmest at tiltrække dobbelte fugle til haven. Denne gruppe af befæstede reden i huler, udhulet af spætte eller dannet som følge af rottende træ, bygger også deres rede bag den skrællede bark af tørre træer, i opviste rødder, træstænger.

Fælles Starling

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Den fælles starling har en sort fjerdragt med en blank metallisk glans, halen og vingerne er brune i farven. I efteråret ændres stjernens fjerdedel, hvide pletter vises på den, og hos unge fugle er fjerkræet på nakken lettere. Starlings af denne gruppe bosætte sig tæt på landsbyer og landsbyer. En almindelig starling finder mad oftere på jorden, nogle gange i træer.

Reder er organiseret i huler af træer, huse eller træhuse. Æg er lagt i midten af ​​foråret (maj-april). Murværk - 5-7 æg med blå farve. Fugle foder på forskellige insekter, hvoraf de fleste er skadedyr i vores haver og grøntsagshave (haver, sprækker, slanger, kålstubbe). Det anslås, at stjernen, fodrer sine kyllinger, ødelægger op til 8 tusind maj biller og deres larver.

Pink starling

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Hoved, nakke, hale og vinger af en pink starling er sorte med en metallisk glans, resten er lyserød. For unge er fjerkræet lysere. En voksenfugl har et kam på hovedet. Dette er en migrerende fugl, der befinder sig i det sydlige Rusland. Reder er organiseret i klinternes hulrum, klippernes sprækker og brændebjælkerne. Æglægning foregår i maj-juni, består af 4-6 æg med blå farve.

Pink Starling ødelægger aktivt johstringer og andre skadedyr. Kun til morgenmad kræver den rosa starling op til 50-60 individer af johannesbrød, der spiser op til 200 store insekter om dagen.

Gråstrålende

Fjerkræet af denne stjernestil er grå, overkroppen, hovedets og underlivets sider er hvide, nakke og nakke er sorte, bunden af ​​næb er lysegul. Kvindens fjerdedel er lysere, hos unger er fjerkræet rødlig.

Den gråstrålende er en vandrende fugl, bosætter sig i blandede skove og lunde, holder i flokke. Æglægning i maj-juni består af 4-8 æg med blå farve. Et billede, der er kendt fra barndommen: En traktor, der arbejder i et felt og starlings, stalker det på frisk pløjning. Den grå stjerne-menu består hovedsagelig af insektlarver og regnorme.

Sparrow Brownie

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Den kvindelige og mandlige sparrow har forskellig fjerdragt. Hanen har et gråt hoved, halsen og den øvre del af brystet er sorte, maven og striberne på skuldrene er hvide, en brun strimmel passerer fra næb gennem øjet. I de kvindelige og unge fugle er fjerkræet brunfarvet, på den nederste del af kroppen er det lettere. Lys og mørk flettet patches på bagsiden.

Husmusen beboer næsten hele Ruslands skovzone. Afregner i byer og landsbyer. Reder i revner af bygninger, under husets tag, fuglehus, i minerne på bakkene af kløfter.

Murværk opstår i april - juli består af 5-6 æg af hvid eller grå-blå med brune farvefarver.

Husmosser fodrer deres kyllinger med insekter, mider, leddyr, kost af voksne fugle suppleres med frø af forskellige ukrudt.

Feltmus

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Feltmossen er mindre end husmusen. Bagbeklædningen på ryggen, vingerne og halen af ​​brunbrun farve på ryggen er brune piedrikas. På hovedet er en "hætte" af kastanjebrun farve. Siderne er hvide, brystet og maven er hvidlige, halsen er sort, og der er en sort plet på kinderne. Kvinder og unge fugle af tilsvarende farve, men lidt lettere.

Markspurven bor på hele Ruslands territorium. I høstperioden overholder det træplantager, og det foretrækker på andre tidspunkter landbrugsbygninger og kvægværfter.

Rederne ligger i huler, under husets tag, i fuglehuse. Æglægning sker i april - juli, består af 4-8 hvidlig eller gråagtig med mørke specklede æg.

Det føder unge fugle med små insekter, edderkopper, hymenoptera og andre insekter. Rationen af ​​kyllinger af den første kød består af larver af savvingerne, fyrsavler, larver af elm foretrækker. Forskellige biller er føjet til næringsstrukturen af ​​kyllingerne i den anden kød og når op til 80% i den samlede masse af foder.

Observationer viser, at spurver fodrer deres kyllinger omkring en time i en time, det vil sige et gennemsnit på 300 gange om dagen. I 15 dage kommer forældre til nestet 4500 gange.

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

På jackdaw er toppen af ​​hoved og nakke gråfarvet, resten er sort i forklæde med metallisk glans på ryg og skuldre. Jackdaws lever hovedsagelig i den europæiske del af Rusland og de sydlige regioner i Sibirien. Jackdaws holdes i pakker. Dette er en velkendt fugl til landsbyer og landsbyer. Jackdaws elsker at huse under tagene af beboelsesejendomme, i hulrum, skorstene, i gravhuller.

Lægningen af ​​4-6 blågrønne æg i en brun speck gør jackdaws i april-juni. Det er en alléen fugl, den fodrer sine kyllinger med forskellige hvirvelløse dyr, larver af store biller. Selv små gnavere kan blive sin mad. Jackdaws som bladbagler, jorden biller, elefanter, mørke biller, clickers, crunches. Resten af ​​maden er vegetabilsk mad: ærter, havre, linser.

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Pande og kinder på den azurblå tit er hvide, halsen, båndet på brystet og omkring kinderne er sort, brystet og maven er gule. På hovedet er en blå "cap", blå fjerdragt er også på vingerne og halen, ryggen er grøn.

Det bor i de centrale og sydlige regioner i Rusland. Den blå tit vokser i grønne haver. Det er en stillesiddende og vandrende fugl. Reder er arrangeret i hule træer. Æg i azurblå tit er hvide med rødbrune pletter, azurblader forlader dem i april-maj. Lægningen består af 5-10 æg.

Maden på det azurblå træ består primært af insekter, mindre ofte af vegetation. Den blå tit fodrer sine kyllinger med væver og deres larver, bedbugs, sommerfuglefugle, små dipteraner og webbed edderkopper. I stort antal ødelægger den blå tit de vigtigste skadedyr i haven og skoven: uparrede silkeorm og tusindpiger.

Sangperioden er midt i marts-midten af ​​juli, sjældent sang om efteråret.

Hvidhovedet Tit

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Ryggen, vingerne og halen af ​​knuden er brunagtige, toppen af ​​hovedet og stedet under næb er brune. Aflejres i nåle- og blandeskove. Reder i huler.

Hvide æg med rødbrune pletter ligger i april-juni. Murværk består af 7-8 æg. Ved begyndelsen af ​​koldt vejr i madens søgen ankommer der hjemmehave.

Denne insektende fugl ødelægger et stort antal skadedyr. Guitarer feed primært på bugs, larver, hvalpemøller, skovler, møller. Når den fodrer kyllinger, flyver den gule tit op til næsen op til 20 gange inden for en time.

Sang begynder fra slutningen af ​​januar-begyndelsen af ​​februar og slutter i slutningen af ​​foråret.

Crested Tit (Grenadier)

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Denne tit blev opkaldt efter en stor whitish, spiky med sorte tværgående striber af en tuft på hovedet. Bagbeklædningen, vingerne og halen er gråbrune, halsen og striberne over øjet er sorte. Kroppen er hvid med en brunlig tinge.

Den krusede tit lever i fyrretræerne i den europæiske del af Rusland. Om vinteren besøger han haverne i sine personlige tomter og leder efter mad på træernes nedre grene. Den knuste tit spiser insekter og edderkopper. Elsker vievils, bladbagler, clickers, nogle gange bruger plantefrø til mad.

Krumtede bryster i huler med meget smalle huller (højst 30 mm i diameter). Sådanne huler er normalt meget lave, næsten nær jorden.

Sang begynder i februar-marts, oftere i slutningen af ​​vinter og sommer.

Big tit

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Dette er den største af alle typer bryster. Hovedbeklædningen, halsen, striberne på det gule bryst, understappen sort. Vingerne og halen er blålige, ryggen er grøn eller gullig, kinderne og stedet på nakken er hvide.

Det beboer det meste af Rusland. Han kan lide at bosætte sig i tykningerne på floderne. Nestdragter i den hule. Hvide æg med rødbrune pletter lå i marts - juni. Murværk består af 9-13 æg.

Fødevarer, som alle bryster, finder i træer og buske. Foretrækker dyreføde, om vinteren spiser der også vegetabilsk mad. Big tit spiser per dag så meget mad som det vejer sig selv.

Regelmæssig sang begynder i slutningen af ​​februar.

Fælles Redstart (Coot)

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Fjerkræet af mænd og kvinder er noget anderledes. På hanen er toppen af ​​hoved, nakke og ryg ashgrå, panden er hvid, hovedets sider, halsen er sort, bunden af ​​kroppen og halen er lyse rød. Kvinden har også en rødlig hale, maven er okkerhvid, og resten af ​​fjerkræet er brunfarvet. I unge fugle, brun fjerdragt med blegne speckles og rød hale.

Redstartet i den europæiske del af Rusland og den sydlige del af Vestsibirien beboer. Redstarting rejer kan ses i sten sprækker, og rødstart kan lide at bosætte sig under tagene af beboelsesbygninger og bluegrass. Redstart-æggene er hvide eller lyseblå. Murværk består af 4-6 æg.

Fuglen fodrer sine kyllinger og føder sig på insekter. En coot har forskellige måder at jage på. På jagt efter mad kan den løbe på jorden, som en vildhugte, fange insekter i luften, som en flycatcher, samle mad på trægrene og i en busk som en fugl eller en fugl.

Pied flycatcher

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

I den mandlige flytrap toppen af ​​hoved og nakke, ryg, vinger, hale sort, smal strimmel på panden striber på vingerne, panden og nederste torso hvide. Plumage hos unge fugle og hunner gråbrun.

Обитает мухоловка-пеструшка в европейской части России и юге западной Сибири. Гнезда строит в дуплах. Яйца откладывает в мае-июне, яйца имеют светло-голубой цвет, кладка состоит из 5–7 яиц.

Питается мухоловка-пеструшка мухами, бабочками, долгоносиками, щелкунами, личинками щелкунов, хрущами, листоедами, древесными клопами и другими насекомыми.

Мухоловка серая

Аудиозапись: Adobe Flash Player (версия 9 или выше) требуется для воспроизведения этой аудиозаписи. Скачать последнюю версию здесь. К тому же, в Вашем браузере должен быть включен JavaScript.

I den grå flycatcher er overkroppen, halen, vingerne brunehvid, på hovedet og bagved er der langsgående brune motley. Undersiden af ​​kroppen er hvid med en brunlig patina og speckles på goiter og brystet.

Den grå flycatcher beboer hele den europæiske del af Rusland og syd for det østlige Sibirien. Ved bunden af ​​de tykke grene bag den løse bark eller i hulene er reden også egnet til indgivelse under tag. Laying 4-6 grønlig med rustne pletter af æg lå i maj og juni.

Den grå flycatcher fanger insekter under flyvning. I løbet af dagen kan hun spise op til 450 fluer. Dette er en yderst beskedne fugl, nogle gange kan to par leve i forskellige hjørner af samme reden. En grå flycatcher er meget let at tiltrække til stedet.

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Hovedet og toppen af ​​brystet på en sort kjole er sorte; Bagsiden er grå med en olivenblåt farvetone, vingerne og halen er brunagtige, maven og siderne er hvide med en okkerfarve. Dette er en lille fugl.

Moskovka bosætter sig i nåle- og blandeskove i hele Rusland. Fugle flok ofte med bryster. Når man ikke nester, flyver til landsbyer og landsbyer, der ødelægger skadedyr i haver og haver. Tæskens rede hviler i huler.

Moskva spiser hovedsagelig insekter, men om vinteren suppleres kosten med træfrø, især nåletræer. Han elsker biller, larver, Lepidoptera-pupper, edderkopper, små orme, weevils, fyrhøgsmøller.

Hun begynder at synge i februar.

Hvid Wagtail

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

I vildhugget har toppen af ​​hovedet, nakken, brystet, brystets og halsens bryst svarte fjerdragt, ryggen er grå eller sort, panden, båndet fra næbet gennem øjet til øret, strimlerne på siderne af halen og på vingerne og hele bunden af ​​kroppen er hvide. I unge vagter er fjerkræet grå og uden sorte pletter.

Wagtails bosætte sig i floder på floder og andre vandlegemer. Dette er en velkendt fugl til hjemlige haver. Er hele tiden på jorden, kører alene, i det mindste - parvis. Reder er bygget i hulrum, under husets tag, i nicher af klipper og i klippesprækker.

Æg fra hvalstenen er hvide med grå pletter, der ligger i april - juli. Lægningen består af 5-6 æg.

Det område, hvor vagten er på udkig efter mad, er ret stor, og fuglen flyver 200-300 meter fra redenen efter mad.

Den hvide vagttræ spiser kun dyrefoder: flyvende insekter, edderkopper, vovler, biller. Stor fordel ved vagten i haven, hvor denne fugl hurtigt løber rundt om sengene på jagt efter bytte. Vagtails kan ikke lide højt græs, de er mere tiltrukket af stier, stier, overgroet med ukrudt mezhi.

De synger sjældent - kun i begyndelsen af ​​høstperioden.

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Øverste side af denne fugles krop er grå-blå, vingerne og halen er brune-sorte. Fra næb gennem øjen til øre er en sort stribe, hvide pletter på halen, hvide halser, bryst og underliv hvid med en rødlig tinge.

Nuthatch bosætter sig i skovene i næsten hele Rusland. Nuthatch klatrer træer, undertiden forbinder flokke af fugle. Normalt fører et nomadisk liv. Reder er bygget i hulrum, indgangen til hulen er dækket af ler for at reducere størrelsen.

Nuthatch lægger æg i april -June. Lægningen består af 6-8 hvide æg med rødbrune pletter.

Nuthatch fødevarer består af insekter (bladbagler, sengeløber, mal larvere, sommerfugle osv.) Og træfrø (hasselnødder, egern, ahornfrø, alderfrø, nåletræer).

På baggårdens tomter kan nuthatchen leve i fuglehuse, titmouse, hængt i en højde på 4-8 meter, foretrækker huse. Nuthatch tolererer ikke sine brødre i sit næsepunkt, mens det ikke tager nogen opmærksomhed på andre dobbeltbindeholdere, for eksempel kan den leve i en koloni af starlings.

Nuthatchen begynder at synge regelmæssigt i slutningen af ​​vinteren, og ved begyndelsen af ​​brooding stopper sangen.

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Fugl med en smuk stor fanformet tuft. Fjerkræet på bøjlen er murstenrødt, maven er lys, vingerne er sorte med brede hvide striber, halen og båndet på tuftet er sort, bagens hale er hvid.

Hoopoe elsker åbne rum, bor i de sydlige regioner i Rusland, det kan også findes i Moskva-regionen. Suits reder i huler, stenhuller, klipper af klipper, i klipper. Murværk fra 3-9 er lavet i maj-juni, æggene er gråfarvede. Det finder mad på jorden, føder på forskellige hvirvelløse dyr.

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Kestrel er en lille falk. Den har brede vinger og en lang hale. Øverst på stammen af ​​kestrel er rødbrun med runde speckles, bunden af ​​bagagerummet er okkupert med langsgående striber, hovedet er gråt, med en mørk rand i slutningen af ​​halen. I unge fugle er fjerkræet lettere med sløret motley.

Afregnes i hele Rusland med undtagelse af tundraen. Fælles fugl i landsbyer og landsbyer. Reder i huler, i loftsrum, gamle redener af krager og røg. Lægningen er færdig i april-maj, den består af 4-6 okerfarvede æg med rødbrune pletter.

Kestrel mad - små gnavere og store insekter (græshoppe, græshopper osv.).

I de centrale områder i Rusland er kestrelen, der arrangerer sin rede i loftet, en almindelig begivenhed.

Lille ugle

Lydoptagelse: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) er nødvendig for at afspille denne lydoptagelse. Hent den nyeste version her. Derudover skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Ullens fjerdedel er ensformet med lette specks fra lysebrun til rødfarvet sandfarve. Ugglen bor i de sydlige regioner i Rusland, det gør reden i græs, at det ofte graver sig selv, hvilket gør dem ret dybe. Kan også lide at bosætte sig i forladte bygninger i loftsrum.

Æggene lå i april-maj. Murværk består af 4-8 hvide æg. Uglen mad - små gnavere, kan også lejlighedsvis fange små fugle, elsker firben, store insekter.

Den lille ugle udrydder aktivt muslignende gnavere, derfor bør den tiltrækkes på alle mulige måder til personlige tomter.

I den næste - tredje del kan du lære materialet at fortælle om åbent fugle.

Se videoen: VERDENS FARLIGSTE TRÆ (September 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org