Fugle

Killer Whale: beskrivelse og foto

Pin
Send
Share
Send
Send


Det hurtige svar: i gennemsnit 4-5 år.

Svaler, som vi så ofte møder, kaldes svale eller svale. Det er en lille vandrende fugl, der bor på de fleste kontinenter. Det adskiller sig primært i sin lange hale med et snit i form af en gaffel.

Svaler tilpasses nemt til det miljø, de ligger i, så de kan overleve i vanskelige situationer. De bosætter sig tæt på vandet. Brug ofte de gamle, forladte bygninger, hvor de bygger deres rede.

Fuglene ankommer i midten af ​​maj og begynder straks at kigge efter et sted at opbygge en rede, hvor æg derefter lægges. Svanen inkuberer æggene i ca. 12-13 dage, hvorefter yderligere tre uger fodrer kyllingerne. Sidstnævnte forlader deres rede inden udgangen af ​​juni. Fly finder sted i september - fuglene flyver til Afrika eller Asien.

Svaler bruger insekter som mad. Disse omfatter fluer, forskellige biller, slugfe, græshopper osv. Fugle fanger deres bytte på flugt.

Med hensyn til forventet levetid, har svalgerne ikke noget at prale af - den gennemsnitlige forventede levetid er omkring 4-5 år, selv om der er tegn på, at nogle fugle levede i 8 eller endog 9 år.

Kommentarer

  • Sergey at registrere Hvor mange trin om dagen skal en person gå igennem?
  • Du = at optage Hvor længe kan du sidde ved computeren?
  • Michael at registrere, hvor meget er et brev i Moskva via post?
  • Galina Lavrinenko på pladen Hvor mange nuller er i trillioner?
  • Sergey at registrere, hvor meget olie der skal tilsættes benzin til benzokosi?
  • Seneste indlæg

    Udskrivning af materialer og brug af dem i enhver form, herunder i elektroniske medier, er kun mulig med det inverse aktive link til vores websted, som ikke er lukket fra at blive indekseret af søgemaskiner. Alle oplysninger på dette websted er kun til orienteringsformål og bør ikke anvendes uafhængigt (for eksempel til behandling). 18+

    Oprindelse af navnet

    For mange nybegynde ornitologer er killerhvalen af ​​interesse. Hvorfor hedder denne lille fugl det? Svalen fik sit andet navn på grund af de lange og tynde styrfjeder. De kaldes "fletninger". Med samme princip fik en anden fugl sit navn - morderhvaler.

    Eksterne funktioner

    Killer hval størrelse er meget mindre end sparv - længden af ​​sin krop er kun femten centimeter, og vægten ikke overstiger 20 gram. Fuglens overkrop er sort, dens fjerdedel har en svag metallisk glans. De nederste fjer er hvid-pink eller bleg beige. Nakke og pande er rødbrune. Spidsen af ​​halen er bifurcated og den er færdiggjort af to smalle og lange ekstreme fjer (fletninger).

    Der er praktisk talt ingen kønsforskel mellem mænd og kvinder, bortset fra at mændene har lidt længere mænd. Unge fugle har en lysere farve, og de har ikke fletninger.

    Killer Whale, hvis billede du kan se i denne artikel, har en ret høj og høj stemme. Sang af mænd er hørt før afrejse til overvintring og under efterårsmigrationen. Mænd synger deres sange mens de sidder på ledninger eller i luften. Ornitologer har identificeret flere toppe for at øge intensiteten af ​​sang. Som regel falder de sammen med æglægningen i løbet af to reproduktionscykler og under samlingen af ​​efterårsflager. På dette tidspunkt er sølens sang tilsyneladende et stemmesignal, der forener brød og pakker.

    Særligt smuk er landsbyen svaler (morderhvaler) i det rolige og varme skumring. På dette tidspunkt er de særligt livlige. Sang af sanghanker synger i hele grupper. Det er først ved første øjekast, at disse fugles forlængede chirping virker vag og kontinuerlig. I virkeligheden synger dræberhvalen en sang bestående af forskellige perioder. Hver af dem ender med en kort og tør revne. Så følger en kort tynd fløjte - og fuglen begynder en ny sang.

    Efterhånden flyver pakken væk som om den er på cue, men efter et stykke tid i små grupper vender tilbage til det samme sted for at hvile, rense fjerene, syng deres sønneriske sange og så flyve sammen igen i himlen. Sådanne opstart ledsages af alarmerende lyde - "vævere". Under nesting kan den samme lyd høres, når forældrene forstyrres på reden.

    Killer Whale Nesting

    Disse fugle ligger i landdistrikterne i Nordeuropa og Nordamerika, Mellemøsten og Asien, Japan og Nordafrika, og også det sydlige Kina. Killer whale vintre i Indonesien, Mikronesien, Sydasien. Normalt bygger de deres rede på steder med tilstrækkelig fodring. En anden forudsætning er tilgængeligheden af ​​en vandkilde.

    Oftest bygger de rede i forskellige udhus: i lofter, i bade, i ladestalde, under skur.

    reproduktion

    Killerhvaler er monogamiske, monogamiske fugle. Giftede par er dannet om foråret, efter at de er vendt tilbage fra vinteren. Hvert år er par dannet på en ny måde, men der er tilfælde, hvor de efter en vellykket kød beholder samliv i flere år.

    Mænd tiltrækker hunner, spreder deres haler og skaber skrøbelige triller. Mænd forlod uden et par, deltager ofte i den dannede "familie" og forbliver hos dem hele sæsonen. Selvom de ikke fodrer kyllingerne, er de aktivt involveret i opførelsen og beskyttelsen af ​​redenen, som har form af en skål. Fugle bygger det fra vådt ler og bløde græs. Det er normalt monteret under en sten eller baldakin.

    Parringstiden varer fra maj til slutningen af ​​august. Begge forældre bygger en rede for fremtidige afkom. I løbet af sæsonen er der normalt to kød. Kvinden ligger i den første kobling fra fire til syv æg, i den anden - fra tre til seks. Ægene er hvide med brune, lilla eller grå pletter. Begge forældre inkuberer koblingen.

    Inkubationsperioden varer cirka femten dage. Nestlings luge helt nøgne og hjælpeløse. Forældre fodrer babyer op til 400 gange om dagen, og før kyllingen får et insekt, slår svalerne det i en stram kugle. Afkom er i reden 20 dage. Efter denne periode må unge fugle lære at flyve.

    I slutningen af ​​september kan du observere en masse afgang af kyllinger. Unge fugle, der er blevet uafhængige, danner store flokke og flyver på jagt efter mad langs bredden af ​​søer og myrer langs flodeng. I september, i enkelte flokke, stiger antallet af svælge til tusind og nogle gange mere. På dette tidspunkt begynder flyvningen til vinterområderne.

    Killer whale feed fanger i luften. Flyver over åbne steder eller over skoven, nær befolket områder, nogle gange omkring græsdyrene, fanger disse fugle forskellige insekter. Nogle gange klarer de at få fat i insekter, der sidder på murene af bygninger eller græs, de samler sjældent mad fra jorden.

    Da svalen feeds i bogstavelig forstand af ordet i luften, menes det, at disse fugles adfærd kan bedømmes på, hvilken slags vejr der forventes i den nærmeste fremtid. Dette er imidlertid ikke helt sandt. Barnsvinge fanger insekter, der altid flyver i lave højder. Denne swifts og byen svømmer jager på høj højde, og om aftenen, når insekter flyver væk, nedstiger de nedenunder. Under alle omstændigheder kan svalgetes adfærd ikke bedømmes på den nærliggende regn.

    Bevarelse af formularen

    Killer hvaler er fugle, der bruger de fleste af deres liv i luften. Derfor er fugle meget afhængige af klimaforhold. Med langvarigt dårligt vejr dør de i store mængder. Ornitologer er for eksempel godt opmærksomme på den hændelse, der opstod i Schweiz (1974). Så døde hundreder af tusinder af svale på grund af manglen på sommervejr i lang tid.

    Ikke ligeglade indbyggere i landet forsøgte deres bedste for at redde fuglene - de samlede halvdøde fugle og tog dem til de varme middelhavslande med transport. Desværre dør landssvinge ikke kun på grund af dårligt vejr. I Italien er jagt tilladt på dem.

    Utvivlsomt påvirker den globale menneskelige økonomiske aktivitet negativt antallet af arten. Svale landsby, som kan ses fra dens navn, tolererer ikke beton og asfalt. Reduktionen af ​​grønt land, floder og damme fører til et fald i antallet af disse fugle. Og denne proces går katastrofalt hurtigt.

    I mange europæiske lande, for at tiltrække svalgerne, for at bevare arterne, hældes ler, jord og gødning i særlige beholdere, så fugle ikke mangler byggemateriale til reden.

    Barn Sluge: beskrivelse

    Interessant information. Svelge kan kaldes en af ​​de sødeste trækfugle. Størrelsen på denne herald af forår er ganske lille, dens kropslængde er 15-20 cm, spændingen af ​​sine lange skarpe vinger er 30-35 cm. Den lille skabning vejer kun 18-20 g. Det er let at genkende svælget ved den lange hale, som har et dybt snit i form af en gaffel.

    Fuglens fjerdedel er blå - sort over, under - bleg beige. På panden og forenden af ​​halsen har lågen svalge lyse pletter med en brun farvetone. Det er muligt at skelne en kvinde fra en hale ved halen, i "pigen" er den lidt kortere end den af ​​"drengen". Mandens farve er mere mættet, kvindens fjerdedel er mindre kontrasterende.

    levested

    En lille fugls habitat er ret stor. Fuglesvuler findes i Nordafrika, Nordamerika, Europa og Asien. Disse dejlige væsener vinter i Sydamerika, Afrika og Asien.

    Man kan dømme allerede ved fuglens navn, at svalget foretrækker at bygge sin landsbybo på landet. Du kan se disse slugformede bygninger på væggene i bolig- og forretningslokaler både i landsbyer og i små byer. Fuglene føler sig meget mere behagelige i roligere steder. Oftest observeres deres rede i landsbyens stalde eller skure, mens de på store gårde ikke lever disse fugle.

    Som tidligere nævnt har folk længe antaget, at svalgerne bringer lykken til huset, og for at tiltrække disse fugle til deres gård, arrangerer ejerne specielle træstrukturer med hjørner, der er egnet til indlejring. Det hjælper med at holde en befolkning af små og nyttige væsner.

    Livsstil

    Barn Swallow er en dagtid. Dette er en migrerende fugl, der kommer fra overvintring i midten af ​​maj. Før i begyndelsen af ​​juni har de skumle fjedrede skabninger travlt med at bygge rede, efter at have lagt boligproblemer lå fuglene straks æg og inkuberer. De flyver til varme lande i september.

    Landsbyen svømmer bor i store flokke, de elsker at sidde i grupper på ledningerne og højlydt kviste. Deres sang slutter med en behagelig trille. De er meget mere tilbøjelige end andre svalearter til at sidde på jorden. Fugle reden i store kolonier, hvert par fugle beskytter og forsvarer territoriet nær sin rede.

    Hvad sluge feeds på

    Denne lille væsens kost består hovedsagelig af flyvende insekter. Denne menu indeholder myg, fluer og sommerfugle. Når det er køligt eller regner udenfor, skjuler insekterne og låven svelger ændringer flyvende insekter til krybbe edderkopper og larver. Alle ved, at før fuglen flyver disse fugle meget lavt over vandet, men ved vi alle, at de gør det, fordi de insekter, der lever nær vandets overflade, begynder at bevæge sig aktivt i dårligt vejr, hvilket giver fuglene mulighed for arbejde for at få mad.

    Når sultne kyllinger slynger i reden, skal et par svaler arbejde fra morgen til aften for at fodre den grådige unge. Fugle - Forældre bringer insekter til deres babyer i deres spiserør, i løbet af dagen vil fem kyllinger have brug for omkring fire hundrede portioner.

    Hvad der spiser

    Barn Swallow spiser flyvende insekter. Disse er forskellige typer fluer: hummer, indendørs fluer, samt myg og sommerfugle. Under koldt og regnvejr finder svælgerne lidt mad, så de har brug for mere tid til at få nok. Det vides at i svære vejr svømmer flyve lavt over vand - det er fordi fugle fanger insekter på dette tidspunkt, som bor tæt på vandets overflade og bliver aktive i dårligt vejr. Ifølge en anden version er den fugtige luft af insekterets vinger tvunget til at flyve nedre.

    I tilfælde af mangel på mad supplerer sluggen sin kost med larver og edderkopper. Den svulme, der fodrer kyllingerne, bringer ind i reden mange insekter, der holdes i spiserøret. I løbet af dagen skal en forælder par landsbysølge bringe til reden, hvor de ventes af 5 sultne kyllinger, ca. 400 sådanne portioner.

    LIVSSTIL

    Svalen er en vandrende fugl, så i efteråret forlader det hestesteder og flyver sydpå. I det tempererede klima om vinteren ville denne fugle ikke finde nok flyvende insekter - dets vigtigste mad. Slug skure efter retur fra vinterområder. Dette er forskelligt fra de fleste andre trækfugle, der smelter ind, som forekommer umiddelbart efter høstning. Før efteråret flyver landets svale sammen i store flokke, der kan nummerere flere hundrede og undertiden tusindvis af fugle. Det sker, at fuglene undertiden bliver tvunget til at sove lige i rynkerne eller på ledninger af kraftledninger.

    REPRODUKTION

    Laden svulmer, med undtagelse af høstperioden, fører en kollektiv livsstil. I ynglesæsonen lever de parvis. I øjeblikket bevarer parret sit lille område omkring reden. Ofte ligger flere par under samme tag på en stald eller en strøm. Parringsperioden for svaler begynder i maj. Under konstruktionen af ​​redenen samler begge fugle små klumper af jorden og fugter dem med spyt. Fra dette materiale danner kvinden en rede i form af en kop, som er udstyret af begge fugle. Nestlings udklædning om 13-18 dage. Mad til dem producerer både kvindelig og mandlig. I lykkelige år kan svalget neste to gange eller endda tre gange.

    SWITCH BEMÆRKNINGER

    Svalen er let genkendelig af sin lyse, brillante, blåstålhale med lilla farvetone og den karakteristiske form af halen med en dyb slids og lange halefjeder på siderne. Om sommeren kigger du under tagens tag, du kan næsten altid se en karakteristisk, skålagtig nest af denne fugl, der sidder fast i loftet. I efteråret kan man observere svaler for at samle sig i store flokke, inden de forlader til vinterområder.

    INTERESSERENDE FAKTA, INFORMATION.

    • Først for nylig blev det bekræftet, at de svale, der tilbringer sommeren i Centraleuropa, flyver til Sydafrika til overvintring takket være fuglens bånd.
    • Under deres ophold på vinterområder (i Afrika) svømmer landet ikke bare på flyvende insekter, men også på myrer.
    • Sølens sang består af chirping og iriserende toner, og slutter med en fløjte, der minder om lyden af ​​ure, der tænder. Barnesluge synger under flyvning og i hvile, sidder på tag og telefonledninger.
    • Det menes, at det berømte ordsprog "en slug gør ikke foråret" dukkede op i det antikke Grækenland.
    • Resultaterne af vognbanen i det gamle Rom blev annonceret i Volterra, som ligger 200 km fra Rom, på den måde: Svælgerne blev bundet til vinderens farver ved deres fødder og frigivet.

    KARAKTERISTISKE EGENSKABER AF EN VARNISH SWALLOW. BESKRIVELSE

    mandlig: panden og halsen rødlig-rødlig, lang forked hale. Bagsiden er blåstålfarve med en lilla farvetone på halefjerdet hvide pletter. Maven og brystet er hvide.

    kvinde: fjerene på indersiden af ​​halen er kortere og fjerkræet er mindre lyst.

    æg: kvinden lægger 3-6 æg. Ægene er hvide med grå og brun-røde pletter og pletter.


    - Svanens habitat

    Hvor landsbyen svale har levet

    Om sommeren lever denne vandrende fugle næsten i hele Europa og mange steder på den nordlige halvkugle. Om vinteren bor i varme områder i Sydafrika. Reder i Nordamerika, Nordafrika og Asien.

    BESKYTTELSE OG PRESERVATION

    Laven sluge har mestret kunsten at overleve og holder tæt på mennesker. I fare er kilden til dens mad - flyvende insekter.

    Barn Swallow Nest (Hirundo Rustica). Video (00:00:25)

    Barn Swallow Nest (Killer Whales, Hirundo Rustica). Foderkyllinger. Nabolag af landsbyen Novodmitrievskaya, Krasnodar-regionen. Denne svælge har valgt at bygge et rede usædvanligt sted: et busstoppes tag. Det var let at komme her, men børnene voksede op sikkert - ingen fornærmet dem.

    Landsby og by sluge: interessante fakta

    En beslægtet art af laven sluger er City Swallow, disse er de mest almindelige arter af disse trækfugle. Mange interessante fakta er kendt om deres liv:

    1. Sølens sang består af at ringe "viv-vit", men når fuglene mærker faren, signalerer de alarmerende til alle medlemmer af den enorme flokk, der advarer om dette med en høj "sving".
    2. Det sker, at kyllingerne fra den sidste kød ikke har tid til at blive stærkere og ikke kan flyve sammen med flokken til varme lande med begyndelsen af ​​koldt vejr. I dette tilfælde svælger forældrene ikke deres svage babyer og forbliver hos dem, indtil de kan flyve om vinteren.
    3. Находясь на зимовке в Африке, ласточки питаются муравьями, такое разнообразие в обычном меню из летающих насекомых этим пернатым очень нравится.
    4. Сравнительно недавно ученым удалось узнать, благодаря кольцеванию ласточек, что после проведенного летнего периода в Центральной Европе эти птицы отправляются зимовать в Южную Африку.
    5. Во время длительных перелетов в теплые края ласточки, к огромному сожалению, часто умирают от изнеможения и голода.
    6. Деревенская ласточка неспособна жить без пения. Hun synger, når hun søger efter mad på flugt, synger når han rocker, sidder på ledninger og synger, når hun bare hviler.
    7. Da det i det gamle Rom, efter at vognens løb blev annonceret, tog helten førstepladsen, da blev svalgerne bundet til vindernes fødder, og fuglen blev udgivet i himlen som et symbol på sejr og fri flyvning.

    Se videoen: How To Draw A Killer Whale (Juni 2021).

    Загрузка...

    Pin
    Send
    Share
    Send
    Send

  • zoo-club-org