Dyr

Patagonian Mara: Bunny eller Gilt?

Pin
Send
Share
Send
Send


Er det godt at være både en hare og en marsvin? Det er værd at spørge om dette i dyren mara, der bor i Patagonien.

Udseende af mara er forskellig fra dets stipendiater i rækkefølgen - disse pattedyr er ikke helt som nogen af ​​slægtninge. Og alligevel giver forskere Mar til ordren for gnavere, svinfamilien. Der er mange sorter af mar, de mest almindelige er chakoan mara og patagonian mara. Hvad ser dette mærkelige væsen ud? Overvej det tættere ...

Mara (Dolichotis patagonica)

Udseendet af dyret hedder mara

Den gennemsnitlige kropsstørrelse på voksne er ca. 70 - 75 centimeter lang. Mara vejer fra 9 til 16 kg. Dyrets kappe er tyk, men kort. Pelsen er farvet brun med en rødlig farvetone, hårbeklædets sider har en rig rødlig farve, og mavedelen er lidt hvidlig.

Det ligner en mara - et lille dyr med lange ører, som en kanin. Sløret ligner en marsvin, hvorfor dette dyr blev talt blandt svinfamilien.

Maras er semi-eksperimentelle dyr. Hvorfor? Faktisk har de ikke hoveder som heste, men en af ​​fingrene på lemmerne har en hovsklo.

Maras næse svarer meget til marsvin.

Maras livsstil

Disse pattedyr i rækkefølgen af ​​gnavere kan opfyldes både i små grupper (fra to til fire personer) og i temmelig store besætninger, der tæller 40 mar.

Området for deres habitat omfatter tørre områder, hvor der ikke er forskellig vegetabilsk mad, men dette frygter ikke Mar, de lider nemt ulejligheden og er meget uhøjtidelige i mad.

Om dagen kan disse hare-lignende skabninger findes i solskin. Maras bevæger sig på jorden i rystende bevægelser. Den største aktivitet falder på dagslyset. Om natten foretrækker marerierne at tilbringe tid i deres huler.

Mara er et dyr med en "fin mental organisation", hun kan dø af uventet frygt! Generelt er dette et meget genert og forsigtigt dyr. Det er værd at bemærke, at dette pattedyr fra gnaverkampen er meget godt og kan løbe hurtigt. Hvad redder nogle gange sit liv i tilfælde af fare.

Mary basker i den solrige eng

Hvad udgør animalsk mats kost

Disse gnavere er planteædende dyr. Hovedmaden til dem er græs. At drikke er ikke så vigtigt for dem, fordi kroppen er i stand til at bevare fugtighedsreserver i lang tid og bruge den økonomisk. Interessant nok fortsætter tænderne i disse dyr med at vokse gennem livet, og derfor er dyrene hele tiden nødt til at skærpe dem om træernes stilk.

Hvordan virker opdræt af maras

Maras er ægte familie dyr. Et par, der er dannet en gang, deler ikke hele livet. Nogle gange vælger hanen en kæreste, der endnu ikke er moden til avl og venter, indtil hun er klar til at skabe en familie og fødslen af ​​babyer, hvorefter hun skaber et stærkt par med hende.

En gravid kvinde bærer babyer i ca. 70 dage. Vanligvis i familien er to til fem babyer født i Mar, som er helt udviklede, når de er født og er i stand til selvstændig bevægelse.

De første tre måneder spiser babyer kun modermælk. De unge forbliver dog længe med deres forældre, i denne form lever oftest faren, moderen og deres børn.

Baby maras har i lang tid spist modermælk.

Se videoen: Hamra Chhotki ke Le Li Leb Jan. Best Of Bhojpuri Dj Remix Hit HD Bhojpuri Video Songs (November 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org