Fugle

Hvilke rovfugle lever i Rusland

Pin
Send
Share
Send
Send


Røverfugle (Falconiformes, Falconiformes), en afstamning af fugle, forener fem familier (kondorer, falke, høge, sekretærer, Skopin), 290 arter. Længde og kropsvægt fra 15 cm og 35 g (babyfalk) til 110 cm og 15 kg (kondorer).

Distrikteret over hele verden, undtagen Antarktis. Optager alle naturområder og landskaber. Næbbet er stærk, krum krog. Dens basis er dækket af en nøgen, farvestrålende snor, i hvilken næsens udvendige åbninger åbner.

Ben stærke med lange og skarpe kløer. Fingrene er relativt lange med pads på plantarsiden for at holde bytte. Forfatningen er tæt, fjerkræet er stiv, tæt på kroppen.

Farve bleg med overvejende grå og brune toner. I nogle carrion-fed arter, er hoved og del af nakken ikke plumed. Farvelægning hos mænd og kvinder er det samme, men kvinder er mærkbart større end mænd. Amerikanske gribbe har mænd større end kvinder.

Squad familier

Kosten består hovedsagelig af fugle og små pattedyr. Store ørne fanger aber, dovendyr, små antiloper og lige hunde.

Der er arter, der primært fodrer fisk eller reptiler (oftest slanger). Yderligere (mindre ofte de vigtigste) fødevarer er leddyr.

Gribbe og gribbe foder på carrion. Åbenet bruges til at skære bytte, derfor er de mest magtfulde næb betrukket med fiskekrævende ørne, der beskæftiger sig med store, glatte og dækket af stærke skalaer byttedyr eller skræmmere.

De jager fra baghold, ser ofte ud for bytte under flyvning, nogle er stalking i luften. Lead et dagliv, nogle arter - twilight. I de nordlige og tempererede breddegrader migrerer nogle arter.

Polyunia er kendt i nogle af Luneas, polyandry i buzzards. I høstperioden holdes de parvis i separate områder. Nogle afregner kolonier (gribber, små falke). Begge forældre bygger op fra græsplænenes grene på træerne eller klinten.

Falcons bruges af bygninger af andre rovfugle eller corvids. Hunner lukker en kobling på 1-6 æg i 25-60 dage, på dette tidspunkt modtager mad fra hannerne.

Røverfugl med brevet

Kyllinger fodres af begge forældre. I mange arter udvikler kyllinger i en rede ujævnt, og de ældre (og nogle gange forældrene) dræber ofte de yngre. I store rovdyr er kyllinger afhængige af deres forældre i lang tid. Sydamerikanske single chick harpy ørn (Harpia harpyja) sidder i reden i næsten et halvt år. Og endnu seks måneder, der allerede ved at flyve, bruger ikke langt fra reden og modtager foder fra forældrene.

46 arter racer i Rusland. Golden Eagle (Aquila chrysaetus) - den største ørn i skovområdet og bjergene. Som mad til ham er kalve af rådyr og hjorte, harer, ræve, marmoter, gophers, partridges, snowcocks, grouse, gæs, ænder, coots.

duehøg (Accipiter gentilis) beboer tætte skovområder med gamle træstande. Det føder på pattedyr og fugle. Merlin (Falco gyrfalco), saker (Falco cherrug), peregrine falcons (Falco peregrinus) fanger fugle i luften, der flyver med hastigheder på op til 200 km / t. Rovdyret rammer hele kroppen og benene.

I det centrale Rusland mødes fælles buzzard (Buteo buteo) er almindelig i de nordlige tundraer Fjeldvåge (B.

lagopus), i steppes - musvåge (Buteo rufinus). Siden oldtiden har jagt med rovfugle været udbredt i mange lande. I øjeblikket er det som en massehobby blevet bevaret i landene i den arabiske verden.

Hestejagt med guldørn kan ses i Kasakhstan og Kirgisistan.

Røverfugle

De fleste daglige rovfugle er klassificeret som Falconiformes (Falconiformes):

Natlige rovfugle er repræsenteret af repræsentanter for ugelens orden (Strigiformes), som omfatter to familier:

Omkring 270 arter tilhører denne ordre. Disse er fugle af mellem og stor størrelse. En af de største arter, den amerikanske Condor, har en vinge omkring 115 cm lang, dens vingespind er op til 275 cm.

De mindste rovfugle - den såkaldte dværgfalk - har en vingelængde på 9-10 cm.

Røverfuglene er præget af en stærk kroglignende næb, der er buet i enden, hvis bund er dækket af skarp, farvestrålende hud - en handske, i hvilken næsens udvendige åbninger åbner. Ben af ​​rovfugle af moderat længde, med buede og normalt skarpe kløer (kun sekretærer har lange ben). Kløer og næb bruges til at dræbe, og sidstnævnte og for nedbrydning af bytte. Fingrene er relativt lange; der er pads på plantarens side for at holde byttet.

Forfatningen er tæt, fjerkræet er stiv og tæt på kroppen. Farven er normalt sløv, for det meste grå, brun, rød eller sort, ofte med en blanding af hvid. I nogle carrion-fodret arter er hoved og del af nakken bar, ikke-fjeret.

Der er 10 primære primere fjer, antallet af sekundære primærfjer er forskellig, oftest 12, men i nogle godt svævende store arter (for eksempel i gribbe) 19-20. Halen er normalt kort (undtagelsen er sekretæren), afrundet eller udskåret på toppen af ​​12 halefjer (i nogle store arter på 14).

Nat rovdyr: navne på fugle og en kort beskrivelse

Rovfugle i Rusland, som fører en aktiv livsstil om natten og i skumring - det er primært en ørneugle. De passer perfekt til alle livsbetingelser, de findes i Altais kolde bjerge og i de varme områder, der grænser op til Turkmenistan.

Som mange rovfugle blev uglen betragtet som en skadelig fjer. Men han jager primært på gnavere, det vil sige, han ødelægger selv skadedyr.


Uge, i modsætning til ugler, er rent natlige fugle. De betragtes som de ældste af rovdyr med vildtlevende væsener: Det antages, at de første ugler dukkede op omkring 250 millioner år siden.

Disse natlige fugle flyver helt stille, har en fremragende hørelse og kan med godt greb offeret, deres mad, i totalt mørke.

Navnene på rovfugle, udbredt i Rusland

Zimnyak, på en anden måde, Furfooted Buzzard. Den mest almindelige rovfundede russiske tundra.
Osprey er en rovdyr, der foretrækker fisk. Det distribueres ikke kun i Rusland, men i hele verden, med undtagelse af Antarktis-zonen.
Steppe Eagle - beboer store områder fra Sortehavskysten til Transbaikalia.
Field harrier - bor overalt i åbne områder nær taiga, i tundra og skovtundra.
Se videoen om rovfuglens magt.

Buzzard (buzzard)

Buzzard (sarich) er en dag jæger, en rovfugl af Hawk familien. I Rusland bor i Urals og Sibirien, foretrækker at bosætte sig i skovene og skovtundraen. Fuglen er af mellemstørrelse, kropslængden er ca. 55 cm, vingespidsen er op til 130 cm. Den jages af små gnavere og småfugle, og i tider med dårlig jagt fodrer den på carrion. Det flyver til varme landområder i midten eller slutningen af ​​august, eller i midten af ​​september vender tilbage til hegnstedet i april eller maj. Buzzard bor og jager alene, men samles i flokke før afgang. Buzzard bygger reden af ​​løvfældende og nåletræer, tørre grene og penseltræ og fletter græsstængler. I lægningen af ​​3-4-5 æg, der opstår i april eller maj, vises kyllingerne i 33-36 dage, begge forældre fodrer dem i alderen 44-50 dage, når de flyver ud af reden og begynder selvstændigt at fodre sig selv. Generelt er buzzards ikke dårlige forældre, og i fangenskab kan tage sig af andre kyllinger.

Buzzard (buzzard)

Kobchik - dag jæger af Falcon familien. Fuglen er ikke stor, kropslængde op til 33 cm, vingelængde op til 35 cm, vingespids op til 77 cm, vægt ca. 200 gram. Selvom buzzard er en rovfugl, er den sjældent fanget af små gnavere, firben og frøer. Hovedreddet er store insekter - biller, græshoppe, libaneser. Somme tider springer og endda duer stødt på hans klør. Æg er lagt i andres rede, overlevende ravner fra deres steder, de kan vælge en hul i en stamme eller et hul for sig selv. Der er 3-4 æg i koblingen, hanen tager næsten ingen rolle i deres inkubation. Kobchik lever i hele kolonier, hvor der kan være op til hundrede par. Flygtningens fugle flyver i maj, flyver til Afrika eller Sydasien i august. Broder af kyllinger tegner sig for udseendet af et stort antal insekter, hovedsagelig elefanter, som er hovedmaden. I Rusland bor den rødfodede falk i skov-stepperne, ved Baikal-kysten, i Yakutia, Primorsky Krai.

Aftenfalk

Kite-day hunter fra Hawk familien. I Rusland kan du se røde og sorte drager, i alt er der 8 arter i naturen. Dette er en mediumfugl, der vejer lidt over 1 kg, men med lange vinger er deres spændvidde op til en og en halv meter. I Rusland bor drageren næsten overalt, fra Smolensk-regionen til Fjernøsten, og fra Arkhangelsk til Kaukasus-bjergene.

Den røde drage er kendetegnet ved en forked hale, men den har ikke særlig dristighed og hurtighed som andre slægtninge. Drageren jager på en temmelig ejendommelig måde - den strækker sig i en stor højde og ser derfra ud for bytte for at skynde sig pludselig, forvirre og bære den i klæbende klør. Deres bytte - fjerkrækyllinger, samt frøer, firben, store insekter, slanger, mus, harer. Reder er bygget på høje træer og er foret med fundne eller stjålne klude, papir og andet skraldespand. Ved æglæggende 2-3-4 æg inkuberer kvinden dem. Den sorte drage er lidt mindre rød, og dens fjerdedel er mørkere. I begyndelsen af ​​efteråret flyver drageren væk til de varme lande i Afrika eller Asien og vender tilbage til Rusland om foråret.

drage

Gyrfalcon er en dag rovdyr af Falcon familien. Gyrfalcon er lige den største falk - dens vægt er ca. 2 kg, dens vingespind er op til 140 cm, kropslængden er op til 60 cm. Sibirien. Nogle arter af gyrfalcon migrerende, nogle-stillesiddende, fra skovtårnet om efteråret flyver de lidt længere sydpå til skovene. Gyrfalconet jagter små og store pattedyr og fugle, det kan fange en hare, en patrulje, en and. Et par gyrfalcons bygger ikke en rede, det bruger ravn eller mindre rovfugle til æglægning, hvis deres rejer er placeret i klipper, nicher, cornices og dækket af en baldakin. Ved æglæggende 3-4 æg vises kyllinger i 30-35 dage, fra nestet starter i seks uger. Krechet er en god, værdifuld jæger, men han bliver ofte rovdyrens bytte; i nord kan sommeren fanges i en fælde sat på en arktisk ræv

Merlin

Filin eller Pugach

Ørnenuglen eller pugachen er en natjæger, en fugl fra ugglens familie. Længden af ​​en ørn ugles krop når 75 cm, vingerpanelet er 190 cm, vægten er ca. 3 kg hos kvinder og op til 2,5 kg hos mænd. Der er adskillige arter af ørneugler i Rusland - den fælles ørneugle, fiskørnens ugle, den skæggede græsugle, den langstikede ugle. I Rusland bor ørnen ugle, hvor der er en fødevareforsyning til den, nemlig - en stor fugl, harer, gophers, mus og andre tilgængelige dyr. Derfor strækker uglens habitat i vores land sig fra Sakhalin og Kuriløerne til de vestlige grænser. Ullen kan leve og spise i forskellige landskaber fra taiga til steppe og ørkener, men til reproduktion behøver det krummer i form af skove, klipper, kløfter og bakker. Fuglen er stillesiddende, er ikke bange for mennesket og kan slå sig ned i byen i forladte bygninger.

Se videoen: Gåsegrib bornholms rovfuglepark (September 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org