Fugle

Udsigt: Sylvia borin

Pin
Send
Share
Send
Send


Udseende og adfærd. Slavka middelstørrelse, større end grå, men mindre hawkish Slavka, kropslængde 12,5-15 cm, vingespids 20-25 cm, vægt 14-24 g. Almindelig udseende - typisk slavka med relativt kort næb og lidt forkortet, lige der skiller sig ud i en hale, skelner disse tegn fra mere lange billedrørsten af ​​lignende farve, der har en længere og afrundet hale. Det adskiller sig fra dem på den måde, at de bevæger sig hovedsageligt langs vandrette eller skråtliggende grene i buskronerne og ikke langs de vertikale stammer af urteagtige planter såvel som i stemme- og biotop-timing.

beskrivelse. Farven er beskeden, mere monotont end andre slaver, der ligner rødens farve: Oliven-grå top, hvidlig bund med en lysegrå snit på siderne, halsen, maven og underlaget er lys, næsten hvid. Hankøer og hunner kan ikke skelnes i farve, unge fugle i det første efterårsstil er forskellige fra voksne i lettere hjørner af tertiære flyfjeder, mens vingen som helhed er farvet, alligevel meget mere jævnt end i ung hawk ulv. Øjnene er sorte, omkring dem er der en ringe synlig, meget tynd lysring, kun et lille lyst øjenbryn er skitseret over øjet. Åb og ben er grå, relativt lette. Et karakteristisk farveelement er tilstedeværelsen på siderne af halsen af ​​små sløret grågrå pletter i modsætning til de omgivende brune områder. Det adskiller sig fra den unge havfisk med sin lyse undercoat og fraværet af et kontrasterende mønster på vingen.

Stemmen. Synger normalt i dybden af ​​buske eller kroner af lave træer, der sjældent vises på øjnene. Sangene er sædvanligvis kortere end sangene i Tjernogolovka, der varer fra 3 til 8 sekunder, men kan følge hinanden efter hinanden næsten uden afbrydelser. De udføres normalt hurtigere uden pauser og omfatter ikke smukke, klangfulde "fløjte" noter, det er generelt mere Ligner en jævn murmur med stigende, en sænkende tone. Nogle gange lyder de som hawkiske sange. I tilfælde af angst producerer den en typisk charme, singel og serie. Når sang ikke laver aktuelle fly.

Distribution, status. Nestningsområdet indtager næsten hele Europa og Vestsibirien til Yenisei. Vintre i Afrika. Ankommer relativt sent, normalt i maj, flyver i september eller oktober. De sædvanlige, men ikke mange, arter af næsten hele europæisk Rusland, undtagen for dets sydlige regioner.

Livsstil. Den beboer forskellige biotoper med buske fra stort set nødlidende træer til lette skove, herunder relativt fugtige områder i flodernes floder, samt haver og parker, hvis de har en tilstrækkelig mængde børstræer. Nestet af den calyxformede form, noget tykkere og dybere end den af ​​Chernogolovka, er indlejret mellem grenene af buske eller stilkene af græsklædte planter ikke højt over jorden. Der er flere mandlige ufærdige reden på hegnstedet. I lægning, fra 2 til 6, normalt 4-5 æg i forskellige farver, som blackheads. Næsten kun kvindelige inkuberer koblingen i 10-12 dage, begge forældre fodrer nestlingene, flyvet forlader redenen i en alder af 9-12 dage. Nyfødte kyllinger er nøgne.

Det føder på insekter, som det samler fra overfladen af ​​grene og blade, græsstængler, og i slutningen af ​​sommeren - små bær.

Se videoen: MOLO - Udsigt MellemfingaMuzik, Gilli, Benny Jamz (August 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org