Fugle

Hoopoe: en fugl med et uforglemmeligt udseende

Pin
Send
Share
Send
Send


Sandsynligvis de første indtryk, der kan opnås ved at møde med denne repræsentant for fugleverdenen - en blanding af sjov og smuk! Hoopoe - fuglen er meget elegant. Med sine lyse farver og meget klart sort og hvidt fløjmønster vil det forbløffe ikke kun den afslappede observatør, men også den ornitologiske kender.

Arten tilhører familien af ​​hoaxen, bredt udbredt i hele Palaearctic, ofte set af folk i Spanien og Nordafrika.

Flere såkaldte underarter af slægten er blevet beskrevet:

  • Upupaindica, en bopæl i Indien og Ceylon.
  • Upupalongirostris, som tilsyneladende er en form for indokinesiske lande.
  • Upupamarginata, der er ejendommelig for Madagaskar.
  • Upupaafricana eller mindre, der bor i Sydafrika: til Zambezi i øst og på Bengals vestkyst.

Normalt i udseende er de alle meget ens, har mindre forskelle.

Bird hoopoe: beskrivelse

Fuglen har små størrelser. Dens krop når sjældent 30 cm. Det er let genkendt af sorte med hvide striber med fjerning af vinger og hale samt topknot og et langt tyndt næb, lidt buet ned. Hovedet, halsen og brystet er farvet orange med en rød farvetone, maven har en lysere tone. Jo mere farvet fuglen er, jo ældre er den. Hanner og kvinder er praktisk talt de samme.

Artenes visitkort er en lang mobil tuft på hovedet, der består af to rødfarvede fjer med en sort kant på enden. Når han lander denne repræsentant for fugle, afslører han en fan.

Nu ved du, hvad hoopoefuglen ser ud.

spredning

Denne art er meget udbredt i Europa (dens repræsentanter er dens faste beboere), såvel som i Sibirien, Asien og Nordafrika. Også fundet i Madagaskar og Afrika syd for Sahara.

Hoopoe - vandrende fugl. Bor i sommeren hovedsagelig i Europa og Nordasien, i efteråret flyver denne fugl normalt til vinteren mod syd til tropiske zoner. Oftest migrerer hoopoe til ækvatorial Afrika og Indien, selvom det nogle gange lever hele året i Kina og Nordøstasien.

Normalt er fuglen placeret, hvor der er et åbent område, der bruger meget tid på jorden selv. Hovbenet har ret svage vinger, men det er i stand til en betydelig lang flyvning, som det fremgår af sin vane at vandre: fuglen kommer ofte på steder meget langt fra de sædvanlige habitater. Hans evne til at flyve demonstrerer også det faktum, at en falk efterfølger sig, han stiger hurtigt til den yderste højde og forlader ofte jagten.

Hoopoe - en fugl, der ses i en bestemt del af Europa hvert år, oftest om foråret. Det tilpasser sig ikke til fangenskab, så meget få tilfælde af avlshvaler er registreret i husholdningerne.

Migrationsfunktioner

Den hoopoe, hvis foto er i artiklen, migrerer til de nordlige områder af rækken. Migration (hvoraf de fleste sker om natten) foregår på en bred front i hele Europa og i Middelhavet, og sandsynligvis også over Sahara. Selv om ornitologer påpeger, at fuglebestanden på det "sorte kontinent" er inaktive fra migrationssynspunktet hele året rundt. Sandsynligvis størstedelen af ​​europæiske migranter vinter i Afrika syd for Sahara eller i Indien, Turkmenistan og Aserbajdsjan.

Varigheden af ​​migrationssæsonen er betydeligt forsinket. Efterårsspredning dækker perioden fra midten af ​​juli til slutningen af ​​oktober eller endda til slutningen af ​​november. Hoops begynder at flyve syd for Sahara i anden halvdel af august, men de fleste fugle ankommer der i september og oktober.

Returflyvninger starter fra begyndelsen af ​​februar. Massebevægelser forekommer i perioden fra midten af ​​marts til april og slutter i maj.

levesteder

Hoopoe - en fugl, der vælger sådanne habitater:

  • Wasteland.
  • Enge og græsgange.
  • Skov stepper.
  • Savannah.
  • Bjergområder.
  • Skovområder.

Der skal være vegetation på jorden, så fugle nemt kan få mad. Der bør også være "vertikale" hvor de kan bygge deres rede, for eksempel træer, klipper, vægge og høstakker.

Ændringer foretaget af mennesker i den naturlige habitat af hoopoe, førte til, at disse fugle også normalt lever i:

  • Vinmarker.
  • Vegetabilske haver og frugtplantager.
  • Olivenlunde.
  • Parker og huse i haven.

Interessant nok er fuglebombenet, hvis habitat hovedsagelig sletter, også fundet i bjergrige områder i en højde på op til to tusind meter, og det stiger sjældent over det.

Hvad spiser hoopoe?

Hovbenet (et billede af en fugl demonstrerer sin skønhed) føder primært på insekter - fluer, græshopper, termitter, sommerfugle, myrer, selv om edderkopper, orme og larver også udgør en væsentlig del af sin kost. Bjørn af forskellige arter er hans yndlingsføde. Når bugterne er store nok, smugler fuglen først med en næb dem mod jorden og spiser dem derefter i dele. Hun slukker små bugs helt uden unødige ceremonier.

Hoopoe vælger oftest de insekter, der lever i gødning, jord, rådende træ. Repræsentanten for den fjærede med en lang buet næb trækker dem let fra et blødt træ eller en bunke jord. Hoopoe - en fugl med en god appetit. I efteråret kan disse fugle blive så fede, at nogle gourmeter åbner deres jagt efter dem. Forresten blev der i nogle lande i Sydeuropa i det 19. århundrede betragtet som en udsøgt delikatesse.

reproduktion

The hoopoe er en monogamous fugl, selvom parforbindelsen synes at vare kun en sæson. Disse fugle er også territoriale, hvor mændene ofte gør krav på ejerskab på et bestemt område. Kampe og kampe mellem rivaliserende mænd (og nogle gange kvinder) er almindelige og kan være hårde. Fugle vil forsøge at stikke rivaler med deres næb.

En hoopoe arrangerer normalt en bolig i et hul, på et træ eller i en hul. Resten har en smal indgang, kan være ubundet eller indsamlet fra forskellige affald, en ubehagelig lugt stammer fra den, som skræmmer fjender.

Kun kvinden er ansvarlig for inkubationen af ​​æggene. Koblingsstørrelsen varierer efter placering: Fugle på den nordlige halvkugle lå mere æg end i den sydlige halvkugle, og fugle ved højere breddegrader har større koblinger end fugle tættere på ækvator. I Central- og Nordeuropa og Asien er koblingsstørrelsen omkring 12 æg, mens mellem troperne og subtropikerne er der normalt 4-7 æg i koblingen. Ægene er runde og mælkeblå, når de lægges, men hurtigt misfarves på grund af snavs i reden, der hver vejer 4-5 g. Udskiftning af koblingen er mulig, hvis det første forsøg på reproduktion ikke blev kronet med succes.

Inkubationsperioden begynder, når kvinden lægger det første æg, og varer fra 15 til 18 dage. Derfor klipper kyllinger asynkront. Under inkubation fodrer hanerne af hoopoer hunnerne.

Nestlings hatches med en fjer fjercover, i løbet af dagen vises de første virkelige fjer, som senere vokser. Børnene fodres først af faderen, kvinden tilslutter sig senere hanen i opgaven med at søge efter mad. De unge hoveder flyver i 26-29 dage og forbliver hos deres forældre i en uge efter, at de er dækket af fuldfjerdede fjer.

Generelt anses populationen af ​​hoopoer ikke for truet. Ved nogle skøn varierer antallet af fugle i naturen fra 5 til 10 millioner individer. Nogle underarter falder i antal på grund af forstyrrelsen af ​​økosystemet af deres habitat og poaching. I Europa, på trods af at der ifølge estimater fra ornitologer er 700.000 ynglepar, har der for nylig været et fald i befolkningens størrelse. Hoopoe er truet i Tyskland og sårbar i nogle andre lande.

Mindre og mindre i de nordlige regioner forekommer hoopoe (fugl). Den røde bog fra mange russiske regioner (for eksempel Lipetsk, Moskva, Tver, Novosibirsk) indeholder en oversigt over denne fugl.

Interessante fakta

Videnskabsfolk troede engang, at den dårlige duft fra bøllens reden skyldtes mad, som den finder på meget tvivlsomme steder - dynghuller, rottende træstammer. Men for nylig fandt ornitologerne ud af, at denne lugt er udsendt af fuglene selv til selvforsvar. Når du angriber en rovdyr, producerer voksne fugle og kyllinger en hemmelighed med en skarp lugt. Disse sekretioner, som lugter (hvis jeg kan sige det) rådner kød, dækker fjerkræet, redenet. Forskere mener også, at hemmeligheden afskyr parasitter og virker som et antibakterielt middel. Interessant er, at fuglene i løbet af migration ophører med at allokere det.

Hoopoe er en fugl, der på grund af sin næbens struktur ikke kan hakke mad fra jorden, så den spiser på en ret original måde: Det tager mad med næb, smider det højt i luften, fanger det med dets åbne næb og slukker det. Ligesom i cirkus!

Nogle gange, i de varme måneder, kan fuglen findes på Island. Men der racer hun aldrig.

Hvis hoopoen mærker en rovfugl, presses den tæt på jorden og spredes vingerne og bliver usynlige fra luften.

udseende

Repræsentanterne for ordren Hornbirds og Chodod-familien skelnes af tilstedeværelsen af ​​stribet sort og hvid fjerning af vingerne og halen, en lang og temmelig tynd næb og også en relativt lang tuft placeret i hovedområdet. Farven på nakken, hovedet og brystet afhænger af underarterne, der kan variere fra en lyserød farve til en brunbrun farve.

Repræsentanter for denne art er kendetegnet ved ret brede og afrundede vinger, meget karakteristiske farvede med kontrasterende hvide-gule og sorte striber. Haledelen er gennemsnitlig i længden, sort, med et bredt hvidt bånd i midten. Maven på kroppen er pink-rød, med sorte langsgående striber på siderne.

Dette er interessant! I tjekkiske og ingushes, i tider med hedenskab, blev hoopoe ("tushol-katte") betragtet som hellige fugle, der symboliserer gudinden for frugtbarhed, forår og fødselsdags Tusholi.

Crestet i hovedets område har en orange-rød farve, med toppe af sorte fjer. Normalt er en fugles krans kompleks og har en længde i området 5-10 cm. Imidlertid opløser repræsentanter for rhinocerosordenen og familien af ​​Udodovye-gruppen opad og med en blæser. Næsen af ​​en voksen fugl 4-5 cm lang, lidt buet ned.

Tungen er i modsætning til så mange andre fuglearter kraftigt reduceret. Fodområdet er blygrå. Fuglens lemmer er stærke nok, med tilstedeværelsen af ​​korte plusblårede kløer.

Livsstil, adfærd

På jordens overflade bevæger bøjlen sig hurtigt og ret hurtigt, hvad der ligner almindelige starlings. Ved de første tegn på pludselig angst, og når fuglene ikke er i stand til at flygte, kan en sådan fjervild ligge lavt og klamre sig til jordens overflade, sprede sin hale og vinger og løfte dens næb opad.

På inkubationsstadiet af deres afkom og fodring af kyllinger producerer voksenfugle og babyer en særlig olieagtig væske udskilt af oliereglen og har en skarp, meget ubehagelig lugt. Frigivelsen af ​​en sådan væske sammen med affaldene er en slags beskyttelse af bøjlen fra rovdyr med stor størrelse.

Det er dette karakteristiske træk ved fuglen, der tillod hende at blive en meget "skrupelløs" væsen i menneskets øjne. Under flyvningen er bøjlerne langsomme og fladder som sommerfugle. En sådan repræsentant for ordenen Hornbirds og Udodovoe-familien er imidlertid ganske manøvrerbar under flyvning, som følge af, at de fjervildende rovdyr sjældent klarer at fange det i luften.

Seksuel dimorfisme

Mænd af hoopoe og hunner af denne art i udseende har ingen væsentlige forskelle fra hinanden. Unge fugle, der tilhører ordren Hornbirds og familien Udodovye har generelt en farve i mindre mættede farver, præget af et kortere næse samt en forkortet tuft.

Typer af hoopoe

Der er flere underarter af repræsentanter for ordren Hornbirds og familien Udodovye (Upupidae):

  • Upupa epops epops, eller den fælles hoopoe, som er en nominerende underart. Den befinder sig i Eurasien fra Atlanterhavet og i den vestlige del til den skandinaviske halvø, i de sydlige og centrale regioner i Rusland, i Mellemøsten, i Iran og Afghanistan, i den nordvestlige del af Indien og i det nordvestlige Kina samt på De Kanariske Øer og Nordvestafrika
  • Underarter Upupa epops store liv i Egypten, Nordsudan og østlige Tchad. Det er for tiden den største underart, har en længere næb, en grålig farve på den øvre torso og et smalt bandage i haleområdet,
  • Upupa epops senegalensis eller den senegalesiske hoopoe beboer Algeriet, Afrikas tørre bælte fra Senegals territorium til Somalia og Etiopien. Denne underart er den mindste form med relativt korte vinger og tilstedeværelsen af ​​en betydelig mængde hvid farve på de primære flyvefjeder,
  • underarter Upupa epops waibeli er en typisk indbygger i Ækvatorial Afrika fra Kamerun og Nord Zaire og i Vesten til Uganda. Underarter findes meget ofte i østlige nordlige Kenya. Udseende ligner U. e. senegalensis, men adskiller sig i mørkere toner i farve,
  • Upupa epops africana, eller afrikansk hoopoe, bosætter sig i Ækvatorial og Sydafrika fra den centrale del af Zaire til centrum af Kenya. Repræsentanter for denne underart har mørk rød fjerdragt uden tilstedeværelse af hvide striber på ydersiden af ​​vingen. Hos mænd er de vingede vingevinger kendetegnet ved en hvid base,
  • Upupa epops marginata, eller Madagaskar hoopoe er en repræsentant for fuglene i det nordlige, vestlige og sydlige Madagaskar. I størrelse er en sådan fugl mærkbart større end de foregående underarter og er også kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​en lysere fjerdedel og meget smalle hvide striber placeret på vingerne,
  • Underarter Upupa epops saturata beboer Eurasien fra sydlige og centrale regioner i Rusland til den østlige del af de japanske øer, sydlige og centrale Kina. Størrelserne af denne nominative underart er ikke for store. Repræsentanter for underarterne afviger lidt grålig fjerdragt i ryggen, samt tilstedeværelsen af ​​et mindre udtalt pinkagtigt snor i maven,
  • Underarter Upupa epops ceylonensis bor på territoriet i Centralasien mod den sydlige del af Pakistan og den nordlige del af Indien, i Sri Lanka. Repræsentanter for denne underart er mindre i størrelse, har generelt en mere rød farve, og den hvide farve på toppen af ​​kammen er helt fraværende,
  • underarter Upupa epops longirostris beboer territoriet for den indiske delstat Asom, Indokina og Bangladesh, østlige og sydlige Kina samt Malacca-halvøen. Fuglen er større i størrelse end de nominerende underarter. Sammenlignet med udseendet af U. e. ceylonensis har en lysere farve og relativt smalle hvide striber på vingerne.

Dette er interessant! Den ældste uddøde familie af Messelirrisoridae anses for at være den ældste gruppe fugle, der ligner moderne hoopoes.

Selv fangede voksne hoops af enhver underart er i stand til hurtigt at vænne sig til en person og ikke flyve væk fra ham, men allerede fuldt fjærede kyllinger dræber hjemme.

Habitat, levesteder

Hoopoe er en fugl i den gamle verden. På Eurasiens territorium har fuglen spredt sig igennem, men i de vestlige og nordlige dele ligger det næsten ikke i de britiske øer, skandinavien, beneluxlandene og de høje bjerge i Alperne. I Baltikum og Tyskland er hodes fælles sporadisk. I den europæiske del ligger repræsentanter for slægten syd for Finlands Bugt, Novgorod, Nizhny Novgorod og Yaroslavl, samt republikkerne Bashkortostan og Tatarstan.

I den vestlige del af Sibirien stiger fuglene til niveauet 56 ° c. sh., når Achinsk og Tomsk, og i den østlige del af området bøjer Baikal-søen, syd-Muya Trans-Baikal-området og Amur-flodbassinet rundt. På kontinentalsaliens territorium findes heder næsten overalt, men undgå ørkenområder og solide skovområder. Også repræsentanter for Udodovy-familien findes i Taiwan, de japanske øer og Sri Lanka. I den sydøstlige del bosætter de sig på den malaysiske halvø. Der er tilfælde af sjældne migreringer til Sumatra og øen del af Kalimantan. I Afrika ligger hovedområdet i den sydlige del af Sahara-regionen, og i Madagaskar bor der i den mere tørre vestlige del.

Som regel går bosøerne på sletten eller i bakkede områder, hvor der er præference for åbne landskaber i mangel af højt græs kombineret med tilstedeværelsen af ​​enkelte træer eller smålunde. Befolkningen når det største antal i tørre og varme områder. Repræsentanter for familien beboer steppe kløfter og enge, bosætter sig nær kanten eller på skovkanten, bor i floddale og foden, i buskede klitter.

Ofte findes Pododene på landskaber, der anvendes af mennesker, herunder forskellige græsgange, vinmarker eller frugtplantager.. Somme tider falder fugle i bebyggelser, hvor de spiser affald fra lossepladser. Пернатые предпочитают избегать сырых и низинных участков, а для создания гнездовий используют дуплистые старые деревья, расщелины среди камней, норы в речных обрывах, термитники, а также углубления в каменных строениях. Активен удод исключительно в светлое время суток, а на ночлег отправляется в любые пригодные для таких целей убежища.

Рацион удода

Основа питания удода представлена преимущественно самыми разными мелкими по размерам беспозвоночными животными:

  • insekt larver og pupper,
  • Måke biller,
  • dråbeblade,
  • ådsler,
  • græshopper,
  • sommerfugle,
  • steppe fillies,
  • fluer,
  • myrer,
  • termitter
  • edderkopper,
  • træ lus
  • centipedes,
  • små bløddyr.

Nogle gange er voksne hoopoer i stand til at fange små frøer, samt firben og lige slanger. Fuglen fodrer kun på jordens overflade og leder efter sit bytte blandt lavt græs eller på jorden båret fra vegetation. Ejeren af ​​et tilstrækkeligt langt næb vælger ofte i gylle og skraldhopper, søger mad i rådent træ eller laver lavt huller i jorden.

Dette er interessant! Bjælkerne for store i størrelse er banket af en hoopoe på jorden, opdelt i ret små dele og derefter spist.

Ofte ledsager repræsentanter for ordren Hornbirds og familien Udodovoe de græsende husdyr. Tungsten af ​​hooperne er kort, så disse fugle er undertiden simpelthen ikke i stand til at sluge bytte direkte fra jorden. Til dette formål smider fuglene mad i luften, og fanger det og slukker det.

Naturlige fjender

Hoopoe skræmmer fjender, der hurtigt klamrer sig med vinger spredt til jordens overflade og løfter op i næb. I denne stilling bliver de ligner noget helt uforståeligt og utænkeligt og derfor forfærdeligt og absolut uspiseligt.

Det vil også være interessant:

Der er ikke for mange fjender i naturen på hoopoe - et sjældent dyr vil tørde at spise et foul-lugtende og uinteressant bytte. I slutningen af ​​det nittende århundrede i Tyskland blev kødet af en voksen hoopoe og kyllinger spist og fundet "ret velsmagende."

Hvad der spiser

Normalt hoopoe leder efter mad på jorden. På enge, græsarealer eller græsplæner med en tynd og lang næb får han insekter eller deres larver fra jorden. Denne fugl elsker store bjørne, fanger edderkopper, orme, skorpioner og endda små firben.

Sommetider fanger hoopoe insekter i luften. Fanget bytte, han dræber, og derefter smider, fanger og svælger. Om vinteren spiser hoder myrer og termitter. Foderet af kyllinger er omtrent det samme som for voksne fugle.

LIVSSTIL

Et karakteristisk træk ved hoopoen er krøllet på kronen. Når denne fugl er bange eller nervøs for noget, hæver det sin smør. Bøjlen løfter også banget et øjeblik, når det sidder på jorden eller grenen. Under flyvningen af ​​hoopoen er det let at genkende ikke kun af den kontrasterende fjerdedel, men også ved en speciel bølgende flyvning med langsom, intermittent flapping af vingerne. Ved første øjekast kan hoopoen forveksles med en stor sommerfugl, det virker langsomt og klodset, men i virkeligheden flyver denne fugl meget klogt og hurtigt. Fra rovdyrene slipper rambogen op og flyver opad - i dette tilfælde kan rovdyret ikke angribe hoopoe ovenfra og greb det med sine klør. Henshocks flyver væk fra deres høstesteder i august eller september og rejser til Afrika og Afrika syd for Sahara til vinteren og til tider til Middelhavskysten. Fugle vender tilbage til deres hegn i april, når luften i de nordlige regioner er varm nok.

REPRODUKTION

Hoops er monogamiske fugle - de skaber par for livet og vender tilbage til de samme nestepladser. Den nuværende mand synger en ægteskabssang, der gemmer sig blandt sjældne vegetationer. Han holder sit næb op, bristlende fjer omkring halsen, hævner krøllet sit tuft og forsøger at tiltrække sin partneres opmærksomhed. Efter parring ligger kvinden i en reden uden affald, der ligger i hulet af et gammelt træ, fra 5 til 8 æg.

Ofte, som reden, bruger hulene huller i væggene, sprækker blandt stenene eller en flok grene. Sommetider fuglerne hule med blade af græs eller mos, men oftest er der ikke noget kuld i reden. Æg hoopoe mat hvid med en grålig, blålig og okker belægning. Kvinden inkuberer dem i 15-16 dage, hanen i løbet af denne tid bringer hendes mad. Nestlings hatch med en pause på flere dage. De er allerede dækket med ned. Først opvarmer kvinden dem, og hanen bringer dem mad. Senere, når babyerne har de første fjer, flyver forældrene sammen til mad.

I en alder af fire uger forlader kyllingerne allerede redenet. Der er en ubehagelig lugt ved siden af ​​redenerne af hoopoes. Dette er "kemisk beskyttelse". Hoops har en speciel kirtel, der producerer en skarp lugt, der skræmmer fjender. Kvinden og kyllingerne kan "skyde" på fjendens kaustiske stråle af afføring med en stærk lugt.

INTERESSERENDE FAKTA, INFORMATION.

  • Ung hoopoe har et meget effektivt våben. Når fjenden kommer ind i hulen og kyllingerne er i fare, udskiller de et stof med en ubehagelig lugt fra oliekirtlen, som fyres af angriberen. Denne lugt kører væk fjenden og redder kyllingernes liv. Til denne evne kaldes hoopoe "stinkende cockerels".
  • I en gammel legende siges det, at gangen havde hoopoe et guldgul. Folk jagede jævnligt fuglene til ædle metaller. Fuglene bad om hjælp fra kong Salomo, som i stedet for den gyldne krone gav dem en fjer ornament.
  • Kroppen blev meget værdsat i det gamle Egypten. Der er endda en hieroglyph, der viser hovedet på hoopoen med et hævet tuft på kronen.
  • I sommermånederne blev hoopoen set langt mod nord, selv på Island. Denne fugl kan imidlertid ikke rede i sådanne kolde områder.
  • Den hoopoe, som rovfuglen fandt i det åbne, er reddet på en snedig måde. Den er presset til jorden, åbner meget bredt sine vinger og halefjer, og bækkenet løfter op. Derefter er kun kontrasterende mønstre på vingerne synlige ovenfra, takket være, hvorpå hoopoen praktisk talt fusionerer med miljøet, og rovdyret ikke mærker det.

KARAKTERISTISKE FUNKTIONER AF OVERFLADE. BESKRIVELSE AF FUGDER

hoved: lille, lysorange med en lang, tynd, let buet nede næb. Et kendetegn ved fuglen er en fanformet tuft på kronen af ​​lange fjer med sorte spidser. Tuften er umærkelig, den stiger kun ved landing eller når bøjlen hælder noget vredt op.

vinger: Bred og afrundet, med klare sort og hvide striber, som er meget tydelige i flyve.

hale: trådte med de samme sorte og hvide striber som på vingerne.

mave: orange brun.

ben: temmelig kort, egnet til at løbe langs jorden (med dette snoet rammen konstant hovedet).

æg: lys oliven med en gullig, grå eller grønlig tinge. Kvinden ligger 5-8, nogle gange endda 12 æg.


- Habitat habitat

Hvor den bor

På nogle steder er hoopoen en vandrende fugl. Det har næsten alle dele af Europa, undtagen Skandinavien. Sommetider vises hoopøen i det sydlige England. Fuglen bor i de fleste dele af Afrika, Indien og Sydasien i løbet af året.

BESKYTTELSE OG PRESERVATION

På trods af reduktionen af ​​antallet af hoopøer i Centraleuropa anvendes der i dag ingen beskyttelsesforanstaltninger for at redde denne art.

Hærfugl. Potatuyka. Fugle af Brateevograd. Video (00:00:33)

I Moskva er opdræt af hoopoe ikke etableret i skovbiotoper, men på filtreringsfeltene i Marino, ikke langt fra den sandbaserede base i Marino nær Moskva-floden. Det var i 1996. Efter 10 år begyndte hoopøen at dukke op i tykningerne i slutningen af ​​Mariinsky Embankment.
Hoops arrangerer rejer under taget af midlertidige bygninger og i andre krisecentre, og for mad flyver de til nabohaverne til Maryino og over Moskva-floden til Brateevskaya, hvor der også er mange haver.
De observeres også i løbet af forårsflyvninger over Brateevskaya og Mariinsky-flodene.

Se videoen: Documentary Birds Return of the Hoopoe - The Secrets of Nature (Kan 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org