Fugle

Kestrel almindelig: beskrivelse, levested og livsstil

Pin
Send
Share
Send
Send


Udseende og adfærd. Små, duftformet, relativt bredvingeret og langsvagt trowel. Lidt større end den rødfodede falk og derbnika, lidt mindre end chelok. Formen er slank, fjer "bukser" på benene er næsten uudviklede. Kropslængden er 32-39 cm, mændens vægt er 115-252 og 154-310 g hunner, vingerpanelet er 65-82 cm.

beskrivelse. Den generelle farve er okkerød med mørke speckles, bunden er lysere end toppen. Primære primærfjeder og dækfjeder er mørkebrune på toppen, undersiden af ​​vingen er dækket med små mørke speckles. En voksen mand adskiller sig fra en kvinde i et lysere mantel, en mindre mængde mørk pestrin dropformet, og fra den øverste pilformede, en monoton grå "hætte" på hovedet, en monokromatisk grå hale med en sort apikal strimmel indrammet med en smal hvid kant.

Kvinden har en hætte, ryg og hale rød, med et hyppigt mørkt mønster, langsgående på hætten og på tværs på bagsiden. Nadhvoste og sider af halen er som regel gråhårede, halen med smalle tværgående striber og en bredere apikal strimmel, der også er kantet med hvidt. Mænd i en alder af 1-2 år har samme farve som kvinden. De unge svarer til kvinden, men lysere, med større langsgående og ikke drop-lignende pletter på brystet og maven.

Orbitalringen, ceres og ben i voksenfugle er gule, i ungbleget, med en blålig eller grønlig farvetone. Sammenlignet med andre små falkefæller har den fælles kestrel de bredeste vinger med stumpe apexer. Når vi skyder og planlægger fuglen, udfolder fuglen ofte en lang hale med en tydelig synlig (især i den hanlige) sorte præapiske strimmel. Fra alle falkefugle, undtagen steppe kestrel og kvinden i steppe derbnik, adskiller den sig også i røde toner på ryggen og den øverste del af vingerne, og kontrasten mellem de røde baser på vingerne og deres mørke ender er godt synlig ovenfra.

Kestrel-hunen adskiller sig fra kvindens steppe i generelle proportioner og den brede apikale strimmel på halen. På alle alder afviger fugle af begge køn fra steppe-kestrel med afrundede, ikke kileformede, hale, mørke, snarere end hvide klør, smalle mørke "whiskers" på deres kinder. En voksen mand er også en stor udvikling af mørk pestrin på ryggen, mave, bryst og vinger, manglen på et blåagtigt band på vingerne.

Stemmen. Høj og hyppig "cues cues cues ", I tigger om madhunner og sletter - længere og vibrerende"Cree og og. ».

Distribution, status. Distribueret næsten i hele Eurasien og Afrika. I bjergene kan den findes op til en højde på 4.500 meter over havets overflade. I den sydlige del af området, og størstedelen af ​​Europa er bosat, migreres fra Rusland og moderate dele af Asien til snefrie regioner til vinteren, herunder Ante-Kaukasus, Sortehavsområdet, Kaspiske Hav. Antallet af og nestende arter afhænger af antallet af gnavere. I den europæiske del af Rusland var arten ganske almindelig, men i de senere år har der været et generelt fald i antallet, hvorfor årsagerne er ukendte.

Livsstil. Den typiske indbygger i åbne tørre områder, i skovområdet, er bundet til kanterne og landbrugsjorden. Villigt bosætter sig i menneskeskabte landskaber, ned til byerne. Foderet domineres af små gnavere, i sydlige firben og insekter, fanger færre fugle. Det jager lavt over jorden, vinkende flyvning er ikke hurtig, nogle gange planlægger eller svæver med sine vinger og hale åben. Karakteristisk jagtteknik - hæng på fladrende vinger over byttedyr, så dykk ned. Ofte ser han ud for voles og mus fra poler og ledninger.

Ankommer i det tidlige forår. Det ligger i reder af corvids i træer, i klipper, på klipper, i bygninger, i kunstige redenkasser, lejlighedsvis i gravhuller, nicher og huler. Halvkoloniale bosættelser er kendt. I koblingen, normalt 3-6 æg med en rusten farve typisk for falkefugle, kun kvinden inkuberer i cirka en måned, fodrer kyllingerne i 27-35 dage.

Den første downy outfit af kyllinger er hvid, den anden er gråhvid. I reden er forældre mindre rastløse og aggressive end andre falkefugle. Unge fugle er i stand til at formere sig det næste år efter fødslen, endnu ikke har erhvervet den endelige voksen outfit. Flyver ud til vintering i september-november. Nogle individer overvintrer i midtbanen, hovedsagelig i bosættelserne.

Kestrel, eller Common Tørretræ (Falco tinnunculus)

Kestrel falcon (steppe, fælles): beskrivelse

Kestrel steppe og almindelig ligner hinanden. Steppefalken er meget mindre, men samtidig meget smukkere. Fotografer foretrækker at skyde denne fugl i flugt, især hanen. Han har uovertruffen lyse vinger. Kestrel er lyse rødt, uden nogen pletter og varierede prikker. Hovedet er blåliggrå i farve, og på den kileformede hale er der en sort kant. Den slående forskel mellem steppefalken er hvide kløer. Kestrel kan hænge i himlen i lang tid. Men for dette blokerer det konstant sine vinger. Og steppe falken hænger ubevægelig. Ja, og disse fugle foretrækker at leve i kolonier. De kan lide at fodre på insekter, mens den fælles kestrel fanger og spiser gnavere, mindre ofte store insekter.

Denne fugl findes i Afrika og Eurasien. Og i Rusland er en af ​​de mest populære falkefæller, der bor i sydlige Urals, Altai, Transcaucasia en almindelig kestrel. Falconens levested og livsstil er godt studeret. Fuglen spredes næsten over hele vores lands område, undtagen tundraen. Han kan selvfølgelig lide mere floodplain banker af store floder, skov-steppe og små skovbælter. Tomme skove er ikke for hende, da det producerer mad i det åbne rum.

I de senere år har civilisationen aktivt absorberet den lille falk 's naturlige levesteder, så det "flyttede" og perfekt afgjort i Europas megalopoliser. Og nærheden af ​​en person skræmmer ham slet ikke.

almindelig

Kestrel er en almindelig fugl af en ret beskeden farve. Den lille falke feeds på firben, mus og undertiden store insekter. I efterforskning af bytte kan den flyve næsten over jorden og kigge ud for bytte i lang tid. Efter at have bemærket det, begynder fuglen ofte at klappe sine vinger, hænger op og vælter skarpt ned.

Stærke kløer på poterne og skarpt syn kommer til fuglens hjælp til at opnå mad. I Kestrel er syn skarpere end hos mennesker, mere end 2,6 gange. Hvis folk havde det samme, kunne tjeklisten for oculisten nemt læses fra 90 meter! Eksperter siger, at den lille falke ser perfekt ultraviolet stråling. Dette giver ham mulighed for at genkende rester af urin af gnavere på jorden eller græs. På grund af hvilken en almindelig kestrel nemt kan spore og dræbe disse dyr med ringe indsats. Falcon-familien er den familie, som kestrel tilhører. Den løsrivelse hun har, som du ved, Falcon, og slægten - Falcons.

Kvinde og mand

Denne fugl har en udpræget seksuel dimorfisme. Det er let at skelne kvinden fra hanen ved hovedets farve. Hanen har lyse grå nuancer af hovedfjeder. Hovedet er en simpel brun farve. På bagsiden er der dårligt synlige sorte pletter, hovedsagelig i form af en diamant. Halen og delen af ​​bagsiden nær halen er dækket med lyse lysgrå fjer. Slutningen af ​​halen er kantet med sorte striber med en hvid kant. Under det er flødefjær og næppe bemærkelsesværdige lysbrune pletter. Fjedre af maven og vingen er næsten hvide.

Kvinden adskiller sig fra hanen ved en smuk tværgående mørk strimmel, der løber over ryggen. Hun har en brun hale med mange tværgående striber og en klar kant i slutningen. Underlivet er strikket nedenfra og meget mørkere.

Den unge mandlige kestrel ligner først den kvindelige farve. Kun vingerne er lidt kortere og mere afrundede. Flyfjeder er dekoreret med lette fælge. Tykkelse af næb og øjenring i den unge - fra lyseblå til lysegrøn, og hos voksne - gul. Halen er afrundet, fordi halefjederne er korte. Vinger af voksne individer dækker halefjeder, på mørkgulle ben meget mørke klør. Massen af ​​den fælles tønde er lidt over 200 gram, hanen når knap 300. Den gennemsnitlige længde af hanen er 34,5 cm, og kvinden er 36 cm. Vingen er så imponerende - 75-76 cm.

Hvor er redenet?

Fra vinterhabitater ankommer den lille falk i midten af ​​april - begyndelsen af ​​maj. Resten er snoet parvis. Mindre ofte kan der findes flere par i nærheden eller endda en koloni, men ikke mere end 10 fugle.

Kestrel almindelige reden foretrækker ikke meget åbne kanter og endda på kraftledninger. Mindre almindeligt kan hendes hjem findes på små klipper eller floder på stejle banker. Nestens struktur er ikke involveret som de fleste falkefugle, men finder ubebodde reden, der er forladt af magpies, rooks eller ravn. Nogle gange kan familien af ​​kestrels findes i en hul på et frittstående træ, og det betyder ikke noget, at hulen ikke var tom. Fuglen chokerer let værterne og sætter sig selv. Det valgte nest er symbolsk gennemført af flere grene.

Legge æg og inkubere

Afhængigt af vejret begynder den fælles tønde at lægge æg mod slutningen af ​​april. Kvinden inkuberer om fem stærkt specklede æg i okker nuancer. Men ornitologer fandt reden med 8 eller flere æg. Murværkstammen sker kun en gang om året. I sjældne tilfælde af alle ægs død kan fuglen stadig gøre en ligning. Kun kvinden inkuberer. Hanen arbejder på næring.

Kyllinger vises en måned senere. Hør straks og se. Efter at have dukket op på lyset, er den lille falke kyllinger dækket med den mest delikate hvide ned og den samme hvide næb og klør. I tilfælde af mulig fare falder de på ryggen, udsætter skarpe kløer opad eller blot ligger på bunden af ​​reden. Forældre er begge aktivt engageret i afkom. Barnens appetit er "alvorlig". Fødevarer kræver meget og ofte. På en dag dræber to forældre mere end tyve små gnavere, mens de opdrætter afkom. På denne velsignede tid bringer de uvurderlige fordele til landmænd og gartnere. Og de siger den "tomme" fugl. Forkert, fordi dens bidrag til bevarelsen af ​​høsten er fantastisk! Den unge kestrel ændrer langsomt farven på fjerkræ til en voksen. På dette tidspunkt er kyllingerne allerede interesseret i det omkringliggende liv og kræver endnu mere mad.

Efter 45-50 dage er den unge falke klar til den første flyvning. På dette tidspunkt kan du se "gymnastik øvelser" på kanten af ​​reden. Snart vil kestrel chicks være på vingen og vil gå med deres forældre til vinterområderne i slutningen af ​​september - begyndelsen af ​​oktober.

Nummeret og fjenderne

I de senere år har den fælles kestrel været udsat for storskala banding. På grund af dette fandt ornitologerne ud af, at en fugl kan være nomadisk, markant vandrende eller stillesiddende. Kestrelens opførsel påvirkes kun af fødevareforsyningen i sine levesteder. Den vigtigste migrationssti falcon løber til Sydeuropa. Meget ofte blev de set i Spanien, Polen, Belgien, Tyskland og endda i Nordafrika.

Denne fugl har ingen fjender, godt, medmindre det er en mand. I 70'erne i det sidste århundrede var det muligt at overgive hendes poter til en god belønning. Antallet af almindelig kestrel er faldet kraftigt. Årsagen til dette - en stor tillid fra fugle til mennesker. Siden begyndelsen af ​​2000 er antallet af kestrel holdt på samme niveau.

Beskrivelse af kestrel

Kestrel - det fælles navn på 14 arter af slægten Falco (falconer), der bor i Eurasien, Amerika og Afrika. I post-sovjetiske rum blev to arter afgjort - de fælles og steppe kestrels.

Ifølge en version kommer det slaviske navn "kestrel" fra adjektivet "tomt" på grund af fuglens uegnethed til falkejagt. Faktisk er fugle involveret i falkejagt (ofte i USA), så versionen kan betragtes som falsk. Tættere på sandheden, det ukrainske kælenavn (og dets fortolkning) "borivinter": Når du svinger, bliver fuglen altid vendt mod hovedvinden.

udseende

Dette er en lille smuk falke med et stolt plantet hoved og harmoniske former, brede vinger og en lang afrundet hale (på grund af forkortede eksterne styrfjeder). Kestrel har store runde øjne, et pænt hooked næb og mørke gule poter med sorte klør. Kropsstørrelse, farve og vingespind varierer i forskellige arter / underarter, men generelt vokser kestrel ikke mere end 30-38 cm med en vægt på 0,2 kg og en vingespind på op til 0,76 m. Ved voksne individer vingens ender spidsen af ​​halen. Den mindste kestrel er Seychellerne.

Længden af ​​kroppen er ikke større end 20 cm, og vingespidsen er 40-45 cm. Den samlede fjerdedel er brun, ash, brun eller rødlig. Mørke pletter ses på de øverste fjer. En af de mest slående er den amerikanske (passerine) kestrel, hanenes overraskelse med kontraster. I deres fjerdedel er rød-rød, lysegrå, hvid og sort kombineret (kvinder er malet mere beskedent).

Det er vigtigt! Unge fugle har kortere og afrundede (sammenlignet med voksne) vinger, og faderns farve ligner kvinder. Desuden har juveniler lyseblå / lysegrønne ceres og slagtilfælde omkring øjnene: I ældre fugle er de som regel gule.

Kestrellerne (steppe og fælles), der er bekendt med Rusland, ligner hinanden meget, bortset fra at den første er lidt ringere end den anden i størrelse og har en længere kileformet hale. Og tærskens vinger er en smule smalere.

Karakter og livsstil

Kestrel flyver hver dag rundt om sine jagtområder, der hurtigt smækker sine brede vinger. Med en gunstig luftstrøm (og endda at spise byttedyr) skifter kestrel til planlægning. Disse falkefugle er i stand til at flyve i stille luft, for eksempel i et lukket rum, og når de svinger i himlen vender de til ansigt mod den modstridende brise. Kestrel øje bemærker ultraviolet og urin mærker (klart vist i sit lys), som efterlades af små gnavere.

Jo mere intense gløden, jo tættere byttet: Når vi ser det, svømmer fuglen ned og griser klørne ind i den, og sænker allerede nær jorden. Næsten alle kestrels kan svæve i en usædvanligt spektakulær rysten flyvning (denne evne skelner dem fra de fleste andre små falke).

I dette tilfælde vender fuglen halen med en blæser og sænker den lidt ned, ofte og hurtigt klapper sine vinger. Vinger, der bevæger et stort volumen luft arbejde i et bredt vandret plan for at sikre hængen (i en højde på 10-20 m), som er nødvendigt for at kigge ud for ofret.

Dette er interessant! Kestrel vision er skarpere end mennesker syn, 2,6 gange. En mand med en sådan årvågenhed kunne fra top til bund læse Sivtsevs bord og have flyttet 90 meter væk. Mænd udsender mindst 9 forskellige lydsignaler, og hunner - allerede 11. Lyde varierer i frekvens, tonehøjde og lydstyrke afhængigt af den anledning, der forårsagede kestrel at skrige.

Bandingen bidrog til at fastslå, at tøndepestet (afhængigt af rækken) kan være stillesiddende, nomadisk eller udtrykt som en trækfugl. Artens vandrende adfærd bestemmes af fødevareforsyningens overflod eller mangel. Migrerende kestreller flyver lavt, normalt ikke stigende over 40-100 m og ikke afbryder flyet selv i dårligt vejr. Kestrels kan flyve over Alperne, hvilket skyldes deres lave afhængighed af de stigende luftstrømme. Om nødvendigt flyver pakkerne over gletschere og toppe, men oftere plotter de en rute langs passagerne.

Seksuel dimorfisme

Kvindelige kestreller er større og tyngre end mænd i gennemsnit med 20 g. Desuden er kvindelige individer tilbøjelige til at tage vægt i ynglesæsonen: på nuværende tidspunkt kan kvindens vægt overstige 100 g. Jo større kvinden er, jo flere er dens kobling og sundere afkom. Hos mænd i løbet af året ændres vægten næsten ikke.

Det er vigtigt! Seksuel dimorphism spores i farven på fjerkræet, især dækker fuglens hoved. Kvinden er farvet ensartet, mens hanens hoved er farvet anderledes end krop og vinger. Således er hovedet altid i lyskornet lystgråt, og i kvinden er det brunfarvet som hele kroppen.

Også mænds øvre fjerkræ er sædvanligvis mere farverige end på kvinder, hvilket viser øget spotting på den nedre (mørkere end mænd) del af kroppen.

Fælles Kestrel Group

  • Falco punctatus - den mauritiske kestrel,
  • Falco Newtoni - Madagaskar kestrel,
  • Falco moluccensis - Moluccan Kestrel, fælles i Indonesien,
  • Falco tinnunculus - den fælles kestrel beboer Europa, Asien og Afrika,
  • Falco araea - Seychellerne kestrel,
  • Falco kenchroider - gråskæget eller australsk kestrel, fundet i Australien / New Guinea,
  • Falco tinnunculus rupicolus - en underart af den fælles tønde, isoleret i en separat art Falco rupicolus, bor i Sydafrika,
  • Falco duboisi genforening kestrel - en uddødt art, der levede på omkring. Reunion i Det Indiske Ocean.

Gruppen af ​​afrikanske grå kestrels

  • Falco Dickinsoni - Dickinson's Kestrel, også kendt som den svarte rygte falk, er almindelig i Østafrika så vidt som Sydafrika,
  • Falco zoniventris - Madagaskar stribet kestrel, endemisk til Madagaskar,
  • Falco ardosiaceus er en grå kestrel, der findes fra Central til Sydafrika.

Den fjerde gruppe er den eneste art Falco Sparverius, der befinder sig i Nord- og Sydamerika - den amerikanske eller Sparrowkestrel.

Habitat, levesteder

Kestrels er spredt over hele kloden og findes i Europa, Asien, Amerika, Afrika og Australien. Fugle kan nemt tilpasse sig forskellige landskaber, hovedsagelig fladt, og undgår både overdrevent tætte tykninger og træløse stepper. Пустельга селится на открытой местности с низкой растительностью, где в изобилии водится мелкая дичь (объект птичьей охоты). Если кормовая база богатая, птицы быстро приспосабливаются к различным высотам. При отсутствии деревьев пустельга гнездится на опорах линий электропередач и даже на голой земле.

Dette er interessant! I Centraleuropa opdager fugle ikke kun skov / kanter, men også dyrkede landskaber. Kestrel er ikke bange for at være tæt på mennesker og findes i stigende grad i byen, bosætte sig i boligområder eller i ruiner.

Steppe kestrel bor i steppes og semi-ørkener, hvor det redener i bulkhøje, ruiner af sten og ødelagte stenkoblinger. I den europæiske del af Rusland udvælges det for hegnende kløfter, bjælker (med jordskredsklipper) og floddale, på bredden af ​​hvilke der er udkaster af moderklipper. I bjergene i det sydlige Sibirien og i de sydlige Uraler flyver fugle til floddale, bjælkede sider, åsskråninger, stenrige udkanter af de resterende bjerge, skråninger på plateaulignende højder og højderygge på bakker.

Kestrel Diet

Kestrelen, ligesom mange fjedrede rovdyr, klæber sine klør på offeret og afslutter med et næb på bagsiden af ​​hovedet.. Jagt er udført fra prisada (søjler, træer, palisokov) eller fra flyve. Jagt fra prisady forekommer ofte og er mere vellykket i koldt vejr, i en rystende flyvning - i den varme årstid (21% af vellykkede angreb mod 16% om vinteren).

Derudover praktiseres dykning fra en højde i særlige tilfælde: for eksempel til et pludseligt angreb på en stor gruppe småfugle, der besætter landbrugsjord. Sammensætningen af ​​kestrelens daglige kost bestemmes af levevilkårene afhængigt af klima og terræn.

Dyr, som kestrel hunts:

  • små gnavere, især voles,
  • små sangfugle, herunder husmus,
  • kyllinger af vilde grå duer,
  • vand rotter,
  • firben og regnorme,
  • insekter (biller og græshopper).

Dette er interessant! For at kompensere for energiforbruget skal kestrels spise fjerkræ svarende til 25% af deres masse hver dag. Ved obduktion blev der fundet et gennemsnit på et par halvfordøjne mus i de døde fugles mave.

Insekter og hvirvelløse dyr spises af grupper, der endnu ikke ved, hvordan man producerer større dyr, såvel som voksne kestreller med et underskud af små pattedyr.

Reproduktion og afkom

I Centraleuropa observeres kedrels, med intermitterende fletning af vinger, halvt om akse og glidende ned, fra marts til april. Mandens flyvning, ledsaget af et kaldt råb, har to målsætninger - at tiltrække en kvindelig og stikke ud af grænserne for plottet.

Oftere inviterer kvinden til at mate, som lander tættere på hanen og gør et græd, der ligner lyden af ​​en sulten kylling. Efter samleje flyver partneren til redenen og indkalder sin ven med en rystende råbe. Fortsæt med at poke, hanen sidder på redenen, klipper og uddyber den med klør, og når en kvindelig kommer frem, begynder den at springe ophidset op og ned. For at kvinden skal sidde på det valgte nest, blander hanen hende med en forudindtaget behandling.

Dette er interessant! En tøndehest uden for træet ligner et lavt fossa eller et ryddet område, hvor fra 3 til 7 skarpe æg ligger (normalt 4-6). Hunnerne sidder tæt på koblinger og efterlader dem kun i fare: På dette tidspunkt cirkler de over nestet og udsender en karakteristisk alarmerende knitring.

Steppe kestrel foretrækker at bygge rede i nicher, revner af lerklipper og klipper, mellem sten eller på bakkede skråninger. Kestrels reder findes i ruinerne af stenbygninger (blandt steppe) og i hulrummet af betonbjælkerne, der dækker sommerlejrerne af kvæg. Spanske befolkninger udstyre ofte rede i boligområder, klatrer ind i nicher under taget. Steppe kestrel danner kolonier (fra 2 til 100 par), med et interval mellem rede på 1-100 m. Afstanden mellem forskellige kolonier er fra 1 til 20 km.

Naturlige fjender

Bringer kyllingerne i skoven, kestrel (som resten af ​​falkerne) ikke generer sig selv med at bygge en rede, besætter dem, der er tilbage af magpies, krager og røg. Denne trio af fugle betragtes som naturlige fjender af kestrel, og ikke voksne personer, men koblinger og voksende kyllinger.

Også kestrel rede ruiner martens og folk. Sidste for inaktiv nysgerrighed. For tredive år siden faldt kestrellerne på jagternes forside, men nu sker det sjældent. Men i Malta blev kestrel fuldstændig ødelagt ved at skyde.

Befolkning og arter status

I 2000 optrådte kestrel i "Globalt truede fugle i verden" for det meste på grund af 2 arter, hvis eksistens er truet. Disse arter (Seychellerne og Mauritian Kestrels) er også opført på IUCNs røde liste.

Mauritius Kestrel, med i alt 400 individer (fra 2012), betragtes som en endemisk af øen Mauritius og anerkendes som truede arter på grund af en negativ demografisk tendens. Seychellernes kestrel er også klassificeret som truede arter. Befolkningen på 800 fugle tager ikke hensyn til migreringer og bor udelukkende i Seychellernes øhav.

IUCN Red Book estimerer verdens befolkning i steppe kestrel på 61-76,1 tusind individer (30,5-38 tusind par) og tildeler status som "mindst sårbarhed".

Dette er interessant! I modsætning til det alvorlige fald, der blev registreret i anden halvdel af sidste århundrede, har arten fundet stabilitet og endog stigninger i nogle dele af sit sortiment. I den røde bog i Rusland er steppe-kestrel dog udpeget som truede arter.

De mest talrige arter er den fælles kestrel, hvis europæiske befolkning (ifølge IUCN) varierer fra 819 tusind til 1,21 millioner fugle (409-603 tusind par). Da den europæiske befolkning tegner sig for ca. 19% af verdens samlede, nærmer befolkningen i hele befolkningen 4,31-6,37 millioner voksne fugle.

I Vestafrika forårsagede menneskeskabte faktorer, der førte til nedbrydning af habitat, at kestrel forsvandt:

  • masse græsning,
  • træhøstning
  • omfattende brande
  • anvendelse af pesticider.

Tabet af husdyr i Europa er også forbundet med intensivering af landbruget og især med anvendelse af organisk chlor og andre pesticider. I mellemtiden er kestrel tilhørende de mest nyttige fugle: I markerne udrydder det aktivt græshopper, markmus og hamstere.

Se videoen: 2018-06-27 Oberreinach Röbi Disler mit Glasflügel 604 Kestrel (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org