Fugle

Teal and

Pin
Send
Share
Send
Send


Den knitrende krølle tilhører en af ​​de mindste arter af ænder. Denne fugle undgår normalt folk, så undersøgelsen af ​​sine vaner og livsstil under naturlige forhold er ikke let for forskere. Ikke desto mindre var det muligt at indsamle nogle data.

Mens man observerede den knirkende teal, var det muligt at etablere sit yndlingssted, hvad det spiser, hvordan det bygger reden og opdrager afkom. Hvis du vil vide mere om denne mystiske pernaty skabelse, som du sandsynligvis aldrig vil støde på i det virkelige liv, læs denne artikel til enden.

udseende

En gennemsnitsblomst vejer kun 300-400 g, og kropslængden overskrider normalt ikke 40 cm. Hvis du ved et uheld ser en fugl, der flyver i afstanden hurtigt og med god manøvredygtighed, en lille størrelse og brun farve - det kan godt være en krølspræk. Kvinden har samme farve hele året: hendes fjer skaber brune og beige ripples. I begge køn af krusekrækker er næb og ben grå.

Hovedet og halsen på hannen er dækket med brune fjer, maven og undersiden er hvide med mørke pletter, og toppen af ​​kroppen er gråbrun. Interessant nok er fjerene over øjnene på hannen malet hvid, i form af en halvmåne. På vingerne med et feje er gråblå spejle med en hvid kant tydeligt synlige. Unge blågrøn-torsk er næsten ikke skelnelig fra kvinder.

levested

Teal-crackler findes i lande i Europa og Asien, som ligger i tempererede breddegrader. Men de overvintrer, samler i store flokke i Indien, Australien, Indokina, den sydlige del af det afrikanske kontinent og i Middelhavslandene.

En teeter kan lide at bosætte sig i nærheden af ​​vandet. Det bedste sted for ham er en lille åben dam omgivet af tæt vegetation, hvor der er en eng. Nogle gange kan fuglen lave et rede og væk fra floden, men det vil helt sikkert ikke vælge bjerg- eller skovområder.

Ernæring og vaner

Ernæringsgrundlaget for krusekniven er fødevarer af animalsk oprindelse. Disse er normalt muslinger, orme, krebsdyr, fisk fry og ro, leeches, insekter og deres larver. Kræk kan supplere din kost med ris, sorrel, sedge og forskellige frø. Han skal gøre dette, når moltperioden kommer, og han kan ikke flyve.

Teal kommer fra varme områder til nestestedet (billedet af flyvningen er præsenteret i slutningen af ​​artiklen) senere end andre slægtninge, og flyver til vintering før nogen anden. Hans fly er normalt stille og manøvrerbart. Den kvindelige kyllingeblomst er normalt tavs og kolliderer kun lejlighedsvis. Men hanen berettiger fuldt ud hans navn - han offentliggør ofte en uigennemsigtig crack. Nogle sammenligner lyden af ​​den knitrende krølle med lydene, der høres, når du løber fingrene langs plastkammens tænder.

Parringstid

Ligesom næsten alle andre ænder når den knitrende krøllepulver seksuel modenhed i det første år af livet, men vender tilbage til nestepladsen kun i andet år. Afhængigt af habitatet flyver forskellige flokke af tusind til nestepladsen fra slutningen af ​​marts til maj. De opdeles straks i par og begynder deres ægteskabsspil.

Draken svømmer rundt om kvinden med bækkenet sænket ned i vandet, kastet skarpt hovedet, tilt det til siden eller ryster det. Det flæser fjer og kan vise vingespidsen lidt stigende over vandet. Alt dette ledsages af en typisk højt mand, der knækker et højt bang. Hunnen opfører sig også usædvanligt i denne periode: hun rykker hendes hoved, renser fjerene bagfra og blødt griner.

Nest arrangement og ruge

Normalt i høje tykkelser nær vandet krøller gør sin rede. Billedet nedenfor illustrerer en hyggelig reden skabt ved at pleje fjærede forældre fra tørt græs til forventede afkom. Det er muligt at skelne tæsk-torskens rede ved de hvide fjer med brune pletter, der er flettet rundt om sin omkreds.

Hvert år efterlader teal-crackleren, der skaber et par, sig selv et afkom, som i gennemsnit har 8-9 individer. Den maksimale placering af kvinden er 14 æg. På æg med en lys eller mørk brun farve sidder kun kvinden. Inkubationsprocessen tager i gennemsnit 22-23 dage. Drake på dette tidspunkt går til molt. Efter 35-40 dage kan chicks flyve.

Antal

På nuværende tidspunkt er den knitrende krølle ikke truet med udryddelse. Fra 1970'erne til 1990'erne blev der imidlertid observeret et kraftigt fald i populationen af ​​denne art i landene i det tidligere Sovjetunionen og Vesteuropa. Årsagerne til denne situation er opbygningen af ​​reservoirer og dæmninger samt dræning af vandlegemer, hvor kronblade kan lide at bosætte sig.

Der er blevet registreret mange tilfælde bag tærskelværket, da han efter at være blevet bange af, kastede han permanent koblingen. I andre tilfælde fryser kvinden og bliver fuldstændig usynlig, efterhånden som koblingen ofte knuses. Alt dette er grunden til, at der er meget få creepers på steder, hvor folk bor.

Fangst og jagt

I fangenskab indeholder teal-crackers meget sjældent. De er fodret med frø, majs, havre, hirse eller sammensatte feeds. De er termofile, så om vinteren skal fuglene være beskyttet mod kulde og udkast. I fangenskab bliver de hurtigt vant til folk. Indeholder disse fugle til dam dekoration og jagt.

Indenlandske taler bruges som afføringduer, når de jager vildtalkakere og blåsefløjter. Når de hørte deres slægtes stemme, bestemmer de at det sted, hvorfra det kommer fra, er sikkert og sternt. Efter at have set og hørt lignende dem til sig selv, bevæger de sig dristigt frem for at møde dem til glæde for jægere.

En knitrende krølle er en lille fugl, som du sjældent kan se live, da det undgår folk. Heldigvis truer stort set ingenting overlevelse af disse fugle. De er ikke af stor interesse for jægere, de er sjældent opdrættet i fangenskab, de er ikke ramt af skovrydning, og de venter på kolde vintre i varme lande.

Hvad er denne and

Ornitologer har ikke fuldt ud forstået systematikken i krigen. Af morfologiske karakteristika adskiller teal fra mallards i mindre størrelser, men anatomisk er disse ænder meget ens. Der er ingen overbevisende grunde til at skelne andebabyer i en særskilt slægt, og zoologer indrømmer traditionelt teal til flodend, såvel som gåslignende ænder.

Er vigtigt. I de skandinaviske lande og i Det Forenede Kongerige fanges fløjtemarker i industriel skala under sæsonmigration. En sådan kærlighed til kronblad skyldes de lækre kvaliteter af kød, et stort udbytte af spiselige stykker af levende vægt af fuglen (op til 70%).

Omkring tyve typer teals er beskrevet:

  • blå,
  • grå,
  • brun,
  • brun
  • Rød,
  • kempbelsky,
  • Oakland,
  • Madagaskar og andre.
En krøllefløjte er den eneste, der får lov til at jage i Rusland.

Fire arter er almindelige i Rusland. To af dem - marmor og clotun tilhører sårbare arter og er opført i den Røde Bog. Teal-whistlers og tees-crackers er flere talrige, men jagt på territoriet i Den Russiske Føderation er kun tilladt for tals-whistlers.

Teal

Den krøllende fløj er den mindste af krigen. Vægten af ​​en godt fodret drake i efteråret er ikke mere end 450 g, og ænderne er endnu mindre. Kropslængden er kun 3,3-3,8 cm. Spændvidden af ​​drakes smalle vinger er op til 6,4 cm.

En blågrønfisk er i stand til at tage ud af vandet uden løb.

I talerne er der usædvanlige vinger, der spidser i enderne og giver dem mulighed for at svæve i luften uden løbende start fra vand og jord med et lodret stearinlys. Flyvningen er hurtig, fuld af sving, landingen er tavs. Vingeens struktur og lille størrelse gør det muligt at slå sig ned i de tætteste tykninger for at finde mad på bankerne oversvømmet af oversvømmelse.

Sommerfuglen af ​​mænd og kvinder er næsten den samme og ret beskeden, så du bør vide, hvordan man skelner anden fra draken. Baggrunden bag baggrunden - mørkebrun, underlivslys med mørke pletter. Det er nemt at skelne dem fra andre vilde ænder af det iriserende smaragd spejl på vingerne.

Grooming en kvindelig drake ændres i flere uger. Han "ændrer" i en lys brudekjole. Den lille krop bliver modig grå. Hovedet bliver rustet. På hovedet er der klart to grønne striber iriserende med blå og rød farvetone, der konvergerer på siderne i bagsiden af ​​hovedet. Strimlerne er smukt skitseret med en hvid kant, der går fra øjnene til næb. I parringssæsonen erklærer drakesne sig ringende, tinkling, strumming whistling "hrayuk".

Teether teal

Kruseknit (korostolek, blå-winget blågrønt) er lidt større end fløjten. Vægten af ​​en tæt, godt fodret krop kommer til et halvt kilo. Fuglene fik deres navn til vingerens knitrende fløjte, der blev udstedt i løbet af de gambling-parring duelfly af drakes den ene efter den anden, og den knirkende rykkende quacking "Crerr-Kerrrer", "Kneck."

Treskunkov fra fløjter let skelnes af en længere mørk grå næb med en gul-orange bund.

Teal ur (kappe) bor i Sibirien og Fjernøsten. En drake i parringssæsonen kan godt konkurrere med skønheden og effekten af ​​en whistler. På hovedet af en mand er en sort hat dekoreret på siderne med en gylden strimmel, der bliver til et smaragd spejl og er skitseret med hvide og sorte striber. Brystmættet lyserød farve. Kroppen på siderne er blå.

Teal karokun ser meget elegant ud.

Drakes er talkative. Under flyvning og på vandet råber de konstant højt "cloc-clo-clo". Brun-gråbrune hunner udmærker sig ved hvide markeringer i bunden af ​​deres næb og en dobbelt sort-hvid stripe langs øjenlinjen.

Det er vigtigt! Ofte ligger klosternes migrationsstier over rismarkerne, hvor fugle elsker at fodre. Beskytter høsten, bønderne sætter garn og forgifter fuglene med gift, på grund af hvilket antallet af teal-clotuner er konstant faldende.

Marmoreret Teal

Marmoreret Teal - truet visning. I Rusland, krækbundet nestet i Volga deltaet, på små søer i det kaspiske lavland. Det sidste møde med marmorblad blev optaget i 1984, racen dør ud, da ænken Gogol engang forsvandt.

Vejve fugle fra 400 til 600 g. I modsætning til deres stipendiater kan de dykke dybt og gerne sidde på træer. Fordøjlen er marmoreret, gråbrun med hvide pletter, næsten det samme hos mænd og kvinder.

Habitat og habitat

Whistlers og torskefolk lever stort set i hele Den Russiske Føderations territorium. Om vinteren flyver de mod syd og vest for Europa, Lilleasien og Middelhavet. For vinteren giver afløbene, der foretrækker de nordlige feriesteder, ænderne en migrering tættere mod syd.

Til vinterfugle vælger søer, oversvømmelser, floddeler, overgroede bugter. På nestesteder finder de sig på små reservoirer med ikke-flydende vand af en skov-steppe, tundra og skov-tundra strimmel. De kan lide sumpere dækket af sedge og rier.

Feed base

Indsamle madgrøn bogstaveligt "stå på hovedet". De fordyber deres hoveder i vandet og hæver halen højt over overfladen. Fodervejen er typisk for mange arter af vilde ænder - de "klikker" næb, passerer vand og slam gennem næb, dræner næringsstoffer eller samler mad fra jorden.

Tealer foder på alt, der kan findes i backwaters.

I kost af teals omfatter:

  • frø, rødder, bløde plantepartikler, der vokser langs kysterne og i vandet,
  • larver og voksne akvatiske insekter,
  • små muslinger,
  • orme,
  • små krebsdyr,
  • andemad,
  • kornkorn.

Parring spil

Ægteskabens rituals er komplekse og lange. For det første "drager" dragerne i nærheden af ​​den valgte. Viser spejle på vingerne, fløjter højt, flapping vinger. Kvinden reagerer på pleje med en stille kvælning. Mænd under parring spil tager ofte til luften og cirkler i lang tid over ænderne og bliver et godt mål.

Det er vigtigt! Teals - duck long-liver. Den maksimale registrerede fuglalder er 21 år.

Hjemmedalerne sørger for en afstand på ikke mere end 150 meter fra vandet. Men da kyllingerne kommer frem, falder vandet, og de skal rejse længe nok for at nå vandet. Af sikkerhedsgrunde er ænder tredobler rede i nærheden af ​​hinanden og danner små bosættelser.

For kvindelige redener vælger:

  • tætte fordybninger af sedge, manna, rush eller bregner,
  • windbreaks, masser af brushwood,
  • kystalder, pilbuske,
  • bakket,
  • tyk fyr, gran undergrowth.

Ducker dig i små jord i tør jord, læg bunden ud med hø, kvist og tørre blade. De bygger en fjerrulle og ned omkring hele omkredsen, hvoraf de laver et ekstra kuld i selve redenen.

Størrelsen af ​​rede i krus varierer lidt:

  • nestdiameter - 14-18 cm,
  • bakke diameter - 12-15 cm,
  • bakke dybde 8-10 cm,
  • sidens højde er 7-10 cm.

And, afhængigt af arten, ligger fra 8 til 15 æg. Æg af teals matte, glat, lille. Farven er hvid, lys oliven, fløde, oker. I fløjter er æg runde, og i krakkere er de aflange.

Hvor mange ænder sidder på æggene? På koblingen sidder kvinden alene i 21-24 dage. Drakes forlader veninder umiddelbart efter at have lagt det sidste æg, samles i "drenge" flokke og afgår til steder med sæsonbestemt smeltning. Kvinder ændrer fjederen, når kyllingerne står på vingen.

I det sydlige Rusland gennemborer ællerne skallen i maj-juni, i nord - i juli. Hatching kyllinger er dækket med fluff, på toppen af ​​kroppen er grønlig-brun, bund gullig-grå. Pukhovichki ret levedygtig. Umiddelbart efter fødslen er de energiske, de bevæger sig hurtigt på land og på vand, de er i stand til at forage sig selv, de dykker perfekt, men med alderen forsvinder denne færdighed.

I måneden begynder kyllingerne at stå på vingen og gøre kortflyvninger fra reservoiret til reservoiret. Efter afkommet bliver helt uafhængigt, møder tealerne, der erstatter fjederen, sammen i flokke og begynder at vandre til fodringsstederne før begyndelsen af ​​efterårsmigrationen i september-november.

Beskrivelse og variationer

River ender meget. Arter varierer i kropsstørrelse, fjerfarve, vaner. Kalveanden er den mindste i denne kategori. Fuglen er efterspurgt, fordi den findes overalt.

Forskellige underarter findes både i syd og fjernøsten. Undtagelsen er de kolde nordlige regioner. Ænene fik deres navn på grund af lyden der blev produceret under kommunikation - "chirk-teal". features:

  • kropslængde - ca. 35 cm hos kvinder, ca. 40 cm i drakes,
  • kropsvægt - 300-600 g,
  • Drake er større end and, har en lysere farve.

Advarsel! Farvningen af ​​fuglen er kun lysere i parringsperioden. Resten af ​​tiden ligner draken sin lysegrå kvinde. Kun farven på fjerspejlet på vingen forbliver uændret.

  1. Teal. Draken er kendetegnet ved en vandret blågrøn stribe nær øjnene. Resten af ​​hovedet er brun-rød. Antallet af voksne: 280-390 g (drake) og 200-360 g (hun).
  2. Garganey. Den har en tydelig hvid stribe på hovedet. Kvinder er lettere end fløjter.
  3. Baikal Teal. Større end de andre arter af blågrønne ænder. Massen af ​​en voksen person når 0,6 kg. På hovedet af den mandlige gyldne smaragd mønster. Det reden i Nordasien og Fjernøsten. Ganske en sjælden gæst i jagtområdet, så det er meget værdifuldt.
  4. Marmoreret Teal Også en ganske stor fugl (0,4-0,6 kg). I kvinde og drake om samme farve. Hvide og sorte fjer foldes for at ligne marmor. Underarterne er også kendt som snævert på grund af den karakteristiske form af næb. Det er endnu sjældnere end cloctun. Ved denne andes natur er det mest tillidsfulde og skræmmende.

Underarter Funktioner

Forskellige typer tealer er kendetegnet ved stemmer:

  • fløjtende fløjte,
  • knitrende revner,
  • kloktun offentliggør døve gurgling lyde,
  • marmor ænder stille "strejke skarpt".

Duck nesting fortsætter i flere uger i februar-marts. Nogle fuglearter viser interessante parringsspil. Desuden søger drakes nogle gange repræsentanter for andre vilde ænder.

Torskefisk er meget aktiv under avl, deres ægteskab ceremoni er støjende: fugle gør højt, snappy lyde. Ikke en ansøger tager sig af en and på en gang. Dragerne af denne underart er lokket af et lokke af hunner og ænderfyldte dyr. Whistlers har et langt ægteskab ritual. Den består af komplekse pa i luften og på jorden. Efter parring hvirvler draken langsomt hen over kvinden og bliver et let mål.

Alle fuglearter bygger deres rede i græs, røde senge eller buske i nærheden af ​​vandlegemer. Marmorte krølle somme tider sætter sig på et træ. Afkom tilpasser sig hurtigt og stiger til jagesæsens fløj. Undtagelsen er kloktuna ænder, der udvikler langsomt.

Andre egenskaber ved andens sort

Teals er i stand til at flyve hurtigt, let at manøvrere i himlen. Ved synet af vand og i faretiden falder de straks ned som en sten og dykker dybt. Vandfugle kan også tage af sted lodret. Hemmeligheden bag denne færdighed er i vingerens specielle form.

Advarsel! Whistlers - speed flyers. På grund af dette er de blevet et populært spil til sportsjagt. Smal-billed teals er de bedste dybdefindere.

Det føder på floden arter af plante og dyr mad (bløddyr, insekter). I slutningen af ​​sommeren bliver fuglen vild. К середине осени сбивается в большие стаи и улетает в тёплые края. Представители этой разновидности покидают родные места позднее других утиных собратьев, и возвращаются часто позже других.

Мясо уток чирков, по мнению охотников, вкуснее, нежели у кряковой разновидности. Det omfattende udvalg af liv og det store antal whistlers og jigglers gjorde fugle til et populært spil for forskellige typer jagt. Mest sandsynligt at finde denne and i nærheden af ​​rolige overgroede damme og søer med stillestående vand.

funktion

Vægten, hvorpå kronen fløjter vinder, er fem hundrede gram. Anden har smalle vinger, der er skarpe i slutningen. Denne naturlige egenskab gav fuglen mulighed for at stige kraftigt opad. Vinger hjælper hendes land i ethvert terræn. Distinguished af uhøjtideligt indhold lever ænder i alle regioner i vores land. Sandt undgå særligt kolde klimazoner. De ligger i nærheden af ​​søer og myrer, hvor de kan finde mad til sig selv uden for meget besvær.

Udseendet af duck-fløjten skelner dem fra andre med en kort krop, skarpe vinger og en lille hals. Farven på den mandlige ande omfatter grøn, gul og grå. På hovedet er domineret af brun med en grøn stribe, der passerer midt i den brune plet.

Der er også en grøn stribe på vingerne. Når fjerkræet ændres, er mændene overvejende grå. Hanen fløjte har en sort næb og skinnende fjer.

Andens reproduktive alder kommer på et år gammel, men de begynder at reproducere senere. Med slutningen af ​​frost fortsætter ænder til parringsspilene.

Mand fløjte har en lys farve.

De fik et særligt navn takket være stemmen. Hanen i perioden med parring spil gør en fløjtende stemme. Hanen fløjter sænker hovedet i søen, vipper hovedet med sin stemme, lokker hunnerne. Stemmen bruges udelukkende af fuglen under forældelsesperioden. En stemme er en mands måde at tiltrække en kvinde med, som de vil skabe afkom.

Karakteristiske træk ved arten:

  • indehavere af særlige stemmer sætter sig i små grupper,
  • Rederne er krøllet nær reservoirer,
  • De trækker bunden til reden og spredes ud med græs, blade eller grene,
  • en fugl spredes sine fjer omkring redenen,
  • til lægge laver op til ti æg
  • varigheden af ​​inkubation varer i tyve tre dage,
  • fra fødsel ænder er hårdføre,
  • en måned senere begynder ænderne at flyve.

Blåfløjte kan ikke klare damme

Bopæl

Personer bor hovedsagelig i de nordlige regioner, men koncentrerer også i syd. Steder med overdreven subzero temperaturer duck foretrækker at undgå. Terrænet af tundra og stepper i kombination med skovzoner er ideelle til at imødekomme whistler populationen.

Når behovet for fremplantning kommer, kommer ænder sig tæt på reservoirer med stillestående vand. Sådanne vandområder giver ænder mulighed for at fodre sig selv.

I den kolde årstid spiser ænder vegetabilsk mad, i den varme årstid foretrækker de en dyrehold. Foder til ænder er orme og insekter.

Dette er en vild art af ænder, der tilhører slægten eller mallard. De er hårde og ikke krævende. Udholdenhed visning på et højt niveau. Repræsentanter for arten har krævende udseende data og en bestemt stemme.

Whistle raser afkom på stående vand

Fugle til overvintring flyver til de sydlige regioner, vælger en sump og vandområde. Efter at have startet opdræt, sætter fuglene sig på et sted, indtil deres afkom bliver uafhængige. Nyfødte kræver ikke særlig pleje og opmærksomhed fra deres forældre. Efter en kort tid får børnene flyvefærdigheden. Forældre tager lidt af deres børn, indtil sidstnævnte bliver selvsikker under flyvningen og uafhængig i deres kost.

Smukke og interessante repræsentanter for arten tiltrækker deres miniature og fjerdragt.

Hvad der spiser

Tealer foder på både plante- og dyrefoder. Sammensætningen af ​​vegetabilsk foder omfatter grønne dele af planter og deres frø, især vandplanter og dyr - vandlevende hvirvelløse dyr. De fleste af fødevarerne findes i vandet. Teals dykke deres næb i vand og dræne mad fra vand. På jorden flytter disse ænder uhyggeligt på deres korte ben, waddling og tæver græsset på jagt efter mad. Små tealier, der bor på reservoirer fjernt fra bosættelser, går på jagt efter mad i løbet af dagen. Fugle svømmer i vandet, samler deres spiselige dele af planter og insekter med deres næb. Om sommeren fodres korn på dyrefoder - dragonfly larver, caddisflies og vandmålere.

Opholdssteder

Blåfløjten ligger langs bredden af ​​reservoirer placeret i skoven eller skov-steppe bæltet. Denne vandfugle foretrækker svampede vandlegemer, nogle gange redder langs bredden af ​​langsomme floder. Blåfløjten producerer det meste af mad i vandet. Blod reden er normalt arrangeret blandt tæt kystnære vegetation. Om vinteren går de sammen i store flokke med andre vandfugle og holder på floder, store søer, i flodernes og havkystens mund.

REPRODUKTION

I begyndelsen af ​​høstperioden er draken klædt i en imponerende parringskjole. Hovedet, halsen og den øvre hals bliver brun. Hovedets sider er farvet blågrøn med en kobberrød farvetone. En drakes ryg og vinger er grå med sorte tværgående vandløb. Hans underkrop er lettere. På vinger lyse grønne spejle fordeles nøjagtigt.

Tvinge kronblade fløjter som marshmallows. Drakes i nestperioden er aggressivt afsat til deres rivaler. Men i modsætning til andre ænder beskytter ikke hanen sin plot. Par er dannet om vinteren. Mand og kvinde flyver sammen på jagt efter en redeplads. Resten skal være godt dækket blandt græsbuske eller kystbuske. Med hendes bryst synes kvinden at være "skruet" i jorden og arrangerer et hul, hvor æggene lægges. Bakken er foret med blade af græs. I fuld ligning kan det være fra 8 til 11 æg. Kun kvinde inkuberer æg.

I de sydlige områder vises kyllingerne i slutningen af ​​maj - begyndelsen af ​​juni og i den nordlige - i juli. Efter de kyllinger, der kom ud af æggene, bringer ænder dem til vandet. Pukhovichki fra den første dag i livet svømmer godt og dykker.

INTERESSERENDE FAKTA, INFORMATION.

  • Males of teal molt i juni eller i juli, kvinder - i august eller september. Uden for høstperioden er draken næsten den samme som ænken, men i parringsperioden ser den ud af ænken med al sin herlighed.
  • Småbladene flyver meget hurtigt, hvilket tiltrækker jægers særlige opmærksomhed. De er jaget til sportsinteresse. I Spanien, Italien og andre europæiske lande dræbes halvdelen af ​​fløjtebenspopulationen om året af jægere.
  • Selv et par blågrønne mænd går ofte sammen med bachelorgrupper. Under frieri vender de ofte tilbage til tokovische.
  • Den kvindelige, der skal søge mad, dækker æggene i reden med et mørkt mørkt tæppe.

KARAKTERISTISKE FUNKTIONER AF KRISTISK WAFER. BESKRIVELSE

flyvning: Blåfløjten adskiller sig fra andre arter ved sine smalle og skarpe vinger. Denne funktion giver fuglen den hurtigste flyvning. Blåfløjten flyver næsten lydløst, med hyppige kropssvingninger. Denne ænder kan tage ud af vand og lande næsten lodret opad.

murværk: 8-11 gule eller hvide æg. Kvinden bakker nestbakken med blade og græs. I slutningen af ​​ruge kommer der en knude af mørk ned i den.

Drake: mandlige fjerdragt er meget lyst. Hovedet, halsen og den øvre del af nakken er rødbrune foran, siderne af hovedet er blågrønne med en kobberrød farvetone. Bryst lyserør med brune pletter. Bagsiden og siderne er grå med sorte tværgående vandløb. På fløjen er et tofarvet spejl.

ænder: ligesom hunner af andre ænder, er farvet ret beskedent. Udklædet tjener som en fremragende forklædning.


- Nesting
- Vinter

Hvor den bor

Det nestende område af flåderflåden er ret stort - det meste af Centralasien, Mongoliet, Manchurien og Japan, det når det sydlige Vesteuropa.

BESKYTTELSE OG PRESERVATION

I dag er kronblade temmelig mange, dog små reservoirer, hvor deres rede forsvinder. For at undgå en reduktion i antallet af disse fugle, skal du også begrænse jagten på dem.

Blåfløjte. Fugle af Brateevograd. Video (00:00:45)

I løbet af de sidste ti år blev denne lille født på Gorodnya-floden i et parkområde i området omkring den gamle Neti-flod. Den største dødsårsag for koblinger eller små ænder i Moskva er de grå krager, som i april-maj især udforsker skovreservoirernes bredder. Men i dette område, fra Borisovdammen til garagerne, er der mange mennesker, der skræmmer kragerne med deres mange forestillinger.
Tealer hoper hele året rundt på begge bredder af Moskva-floden fra begyndelsen af ​​Maryinsky Park til tur til samtalen. Om vinteren flyver de til boligområderne Maryino og Brateevo, hvor de søger fodring.

Kontinentalfugle Fløjtefløjte. Video (00:01:39)

vandfugle fra and-familien. Den mindste af floden ænder, det betragtes som almindelig og en af ​​de talrige inden for rammerne af dens levested. Det ligger i det nordlige og tempererede klima i Eurasien, herunder næsten hele Ruslands territorium (med undtagelse af de ekstreme nordlige regioner i Sibirien). I nogle publikationer betragtes den grønne vingård, der lever i Nordamerika, som en underart af kronblade, men den endelige konsensus om adskillelse af disse to arter er endnu ikke nået. Næsten overalt vandrer vandrende fugle mod vest og syd for hegnområdet: i Vest- og Sydeuropa, Afrika, Syd- og Sydøstasien. Det føder på dyr og planteføde. Racer i adskilte par, resten af ​​tiden fører pack liv. Genstand for kommerciel jagt.

Se videoen: WHY Color Grade TEAL And ORANGE?!?! (Kan 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org