Dyr

Badgers: hvor de bor og hvad de spiser i naturen

Pin
Send
Share
Send
Send


Et af de mest almindelige dyr i vores land er den europæiske badger. Dette lille dyr fører en meget interessant måde at leve på, ret uhøjtidelig og altærende. Det er helt sikkert og ikke aggressivt, men i de senere år er befolkningen blevet stærkt reduceret. Dette skyldes ødelæggelsen af ​​dugge på grund af pels eller sundt fedt. Disse dyr skal studere, beskytte og træffe foranstaltninger for at øge deres antal. Det europæiske badger giver trods alt uvurderlige fordele for skovbiokenosen og hjælper med ødelæggelsen af ​​skadedyr af landbrugsplanter.

Udseende af et badger

Det er det største dyr i Cunha familien. Længden af ​​hans krop når en meter, og formen er meget karakteristisk. Dette dyr er massivt og squat. Sådan ser det ud som et badger (billede nedenfor).

Hans skarpe, langstrakte næse passerer ind i en kort hals, og hans krop udvider sig gradvist til ryggen. Hovedet er kileformet, med en spids forlænget næse og små runde ører. Badgerens poter er korte og massive, med en ren plantaroverflade. De ender med skarpe og meget stærke klør, der er perfekt tilpasset til at grave huller, foruden i stand til alvorligt og smertefuldt at skade den, der vil vrede bølgen. Men generelt er dette dyr slet ikke aggressivt, bevæger sig langsomt, nogle gange uregelmæssigt. Farven på det europæiske badger er meget karakteristisk: hovedet er let, to sorte striber begynder næsten fra næsen og passerer gennem øjnene på nakken, gradvist gå tabt på ryggen, mørk, næsten sort i det er også poter, mave og bryst. Badger pels er lysegrå, hård og lang, men med en blød undercoat. Halen af ​​dyret er kort og ret fluffy.

Hvor møder

Europæisk badger er ganske undemanding til levestedet. Det kan findes overalt i Europa. Især de elsker løvfældende og blandede skove, stepper og eventuelle oversvømmede steder, hvor man kan lave huller. Det eneste, som badger ikke tolererer, er koldt, så de ikke bosætter sig i frostegrundene om vinteren.

Disse dyr findes heller ikke i ørkener og tørre, vandløse stepper. Det er vigtigt for dem at have vand, foruden at kunne hemmeligholde det. Men det europæiske badger undgår ikke nærheden af ​​menneskelig beboelse - hvis det kun var muligt at arrangere et hul i et uklart sted. Disse dyr kan lide at bosætte sig på skråninger og kløfter på de høje bredder af floder og søer. De foretrækker steder, hvor skovtykker alternerer med enger og øer. Hvis der er meget mad rundt, kan badgers arrangere burrows ved siden af ​​hinanden. Dette dyr er sjældent fjernet fra hjemmet med mere end 500 meter.

Hvad en badger spiser

Dette dyr er ikke en rovdyr. Generelt er en dræbte omnivorøs, men meget ofte vælger den en slags mad og bruger den kun. Det afhænger hovedsageligt af dyrets bopæl. Så hvad et badger spiser:

  • Ofte består basisen af ​​sin kost af insekter, for det meste store biller, men nogle gange springer dyret på hveps.
  • Elsker dræbneormormerne, larver, snegle, snegle og fisk.
  • Nogle gange fanger disse dyr vole mus, små fugle, firben eller frøer.
  • Men mest af alt duger elsker plantemad: stilke og blade, jordstængler, bær, acacia pods, egern, frugt, majs, havre og meget mere.

Selv i den mest sultne tid vil dette dyr aldrig spise carrion og restene af rovdyrs fest. Hvis han ikke har nok mad, går han simpelthen til et andet sted og arrangerer et nyt hul.

Badger livsstil

Dette er et meget interessant dyr. Han har en fantastisk opførsel, ofte meget forskellig fra vaner hos andre dyr.

  1. Badger fører et semi-underjordisk liv. Det forlader hullet kun i mørket, og om vinteren dvale ofte i flere måneder. Derfor er det næsten umuligt for en almindelig person at finde ud af, hvor en badger bor. Det er også meget svært at lave et billede af ham, fordi han kan lide at gå ud på mørke måneløse nætter, men selv da flytter han ikke langt væk fra hullet.
  2. Når du bevæger dig, skaber dræblet for meget støj: det snorrer, højst rustler bladene og vælger på jorden.
  3. Dette dyr bevæger sig temmelig langsomt og hårdt. Når han går, sænker han hovedet. Han kører sjældent, bevæger sig for det meste i trin eller hopper.
  4. Den europæiske badger er et meget rent dyr. I nærheden af ​​hans hjem finder du ikke mad og andet snavs. Han graver endda specielle "latriner" i et afsides sted nær hullet. Og kuldet i sin rede ændrer sig to gange om året.
  5. Synet af disse dyr er meget svagt: de bemærker kun bevægelige genstande. Deres hørelse er ikke skarpere end den for en person. Badgeren er orienteret kun ved hjælp af lugtesansen, som han har udviklet sig ganske godt.
  6. Stemmen af ​​dette dyr ligner en grunt, det kan også grumle og i stærk skræmning.
  7. Et dyrs liv er omkring 15 år.

Nora badger

Dette dyr bygger sin egen bolig selv. Derudover udvider den konstant og reparerer. Det nye hul har fra to til fem udgange. Om et par år kan antallet af dovne nå op på 40 eller mere.

Der er huller i hullet. Den underjordiske bolig af en badger ligger i en dybde på mindst en meter og er et komplekst system af gallerier, footings, dead ends, nødpassager og udvidelser. Ofte ligger de i flere niveauer og strækker sig til en dybde på mere end fem meter. Normalt er der et par nesting kamre, ofte badgers har dem under akvariet, der beskytter mod udslip af grundvand. Længden af ​​bevægelserne når til og med 80 meter. Hvis dyr ikke forstyrres af noget, og mad er tilstrækkeligt, så kan flere generationer leve i samme hul - det er arvet. Unge badgers er færdige med at opbygge hjemmet og tilføje nye bevægelser. Derfor kan den gamle "badger" besætte et område på mere end en hektar.

Forbindelser med andre dyr

Badgers er slet ikke aggressive dyr. De er så tolerante over for hinanden, at flere familier kan bo i samme bolig. Badgers har ingen naturlige fjender, kun mand er farlig for ham. Men ulve og bjørne kan jage unge dyr. Og voksne dyr er meget forsigtige og foretrækker at træde tilbage og gemme sig i et hul, selvom selv en stor rovdyr er svært at klare med sådan en rival.

Hvis du pisser ham af, skrækker han og bider højt, og kan også alvorligt skade gerningsmanden med klør. Nogle gange er andre dyr som vaskebjørn, fritter, martens eller ræve hooked i badgerens hul. Så længe de ikke gider ejeren, tolererer han dem, kun hegn. Men badgeren er et meget rent dyr, så det kører ganske ofte røverne ud af hjemmet.

Hvad gør han om vinteren

Dvaletilstanden af ​​en badger ligner en bjørn. De sover ikke om vinteren, hvor der ikke er frost. Men oftere spiser skovle om efteråret fedt, vokser næsten i vægt næsten to gange og reparerer hullet og forbereder det til dvaletilstand. De opvarmer redenen, trækker mos og tørre blade der. Badgeren smider det gamle kuld ud, da det er meget rent. Disse dyr lagrer også mad, og sætter det i særlige pantries i et hul. Planternes rødder og korn er meget nyttige badger, når vi i foråret vågner op sulten. De ophører med at dukke op på overfladen efter frost og snefald og komme ud om foråret med snemeltens begyndelse. Alle dyr fra hulet før dvaletilstand klæder dette dyr med jord og tørre blade.

Badgeravl

Disse dyr skaber et par i flere år, ofte selv for livet. Gon passerer dem om foråret eller sommeren. Kvindens graviditet varer fra 9 til 12 måneder, og i perioden fra december til april er der 2-3 fødsler født.

De er blinde og helt hjælpeløse i den første måned. Først efter tre måneders alder begynder de unge at komme ud af hullet og modtage anden mad end modermælk. Nogle af de unge badger forlader familien om efteråret, parrer og graver deres hul, men nogle forbliver og dvale med deres forældre.

Badger har en meget interessant livsstil. Dette dyr bevarer stadig sin befolkning, og det antages, at dets befolkning ikke er i fare. Men mange af dem er ødelagt på grund af badger pelsen, som bruges til at gøre pensler og hatte. Også værdifuldt er dets helbredende fedt, som hærder tuberkulose og forskellige hudsygdomme. Dyr dør også på grund af menneskelige aktiviteter, ødelæggelse af huller og udseendet af et stort antal veje.

levesteder

Badger er et dyr, der er bredt udbredt i hele Europa. Talrige dyrepopulationer observeres i Rusland. I hjemlige rum findes dyret næsten overalt uden for Uralbjergene, ud over det fjerne nord og områder med tørt terræn. Badgers lever også i Korea og Kina, på nogle øer i Japan.

Dyret foretrækker at bosætte sig i tætte blandeskove. Badger ses sjældent i steppe-regionerne. Dyr lever hovedsagelig på steder, hvor der er en overflod af buske og høje græs, og jorden opvarmes aldrig af overfladevand.

Badger fodring i naturen

På trods af sin status som rovdyr er duglere dyrkelige dyr. Den daglige diæt af dyr kan undergå væsentlige ændringer, baseret på årstiden. Badgers er natlige jægere. I løbet af dagtimerne foretrækker disse dyr at forblive i sikre burrows, fordøje mad og få energi.

Om sommeren, på steder, hvor badger lever, masser af alle slags gnavere, frøer og firben. Disse skabninger danner dyrenes kost i den varme årstid. Blandt andet er duger ikke imod at spise regnorm, store insekter og deres larver, samt alle slags skaldyr, snegle. I sjældne tilfælde er deres bytte fugle, der er i problemer. Sommetider klatrer badgers på lave træer, hvor de engagerer sig i ødelæggelsen af ​​fugle reden. Også om sommeren bliver søde vegetabilske rødder, bær, nødder, svampe og vilde frugter mad til dyret.

Med ankomsten af ​​efteråret, duggerne regelmæssigt forays til landbrugsjord. Her er dyrene på udkig efter rester fra afgrøder, der absorberer korn af majs, bælgfrugter og andre dyrkede planter. Om vinteren, når der er mangel på mad, på jagt efter bytte, kan disse dyr rejse tiere kilometer og derefter vende tilbage til et varmt og hyggeligt hul.

Forholdet til en person

Badgers jages til kødproduktion meget sjældent. Trods alt har dyret en temmelig specifik, noget afstødende duft. Retter lavet af badger kød har ikke meget behagelig smag. Kommerciel værdi har også ingen dyrepels.

Af interesse for mennesker er udelukkende dræbentfedt, som finder bred anvendelse til behandling af sygdomme ved folkemetoder. Undersøgelsen af ​​de anvendelige egenskaber af dette stof var årsagen til tilrettelæggelsen af ​​bedrifter, hvor de er involveret i dyreavl. I dag er dyrkning af dugge til fedtudvinding en ret profitabel virksomhed. Dyr bliver let tømt. Men det er svært for dem at fortsætte med hunde, som de dårlige viser særlig fjendtlighed og aggression.

Hvad ser et badger ud?

Badgeren ser ud som et mellemstort dyr. Den fælles badger har en kropslængde på 60 til 90 cm og en masse på op til 24 kg, mens længden af ​​halen er 20-25 cm. Mændene er noget større end kvinder. Badger ser massiv ud på grund af kroppens særlige struktur. Badgerdyret har en aflang kropsform, der ligner en kile, der vender fremad.

Den europæiske badger har en smal langstrakt næse med runde skinnende øjne og en meget kort hals. Badgerdyret har korte stærke ben, på hvis fingre der er lange klør til at grave huller.

Badgeren ser fluff ud på grund af sit lange hår, hvilket er ret hårdt. Under den vigtigste pels af det europæiske badger er der en varm og tæt undercoat. Badgerulden er farvet grå eller brun, ofte med en sølvfarvet glans, og den nederste del af kroppen er næsten sort.

Badger ser ret usædvanligt ud. På sit hvide ansigt er der to brede, mørke striber, der strækker sig fra næse til små ører med hvide spidser. Om vinteren ser dræbningen lysere ud end om sommeren, når ulden bliver mørkere nuancer. I efteråret vinder dræberen 10 kg fedt, inden dvaletilstanden går til dens sædvanlige vægt. I løbet af denne periode ser dræbningen sig meget stor ud.

Hvor bor dommeren?

Badgeren lever stort set i hele Europa med undtagelse af kun norden af ​​Finland og den skandinaviske halvø, da den ikke befinder sig i frosne jordbund. Dyret bor også i mindre og vestlige Asien, i Kaukasus og Trans-Kaukasien.

Badger bor i blandede og taiga skove. Somme tider lever badger i bjergkæder og findes også i halvøken og stepper. Badger bor tæt på vandlegemer og stikker til tørre områder og undgår oversvømmede områder.

Badgerens hus er hans hul. Badgers bor i dybe gravhuller, der graver på bakkerne af kløfter, kløfter og bakker, høje bredder af floder eller søer. Badgeren lever ved at bruge det meste af tiden. Den Badger almindelige er et permanent og konservativt dyr, så badger beboelse huller er videregivet fra generation til generation.

I områder, hvor der er en overflod af mad, kan forskellige familier af badgers danne en hel by af badgers, der kombinerer deres huller med hinanden. Hver efterfølgende generation af badgers fuldender deres burrows, bryder gennem nye passager og udvider familiens ejendom. Så burrows burrows omdannes til en underjordisk by med dusinvis af udgange.

Enlige badgers lever i enkle gravhuller, sådan et badgerhus har en indgang og et hekkerum. Men en stor familie af badgers lever i hele bosættelserne. Byen badgers er en kompleks og multi-tieret underjordisk struktur med mange indgangs- og ventilationsåbninger med lange tunneler, forskellige passager og flere huse. Nestkamre er normalt placeret i en dybde på mindst 5 meter, de er rummelige og foret med et tørt sengetøj af græs.

Badgers arrangerer huse, så regnvand eller grundvand ikke lækker. Badger almindeligt - praktisk dyr og elsker komfort. Derfor er komfortable og tørre huller af badgers ofte optaget af ræve og vaskebjørn hunde. Dette er ikke et let liv for en badger.

Dertil kommer, at dyrehuggeren er en sjælden skrubbe, som regelmæssigt renser hullet, smider ud affald og udskifter periodisk det gamle affald. Selv kæledyrsdyret passer til hullets yderside eller tildeler et specielt sted i det. Også i badgerhullet er der forskellige rum til dyrets husholdningsbehov.

Livet på en dræbte er fredeligt, så dyrehalset har næsten ingen fjender i naturen. Wolves og lynxes kan være en trussel mod ham. Men den største fare for det europæiske badger er mand. I nogle tilfælde fører menneskelige aktiviteter til forbedrede levevilkår for badgers. Men på den anden side øger netværket af veje bygget på naturlige steder døden af ​​dette dyr og fratager det fra dets naturlige habitatsoner. Den største skade for dræbtepopulationer kommer fra en person, der ødelægger badgerhullerne. House badger er meget vigtigt for dyret.

Badger er opført i den internationale røde bog under status som "den mindst truede med at forsvinde." Dette dyr er trods alt ret almindeligt og har en stabil befolkning. Men badgeren bliver jaget for at få sin helbredende fedt, som i vid udstrækning anvendes i alternativ medicin. I Europa blev badgeren udsat for global udryddelse som bærer af farlige sygdomme.

Antallet af badgers faldt betydeligt i de områder, der er involveret i kraftig økonomisk aktivitet. Dette førte til tabet af badgerens levested, foruden er det ødelagt som et "skadedyr" af afgrøder. Men fra den fælles badger mere fordele end skade, fordi han spiser mange skadedyr i landbruget.

Badgerkalv

Badgers er monogame og danner ofte par i mange år eller endda for livet. Parringstiden for det europæiske badger begynder i slutningen af ​​vinteren og varer indtil september. Siden efteråret forbereder uddannede par et nestekammer, hvor badger beats skal fødes.

Graviditeten af ​​kvinden har en længere periode, og dens varighed afhænger af tidspunktet for parringen. Derfor kan kvinden opdrætte et badger fra 9 til 14 måneder. Ofte er fra 2 til 6 badger-unger født.

I Europa fødes fængsler fra december til april og i Rusland - i marts-april. Badger-unger er født blinde, døve og hjælpeløse. Kun i en alder af 1,5 måneder begynder badger-ungerne at se og begynde at høre. Mor feeder badger med mælk i næsten 3 måneder.

Men meget snart begynder badger-ungerne at gå ud af hullet og fodre alene. I en alder af 6 måneder når badger-ungerne næsten voksne. Om efteråret falder brødene fra hinanden. После чего каждый барсучонок начинает самостоятельную жизнь.

Самки становятся способными к размножению в возрасте двух лет, а самцы – к трем годам жизни. В природе барсук живет 10-12 лет, а в неволе продолжительность жизни барсука достигает 16 лет.

Если Вам понравилась эта статья и Вы любите читать о животных, подписывайтесь на обновления сайта, чтобы получать самые свежие и интересные статьи о животных первыми.

Strøm.Hvordan fodrer badger?

Badger er et virkelig altærende dyr, det er ikke kræsen om mad, men dens kost afhænger stærkt af bopæl og tidspunkt på året. På jagten går han om natten.

Fra dyrefoder springer badgeren på muslignende gnavere, frøer, firben, fisk, fugle, fugleæg, insekter, larver, bløddyr og regnorme.

Fra plantefoder spiser han græs, rødder, saftige trægrene, kornafgrøder, plantefrugter, frugter, bær, nødder og meget mere. Bruger også svampe.

Generelt kan en badger i forhold til det centrale Rusland spise omkring 50 forskellige plantearter og omkring det samme antal dyrearter. Den yndlingsdelikatesse af badgers er saftige regnorme, snegle, store biller, så de næsten ikke behøver vandindtag.

Ved forbrug af mad er moderfugen temmelig moderat - den spiser kun 0,5 kg mad om dagen, bortset fra forberedelsesperioden for dvaletilstand, når den er opfedning.

Reproduktion og levetid

Badgers er monogamiske dyr. De skaber et par i flere år, ofte for livet. Parringsperioden strækker sig normalt fra sen vinter til tidlig efterår. Efter befrugtning varer graviditeten i kvinden i en ret lang periode - fra 9 måneder (med sommerparring) til 12 måneder (med vinterparring). I gennemsnit er 2-3 født i kuldet, med maksimalt 6 unger. Nyfødt badger vejer 70-80 gram.

Bare få dage efter fødslen er kvinden klar til en ny graviditet. Hvalpe er født hjælpeløse, blinde og døve, men efter en måned har de en hørelse, i den anden måned åbner deres øjne, og tre måneder efter fødslen bliver de gradvis til selvstændig fodring. Indtil dette punkt fodrer den kvindelige dræber dem med modermælk.


For nyfødte er det første år af livet farlig og vanskelig, og dødeligheden blandt dem er op til 50% i denne periode. Med overgangen til selvnæring vokser barucata hurtigt, og efter seks måneder i størrelse indhenter de deres forældre.

I efteråret falder slægtsfamilier fra hinanden. Nogle af de unge badger forlader familien om efteråret, laver et par og graver deres hul, men de fleste forbliver og dvale med deres forældre. Unge kvinder bliver seksuelt modne i en alder af 2 år, mænd - på 3 år. I badgerbefolkningen er ca. 73% af de voksne og 27% af de unge.

Hvor lang tid lever en badger?

Levetiden for en badger i naturlige forhold er omkring 5-6 år (i gennemsnit) op til 10-12 år (maksimum), i fangenskab op til 15-16 år.

Kun en tredjedel af dyrene overlever i deres første 3 år af livet. Årsagerne til døden kan være forskellige. De dræbes af slægtninge i sammenstød for territorium, de kan spises af bjørne, lynxer, ulve eller de bliver bytte for jægere, dør på vejene eller forgiftning fra giftige kemikalier, dør som følge af smitsomme sygdomme mv.

Badgers har få naturlige fjender, de er store rovdyr - bjørne, lynxer, ulve. Desuden er han i konflikt med mad med ræve og vaskebjørn hunde. Husdyr og vilde hunde er også en trussel mod ham. Deres offer er primært unge badger, voksne er meget forsigtige og foretrækker at trække sig tilbage og gemme sig i et hul.

Men hvis badgeren blev overrasket, er det ikke nemt at klare det selv for store rovdyr - det er desperat forsvaret, højt skræmmer, bidder og kan skade onenderen dårligt med klør.

Den største skade for dræbtepopulationer skyldes direkte udøvelse af disse dyr af mennesker og ødelæggelse af underjordiske lagerfaciliteter.

Badger og mand

Hvad er farligt badger?
Badgeren udgør ikke en direkte trussel mod mennesker. Men han kan tolerere en sygdom, der er farlig for mennesker - raseri. Af denne grund er der truffet foranstaltninger for direkte at ødelægge dugge og deres boliger.

Badger er ikke bange for mennesker og kan leve i umiddelbar nærhed af menneskelig beboelse. Dette skaber ulejligheden for folk, fordi Badgeren på jagt efter mad kan også bruge frugt af menneskeligt arbejde - forskellige afgrøder af afgrøder, som tvinger en person til at begrænse sin befolkning på visse områder.

Hvad er et badger nyttigt for?
Bringer badger og fordele mand. En væsentlig del af sin kost består af et stort antal skadedyr i landbruget, som for eksempel larverne i maj-billedet.

Skindet på en dræber på grund af grov og hård uld udgør ikke stor interesse for pelsindustrien, men badgerhår anvendes især til fremstilling af barberbørster samt børster til maling.

Jakten på badger i Rusland foregår hovedsagelig med det formål at udvinde fedtfedt, et populært middel i alternativ medicin.

Badger kan fanges og holdes i fangenskab, han finder nemt et fælles sprog med personen og bliver et kæledyr. Men det er endnu nemmere at købe det.

Badger kød er spiseligt, det ligner tørret fårkød til smag.

Få bekendtskab! Landowner Badger - billeder fra livet.

I fed tid er disse dyr mere behagelige at bo i sovesale, som er hele underjordiske labyrinter af flere niveauer og nogle gange op til en mile eller mere i længden. Området for disse lokaler, hvor badgerne lever, kan stige fra år til år, fra årti til årti. Dette er en meget kompleks konstruktion med flere indgange og udgange, steder reserveret til at sove og opbevare forsyninger samt ventilationshjælpemidler.

"Rooms" for at leve ligger ofte meget dybt under jorden (dybere end vandfaldet en anden 5-7 meter). Ofte har hver familie sin egen separate indgang til burrowen og måske flere. Det sker, at flere familier kan bruge en hovedindgang, men der vil helt sikkert være nødudgange.

Et badger er et rent, økonomisk dyr, det sidder ikke på sin plads, huset huser og tager sig af det: det vil tage ud af kuldet, så hullet bliver repareret, fikseret, forbedret.

For badger er habitat ikke begrænset til græsser.

Der er også ordre og renlighed rundt om hullet: Græsket kanaler på toilettet, ikke langt fra boligen, og alt, der har tjent sin tid, ligger langt væk fra det sted, hvor ejeren af ​​boligen sover og spiser.

Denne ordre kan kun opretholde en dræbte, men andre dyr som ræve eller vaskehunde elsker at leve i den rækkefølge. Derfor bliver de bedt om at besøge den flittige ejer. Intet, badger vært er gæstfri, omend strenge. Lad leve, men under forudsætning af at gæsterne vil overholde den etablerede hygiejneprocedure.

Og hvis irriteret, så læg dem en badger. Og den ivrige ejer er ikke klar til at acceptere hvert dyr: vilde katte, fritter og martens kommer ind i badgerhullet. Derfor tror ikke historierne om, at en ræv kan tage et badgerhul imod hans vilje.

Efter at have investeret så meget arbejde i sit arrangement, vil det rive alle, der forsøger at drive ham ud.

Trods det faktum, at badgers lever i kolonier, hver besætter sin egen mad plot på jorden. Grønne naboer respekteres og går ikke ind i udenlandsk område. I sommermånederne, hvis der er nok foder, er dette område begrænset til flere hektar. Favoritområde af et sådant dyr som en badger er et sted nær vandlegemer.

Familie idyll

Badgers er dyr, der danner stærke og venlige familier, hvor alle udfører sine opgaver. Mummy badger er forpligtet til at tage sig af afkom. I forårssæsonen fødes der fra tre til seks unger. De er stadig meget hjælpeløse og har brug for modermælk. Barsuchyha fodrer dem, indtil de er tre måneder gamle. Efter at have modnet og blive stærkere, kan de spise den mad, som voksne foretrækker.

Badgers er meget ansvarlige for at lære de unge at overleve på egen hånd. I små områder nær hullerne lærer børn at jage. For at gøre dette fanger voksne badgere mus, firben og frøer og bringer dem til deres unge.

Det kan bemærkes, at denne form for træning er iboende i næsten alle rovdyr.
Mod slutningen af ​​sommeren kan badger selvstændigt lave forager til mad. Men forældrene kontrollerer dem stadig. I efteråret lærer børnene at udstyre deres vinterkamre.

De vil tilbringe vinteren i en hule med mor, og om foråret vil de gå ind i et selvstændigt liv. Nogle badger, født før et andet kuld, bor separat siden efteråret.
Når man kigger på en separat del af skoven, graver de huller der og vokser rødder.

Og nogle gange finder de et sted blandt andre badgers hjem og laver et hus med separate udgange. Det vigtigste er at have et gratis websted i nærheden for at søge efter mad.

Badger burrows

Boligen i det europæiske badger er af helt forskellige størrelser.

Den største badger fundet var mere som gamle engelske slotte. Fordi havde over 100 indgange, et stort antal værelser og meget lange tunneler. Klanen bestående af 20 badgers boede i dette slot. Af naturen bruger badgers cirka halvdelen af ​​deres liv i en sovende tilstand.

Dyret hører til kødædende pattedyr fra vasselfamilien. Hans familie omfatter en otter og en ermine. Badgers behøver normalt ikke at drikke, da de for det meste bruger saftige regnorm. Kun med stærk sult spiser de badgerne med mus, biller, padder, rotter og endda korn.

Jagt og ernæring

Generelt er badgers ret talentfulde jægere. På en måde kan de fange mere end 70 af deres ofre. Maden de har, er ret moderat, de spiser smågris små og lidt. Kun tættere på efteråret, dugger tønderne op på fedt, så de har en strømkilde i vinterens søvn. Dette er den eneste repræsentant for familien af ​​mustelider, dvale. Til dræbte er dvaletilstand den første i den snedækkede kulde. Badger om foråret bliver slanke former og begynder aktivt den nye sæson.

Som regel er det ikke aggressivt i forhold til mennesker. Badgeren på billedet er altid rolig. For dem er det bedst at undgå kontakt, gemmer sig i et hul. Men gør ikke specielt vrede med, da han måske står op for sig selv.

Badger kommunikation

Under sværgerens hale er der specielle kirtler, der udskiller et ret lugtende stof kaldet musk. Takket være ham markerer mærket sit område. Det bruges også til at bestemme klan tilknytning.

I tilfælde af et langt fravær i sit hul kan duften forsvinde. I dette tilfælde løber dyret risikoen for at blive efterladt uden sin familie.

Badgers har deres eget ordforråd, som består af seksten forskellige lyde. Parring i denne dyreart kan forekomme når som helst på året.

På grund af den høje dødelighed lever desværre kun en lille del til sin første årsdag.

En stor del af badgers dør på vejene under amerikanske bilers hjul. Til trods for optagelsen vokser deres antal konstant. En sådan hård foranstaltning skyldes den mistanke om, at badgers er bærere af kvægtuberkulose.

Badgerens levested er meget omfattende. Det er kendt, at over to millioner år siden fra Kina faldt græsken i Europa.

Se videoen: Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier Whole Show (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org