Dyr

Flygende egern: beskrivelse, habitat, farve og foto

Pin
Send
Share
Send
Send


Den fælles flyvende egern eller flyvende egern er en lille gnaver. Han tilhører familien af ​​undertøj. Af den måde er dette det eneste dyr fra underfamilien af ​​unge, der bor i Rusland. Flygende egern fik sit navn på grund af sin fantastiske evne til at planlægge fra et træ til et andet. Lad os nu tale mere om dette dyr, dets vaner. Læseren vil vide hvem flyvende egern er.

Beskrivelse af dyrets repræsentant

Den flyvende egern er et mellemstor dyr med en gennemsnitlig kropslængde på 170 mm. Halen af ​​dette dyr i forhold til kroppen er stor nok. I gennemsnit er længden 120 mm. Overvej nu dyrets ører og fødder. Fodlængde - ca. 35 mm og et øre - 18 mm. Vægten af ​​et sådant dyr er i gennemsnit 125 gram. En fold af hud dækket af hår ("flygende membran"), der løber langs kalvens sider, forbinder bag- og forbenene. Hun spiller også rollen som en faldskærm. Den forreste fold understøttes af knoglen, som afviger fra håndleddet. Halsen på den flyvende egern er lang, dækket af tykt hår. Hovedet af dette dyr er lille, rounder end det for en normal egern. Øren er afrundet, ikke lang, uden børster. Området omkring peephole er sort.

På grund af det faktum, at dyret er natligt, har han store og bulende øjne. Uld er blød, silkeagtig, tynd. Det bliver særlig tykt og frodigt i vintersæsonen. Dyrets farve er lysegrå med en gullig tinge. Hale lysere end dyrets krop. Den indvendige overflade af poterne og underlivet er sløv gul-hvid farve. I reglen forkorter egernen kranens næse. Relativt store flyvende egernrommekameraer.

Da den fælles flyvende egern klatrer en masse træer, er hendes lemmer aflange, især underarmen og underbenet.

spredning

Den fælles flyvende egern lever i Eurasiens taiga og blandede skove. Du kan møde hende i Finland, Mongoliet, Kina, Korea, Letland og Estland.

Den fælles flyvende egern lever i huler. Arrangerer sin rede i træerne i en højde på fire meter fra jorden. Nogle gange kan du se rækken af ​​denne egern i skov-steppen i det vestlige Sibirien.

Hvad spiser flyvende egern

Grundlaget for diætets kost er toppen af ​​skuddene, pinjekerner, knopper af løvfældende træer, frø af nåletræer. Om sommeren er menuen lidt mere varieret, forskellige svampe og bær er tilsat. Nogle gange gnaver dyrene en tynd ung bark af asp, ahorn, pil og birk. Især som flyvende birk og alder øreringe. Deres dyr sparer endda det til vinteren og folder det i sin hule. Der er en antagelse om, at den fælles flyvende egern kan spise fugleæg og kyllinger. Generelt er diætet af dette dyr helt afhængigt af, hvor det lever. For eksempel i de nordøstlige dele af rækken spiser dyret kun lærkknopper i vintersæsonen.

Særlige egenskaber ved dyreadfærd

Den fælles flyvende egern er aktiv hele året. Hendes livsstil er twilight, natlige. Sygeplejersker og unge dyr optræder om dagen. Som regel bruger en almindelig flyvende egern det meste af sit liv i træer, af og til ned til jorden. Aktiviteten af ​​dette protein falder kraftigt i løbet af den kolde sæson. Bemærk at dyret ikke dvælger, men når det er koldt udenfor, bruger det tid i redenen ved hjælp af de madreserver, han lavede i den varme årstid.

Vigtig note om overflod

På grund af det faktum, at antallet af et sådant dyr er faldende overalt, anerkendes en almindelig flyvende egern officielt som en truet art. Den Hvide Røde Røde Bog har dette dyr i dets lister. Egern tilhører den tredje kategori af beskyttelse. I 1993 blev proteinet opført i den røde bog. Derudover kan flyvende egern findes i listerne over en række røde bøger i Rusland.

Lille konklusion

Nu ved du hvem en sådan flyvende egern eller almindelig flyvende egern, som den også kaldes. Som du kan se, er dette et meget interessant dyr med et dejligt udseende. Vi håber, at oplysningerne i artiklen hjalp dig med at forstå i detaljer, hvilken slags dyr det er, hvad er dets egenskaber ved reproduktion og adfærd.

Flyve egern - en lille "skydiver"

Udseende af gnavere ligner en egern, så de tilhører denne kaudate familie. Lad os se nærmere på hvordan en flyvende egern ligner; et foto af dyr vil hjælpe med dette.

Ekornes kropslængde er ca. 10-20 cm, halen kan siges at være næsten samme længde: 10-15 cm. Den fungerer som en bremse, med hjælp hjælper flyvende egern balancerne og skitserer retningen under hoppeturen. Vægten af ​​en lille modig mand er omkring 150-180 g.

I sød mohnatik hovedrunde form med store sorte øjne, når du kigger ind i disse øjne, vil du bare behandle slik, så de er naive og anklager. Ørene er runde, men i modsætning til normale egern har man ikke børster. På poterne er små fingre, bevæbnet med meget skarpe kløer. Bagbenene er meget længere end fronten, mellem dem er de forbundet med en bred hudfold. Under flyvningen sprer proteinet lemmerne, folden strækker sig og en slags faldskærm opnås, på grund af denne funktion blev dyrene kaldt flyvende egern.

Pelsbeklædningen af ​​de små "skydivers" er meget blød, blid og glat, meget bedre end en enkel egern. På steder om dyreliv kan du se vidunderlige billeder, flyvende egern ser meget smuk ud på dem, du kan se det i detaljer og omhyggeligt. Top torso sølv med en rødlig tinge, bund - hvid. Om vinteren får pelsen alle slags grå nuancer, det bliver varmt og fluffy.

Livsstilsprotein i det naturlige miljø

Flygende egern er sparsomme dyr, så deres "opbevaringsrum" er fyldt med forsyninger, de tilbringer det meste af deres tid på at finde mad, du kan ikke kalde dem dovne, de er meget hårdtarbejdende. De fører aktiv livsstil hele året, foretrækker at klare alle deres anliggender om aftenen og om natten, som regel sover eller stille styrer deres huler i løbet af dagen. Disse uskrevne love overtræder ofte sygeplejersken mødre og den yngre generation.

De gør deres huse højt (4-13 m), hule flittigt udruste med hjælp af mos og græs. I sjældne tilfælde kan egernes hus findes på klipperne i sprækkerne, træer som gnavere mere.

Det er næsten umuligt at finde en flyvende albue i skoven, undtagen måske på grund af lavt chatter eller karakteristisk kuld. Især elsker at "snakke" i deres egernssprog, disse skumle og kvindelige dyr om aftenen, så bliver deres snakket hørt i hele skoven. Næsten hele tiden de bruger på træer, på jorden føler de sig ubehagelige og usikre. Den varme sæson af hale gnavere tilbragtes i værkerne, og i den kolde vintertid sidder de næsten konstant i hulrum og fodrer på lagre fra "garderobene".

Gode, fredelige fluffy repræsentanter for egerns rige går meget modvilligt ind i konflikter. Men hvis du rører en kvinde med klokker, vil hun forsvare dem voldsomt. Et dejligt lille dyr i en sådan situation bliver til et aggressivt ondt dyr.

Hvad spiser flyvende egern?

Hvad foretrækker de små hårde arbejdere at spise? Obligatorisk emne i egernmenuen - nåle, frø af nåletræer og knopper af løvfældende træer. Derudover omfatter flyvende egern i kosten svampe og bær. I stedet for sødearter spiser dyrene birk og alder øreringe. Naturligvis fodrer de hver dag, men de glemmer ikke, at det er nødvendigt at lave forsyninger, det er indbygget i dem fra fødslen.

Indtil nu har flyveekornet ikke været undersøgt, meget hemmeligt og hurtigt i sit naturlige miljø. Forskere kan ikke komme til en fælles mening om, hvorvidt denne gnaver spiser fugleæg og selv kyllingerne selv. Debatten fortsætter, bare sig, at dette er umuligt.

reproduktion

Efter parringens spil fører ekorns flyvende egern afkom om en måned. I året på den furry mommy er født fra to til fire egern. Småbørn fødes helt hjælpeløse, nøgne og blinde, først efter to uger begynder de unge at se verden rundt omkring dem. Efter en halvanden måned efterlader de modigste hule og forsøger at lave de første springflyvninger. Om to måneder bliver unge uafhængige og finder deres egen mad uden hjælp af deres forældre.

Naturlige fjender af protein og lang levetid i naturen

Disse søde små dyr i deres habitat står over for mange farer. Flyve egern er selvfølgelig meget fængslede, men de klarer sig ikke altid at komme væk fra forfølgelsen. De har masser af fjender, de farligste af dem: lynx, vase, mart, falk. Disse er rovdyr, der har mulighed for at komme til reden, uanset hvor højt det er udstyret. Af denne grund er egernes liv i naturen ikke for lang, kun omkring fem år.

udseende

Den flyvende egern i sit udseende ligner en lille egern, lille i størrelse, men med tilstedeværelsen mellem for- og bagpote af en karakteristisk bred hudfold, der er dækket af hår - en slags "flygende membran". En sådan membran virker som en faldskærm og anvendes aktivt som en bærende overflade, når gnavere gør hopper. Foran støttes en sådan membran af en lang og sekelformet knogle, der kommer fra håndleddet og er omtrent lige så lang som underarmens størrelse. Dyrets hale er ret lang, dækket af tykk pels.

Dette er interessant! Hovedforskellen fra andre flyvende arter er, at den fælles flyvende egern ikke har en flyvende membran placeret mellem halefoden og bagbenene.

Størrelsen af ​​den voksne fælles flyvende egern er ganske lille. Den maksimale kropslængde varierer fra 12,0-22,8 cm med en samlet længde af hele haleafsnittet på 11-13 cm. Fodlængden af ​​en almindelig flyvende egern overstiger ikke 3,0-3,9 cm. Den gennemsnitlige kropsvægt hos en voksen person kan nå 160- 170 g Den flyvende egern har et afrundet og kedeligt hoved såvel som store og buede, sorte øjne på grund af nat eller twilight livsstil. Ørene er afrundet i form uden tilstedeværelse af børster. Alle lemmer af repræsentanten for underfamilien Letyaga er ret korte, men hindrene er altid mærkbart længere end de forreste. Klør kort, med stærk krumning, meget skarp og fastholdig.

Pelsbeklædning, der flyver egern er tykke og bløde, udtalt silke. Pelsen af ​​et sådant vildt dyr er meget blødere og meget tykkere end en normal egern. Den øverste del af kroppen er farvet i sølvgråtoner, ofte med tilstedeværelse af en okker eller lidt brunlig farvetone. Bunden af ​​den flyvende egerns legeme er hvid, med en karakteristisk lysegul blomst. Der er en sort kant rundt øjnene. Halen er meget fluffy, mærkbart lettere end kroppen, med hår der har en lille "kam" i forskellige retninger. Vinterjakker er især frodige, med forskellige nuancer af grålig farve. Flyve egern to gange i løbet af året.

Egern livsstil

En pattedyr gnaver fra egern familien er aktiv året rundt, og fører en natlig eller twilight livsstil. Fødte afkom hunner med unge kan også forekomme om dagen. Meget af tiden flyver egern tilbringe på mad. Nest almindelige flyvende egern sætter sig i huler af træer og bruger også til dette formål indlejrede hule af spejle eller gamle egernreder. Lejlighedsvis kan en flyvende egerns reden findes i en stenet kløft eller direkte nær menneskelig beboelse, herunder fuglehuse.

Reder af rundeformede flyvende leoparder, foldet med bløde lav og mos, samt tørre græs. Flygende egern ligger ofte i voksne reden i reden, hvilket forklares af den absolutte aggressivitet og fuldstændige socialitet hos sådanne vilde dyr. Pattedyret har ingen udprægede individuelle territoriale områder, men er præget af sædvanlige og ret stabile fodringsruter. Den sygeplejerske kvindelige flyvende egern er tværtimod mere aggressiv og i stand til at beskytte sin rede fra rovdyr.

Dette er interessant! Tilstedeværelsen af ​​flyvende egern kan indikere en slags "latriner" i form af bunker af fedtstoffer, der ligner myr æg med en ret lys gul farve.

Sammen med normale egern bruger flyvende egern en væsentlig del af deres liv direkte på træer og går sjældent ned til jordens overflade.. Den hudmembran, der ligger mellem bag- og frontpoten, gør det muligt for dyret at planlægge let fra et træ til et andet, hurtigt at overvinde en afstand på 50-60 m. Til spring hopper de flyvende egern til toppen af ​​træet. I løbet af flyvningen spredes pattedyrets forkant meget bredt, og de bageste presser det mod haledelen, på grund af hvilket der dannes en "trekantet silhuet" karakteristisk for flyvende egern. Ved at ændre membranens spænding bevæger de flyvende egern let og godt, og ændrer retningen af ​​deres flyvning med 90 °. Haledelen bruges som regel udelukkende til bremsning.

Landing på stammen af ​​træet flyvende egern udfører ofte en slags tangent, der tidligere tager en lodret position og klamrer sig til alle benene. Efter landingen bevæger dyret straks til den anden side af træet, hvilket gør det let at undgå fuglefugle, der søger efter bytte. Bl.a. flyver flyveflyvninger klogt og meget hurtigt op langs trunkerne og hopper fra en gren til en anden, hvilket gør det svært at bemærke en sådan gnaver i skoven.

Beskyttende bidrager til den beskyttende farve og pels, som hjælper flyvende egern til at fusionere med træet. I skumringen kan du høre en flyvende egerns stemme, som ligner en lav og ikke for høj chanting. Ved starten af ​​den kolde årstid reduceres aktiviteten af ​​lethagus betydeligt.

levealder

De fossile rester af den fælles flyvende egern eller flyvende egern har været kendt siden Miocene-perioden. Den gennemsnitlige levetid for en "lille skydiver" i naturen er som regel ca. fire til seks år. Med passende pleje i fangenskab kan pattedyret leve meget længere, omkring ti til tolv år.

Habitat, levesteder

Flygende egern beboer gamle blandede og løvfældende skovzoner blandet med asp, og det føles også godt i birkeskove eller alder. På territoriet af den europæiske del af vores land foretrækker de at følge med sump eller floder med alderplantager på kysten. Flygende kegler er sjældne i nåletræer.

På Sibiriens territorium er en almindelig flyvende egern eller en flyvende egern ofte bosat i højvoksende lærkplanter og i skov-steppe zoner i Vestsibirien foretrækker bånd skove eller birk lunde. I den nordlige del af pattedyret adheres til omfanget af floodplain vegetation. Det kan også findes højt i bjergområder, men kun inden for højskoven.

Kost af protein

Basen af ​​diætet af flygtige proteiner er repræsenteret ved knopperne i forskellige hårdttræer, samt skuddens tips, unge nåle og frø af nåletræer, herunder lærk og fyr. Om sommeren spiser pattedyr af bærafgrøder og svampe. Nogle gange bliver tynd og ung bark af pil eller asp, birk og ahorn slået af flyvende egern.

Dette er interessant! Pattedyret går ikke i dvale, men i de mest frodige dage humler det udelukkende inde i reden, der fodrer på vinterfoderreserver.

Hovedmaden er "øreringe" af alder eller birk, som opbevares som vinterlagre inde i hulen. Ifølge nogle rapporter kan den fælles flyvende egern endda spise nyfødte kyllinger samt fugleæg, men kosten varierer betydeligt afhængigt af habitatets mest grundlæggende egenskaber.

Naturlige fjender

Meget søde og små dyr i deres naturlige habitat er truet af et meget stort antal forskellige farer. På trods af det faktum, at flyvende egern er selvfølgelig meget nimble, men ikke altid i stand til at bevæge sig væk fra udøvelsen af ​​naturlige fjender. Lynxer og væsler samt martens, fritter, solongas og rovfugle, herunder falke og ugle, er særlig farlige for den fælles flyvende egern eller flyvende egern.

Befolkning og arter status

Det samlede antal af den fælles flyvende egern er for lille, og derfor er jaget for en sådan sjælden repræsentant for underfamilien Letyaga og den slags eurasiske flyvende egern for tiden begrænset. Pelsen af ​​et sådant pattedyr, som en almindelig flyvende egern, er klassificeret som utilstrækkelig værdifuld. Selv på trods af pelsdækslets yderlige tiltrækningskraft og blødhed skelnes det af en meget tynd og ret skrøbelig kerne, hvilket i høj grad kan hindre dets aktive anvendelse.

I fangenskab bliver flyvende egern vant meget dårligt, da en sådan gnaver skal give tilstrækkelig plads til at flyve og hoppe.. Men deres aktive fangst med det formål at sælge som en hjemmelavet eksotisk er meget populær på mange områder. Den samlede artspopulation af flyvende egern er i øjeblikket markant reduceret i nogle regioner i Rusland. Det er derfor, at det flyvende protein blev opført i den Røde Bog i nogle regioner, herunder siderne i Den Røde Bog i Republikken Tatarstan.

Flyvende protein

Flyve egern (Petauristinae) tilhører egern familien, gnavere underfamilie. В лесах России обитает обыкновенная летяга. Она принадлежит к роду Азиатские (Евразийские) летяги, объединяющих два вида – летяга обыкновенная и японская (малая) летяга.

Обыкновенную летягу называют «летучей белкой». Den usædvanlige struktur af kroppen gør det muligt for dyret ikke kun at flyve fra det ene træ til det andet, men også til at producere komplekse akrobatiske bevægelser: planlægge, udføre komplekse manøvrer og aerobatik i luften, og til tider lander på samme sted, hvor lanceringen fandt sted.

Hjemmelavet flyvende egern

I hjemmet for at holde sådanne dyr svært, har de brug for meget plads for at gøre deres yndlingsaktivitet - hoppe og flyve. På trods af dette har mange eksotiske elskere sådanne kæledyr. Det er nemt at passe på dem, det vigtigste er at sikre korrekt ernæring.

Flygende egern er søde væsner i udseende, men hvis ejeren plager dem for meget om dagen, kan det let skade fingeren. Når skumring kommer, bliver de mere imødekommende og ømme, der kan ikke gøres noget om det - natdyr!

Meget ofte bliver den australske flyvende egern et kæledyr, det kaldes også sukkerprotein. Dette lille dyr har fået et velfortjent kaldenavn, da det byder på slik. Hvis du vil forkæle din fluffy, køb ham specielle slik og kandiserede frugter. Det sker ofte, at et egern begynder at græde om natten, ligesom en lille baby. Du kan roe crybabyen med et velsmagende slik, efter behandlingen vil dyret straks roe ned og tilbagebetale dig med sin kærlighed.

Diætet af hjemmelavede proteiner bør indeholde frisk frugt og grøntsager, glem ikke at tilføje mejeriprodukter. Pounded æggeskaller eller kridt tilsat til mad vil genopfylde calcium i kroppen. Hvis du fodrer korrekt og plejer dine kæledyr, så kan der flyve egern i hjemmet i omkring 12-15 år.

Generel beskrivelse

Den flyvende egern er et lille dyr med en kropslængde på op til 17 cm og en gennemsnitsvægt på 125 g. Halen er ret lang i forhold til kroppen og er 12 cm. En læderagtig fold placeret langs kroppen tjener til planlægning og springning. Overdækket med fint uld, det forbinder for- og bagbenene og retter sig, når egern hopper. Denne membran bruges som en forenklet version af faldskærmen. Flyve længden af ​​flyvende egern kan være 50 meter langs en parabolisk kurve.

Fra håndledet flyver egern efter en lille halvmåneben, der understøtter denne fold. Overfladen af ​​halen er dækket af tykk pels. Hovedet på flyvende egern er mere afrundet end hovedet på en almindelig egern, og ørerne har ikke børster. Skinnende sorte øjne er omgivet af mørk pels. Der er 22 tænder.

Den store størrelse og fremspring af øjnene gør det muligt for natklubben at flyve. Blødt tyndt lag bliver tykt og tæt på vinteren. Farven på huden på bagsiden er sølv, og på maven grå med en gul farvetone. Halen grå har en sort kant. Dens hovedfarve er lysere end farven på resten af ​​kroppen. Halen har en lille kamning af uld til midten af ​​midten.

Med skiftet af sæsonen ændrer ligaens pelsfarve sig også og bliver lysere om vinteren. To gange om året, dyrene molt. Efterårsbeskyttelse starter fra hovedet og stopper ved spidsen af ​​halen. Forårsmoleksten går præcis modsat, starter med halen og slutter ved kronen.

De aflange ben i benene, især benene og underarmene, er nødvendige for at flyve for at flytte mellem træer. Dens poter er ret udviklede og meget fastholdige, og bagene er mærkbart længere end de forreste. Der er 4 fingre på forbenene, 5 fingre på bagbenene. I siddeposition kaster dyret sin hale på ryggen.

Territorial distribution

Fra indersiden har en sådan nest en sfærisk form om vinteren, og om sommeren reduceres lagdelen af ​​affald betydeligt. Udenfor er hulen fedtet og pudset med uldskrot. I den vestlige del af Rusland forsøger flyvende egern at bosætte sig i nærheden af ​​mosen, hvor alderen vokser. Også dyret foretrækker søer og floder, hvor der er gamle hule træer.

Den største besættelse af flyvende egern er søgen efter mad. Det meste af dets mad består af forskellige planter og knopper af træer. Øreringe af birk og alder - en favorit delikatesse af dette dyr. Hun laver endda lagre til vinteren, gemmer øreringe inde i hendes rede. Om sommeren kommer svampe og bær samt unge skud ind i maden.

Der er en antagelse om, at de flyvende egern er i stand til at spise kyllinger og æg af små fuglearter. Men hovedfaktoren for dyrets kost er distributionsområdet. I den nordlige og vestlige del af Rusland er flyvende egern kun tilfreds om vinteren kun med lærkets lagrede knopper.

Sociale træk og reproduktion

Flyve egern lever som regel i reden sammen. De ændrer ikke deres par i hele deres liv og går som regel ikke i konflikter. Flygende egern viser ikke aggression mod hinanden, men en sygeplejerske kan vise karakter og beskytte de unge.

Reproduktionen af ​​flyvning er blevet lidt studeret. I løbet af året har kvinden kun en fødsel, og antallet af kuld er 2-4 unger. Graviditetens varighed er 4-5 uger. Den første brød er født i april eller maj. Tiden for den anden er slutningen af ​​juni-juli. Pleje af ungerne er udelukkende tilvejebragt af kvinder, de lærer også dem ruter til tilgængelige fødekilder.

De flyvende egern, der lige har været født, har en størrelse på op til 5 cm og en vægt på op til 7 g. Halslængden af ​​nyfødte må ikke overstige 1,4 cm.

I de første dage af deres liv er de unge blinde og nøgne, de ser på den 15. dag. Ung for første gang ud af redenen efter en halvanden måned efter fødslen. 2-3 dage efter denne begivenhed gør de unge flyvende egern deres første spring og på den 50. dag - den første planlægning. Fra dette tidspunkt bliver de helt uafhængige og begynder at leve adskilt fra deres forældre.

Men hvis tiden for opvæksten skulle være i løbet af den kommende frostperiode, forbliver de unge afkom hos deres forældre om vinteren, ofte overnatter i samme hul.

Lang levetid af fangenskab i fangenskab kan nå 13 år, og i naturlige levesteder lever dyr sjældent længere end 5 år. Deres største fjender er store rovfugle. Også flyvende egern forbliver væk fra martens og sables.

Menneskeinteraktion


På trods af skindens skønhed bliver flyvende egern ikke brugt i pelsindustrien, da produktet fra det snart vil miste styrke og afskal. Du kan ikke holde flyvende huse hjemme, fordi de skal lave spring, og det begrænsede rum af boliger tillader ikke det at føre et normalt liv, fordi dyret snart dør.

Men intet forhindrer deres avl i zoologiske haver. Dette kræver rummelige flygtninge. For at bevare reproduktiv aktivitet kræves sæsonbetinget temperaturforlængelse. Derfor forventes afkommet kun fra dyrene i gadehuller.

Normalt flyvende egern viser ikke aggression over for en person og har tendens til at forblive ubemærket af ham. Der er dog tilfælde, hvor kvinder angreb folk, der forstyrrer afkom.

Nogle gange flygter egern sig tæt på menneskelig beboelse. Om vinteren kommer de til at fodre på korn.

Interessante fakta

  1. Når en egern finder en nød, bryder den ned for at nå kernen. Den flyvende egern borer et hul i skallen til dette formål.
  2. Ved planlægning danner dyrets krop en trapezoid silhuet. Hale og bagben er presset til hinanden, forbenene er bredt indbyrdes adskilte. Ændring af membranens spænding gør det muligt for flyer at udføre pilotmanøvrer og dreje kroppen 90 grader. Bremse dyr ved hjælp af en hale. Til landing lander flyvende egern på træstammen med alle fire lemmer og bevæger sig til sin modsatte side. Takket være denne handling bliver den beskyttet mod store rovfugle.
  3. Spor af flyers er næsten umulige at adskille på jorden, da flyvende egern meget sjældent går ned. I sjældne tilfælde er sporene tilbage ikke meget forskellige fra egern. Selv en ekspert ser ikke altid forskellen.
  4. Før hopping ruller den flyvende egern op i en lille klump, og derefter med sine lemmer hviler på et træ, retten skarpt hans krop og styrer sine poter fremad. Under flyvningen fordobles kropsområdet på grund af den rette hudfold.

Se videoen: Best Speech You Will Ever Hear - Gary Yourofsky (Kan 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org