Fugle

Toucan - en fugl med et stort næb

Pin
Send
Share
Send
Send


Fuglen fik sit usædvanlige navn fra ordene "Toko", "Tokano". Sådan skriger hun i junglen.

Nogle interessante fakta:

  • toucanen råber ikke kun sine ord, men parodiserer også tropiske fugles stemmer,
  • Med sin store næb, tucan snaps højt, er du nødt til at vænne sig til en sådan lyd i tropiske skove
  • Fuglens opførsel er støjende ledsaget af konstante skarpe skrig, som kan høres i flere kilometer,
  • At bo i fangenskab elsker lang tid at kommunikere med en person, men kan ikke efterligne tale.

Toucanet genkendes umiddelbart af dets lange, massive næb. Det virker tungt, men består af tomme hulrum, så det vejer næsten ingenting. Samtidig forringer keratin næbstyrke.

Toucan - interessante fakta:

  1. Åbningen til et tucan fungerer som et klimaanlæg - i varmen opsamles overskydende varme i hulets hulrum. I koldt vejr hjælper næbbet med at holde sig varmt.
  2. Ved næb kan du bestemme alderen af ​​tropisk spejl. Nestlings har en næb med en lang nederste del. Det hjælper dem med bedre at fange den mad, som deres forældre kaster op for dem.
  3. Langs næbens kanter er der hak, der ligner så tænder. De hjælper toucan få mad.
  4. Den unikke form af næb og tunge er ideel til sprøjtning af frugt fra løgfrugter og figner. Det er også bekvemt for fugle at fodre sammen - en tårer fra bæren og kaster op, de andre fangster og spiser.
  5. Naturen har givet en behagelig position til at sove med en klumpet næb. Fuglen roterer 180 grader, næblaget lægges på bagsiden mellem vingerne. Halen presser til maven, ombryder sine vinger, falder i søvn i en så hyggelig pose.

Fuglen bruger aldrig et så formidabelt næb som et våben mod en person, men fuglen kan bruge den til at beskytte den, så du skal være forsigtig.

Livsstil

Toucans er aktive i løbet af dagen, sover om natten, kommer sjældent over jordens overflade, bevæger sig langs grene af træer. De lever i huler, men de ved ikke, hvordan de skal gylle dem med deres næb, og derfor jagter nogle små dyr eller fugle væk. Nogle gange kan de bosætte sig i termitarier eller på flodens høje bredder.

Interessante fakta om tropiske spejder:

  1. Fugle kan leve enkeltvis, parvis, i flokke. I en hul kan man leve flere toucaner. De er venlige, hjælpe deres slægtninge.
  2. Når fjenden ser ud, gør fuglene en utrolig støj. han foretrækker at forlade, for ikke at høre dem.
  3. Træboer, rovfugle, vilde katte er fjender til tukaner. Naturlig forsigtighed, kollektive indtægter, forklædning redde fuglene fra dem.
  4. Den lokale befolkning fanger dem, mens de jager af hensyn til velsmagende, fedtholdigt kød, smukke fjerdragt, som bruges til at lave rituelle genstande.

Toucans er nysgerrige, hurtige, men meget støjende fugle.

Fugl kost

Dette er en altomfattende fugl, men hun kan lide mere passionfrugt, bananer, figner. Interessant toucan spiser. Kaste frugten op med sit næb, så fanger og svælger hele.

  1. Tukanen er ikke en rovdyr, men i øvrigt spises firben, edderkopper, insekter, æg fra andre fugle, selv deres kyllinger.
  2. For at drikke en drink skal han kaste hovedet tilbage efter hver slurk.
  3. Toucan er ikke kræsen om mad. Hvis han bliver holdt hjemme, begynder han at spise korn fra korn, grøntsager, tør hundemad. Kan spise brød, kød, æg, fisk.

En sådan smuk fugl er svært at glemme. Hendes outfit ligner et koncertdragt. Den sorte halefrakke af hele kroppen og den lyse farve af hovedet af en gul, orange, blå, grøn skygge pryder kun toucanen - den tropiske spætte af den amerikanske jungle.

udseende

Toucans er store fugle, hvis størrelse er ca. 40-60 cm, afhængigt af fuglens type og køn.

Deres kroppe er store og ret massive, der har en næsten oval form. Hovedet er også ovalt og ret stort, der bliver til en stærk og stærk, langt fra tynd og ikke elegant nakke.

Hovedårsagen til disse fugle er et stort næb, hvis størrelse kan være næsten lig med kroppens længde. Sandt nok er det i nogle arter meget mindre: det overstiger næppe hovedets størrelse.

Toucanens øjne er ret store, afrundede og meget udtryksfulde for fugle. Øjenfarve kan være sort eller lysere, for eksempel mørk brun.

Halen af ​​de fleste arter er kort og ret bred, med veludviklede store, som regel sorte fjer. Der er dog også typer af toucaner med ret lange haler.

Vingerne er ikke lange og ikke for stærke, på grund af hvilke tukaner der ikke kan kaldes førsteklasses flyers. Men i den tætte tropiske skov, hvor disse fugle lever, behøver de ikke at lave lange flyvninger, men du skal bare kunne vende fra gren til gren og flytte fra et træ til et andet.

Benene er som regel en blålig tone, stærk nok og stærk nok til at holde den massive krop af en fugl på en gren. Små kyllinger har en særlig hælblødhed, som de holdes i reden.

Hovedfarven på deres fjerdragt er sort, suppleret af store og meget kontrastfyldte pletter af andre farver, såsom hvid, gul eller fløde. Selv et tukans næb er farvet meget meget lyst: i nogle arter af disse fugle kan kun fem forskellige nuancer regnes med en næb.

Som regel arrangeres farvede pletter på en toucans legeme som følger:

  • Den primære baggrund af fjerdragt er kul sort. Denne farve er malet den øverste del af hovedet, næsten hele krop og hale af fuglen. Der er dog også arter, hvis hovedfarve på fjerkræet ikke er helt sort, men det har snarere en farvetone i en anden nuance, for eksempel kastanje.
  • Den nederste del af hovedet samt halsen og brystet er farvet i en lysere kontrastfarve: som regel hvid eller gul, af varierende intensitet: fra bleg citron eller cremet gul til mættet safran og gul-orange.
  • Nadhvoste og understaal kan også males meget lyst: i hvid, rød, orange eller anden kontrastfarve.
  • Der er også ofte lyse pletter rundt om øjnene, som står i kontrast til både den største sorte baggrund og det lyse mønster på den nederste del af hovedet, halsen og det øvre bryst.
  • Benene på de fleste typer toucaner har en blålig blå farve, kløerne er også blålige.
  • Disse fugles øjne er sorte eller brune.
  • Tynd hud omkring øjnene kan males i de lyseste nuancer af blå, himmelblå, lysegrøn, orange-gul eller rødlig.
  • Fargen på næb i forskellige arter kan være både mørk og lysere og meget lys. Men selv på de sorte næb af disse fugle er der pletter af blålig, gul eller orange nuancer.

Dette er interessant! Skulpturen af ​​tucanerne, deres massive torso, store hoved, toppet med et enormt kraftigt næb og en forkortet hale, sammen med en meget lys og kontrastfarve i fjerkræet, giver disse fugle et usædvanligt og endog groteskt udseende. Det må dog indrømmes, at toucans er smukke, omend på deres egen måde.

Adfærd, livsstil

Toucans for deres lyse udseende og munter disposition, spøgende kaldt "Amazoniske klovner." Disse fugle foretrækker at holde små flokke - ca. 20 personer. Men i ynglesæsonen kan de danne par, hvorefter de vender tilbage til flocken med voksne afkom.

Nogle gange, når toucans skal migrere, hvilket sker ekstremt sjældent, da disse fugle er ekstremt tilbageholdende med at forlade de beboede steder, kan de samle sig i større flokke. Det samme sker, når nogle få små grupper formår at finde et særligt stort frugttræ, der kan beskytte disse fugle i lang tid og give dem mad. I dette tilfælde kan toucaner også kombineres til store flokke.

Disse fugle viser aktivitet primært i dagslys timer. I dette tilfælde faller toucaner sjældent ned til jorden, idet de foretrækker at være blandt klyngen af ​​grene i kronen af ​​træer, hvor der er meget mad og hvor rovdyr kan være vanskelige at klatre.

Toucans er meget støjende fugle, hvis skrig er vidt spredt gennem regnskoven. Men på samme tid er de slet ikke grumpy, men tværtimod meget venlige væsener, der også besidder en ejendommelig sans for humor. Toucans opretholder venlige relationer med andre medlemmer af deres pakke og, hvis det er nødvendigt, helt sikkert kommer til deres familiemedlemmers hjælp.

Disse fugle er kendt for deres munter disposition og sjove vaner. De leger ofte med hinanden, hopper på grene af træer og banker på dem med næb, og så lægger de med hovederne til siden og lytter til "musikken". De har også tendens til at stænke lydigt i vandet, der akkumuleres efter regnen i gaflerne af tykke grene.

Der er ingen konsensus blandt lærde om, hvorfor en toucan har brug for sin enorme, og ved første øjekast ubehagelige næb. Det virker mærkeligt for folk, der ikke er bekendte med disse fugle: hvordan kan denne toucan normalt leve med en sådan "dekoration"? Faktisk ville en stor og tung næb have betydeligt kompliceret livet for en fugl. Hvorfor sker det ikke her? Tusindvis ser ikke tukaner på alle ulykkelige væsner fornærmet af naturen, tværtimod er de meget optimistiske og munterfugle.

Dette er interessant! En toucans næb ser kun meget massiv ud: faktisk er den ret let, fordi den har mange luftrum, som markant mindsker vægten.

En stor næb er nødvendig for en toucan først og fremmest fordi den med hjælp hjælper med at producere mad. Desuden er mange forskere enige om, at disse fugles næb spiller rollen som en slags "balsam" og spiller en stor rolle i termoregulering. Også ved hjælp af det formidable klik på deres store næb kører disse fugle væk rovdyr og beskytter sig selv og deres afkom fra dem.

I fangenskab skaber tukaner ikke angst for deres ejere, og der er ingen problemer med dem, bortset fra det faktum, at fugle af denne størrelse har brug for meget store bur, som de ofte skal gøre alene eller på bestilling. Med hjemmeindhold glæder toucans deres ejere med en venlig og endog kærlig karakter, såvel som intelligens og opfindsomhed iboende i naturen.

Typer af toucaner

Otte arter af disse fugle betragtes som sande toucans af ornitologer:

  • Gul-throated Toucan. Kropslængde - 47-61 cm, vægt - fra 584 til 746 g. Klumpens hovedfarve er sort. Lyse gule halser og øvre bryst æres adskilles fra den største kul-sorte baggrund med en smal rød kant. Nadhvoste cremet hvidt nuance, podhvoste - lyse rødt. Regningen er tofarvet, som om den er opdelt i mørkere og lettere nuancer langs diagonalen. Dens top er lyse gule, og den nederste del er sort eller brunagtig kastanje. Der er en lysegrøn plet omkring øjnene. Denne fugl lever langs Andes østlige hældning: i Peru, Ecuador, Colombia og Venezuela.
  • Toucan Ariel. Dimensionerne er omtrent lig med 48 cm, vægt 300-430 g. Hovedfarven er laksvart. Der er en lysegul plet på den nederste halvdel af hovedet, halsen og det øvre bryst, og den sorte næbes bund er også farvet i denne nuance. Karakterer af lyse, orange-røde farver er tydeligt synlige på grænsen af ​​gule og sorte farver, underskåret og pletterne omkring de mørke øjne, omgivet af pletter af lys blålig tynd hud, har samme nuance. Toucans-arieles bor i de sydøstlige områder af Amazonas.
  • Citron duucan. Længden af ​​kroppen er ca. 48 cm. Vægten er ca. 360 g. I denne kolsorte fugl males den øverste del af brystet og halsen i en lys citronskygge og vender sig til hvid på siderne. Området nær øjet er lyseblå, nedad til hvidt. På toppen af ​​næb er der en blålig-gul smal strimmel, og dens base er også malet i samme farver. Disse fugle lever i Venezuela og Colombia.
  • Blue-faced toucan. Denne fugl er ca. 48 cm lang og vejer fra 300 til 430 g. En hvid plet på halsen og det øvre bryst er adskilt fra den største sorte farve med en rødlig stripe. Der er lyse blå pletter omkring øjnene. Nadhvoste mursten-rødlig nuance. Bæget er sort, bortset fra det lysegule band der er oven på det og er farvet gul. Disse toucans lever i Venezuela, Bolivia og Brasilien.
  • Rødbrystet Toucan. Den mindste blandt repræsentanterne af sin art er endvidere kortere end andre toucans. Størrelsen af ​​disse fugle er 40-46 cm, vægt - fra 265 til 400 g. Halsen og den øvre del af brystet er farvet gul-orange og vendes til kanterne i gullig-hvid. Den nederste del af brystet og maven er rød, pletterne omkring øjnene har også en rødlig farve. Næbbet er malet i grøn-blå nuancer. Disse fugle lever i Brasilien, Bolivia, Paraguay og nordøstlige Argentina.
  • Rainbow Toucan. Kropslængde 50 til 53 cm, vægt - ca. 400 gram. Brystet, halsen og den nederste del af hovedet er farvet citron gul, som ved grænsen til den vigtigste sorte farve er delt med en smal rød stribe, halen er lys rød. Næbbet er malet i fire nuancer: grøn, blå, orange og rød, og på sin kant og bund er der en sort kant. Sorte smalle striber kantede kanterne af de to øvre og nedre næb. Disse toucans lever fra det sydlige Mexico nord for Colombia og Venezuela.
  • Big Toucan. Længden er fra 55 til 65 cm, vægten er ca. 700 g. Hovedfarven på fjerdragt er sort. Der er en hvid plet på den nederste del af hovedet, halsen og brystet. Nadhvoste er også lyse hvide, mens understaalet er rødt. Øjnene er omgivet af blålige pletter, og de er igen omgivet af orange markeringer. Næbbet er gul-orange, med en smal rød stribe på toppen og sorte pletter nær bunden og i sin ende. Disse toucans lever i Bolivia, Peru, Paraguay og Brasilien.
  • Hvidbrystet Toucan. Længden er 53-58 cm, vægten er fra 500 til 700 g. Dets navn er givet til, at farven på halsen og den øvre bryst er ren hvid. På sin grænse med en sort hoved baggrund er der en rød stribe. Nækken er flerfarvet: Hovedtonen er rød, mens der i øvre del er pletter af turkis og lyse gule nuancer, tydeligt afgrænset af en rød kul-sort strimmel. Hvidbrystet toucan, hovedsagelig i Amazonas.

DETTE ER INTERESSERENDE! Toucans blev så navngivet på grund af det faktum, at en af ​​repræsentanterne for deres art gør lyde som "tokano!".

Habitat, levesteder

Toucans beboer skovene i Central- og Sydamerika, fra Mexico til Argentina. Desuden findes de både i lavlandet tropiske regnskove og på højlandet i en højde af 3 km over havets overflade. På samme tid foretrækker fugle at bosætte sig, hvor den er lettere, f.eks. På skovkanter eller i sparsomme lunde, og ikke i skovtykkerne. De er ikke bange for mennesker og ofte bosætter sig i nærheden af ​​deres hjem.

Toucans lever i huler, men fordi deres næb ikke er egnet til at lave huller i hårdttræ, foretrækker disse fugle at optage hullerne allerede i trunkerne af træer. I dette tilfælde lever ganske ofte nogle fugle i samme hule.

Dette er interessant! For at forhindre, at næbet optager for meget plads i en stramt nest, drejer toucanet hovedet 180 grader og lægger næbet på ryggen for sig selv eller den nærmeste nabo.

Tukan kost

Generelt er toucans herbivorøse fugle. Meget glad for frugt og bær, kan også spise blomster af nogle tropiske planter. Samtidig trækker fuglen, der sidder på en ret tyk gren, ud hovedet og ved hjælp af sit næb når ud til en velsmagende frugt eller bær. Hvis det ikke var for det lange næb, ville det være umuligt for de ponderous toucans at nå frugten, der primært vokser på meget tynde grene, der ikke kan modstå massen af ​​en så stor fugl.

Derudover kan disse fugle spise og dyrefoder: edderkopper, insekter, frøer, firben, små slanger. Somme tider skal du ikke behandles med æg af andre fugle eller deres kyllinger.

I fangenskab, fuldstændig uhøjtidelig med hensyn til fodring. De kan fodres med nødder, brød, forskellige kornarter, æg, magert fisk, såvel som levende små hvirvelløse dyr og hvirveldyr, såsom insekter eller frøer. Men selvfølgelig er den bedste mad til dem tropiske frugter og bær, hvilke toucaner er vant til i deres oprindelige skove i Syd- og Mellemamerika.

Reproduktion og afkom

Toucans opretter par i mange år, og efter denne partner ændrer sig som regel ikke.

Disse fugle ligger i hule træer, hvor de ligger fra 1 til 4 hvide, ovale i form, lige i træstøvet, som begge forældre nester igen. Samtidig spænder inkubationsperioden fra to uger: det er så længe det fortsætter i små arter. Større toucaner lukker æg lidt længere.

Toucan chicks fødes helt hjælpeløse: nøgne, rødhudede og blinde. Deres øjne åbner meget sent - efter ca. 3 uger. Unge toucaner skynder sig heller ikke for fjer: selv i en alder er de stadig klare og ikke overgroede med fjer.

Dette er interessant! På toucan-kyllingernes fødder er der hælkindringer, der beskytter mod chafing, da babyer skal sidde i reden i to måneder, og sengetøjet i tukerne er ikke blødt.

Faderen og moderen fodrer kyllingerne sammen, og i nogle arter hjælpes de også af slægtninge og andre medlemmer af pakken.

Efter at de små toucaner er afhængige og lærer at flyve, vender forældrene tilbage til deres flok.

Naturlige fjender

Tukanerens fjender er store rovfugle, slanger og vildkatte, klatring træerne smukt. Да и те нападают на них лишь случайно, так как благодаря яркой и очень контрастной расцветке, тукана нелегко заметить в густой кроне деревьев. Силуэт птицы как бы распадается на отдельные цветовые пятна и делает похожим на яркий тропический фрукт или цветок, что, нередко, и вводит хищника в заблуждение.Hvis fjenden tør at nærme sig en af ​​fuglene, så vil hele pakken, som med sit høje og næsten utrættelige skrig og ved hjælp af truende revner med sine massive næb, straks slå på det, få rovdyret at komme væk fra stedet for klyngen af ​​tukaner.

Befolkning og arter status

Selvom befolkningen af ​​disse fugle er stor nok, er nogle af de toucan arter beskyttet. Dette skyldes primært, at toucaner ikke kan leve i et vildt miljø overalt, undtagen i tropiske regnskove, hvis område er konstant faldende. Generelt er følgende statuser tildelt disse fugles art:

  • Arter med den mindste bekymring: en stor toucan, en citronnib, en rødbrystet toucan, en regnbue-toucan.
  • Typer tæt på en sårbar position: gul-throated toucan.
  • Sårbare arter: hvid-breasted toucan, blå-faced toucan, toucan ariel.

Toucans er støjende og meget venlige fugle, der foretrækker at holde i små flokke. Sammen fodrer de på træernes frugter og bær i regnskoven og sammen om nødvendigt kæmper de igen for rovdyr. Omnivorer, selvom de foretrækker at spise planteføde, kan tukaner let tage rod i fangenskab. De kendetegnes af deres kærlige og velvillige disposition, og i tamme har de i mange år frydet deres mester med underholdende vaner med en munter og ubekymret disposition og til tider med temmelig harmløs spedalskhed. Det er derfor, at indianerne af stammerne i de områder, der bebos af tukaner, ofte holder disse fugle som kæledyr.

Generelle oplysninger

Toucan tilhører bestillingsspidsen. Det modtog sit navn på grund af de karakteristiske høje lyde af "current-current", som udgiver.

Den samlede masse af en voksen toucan overstiger ikke 300-330 gram. Den massive næb lægger praktisk talt ikke vægt på, fordi det er hul i det indre. Dens dimensioner er lidt mindre end kropslængden (50-60 cm) og er ca. 45 cm. Fuglen bruger dens næb som et redskab til mad og ikke til beskyttelse.

Afhængig af sorten varierer farven på fjerkræet fra sort til smaragd. Toucanbækken har en lys orange-gul farve med en sort spids, som er lidt bøjet ned. I nogle arter varierer farveområdet "værdighed" fra grønlig til chokolade.

Levetiden for et sundt individ er 30-50 år.

levested

I naturen bor fugle i Nordamerika, Brasilien og Argentina. Dette er en skovboer, der foretrækker tæt vegetation på sletten. I bjergene er et toucan også meget mindre hyppigt. Den maksimale højde, behagelig for en fugl, overstiger ikke 3 kilometer over havets overflade.

Toucans er ikke tilbøjelige til at bygge reder og deres uafhængige arrangement. De bor i huler af træer samt huse af andre fugle. Foragt ikke disse fugle og plyndringer. Det er ikke svært for dem at køre værterne ud af deres eget hjem og bo der, hvis disse fugle er ringere end dem i fysiske evner.

Hovedtyper af tukaner

Ornitologer har identificeret 37 typer toucaner og opdelt dem i 6 slægter. Hidtil har videnskaben ikke fuldt ud undersøgt alle deres egenskaber. Årsagen til dette - utilgængeligheden af ​​levesteder og umuligheden af ​​at foretage en fuldstændig observation.

Her er velkendte i ornitologiske sorter af tukaner.

Andigens: Har relativt store størrelser - op til 50 cm. Individer af begge køn er farvet ens. De bor i par og grupper i bjergene.

Blackhead Andigens: Mandens næb er større end deres partneres. Længden af ​​kroppen er 44 cm. De har en blå fjerdragt og en mørk grøn hale.

Flathead Andigens: fundet i Andeserne. De har askeblå fjerdragt og sort kammusling.

Aracari: Den mest spektakulære type olivenfarvede tukaner med en lys rød hale. Kropslængde 43 cm. Lever i pakker.

Alle disse arter adskiller sig i farve og størrelse på fadern. Den eneste uundgåelige ydre funktion og stolthed af vævede stoffer er den enorme næb.

Typen og måde af adfærd af toucans

Toucaner er praktisk taget ikke tilpasset flyvningen, fordi de har svage uudviklede vinger. Derfor flytter de fra gren til gren ved at hoppe.

Toucans har ikke mange fjender. Faren for dem er hovedsagelig en boa. Hvis fuglen er truet af et angreb, skynder hele pakken sig for at hjælpe. "One for all and all for one" -princippet virker i tilfælde af en såret relativ. Han bliver aldrig tilbage til at dø. I stedet vil det blive beskyttet, indtil det styrkes.

På varme dage overlever toucan på grund af næbet, hvilket er dets termostat. I varmen af ​​overskydende varme fra kroppen går ind i den.

Reproduktion og parring sæson i tukaner

Toucans er monogamiske fugle. Parring sker en gang om året. Efter fem dage efter æggene vises. Mason indeholder ikke mere end fire stykker. Inkubationsperioden er 16-20 dage. Hatching involverede begge partnere skiftevis.

Nyfødte babyer toucan forsvarsløse. Kyllingernes øjne forbliver lukket i flere dage, og deres krop er fuldstændig blottet for fluff.

Afkomene modnes i 1,5-2,5 år, hvorefter børn bliver helt ligner deres forældre.

Pet på hjemmeindhold

Toucans er veletablerede som kæledyr, sammen med deres eksotiske slægtninge papegøjer. De repræsenterer udformningen af ​​intellekt, glæde, lys disposition og venlighed.

Disse fugle tilpasses nemt til nye usædvanlige forhold og oplever ikke stærkt stress. Selvfølgelig, hvis ejeren vil behandle dem velvilligt.

En toucan har brug for plads, så det er nødvendigt at lave en fugl ikke i et bur, men i en fugl. Rustfrit stål anbefales som materiale til boligen. Andre fugle kan tilsluttes til toucanet, da det er ikke-modstridende og villigt kommer sammen med sine naboer. Udstyr boliger med stiger, så fuglen ikke keder sig og bevæger sig aktivt.

To-tre-årige individer opdrættet i fangenskab producerer regelmæssigt afkom. Men for dette har de brug for forhold så tæt som muligt på det naturlige og meget plads. Inde i hjemmet skaber effekten af ​​den tropiske jungle. Til dette formål skal du bruge en række grene, blade og anden vegetation. Det er vigtigt at opretholde et højt fugtighedsniveau og varme svarende til det tropiske klima, som toucans er vant til.

Egenskaber ved at købe en toucan

Når du køber et eksotisk kæledyr, skal du være årvågen og forsigtig, fordi der er nogle nuancer i køb af en fugl.

For det første er det ikke billigt fjervildt. Dens pris på markedet er fra to til fem og en halv tusind dollars. Hvis det er under de angivne grænser, nægter du at købe. Sandsynligvis sælger du en syg, meget gammel fugl eller smuglet.

Forholdet mellem fugle og mennesker er dannet i de første måneder af at leve sammen. I dette tilfælde taler vi om sælgere. Derfor foretrækker en god dyrehandel, der respekterer sit omdømme. Personalet i en sådan organisation er specielt uddannet og henviser derfor til kæledyr i overensstemmelse med deres karakter og adfærd.

Ved at købe en toucan får du et smukt, sjovt, aktivt og meget interessant kæledyr, hvilket er interessant at se i timevis.

Mad præferencer

Toucan betragtes som en altærende fugl. Men han har også en kost, der observerer at fuglen vil leve et langt sundt liv. Hovedmenuen af ​​menuen er vegetabilsk mad: bær og eksotiske frugter, der vokser i overflod i troperne. Disse er bananer, persimmon, figner og passionfrugt.

Ofte spiser toucaner insekter eller firben. Ofte er andre folks reden hærget efterfulgt af at spise æg af andre fugle.

I fangenskab fodrer toucanen ifølge den ration, som manden lavede for ham. Du kan fodre fuglen:

  • korn,
  • fisk
  • meloner,
  • vand-gennemblødt hundemad,
  • grøntsager,
  • kostkød: kalkun, kylling, kanin,
  • kogte kyllingæg
  • insekter fra dyrebutikken.

Grundlaget for den daglige menu med voksne fugle omfatter korn (op til 300 g), frugt (1 stk), grøntsager (1 stk), gennemblødt hundemad (100 g). Glem ikke om bærene.

Nødder og frø til en tucan er forbudt. Undgå også fødevarer, der er højt i jern.

Interessante fakta om de "store spejder"

Interessant nok påvirker næbet ikke tukanen, når det sover. Faktum er, at fjederens hoved drejes 180 ° under søvn. På dette tidspunkt er fuglens næb bekvemt placeret på bagsiden.

Og om emnet for stolthed. Dens anatomiske struktur, såvel som tungens form, er ideel til at opnå figner og lidenskabsfrugter. Længden af ​​fuglens tunge er lig med længden af ​​dens næb.

Ornitologer har gentagne gange observeret, at i det vilde ville fuglen vælge frugt fra grene, så smide den op og passere byttet til en partner.

Et toucans øje er et levende kunstværk, da dens skal er malet i alle nuancer af en regnbue.

Hvis du har samlet nyttige oplysninger fra denne artikel, skal du forlade dine kommentarer nedenfor og dele med venner på sociale netværk.

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org