Fisk og andre vandlevende væsener

Hvide ansigt delfin

Pin
Send
Share
Send
Send


Kære fyre, hej. Og du, kære forældre, jeg er velkommen på siderne af den informative blog "SchoolLa". Vi fortsætter med at hjælpe med at lære. I dag er vi ved at udarbejde en rapport om temaet "The White Sea Dolphin fra den røde bog af Rusland".

Jeg tror, ​​at alle jer har mødt disse fantastiske skabelser af naturen. Nogen så optræden i dolphinariums, og nogle svømmede endda med delfiner. Normalt er de alle grå, men der er sjældne unikke arter, som den, som vi skal tale om.

Hvad ved vi om delfiner?

Delfiner er en delorden af ​​tandhvaler, pattedyr, der har tænder på deres kæber.

I græsk betyder ordet delfin bror. Og faktisk har vores yngre brødre altid travlt med at hjælpe ikke kun deres slægtninge. De har gentagne gange sparet drukne mennesker og forsvaret mod aggressive hajer.

Videnskaben har længe noteret den høje mentale udvikling af disse pattedyr. Sandsynligvis har mange set, hvordan delfiner eskorterer skibe, som om de er bevogtet af fare. Samtidig laver de skarpe lyde.

Dette er interessant! Forskere siger, at delfiner "ordforråd" består af næsten 14.000 lyde, med hjælp fra hvilke de kommunikerer med hinanden.

Dette er dyr, der ikke er meget glad for ensomhed, så de bor i familier - ofte i små flokke på 6 til 8 personer.

Men nogle gange kommer sådanne grupper sammen i tusind søfolk, især på steder, hvor der er megen mad. Det sker, at et enkelt par delfiner ikke adskilles i hele sit liv.

I det naturlige miljø lever delfiner op til 40-45 år, men under slaveforhold er deres liv væsentligt reduceret.

Hvordan finder man den hvide ansigts delfin?

Hvidskinnet smuk mand har en stærk fysik. Han er en af ​​de største blandt sine stipendiater og kan nå op til 3 meter og veje i gennemsnit 280-300 kg. Den hvide facede delfin er let genkendelig af rygfinnen, buet i form af en segl, en massiv hale og brede hvide striber langs dyrets sider. Veludviklede brystfinner optager næsten 20% af kroppen.

Hoveddelen af ​​hans krop er farvet grå eller mørkere. Han fik sit navn, fordi naturen malet sin mave og ansigt hvide. Delfinens næse er ret lille - ca. 5 centimeter, hvilket giver udseendet af hvide sovesal en vis charme og særlig appel. Og det er ikke nødvendigt, at næsen skal være hvid, det kan være i kroppens farve.

Dette er interessant! Hvidfiskede delfiner kan lave lange hoppe på 10 meter over vand med en hastighed på 30-40 kilometer i timen.

Hvor skal man se efter en delfin med en hvid næse?

Denne repræsentant for hvaler opholder sig i nordlige breddegrader. Oftest ses det i Nordatlantens farvande, undertiden i regionen Labrador, Sydgrønland og i nærheden af ​​Island. Hans hus er beliggende nær kysten af ​​Norge og Det Forenede Kongerige, mindre svømmer de op til Portugal og Tyrkiet.

I Rusland kan du se den hvidmundede delfin i Østersøen eller Barentshavet - nær Murmansk og Rybachiy-halvøen. Der var tilfælde, hvor disse delfiner blev set i Rigas og Finlands Golf, men forskere mener, at dette er en undtagelse fra de generelle regler.

Normalt forsøger disse pattedyr ikke at komme ned til en dybde på mere end 200 meter.

Dette er interessant! Hvide Hav Delfiner er rigtige frække. De elsker at springe højt ud af vandet og med en flok stænk flop i havvandet.

Resident af den røde bog

På grund af det lille distributionsområde er den hvide facede delfin lidt blevet studeret af forskere. Af denne grund er hvaleriet blevet tildelt den tredje kategori af sjældenhed, og den er opført i Den Røde Bog i Rusland, men gælder ikke for en truet, men for en lille art, der kun fordeles inden for et lille område. I dag er det samlede antal af den hvidfødte familie omkring 100.000.

Kun dræberhvalen er den naturlige svigter af den hvide sidede delfin. Flere pattedyr lider af forurenet miljø med tungmetaller og organisk chlorforbindelser. Selvom forskerne siger, at der ikke er nogen grund til bekymring, og deres befolkning er stabil, og antallet af repræsentanter ikke falder, men de hvide ansigter har brug for beskyttelse af mennesker mere end nogensinde.

De dør ofte i fiskenet. Derudover kan videnskaben ikke forklare fænomenet karakteristisk for denne art - mange delfiner selv kastes på kysten og tørrer ud i mangel af vand.

Udover dette blev fiskeri efter denne slags delfin udviklet i Storbritannien og Norge. Nu er jagten for dem ikke så almindelig.

Hvad er der på den hvide side svømmer menu?

22-28 par tænder omkring 7 millimeter lange gør et fremragende arbejde med mad. Sommetider skrækker et sådant smil i hele den snehvide række folk, selvom der ikke er nogen grund til det - de hvide facetter er meget venlige og venlige.

I menuen er hvaler med hvidt ansigt for det meste små fisk - torsk, navaga, sild og lodde. Sommetider falder skummer, bløddyr og krebsdyr på den skarpe tand.

Dette er interessant! White-faced delfiner elsker selskab. Meget ofte ses de tæt på pukkelhvalen.

Du kan tilføje denne rapport og beskrivelse af den hvide facede delfin med denne lille video.

Håber dine klassekammerater vil lide din historie. Kig ind i projekter af "Skole" oftere, vi har mange interessante ting.

Hvor lever den hvide ansigt delfin?

Hvidfiskede delfin - bosiddende i nordlige breddegrader. Fordelingsområdet for denne art er meget lille, det repræsenterer kun en lille del af Nordatlanten, fra Labrador, Sydgrønland, Island til Østersøen. Af og til svømmer delfiner til bredden af ​​Portugal og Tyrkiet. Oftest findes de ud for Norges, Det Forenede Kongeriges og Færøernes kyst. I hele deres rækkevidde forsøger dyrene at holde sig til vandene ikke mere end 200 m dybe.

Hvordan ser det ud

Hvide facetter har en tæt byggeri. Voksenes kropslængde varierer fra 2,3 til 3,1 m, og den maksimale vægt kan nå 350 kg. Småbørn er født med en gennemsnitlig krop på 1,1 m, der vejer omkring 40 kg. Den hvide facede delfin kan genkendes af den sekelformede buede dorsalfin og brede hvide strimler af uregelmæssig form, der løber langs hver side af kroppen. Engelske (hvide beakede) og latinske (albirostris) artnavne bogstaveligt oversættes som "hvide øjne", men samtidig er disse delfiner ikke altid malet hvidt.

Naturen af ​​de hvide striber og pletter er meget foranderlig, denne funktion hjælper forskere, medarbejdere i delfiner og forskningsstationer at skelne mellem individuelle personer. Farven på finnerne varierer også fra sort til perle grå.

Livsstil og biologi

På trods af at den hvide ansigts delfin er endemisk mod Nordatlanten, er den ikke så velegnet til at leve i denne region som hvaler eller narwhals. Hvidsidede delfiner lever i grupper af skuller. Det gennemsnitlige antal i leddet er 20-30 personer. Disse er sociale, nysgerrige og mobile dyr, som ofte kan ses i selskab med andre familiemedlemmer. Hvidfiskede delfiner ledsager sådanne havgiganter som finhval og pukkelhval. Hvidsidede delfiner jager efter små gregariske fisk: torsk, kuller, europæisk kulmule og andre samt blæksprutte og krebsdyr.

Disse marine pattedyr har en meget rig vokal rækkevidde, herunder skrig, fløjter, klik og mange andre typer vokalizations. Graviditet varer ca. 11 måneder. Kvinder med kalve holdes sædvanligvis adskilt fra andre. Det tager et barn fra 7 til 12 år at vokse op, blive stærkere og tage stafetten på for at fortsætte løbet. Typisk opstår puberteten, når længden når 2,5 m. Den gennemsnitlige levetid er 30-40 år.

Opført i den røde bog

På trods af at den hvide facede delfin aldrig har været kommercielt målrettet i stor skala, blev disse delfiner systematisk fanget til brug i fødevareindustrien i nogle lande som Norge, Færøerne, Grønland, Island og Labrador. Generelt er den globale befolkning af denne art i en stabil position. Det samlede antal dyr anslås til 100 tusind individer, og i øjeblikket er der ingen tendens til at reducere det. Ligesom andre hvaler er hvide delfiner udsat for tørring, hvis nøjagtige årsager ikke er fuldt ud etableret. Derudover har der været tilfælde af død af dyr i fiskenet. En af de mest alvorlige trusler mod denne art er forurening af farvande med organiske chlorstoffer og tungmetaller.

Det er interessant

Delfiner - en af ​​de mest udviklede og på samme tid mystiske væsner på jorden. Disse dyr hjælper ikke deres slægtninge uden problemer, men kommer ofte til hjælp for folk. De presser svækkelse delfiner fra deres flokk til overfladen af ​​vandet for at gøre deres vejrtrækning nemmere, forsøger at hjælpe dyrene sammen i fiskenet, redd livene for skibbrudte og druknede mennesker. Amerikanske forskere fra University of St. Andrews, Florida, fandt, at delfiner skelner hinanden ikke kun med stemme, men også ved navn. Ved fødslen producerer barnets mor en bestemt enkelt fløjte, som tjener ham som et navn. Efterfølgende er sådan en fløjte rettet, og andre medlemmer af pakken kan spille den. Indtil videre har disse data været videnskabeligt bekræftet for flasker med delfiner.

klassifikation

rige: Dyr (Animalia).
seværdighed: Chordata (Chordata).
klasse: Pattedyr (Mammalia).
Order: Hvaler (cetacea).
familie: Delfin (Delphinidae).
Rod: Delfiner korthovedet (Lagenorhynchus).
Udsigt: Hvidfiskede delfin (Lagenorhynchus albirostris).

White Sea Dolphin. beskrivelse

Denne type delfin er ikke den største, en voksen dyr har en længde på cirka to og en halv til tre meter. Et kendetegn ved arten er en ret høj fin, stærkt buet ryg.

Krammen på halen er lidt mindre udtalt end i de fleste andre arter, men forreste finner er noget længere. Det meste af kroppen har en mørk, næsten sort farve, og maven er lettere, ofte med en cremefarvet nuance. Det er det samme med finner, der har en mørkere farve over bunden.

Den hvide mundes delfins frontkirtel og næb er meget lyse, derfor navnet på arten. Regningen er fyldt med flere rækker af tænder, der hver er omkring 25-26. Deres størrelse er omkring seks til syv millimeter.

Hvide Havs Dolphin fra den Røde Bog

Dyrets distributionsområde er ret omfattende og omfatter de nordatlantiske farvande, såvel som Barents og Østersøen. De kan nemt findes både ud for kysten af ​​det kolde Grønland og i de varmere farvande i Finske Bugt.

Ofte er de fundet ud for Norges kyst, nogle gange svømmer de endda i dybderne af fjordene. Dette sker dog sjældent. Derudover kan de ses i nordamerikanske farvande, ud for Labradors kyst samt på Island.

I Rusland findes hvide delfiner oftest ud for Murmansks og Rybaks halvøs kyst.

Livsstil

Den hvide facede delfin fra den røde bog i Rusland er et socialt dyr som de fleste andre arter af marine delfiner. Derfor lever de som regel i små grupper på 5-6 personer. Men nogle gange kommer de sammen i temmelig store grupper, hvor der kan være op til flere hundrede medlemmer.

De vigtigste fødevarer til dem er små fisk, der bor i bundzonen. Sådanne fisk omfatter sild, lodde, torsk og andre. Foruden fisk bruger delfiner blæksprutte bløddyr, og nogle gange foragter de ikke eremitkrabber.

Parringsperioden er midt på sommeren, selv om nogle gange dyr kan dyrke på andre tidspunkter af året. En nyfødt baby kan være ret stor og udgør næsten halvdelen af ​​moderlængden. Det er selvfølgelig ikke let at bære sådan en ung, og fodring er endnu vanskeligere, så de former sig meget langsomt.

Denne type havpattedyr har aldrig været i stor efterspørgsel blandt jægere, fordi det ikke repræsenterer meget værdi.

Manglen på industrifiskeri efter hvidfuglede delfiner gør det muligt for dyret at opretholde en temmelig stor befolkning i Nordatlantens farvande. Hvorfor er det så opført i den røde bog i Rusland? Svaret er simpelt: i Den Russiske Føderations farvande er det svært at møde disse marine indbyggere, derfor er de specielt for vores land betragtes som sjældne.

Til trods for at dyr ikke bliver dræbt af tusinder, som mange hvaler, bliver de nogle gange jaget af de grønlandske eskimoer, der har lov til at fiske efter noget marine liv, selv dem, der betragtes som truede arter.

Årsagen til at antallet af dyr er ret lille er ikke deres udryddelse, men ekstremt langsom gengivelse.

sygdom

Denne art er dårligt forstået, så næsten ingenting er kendt om sygdommene. Der er kun pålidelige data om nogle knoglesygdomme og brystsygdomme i tænderne. Der er også tre typer parasitære orme, som blev fundet i kroppen af ​​nogle delfiner.

Et fænomen, som videnskaben endnu ikke kan forklare, er også forbundet med de hvide facetter. Tanken er, at nogle personer tørrer af ukendte årsager. I løbet af det sidste århundrede er der blevet observeret flere hundrede sådanne tilfælde og i forskellige dele af deres habitat.

Hvordan man håndterer dette, mens videnskabsfolk heller ikke ved, men de forsøger at finde svaret og anvender til dette formål alle de kræfter og ressourcer, som moderne videnskab har.

konklusion

På baggrund af ovenstående er det sikkert at sige, at den hvide facede delfin, som du kan se nedenfor, er en bestemt art, som du skal spare på enhver måde.

Lederne i de lande, i hvis farvande disse vidunderlige dyr kan findes, træffer foranstaltninger for at bevare og øge delfinernes befolkning. På trods af alle de trufne handlinger fortsætter antallet af individer. Selvom det er for tidligt at tale om risikoen for udryddelse, men foranstaltninger til beskyttelse af denne art skal styrkes, ellers i nogle årtier vil den hvide delfin forsvinde fuldstændigt ligesom mange andre dyrearter.

Der er mange problemer at kæmpe med. Poaching og ukendte sygdomme kan også tilskrives dem, samt talrige tilfælde af død af dyr i fiskenet, hvor de ved et uheld falder og ikke længere kan undslippe derfra.

I Rusland er der truffet foranstaltninger for at bevare denne marineindbygger, men det er endnu ikke muligt at tale om høje resultater og effektivitet. At den er opført i den Røde Bog, ændrer ikke situationen for meget, fordi miljøbeskyttelsen i vores land er dårligt udviklet. Offentlige organer er ikke i stand til at arbejde fuldt ud og effektivt på grund af manglende finansiering og arbejdskraft. De nødvendige ressourcer til kvalitativ implementering af produktivt arbejde mangler også i dag.

Hvide hav delfin: beskrivelse

For det meste kan folk kommunikere med delfiner og se dem tæt på dolphinarier. I fangenskab holdes der sædvanligvis klassiske grå dyr, men nogle gange er der også hvide ansigter på shows.

De tilhører hvalerne og står ud blandt de øvrige med store størrelser. En voksen hvide facede delfin vejer omkring 270-280 kg med en kropslængde på 3-3,5 meter. Hannerne er meget større end kvinder. Du kan genkende dem ved store finner på brystet, udviklede ryggen på ryggen og en massiv hale. Til forskel fra deres grå kolleger har dyr af denne art en lille (ca. 5 cm) næb, takket være hvilke smukke væsner, der er venlige, søde og harmløse.

Farven på dolphins ryg og sider er mørk, maven er kontrasterende hvid. Dyr har 22-28 par tykke, store tænder op til 7 mm lange. For mennesker er disse havdyr ikke farlige, men der har været tilfælde, hvor en delfin ved et uheld sårede folk under spillet. Så det gør ikke ondt at opføre sig forsigtigt ud for disse skønheder.

levested

Hvis vi overvejer den hvide mundhavs globale habitat, så forekommer det i sit naturlige miljø i det nordlige Atlanterhav. Fra Labrador, Sydgrønland, Davis-strædet, Island og Barentshavet mod syd til kysten af ​​Frankrig, Massachusetts Bay, Østersøen og Nordsøen, inklusive.

Migreringer af disse dyr overhovedet ikke studeres. I Davis-stredet vises de samtidig med marsvin, når hvalhvalen og hvalhvalen går nordpå. Forlad disse samme steder omkring november, i slutningen af ​​efteråret.

På Ruslands territorium findes den hvide facede delfin kun i Østersøen og i Barentshavet.

Interessante detaljer om livet af hvide ansigter delfiner

Livet med hvide ansigter er meget interessant og mystisk. Folk i dag kunne lære nogle interessante detaljer om disse dyr med hvide tummier og søde næser.

  • Delfiner er kendt for deres legende karakter, ved enhver lejlighed, de er klar til at frolicere. Deres yndlingsunderholdning er at hoppe ud af vandet, rulle over i luften og flop tilbage. Når en krop rammer vandoverfladen, stiger en million stænk. Er det ikke sjovt spil?
  • Under vand bruger de hvide delfiner meget tid på at jage tang. At se disse spil af legende dyr er meget interessant.
  • До сих пор ученые не смогли дать точный ответ, почему очень часто эти прекрасные создания сами выбрасываются на берег и погибают.
  • Беломордый дельфин издает звуки, график которых имеет форму цветка. Ingen af ​​havdyrene er i stand til det.
  • Forskere har fastslået, at ultralyd delfin har en positiv effekt på menneskers sundhed og bidrager til helbredelsen af ​​sygdomme.

Røddatabog i Rusland: Hvidfaset delfin

Det er kendt, at dyr af denne art er opført i Den Røde Bog i Rusland. Dette er trods det faktum, at de aldrig har været interesseret i kommercielt fiskeri. Selv i lande som Grønland, Norge, Labrador, Island blev de fanget og anvendt i fødevareindustrien.

I betragtning af befolkningen på globalt plan kan vi konkludere, at repræsentanterne for denne art stadig er i en stabil position. Hidtil er der ingen trussel om udryddelse eller reduktion i antallet af dyr. Det samlede antal voksne er ca. 100.000. I en sådan situation vil det ikke være nødvendigt at medtage dem i Røde Bøger, hvis der i fremtiden ikke fiskes i havet.

Det er meget ked af at liste over truede dyrearter i Rusland. White Sea Dolphin er desværre også inkluderet i denne liste. Men lad os håbe, at sjældne dyr i fremtiden, takket være den forsigtige holdning fra mand til natur, ikke vil være på udryddelsesgrensen.

udseende

Hvide Hav Dolphin er en ret stor i størrelse vandindbygger. Den gennemsnitlige længde af et voksen dyr er tre meter med kropsvægt op til 350-355 kg. For en sådan vandindbygger er siderne og den øvre del ud over rygfiskens område af grå-hvid farve. Den nederste del af kroppen har en hvid farve, og den øvre side foran rygfinnen er gråhvid. Dorsalfinen og flipperne i den hvide facede delfin er kendetegnet ved en sort farve.

Vandindbyggernes næb er normalt hvidfarvet, men i nogle individer er den ashgrå. Hvide-faced delfiner har 25-28 veludviklede og ret stærke tænder på hver kæbe. Repræsentanter for arten af ​​delfin fra rækkefølgen af ​​hvalerne og slægten Short-faced delfiner er præget af tilstedeværelsen af ​​92 hvirvler, der overstiger antallet af sådanne formationer i enhver anden art fra familien af ​​Delphinidae. Hvidfiskede delfiner kan svømme, nå frem til hastigheder på op til 30 km / t og regelmæssigt dykke i dybden på 40-45 meter eller endnu mere.

Seksuel dimorfisme

Den kvindelige delfin har en fælles urogenitalt fold, der strækker sig parallelt med maven.. Det er også placeret anal output. Gennem det forreste, fibrøse tætte bindevæv hos kvinder, vises en veludviklet klitoris, repræsenteret af den kavale krop og tyk albuminmembran. Den kvindelige delfiners eksterne seksuelle organ er den lille og store labia.

Dette er interessant! Det skal bemærkes, at mændene i den hvide facede delfin, som det er sædvanlig, er meget større end hunner i kropsstørrelse.

For kønsorganer af mandlige delfiner er forekomsten af ​​perineum karakteristisk, hvilket adskiller genitalfold og anal udgang. Delfiner har ingen skrotum, og placeringen af ​​testiklerne er bukhulen. Under betingelser for kropstemperatur ved et niveau på 37 ° C forløber processen med spermatogenese i en normal tilstand, og de kritiske temperaturbetingelser for denne proces er 38 ° C.

Habitat, levesteder

Det vandlevende pattedyr lever i Nordatlanten fra Frankrigs kyst til Barentshavet. Også den naturlige habitat for en repræsentant for denne slags delfin fra rækkefølgen af ​​hvalerne og slægten Kortfasede delfiner er begrænset til Labrador og vandet i Davis-stredet til Massachusetts.

Ifølge eksperternes observationer er denne vandindbygger meget udbredt i farvandet i Norskehavet og i farvande i Nordsøen og beboer territorierne langs Storbritanniens og Noregs kyst. Snarere store besætninger af den hvide facede delfin findes i Varangerfjorden. Befolkningen på dette sted når flere tusinde hoveder i hver pakke.

Om vinteren foretrækker den hvide ansigts delfinbefolkning at vandre i de sydlige områder af området, hvor der opstilles varme og behagelige klimatiske forhold. I Rusland findes et sådant pattedyr overalt langs hele Murmansk kyst og nær Fiskerhalvøen. Tilfælde af hvide sider i Finske Bugt og Riga-bugten er velkendte, men en sådan placering af pattedyrslevende vande er sandsynligvis en undtagelse. En række individer findes langs Sveriges kyst i Østersøen.

I farvandet i Davis-stredet vises hvide delfiner i forårstiden sammen med marsvin, efter at dette område er efterladt af narwalen og de hvide hvaler, der er en reel trussel mod sjældne pattedyr. Imidlertid forsøger vandindbyggerne i november at flytte så hurtigt som muligt tættere mod syd, hvor klimaet forbliver så behageligt som muligt.

Den hvide mundes delfins kost

Hvidfiskede delfiner klassificeres som akvatiske rovdyr. Sådanne repræsentanter for delfinarterne i ordren Cetaceans og slægten Korthovedede delfiner fodrer primært fisk, krebsdyr og bløddyr.

Fødevarer, så store vandindbyggere får deres eget, så dyrets kost er ganske forskelligartet.

Mammal spiser torsk, sild, lodde og andre fisk. For mennesker udgør delfiner absolut ingen fare. Ikke desto mindre er tilfælde, hvor vandindbyggere har nogle ulemper for mennesker, ret velkendte. Meget godmodige og utroligt søde dyr elsker kærlighed til at lege og ærme. Når undervandsspil delfiner jagter store alger.

Dette er interessant! Efter spisning af æbler er hvide delfiner opdelt i flere små grupper, der hurtigt bevæger sig i forskellige retninger.

I deres fritid fra at søge efter mad og hvile foretrækker voksne hvaler at narre rundt og accelerere til 35-40 km i timen, og gør også simpelthen svimlende spring over vandet. Videnskabeligt bevist er den gavnlige effekt af ultralyd produceret af delfiner på mennesker. Takket være lekenhed, nysgerrighed og god natur anvendes sådanne pattedyr aktivt i delfiner og vandparker.

Reproduktion og afkom

Perioden med aktiv parring og fremkomsten af ​​afkom til verden falder udelukkende i de varme sommermåneder. Den gennemsnitlige svangerskabsalder for den hvide mundede delfin er omkring elleve måneder.

Nogen tid efter delfinernes fødsel forsøger kvindelige med dem at adskille sig fra andre familiemedlemmer. Det tager syv til tolv år for små delfiner at vokse, modne og nå puberteten. I løbet af denne periode lærer kvinden hendes afkom med de mest grundlæggende færdigheder, herunder foraging og opretholdelse af sit eget liv under ugunstige forhold.

Fantastiske og meget ædle dyr, der lever i vandelementet, har lige det rigeste og mest ejendommelige vokalområde, kan producere mange fløjter og skrig, forskellige klik, samt mange andre forskellige typer vokalisering. Ikke underligt alle delfiner, herunder de hvide ansigter, er berømte for deres udviklingsniveau. Ofte forsøger sådanne dyr at hjælpe ikke kun deres medmennesker, men også folk, der er i besvær, skibbrud eller drukning.

Naturlige fjender

Den største farekilde for hvidfuglede delfiner er mennesker, deres livsvigtige aktivitet, skadelige industrielle emissioner i havet. De naturlige fjender af et venligt og muntert dyr er næsten fuldstændig fraværende.

Ifølge estimater når det gennemsnitlige antal repræsentanter for denne art 100 tusind. En del af pattedyrs vanddyr dør, når de kommer ind i fiskenet, men den mest alvorlige trussel mod livet af hvide facetter er vandforurening med farlige organiske chlorstoffer og tungmetaller. Som beskyttelsesforanstaltninger kan også betragtes som anti-poaching.

Dette er interessant! På trods af at pattedyret ikke er genstand for kommercielt fiskeri og i stor skala, i nogle lande, blev sådanne dyr regelmæssigt fanget til brug i fødevareindustrien.

Ældre delfiner står ofte over for betydelige vanskeligheder forbundet med kæberne. Som regel lider gamle pattedyr af sygdomme repræsenteret ved alveolære abscesser, knogleeksostoser og synostose. Der er også nematoderparasitter, som har negativ indflydelse på delfinernes samlede helbred og forventede levetid.

Befolkning og arter status

I betragtning af befolkningen i store hvaler på globalt plan er det muligt at drage konklusioner om, at repræsentanterne for denne art i øjeblikket er i en ret stabil stilling. Rødehavet Dolphin fra den røde bog er en sjælden, lille naturtype, der kræver beskyttelse og bevaringsforanstaltninger.

Det vil også være interessant:

Se videoen: Dyk med den hvide haj og Africa Tours (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send

zoo-club-org